Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

alleen thuis MDMA/THC

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

alleen thuis MDMA/THC

Berichtdoor goulding11 » za aug 27, 2011 4:59 pm

oke hier mijn eerste tripreport,

het begon allemaal op een dinsdagavond in de zomervakantie het was lekker 23 graden buiten en het zou die nacht ook niet afkoelen.
ik heb achter mijn huis een lounge set onder een veranda daar vind alles plaats.
het verloop van de nacht kan ik niet zo duidelijk meer beschrijven omdat het al een poosje geleden is en ik er niet zoveel meer vanaf weet.

ik en 4 vrienden(jas, jor, vin, math) zouden die avond aan de Qtjes gaan (getest op 151 mg).
om 22:00 kwamen mijn vrienden bij mij thuis zij hadden 15 stuks meegenomen, dus meteen bij aankomst hadden we met zen allen een halve genomen, na een half uur hebben ik jas jor en vin een halve bijgenomen, het was math zijn 2e keer dus die wachte nog even, na ruim een uur voelde ik em opkomen het was weer heerlijk zoals ik gewent ben, de rest voelt em ook en de sfeer zit er goed in.
jas heeft mij laptop gepakt en zet het ene nummer na het andere op, normaal hebben wij hele verschillende stijlen maar alles wat hij opzet vind ik ook helemaal geweldig en de rest was het er mee eens.

het is nu ongeveer 00:00 en we nemen allemaal nog een halve, we gaan allemaal heerlijk het weer is zalig we zitten allemaal met ontbloot bovenlichaam te genieten en te praten vooral heel veel praten vin is een beetje afwezig en luister alleen maar, maar ook hij geniet echt van deze avond.

opeens kom ik met het idee om te gaan lopen het is nu ongeveer 00:30 en dit leek me wel een tijdstip dat je over straat kon zonder teveel mensen tegen te komen we lopen een stuk en genieten er echt van alles lijkt wel nieuw ookal heb ik er wel 100en keren gelopen,we keren terug naar mijn huis en lopen door een paadje dit vond ik echt bijzonder het leek allemaal alsof ik er nog nooit geweest was,hier keren wij die avond nog een keer terug.

bij mij thuis aangekomen besluiten we nog een halve te pakken behalve math,maar door verkeerd afbijten heb ik nu bijna een hele genomen, ik weet dat het vanaf hier onverantwoordelijk wordt hoeveel we ophadden.
we gaan weer verder muziek luisteren onder de veranda ik ga helemaal op in de muziek en geniet er intens van het is nu ongeveer 2:00 en ik begin er steeds minder van te snappen vanaf hier gaat de tijd ook heel erg snel.
we liggen nu allemaal een beetje tegen mekaar aan het liefde gevoel is echt aanwezig die avond zijn er echt banden gelegt die verder gaan dan een normale vriendschap.

het is nu rond 3:00 aangezien alle grenzen bij mij nu weg zijn besluit ik nog maar een halve te pakken, het is zachtjes gaan regenen ookal is het nog 23 graden buiten, maar dat het regende ging er bij mij niet in, ik snapte het gewoon niet het ene moment was het nog droog ze hebben mij dit 6x proberen uit te leggen en toen had ik er eindelijk vrede mee.

het is nu rond 4:00 de groep heeft besloten binnen alladin te gaan kijken ik stem in met dit idee en ga tegen al het verstandige in nog een halve nemen, ik weet op dit moment niet meer wat de rest opheeft maar wat ik wel weet is dat iedereen echt hard gaat,mijn mond is op dit moment een eigen leventje gaan lijden dit was niet meer simpelweg klappertanden ik ben op een vage manier op men onderlip gaan zuigen/kauwen en men ogen rollen de hele tijd in men kassen.
maar wij gaan dus naar binnen de dvd van aladin zat in mijn laptop en moest in de dvd speler, hier kom ik er achter dat ik me nog maar 20 seconden op iets kan concentreren tot irritatie van de anderen heeft het een half uur geduurt voordat de dvd eindelijk in de dvd speler zat terwijl het maar 30 seconden werk was.

het is nu 4:30 we hebben de dvd nog geen 5 minuten opstaan maar dit boeide me niet meer,ik opperde het idee nog een stukje te gaan lopen, na 10 minuten lopen zijn we weer bij het paadje achter mijn huis aangekomen ik loop er in en de rest volgt na 10 meter het paadje in te zijn gelopen heb ik het idee dat ik er al 3 uur loop en ben totaal gedesoriënteerd (terwijl er maar 1 richting is) ik vond het meer boeiend als eng opeens zie ik overal hekken staan ik vraag aan jor of hij ook dat ene hek ziet en hij ziet ze ook wij lopen er naartoe en komen er allebij achter dat het hek niet bestaat, nu bemoeit jasper zich ermee en zegt: natuurlijk staat daar wel een hek! hij loopt er naartoe en komt er ook achter dat het er echt niet is met zen 3en hebben we zeker nog 10 minuten naar de plaats van het denkbeeldige hek gekeken toen vin en math ons opeen riepen.

het is nu 5:00 jor en vin besluiten naar bed te gaan, jas math en ik nemen nog een halve ookal had dit kwa gevoel echt geen zin meer.
ik opperde het idee om tot 8 uur wakker te blijven en naar de supermarkt te lopen die dan open zou gaan dit vond men goed tussen 5:00 en 8:00 weet ik vrijwel niks meer.

om 8:00 zijn wij naar de supermarkt in het dorp gelopen heb ik een flesje AA gehaald dit smaakte nog wel maar was ook niet echt lekker meer.

8:30 besloten jas math en ik maar te gaan slapen ik ben uiteindelijk veel later in slaap gevallen maar ik had wel de meest bijzondere nacht van men leven gehad!

van de 15 stuks is niks overgebleven en we hebben in de loop van de nacht ook nog 3 gram wiet opgerookt, wat ik heb geleerd is dat ik nooit meer zo onverantwoord veel meer neem, maar heb er wel van genoten!

ik hoop dat dit een goede eerste tripreport was! :wave:
goulding11
Newbie
Offline
 
Posts: 1
Geregistreerd: za aug 27, 2011 4:13 pm

Re: alleen thuis MDMA/THC

Berichtdoor Vortexchicky » di aug 30, 2011 6:30 pm

Geinig, de eerste keer dat ik mdma, puur crystal, nam kon ik ineens uit het niets de tv niet meer zien, naja het scherm ging van.links naar rechts, en me mobiel scherm kon ik ook nix meer mee, alles klonk hol en toen begon ik onwijs te bibberen en was op dat moment niet echt een fijn gevoel.ik kon me kaken niet in bedwang houden dat ik met me handen me kaken proberden.still te houden.ik weet van mezelf dat ik vaak weg viel maar wist ook echt niet wat me te wachten stond.ik kreeg achteraf een beetje veel voor een eerste keer, een capsule van 300mg maar hij zat net niet helemaal vol.ik was blij dat ik tegen iemand aan kon liggen en toen zakte ik een beetje in, wel nog trillen door me lichaam en kon me benen niet still houden. Nu zou ik heel anders met het gevoel om gaan en er niet zo tegen vechten, maarja ik deed het nog een keer de week daarop, natuurlijk veels te kort dag, dat ik alleen nog maar een chill gevoel van.mdma.kreeg en kon daarna wel 600mg naar binnen werke voor.dat ik ook maar iets meer voelde.ga dat spul nu ff heel lang niet meer aanraken want krijg door de weeks een beetje irritante hoofdpijn van.ff herstellen en wat anders proberen..wil dat eerste gevoel maar een tikkeltje milder weer voelen maar heb geen zin om me dagen lang daarna zo brak te voelen.kan beter een keer op de avond goed.trippen.dan elke keer bij nemen.ik snap persoonlijk niet hoe je van mdma kan hillucineren? Komt dat doodat jij pillen nam?ik had een avond bijna een gram op maar doet dan gewoon nix meer.ik wacht et nu een paar maanden af en dan weer een keer lkkr trippen. Door mdma ben ik wel ineens genezen.van.elke avond weed roke..had er een op de andere dag totaal geen behoefte meer aan, vond het zo saai ineens. Chill effecr van mdma was toch vele malen beter dan weed.raar de verschullen van momenten van de trip vam mdma en geen moment is het zelfde, door je gestel, hoelang he het al doet en hoeveel en hoevaak, en met hoeveel je begint en hoelang he door blijft likken. Me serotonine heb wel een opdonder gehad lol. Maar leuke trip had jij dus. Wij luisterde de hele nacht en dag alleen maar supercharts en slam tv, lkkr chill muziek, en elke adem voelt zo lekker.en idd contact met anderen maar niet op een sexuele manier, totaal niet.jammer van deze koppijn, verder wel een aparte drug.zou er nooit op kunnen stappen!
Vortexchicky
Newbie
Verbannen
 
Posts: 3
Geregistreerd: di aug 30, 2011 3:54 pm

Re: alleen thuis MDMA/THC

Berichtdoor Vortexchicky1 » di aug 30, 2011 7:52 pm

Vortexchicky is nu met een 1 geworden, lol thats me! Ff wat anders over trippen, eerste keer onwijs zweten keer daarna bijna niet, hoezo?
Vortexchicky1
Newbie
Offline
 
Posts: 2
Geregistreerd: di aug 30, 2011 7:12 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner