Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Avondje bieren/mephedrone + 2C2T (live verslag)

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

Avondje bieren/mephedrone + 2C2T (live verslag)

Berichtdoor Monty » di jul 30, 2013 12:01 am

Hee! Mijn eerste verslagje op dit forum! Het is een live verslag dus ik zou af en toe een update plaatsen (met tijd erbij). Het einde is nogal chaotisch en dit is geheel onder invloed getypt (live) verslag. Ga het morgen op mijn gemak nog eens nalezen en zou het wat overzichtelijker maken.

20:00-23:45 (begin van hopelijk een vrolijk avontuurtje)

We (ik met 2 vrienden, allemaal ervaring (ranko heet er een hier op het forum)) zijn rond 20.03 uur begonnen aan de eerste 75 mg (ranko 100). Lekker rustig onder het genot van een biertje en lekker muziek begon de euforie al licht te komen. Om 21:11 uur hebben we nog eens 75 mg (ranko weer 100)(afgewogen en zijn we op dezelfde voet verder gegaan. We hadden nog een halve gram mephedrone om te testen, hier hebben we om 22:29 uur allemaal 100 mg van genomen. Vanaf toen ging het allemaal een stuk intenser, de muziek werd meer op gevoel afgestemd en we hadden vrij snel het heerlijke 'meph gevoel' = heerlijke euforische ontspannen en genieten. Net om kwart voor 2345 hebben we nog eens zo'n 75 mg bijgepakt (ranko weer 100 het testsampletje is nu dus op). Dit begint nu heerlijk zijn werking te doen en zitten heerlijk rustig in de woonkamer met wat muziek en de leuke gesprekken beginnen te komen.

We zijn van plan om nog een tijdje lekker te blijven chillen op mephedrone en gaan als het richting de ochtend gaat waarshijnlijk nog over op ketamine.Bij het volgende lijntje typ ik weer verder, nu even genieten :kleuter:

Update 00:45 (bijpakken)

Het gelukkige en voldane gevoel wat meph je geeft heeft zich afgelopen uur nog iets verder ontwikkeld. We zijn allemaal nog erg rustig en genieten een beetje van de muziek en Tiychatten met wat vrienden die er helaas niet bij konden zijn. We gaan nu weer verder met een lijntje van het spul waarmee we begonnen. Het zweverige gevoel gaat zo denk ik ook komen, ranko crusht momenteel een nieuw grammetje en legt weer 3 nieuwe lijntjes van 100 mg klaar. Omdat we tot nu toe alleen gezeten hebben ga ik zo even een rondje door het huis maken om even wat losser te komen :rock: volgende update gaat het leuke genieten beschreven worden denk ik :) we zijn in ieder geval goed op weg

update 01:07 (tussendoor update)
Zo, het begint nu allemaal wel erg relaxt te worden. Lekker zweverig op muziek (oa, geck-e - soultrain, Wolfgang gartner - fire power, boards of canada - everyhing you do is a balloon) erg lekker om een beetje bij weg te genieten

update 01:57 (bijpakken)

weer een uur en kwartier verder, even een relaxt gesprek gehad met een vriend op afstand(fb messenger). merk dat we op het moment alle 3 erg rustig in onszelf genieten en veel met de laptop bezig zijn. net even een stukje gelopen en dat voelde fijn maar het is nu wel weer tijd om wat bij de pakken. ranko heeft weer 3 x 100 mg klaarliggen die we nu (02:00) allemaal tegelijk naar binnen gaan werken. *inmiddels is de lijn verdwenen in onze neuzen* Het blijft lekker, het prikkelende gevoel van mephedrone in je neus! ik denk dat we hierna nog 2 rondes doen en dan overgaan op ketamine, en eventueel nog door met 2ci. bier gaat er op het moment wat langzamer in en het roken neemt bij mij verrassend genoeg erg af, afgelopen zaterdag tijdens een 2cb tripje constant de behoefte om te roken.

02:11 (tussendoor update)

Komt al vrij snel op, hoofd begin mee te draaien op de muziek (empire of the sun). voel me erg gelukkig en ga een flinke ronde door het huis maken nu (erg groot huis dus dat zwerft lekker). Hopelijk versterkt dit het effect wat tot nu toe allemaal rustig is, aangezien ik ook al de hele tijd op een stoel zit. hartslag is ook nog net onder de 90. wierp net een blik op een flesje ghb wat hier op tafel staat maar die laten we vandaag maar lekker dicht denk ik. merk wel dat ik wat langzamer begin te typen nu :)

Overigens hertyp ik de tekst morgen nog en dan met hoofdletters en een wat mooiere opbouw. tevens nog even een terugblikje :)

02:38 (bijpakken)

We komen nu allen lekker in een heerlijke roes van euforie, om die te versterken nemen we allemaal nog 50 mg bij. heb net al een stukje door het huis gelopen, voelde erg relaxt dus dat ga ik zo ook maar weer eens doen als ik weer richting een nieuw hoogtepuntje ga. hartslag op het moment 95, stijgt dus ligtelijk :) mijn ogen zeggen ook al weer dat ik het naar mijn zin heb, lekker opgewekt koppie :)

2:59 (tussendoor update)

zo, die 50 extra pakt erg fijn uit :D heerlijke zweefmuziek opgezet waar ik heel erg van geniet. even een tussenstandje na 7 uurtjes gelukkig zijn:
ikzelf: 585 mg
ranko: 670 mg
de andere vriend: 585 mg
Ik zelf begin nu echt te merken dat we heerlijk aan het genieten zijn geslagen. Kijk ook een beetje om me heen in deze kamer, kan me erg goed focussen op dingen maar met de muziek die lekker prikkelt is het lastig om je blik ergens van af te wenden. op het moment dat ik dat doe is het weer even een helder beeld vinden:) voorlopig dus maar lekker zorgeloos genieten en daarna beslissen of we nog wat meph willen of iets anders gaan nuttigen. ranko typt hier zo nog een stukje over zijn toestand :) :woeh:

03:32
nog steeds erg relaxt, beetje onderuit gezakt en genieten. Heb een sinasje gepakt omdat ik een droge bek kreeg van bier:) ranko is ondertussen bezig met het voorbereiden van 2 x 75 mg voor mij en de andere vriend, en zelf neemt ie nog 130mg. dan nog even een beetje rondlopen, even actief een dansje op muziek doen doet het vaak ook wel goed en is vaak erg vermakelijk :kleuter: daarna weer lekker achterover en alles over me heen laten komen. we hebben besloten dat dit de laatste ronde meph is en we overgaan op 2-ci. :kleuter: *03:40 lijntje binnen. wat een heerlijk gevoel is het toch* voor mijn gevoel kom ik dalijk precies in een perfecte rush :) niet teveel zodat ik dus lekker rustig kan blijven en kan genieten van alles om me heen zonder dat ik mezelf opjaag of niet stil kan blijven zitten.
vergeten verder te typen net toen ik even ging pissen. gelijk een rondje door een groot donker huis gelopen, toen ik terugliep toch nog een lichtelijk opgejaagd gevoel :keta: nu weer lekker terug op mijn stoel (03:53). daar blijf ik voorlopig nog even zitten tot we de 2-ci gaan klaarleggen.

04:21 (tussendoor update)

Nog wat van de tafel bij elkaar geveegd en naar binnen gewerkt (+- 15 mg) wat waarschijnlijk niet echt te merken valt. Nu nog even lekker rustig genieten van een sigaretje en dan maar eens gaan verheugen op het vervolg, 2-ci :kleuter: :woeh:

04:48 (tussendoor update)
nog steeds aan het genieten, al merk ik dat ik onrustiger word en zin heb om wat bij te pakken. Ondertussen ook maar een vest aangetrokken omdat het wat fris begon te worden, maar dat had te maken met de deur die nog los stond. ondertussen even tussen alle goedjes opzoek gegaan naar de 2ci. helaas niet kunnen vinden, maar wel 2c-e en 2c2t. Nu gaan we dus nog even een keuze maken welke we gaan proeven. we hadden ook nog wat keta maar daar is helaas niet genoeg van voor 3 personen, jammer want dat sluit heerlijk aan op meph

05:04 (update)
Ranko legt de 2C-2-t klaar waar we voor gaan, omdat we toch wat leuke visuals willen. we gaan voor 12 mg nasaal. De meph begint al weer wat minder intens te werken en buiten begint het al weer licht te worden, wat het natuurlijk wat mooier maakt. (05:26) *tijd van nasale inname* ik ben benieuwd wat ons te wachten staat. het goedje deed minder pijn in de neus dan we verwacht hadden, wellicht komt dat door de mephedrone die we tot ons genomen hebben. nu is het rustig wachten tot het begint te werken. en terwijl ik dit typ begint het al een beetje lekker te golven. (05:31) vanaf hier ga ik proberen zo goed mogelijk bij te houden wat er nou precies met me gebeurd. ik begin het wat warmer te krijgen op het moment en mijn hoofd begint ook wat zwaarder te voelen. lichten en bewegingen worden grappig. de vriend zit inmiddels op het toilet die moest even wat overtollige maagvulling dumpen. ik merk dat ik nu (05:34) vol begin in te klappen. lekker golven en typen gaat erg lastig. wat overweldigend zeg! mijn vrienden vervormen en verkleuren haha

(05:44*)zelf kon ik het ook allemaal niet meer binnenhouden, niet verwacht wat voor een grafzooi dat in je muil achterlaat zeg. nu merk ik dat typen lastig gaat en ik me nu dus ga overgeven aan de trip

(06:05*)wat gaaf, het begin was even moeilijk, kreeg al vrij snel na inname braakneigingen. kwam natuurlijk weinig uit. even de tijd gegeven en geniet nu weer van alle pracht die ik momenteel beleef. ik voel muziek en hoor de kleuren, ligt misschien ook wel aan de muziek die op staat. erg bloeierig allemaal. veel intenser als bijvoorbeeld 2c-b. maar dat had ik oraal genomen. vol verwondering over wat een klein beetje 'poeder' allemaal kan doen zeg. merk dat ik nog niet eens op een hoogtepunt zit dus het kan alleen maar leuker gaan worden:D

(08:40*)uiteindelijk is het toch minder langdurig geweest dan verwacht, effecten namen na 2 uur behoorlijk af dus nog een lijntje meph genomen en nu vind ik het wel weer mooi geweest! nog even lamballen en dan een lekker middagdutje doen.

na het lijntje meph hebben we besloten om door te gaan en rond 19u te gaan slapen, aangezien we woensdag ochtend dan weer lekker fris zijn en de vakantie nuttig kunnen besteden in plaats van binnen genieten op een bank met allerlei interessante middeltjes.
Sinds de laatste update heeft ranko nog 375mg mephedrone op
de enthousiasteling die deze dinsdag groots wou vieren heeft er 500mg op
en ik zelf 225 mg.
de dag gaan we lekker relaxt doorbrengen op ons dooie gemak, biertje erbij, sigaretje en misschien zelfs nog even van het weer genieten. verder blijft mephedrone wel weer de basis voor vandaag, vanmiddag nog een mild keta tripje doen en tegen het einde zou er nog wel wat ghb ingaan zodat we lekker in slaap dommelen.

10:25 (update bijpakken)
Ik heb nog 150mg genomen, ranko sloeg een ronde over en de andere vriend neemt ook 150mg. deze laten we rustig over ons heen komen, kopje koffie erbij en we gaan zo zelfs proberen om wat te eten. erg bizar om zo snel al weer lekker scherp en vrolijk te zijn, na een best wel heftige maar helaas erg korte 2c2t trip. enige nadeel was het feit dat we braakneigingen kregen, daarbuiten was het puur genieten.

13:30
een beetje laks geworden met het noteren van de tijden, maar ongeveer elk uur/uur en kwartier hebben we +- 100mg bijgenomen. we hangen nog lekker in een zeer relaxte sfeer met elkaar rond de tv en de chille muziek staat nog steeds aan. merkte nog wel een keer toen ik wat later bij pakte de effecten van de 2c2t lichtelijk terugkwamen. begin me ondertussen ook af te vragen hoe ik morgen wakker word maar waarschijnlijk gaat er een benzo in. Dit zijn niet de 2 gezondste dagen uit mijn vakantie, maar zolang we goed op onszelf en elkaar blijven letten nemen we de risico's die deze vorm van recreëren met zich mee brengt voor lief. rond een uur of 4 gaan we nog wat ketachillen en dan is het verstandig om de 24 uur onder invloed af te sluiten.

16:15 (laatste live update)
verdorie wat een bizarre dag! we zijn nog steeds bezig. met de keta wachten we nog even tot we richting ons bed gaan. zelf heb ik het wat rustiger aangedaan dan de andere 2, voor mijn gevoel werd het me wat te veel van het goede en besloot dus af te gaan bouwen. na zo'n 24 uurs marathon begint de neus ook wel erg gevoelig te worden. Ik merk dat ik wat onrustiger ben geworden en kan niet echt meer lekker ontspannen genieten. ik denk dat dat ook te maken heeft met het 2c2t tripje vanochtend. heb toen ook even alleen in huis gezeten omdat de rest even was wandelen met de honden. dat was voor mij het meest bizarre stukje (en voor zover ik er op dit moment aan terug denk eigenlijk ook het leukste). ranko was lekker zijn eigen ding aan het doen met een tripvideo: http://www.youtube.com/watch?v=VaBKX1u59Bc deze had hij aan laten staan toen ze met de honden weg gingen. het einde van die video was zo vaag en de muziek al helemaal. het licht wat door de kamer scheen leek zich steeds te verplaatsen en alles om de lichtbundels heen lichtte ook erg mooi op. daarna wat meph genomen omdat ik wel weer genoeg had gezien, het begon eigenlijk wat te vervelen aangezien het hoogtepunt al geweest was. ik denk dat ik nu geen meph meer neem, het leuke is er na een ruime 20 uur ook wel vanaf. ga me lekker verheugen op de keta straks en denk dat ik daarna zo kapot ben dat ik tegen het einde van de ketatrip gelijk in slaap val. dus dit was het voor vandaag denk ik. morgen maak ik het hele verhaal compleet.(donderdag 1 augustus, verslag afgemaakt)
Zo, na een goede en lange nachtrust even tijd om de rest van het verhaal af te maken. Gister moest ik vroeg op en had genoeg te doen vandaar nu pas het vervolg.

(17:00)
Bij de laatste post hebben we de meph aan de kant geschoven en een beetje opgeruimd. Als ik rondkeek kreeg ik redelijk vaak het idee dat ik iets/iemand zag bewegen (vooral het idee dat er iemand de trap op kwam lopen). De andere jongens hadden daar geen last van en waren ook duidelijk meer ontspannen. De effecten van de meph namen vrij snel af, de echt sterke euforische 'meph-feelings' waren na de 2c eigenlijk al niet heel erg aanwezig en het enige wat nog overbleef was uiteraard de (voor mij) meest vervelende kant van drugs: willen slapen maar niet kunnen. Na een feest hebben we daar alle drie nooit zoveel moeite mee maar in thuissetting zonder al teveel inspanningen wisten we dat we genoegen moesten nemen met een paar uur rustig aan doen.

(19:00)
De TV ging aan en we dronken nog wat biertjes. Ik heb eigenlijk geen idee meer waar ik nou precies naar gekeken heb, ik was ondertussen ook bezig met mijn telefoon en het gesprek tussen ranko en de andere vriend ging ook gewoon door. Het was goed te merken aan mezelf en de andere jongens (aan de sfeer) dat we er wel klaar mee waren. Er werd nog groene thee gezet waar ik jammer genoeg mijn hele bek aan verbrand heb :( verder weinig boeiends gebeurd eigenlijk.

(21:30)
Rond deze tijd hebben we alles nog goed opgeruimd voor het slapen gaan. we rookten nog een laatste sigaretje en besloten wat g te nemen voor het slapen gaan. ranko heeft dat volgens mij niet meer gedaan, ik en de vriend wel. We namen rond 22:00 beide ongeveer een half buisje (ik 3, vriend 2.5 ml), leek ons voldoende. Gelijk maar richting bed gegaan. Rond 22:30 besloten om nog een halve (2.5 dus totaal 5.5) te pakken. Ik was niet de enige met dat idee want de vriend was ook al naar beneden gelopen om ook nog eens 2.5 te nemen. Hij was vrij snel in slaap, iets wat mij niet lukte. ranko kwam er nog even bij zitten en tussen 23:00 en 23:30 heb ik nog +- 75 mg keta op. Ik voelde me heel erg bizar, moest nog pissen dus de trap af was een heel avontuur. Op de pot zelf was het ook erg lachwekkend allemaal. Je kunt je voorstellen dat het allemaal wat gekrompen is en niet erg veel meer voorstelt. Door de vaagheid was ik behoorlijk onder de indruk van het krimpen/langer worden/uitzetten/smallerworden etc. Toen weer op bed gaan liggen, merkte dat ik aardig weg begon te vallen en had het idee dat de 2c ook nog meespeelde. Ik lag in bed met een grote egel (knuffelbeest) waarbij ik me erg relaxt voelde en het leek alsof het een vertrouwde vriendin was. Omdat ik het idee had dat er nog iemand anders in de kamer was heb ik me verscholen onder de dekens. Ranko vertelde de ochtend daarna nog dat ik best vaak nog hardop heb gezegd dat diegene weg moest gaan, iets wat ik zelf nog wel vaag voor de geest kan halen. Ik denk dat ik rond 24u in slaap ben gevallen.

Achteraf had ik eigenlijk gehoopt dat het daarbij gebleven was en ik gewoon netjes om 7u (wekker) wakker werd. Helaas was dit niet het geval. Om 01:15 werd ik zwetend wakker en ik had weer het idee dat er iemand in de kamer zat maar elke keer dat ik wou kijken leek het snel naar de hoek te vluchten. Ook het idee dat er weer mensen op de gang/trap liepen had ik nog. Ik stuurde ranko nog een bericht maar die lag ondertussen ook al te slapen. Ben maar weer helemaal onder de dekens gekropen en heb de egel vastgehouden. Gelukkig voelde dat zo vertrouwd dat ik een kwartier later al weer lag te slapen. Achteraf kan ik er wel om lachen maar het moment zelf was best beangstigend :P

Rond 05:30 wakker geworden, rond 07:00 het bed uitgegaan, even opgefrist, spullen vast gepakt en nog een poging gedaan om afbakcroissantje te eten. Rond 08:00 ranko bedankt voor alles, gedag gezegd en met de vriend die ik halverwege de route af zou zetten op een station richting de auto gelopen. Voelde me verrassend fit en het rijden ging allemaal prima (wil er wel even bij zeggen dat ik tegen onder invloed rijden ben en ik goed en eerlijk de keuze kan maken voor mezelf of ik kan rijden of niet). Na ongeveer 2 uurtjes in de auto, met het afzetten, rookpauze tanken erbij thuis aangekomen. Even wat vitamines naar binnen gewerkt en onder de douche gesprongen en toen ben ik aan mijn 2e auto gaan werken (oldtimer opknappen). Eind van de middag nog op bed gelegen, 's avonds kippenvel gekregen van het eten waar ik eindelijk weer echt van kon genieten. Toen 's avonds nog tv gekeken en weer gaan liggen. In het begin nog erg onrustig nog een keer wakker geworden direct nadat ik in slaap viel (begon gelijk vaag te dromen over schreeuwende mensen). Daarna lekker in slaap gevallen en uiteindelijk van 23:30 tot 10:30 heerlijk geslapen.

Nu ontbijten en van het mooie weer genieten :D
Laatst bijgewerkt door Monty op do aug 01, 2013 11:19 am, in totaal 16 keer bewerkt.
Avatar gebruiker
Monty
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 49
Geregistreerd: ma jul 29, 2013 9:31 pm

Re: Avondje bieren en Mephedrone (misschien nog meer)

Berichtdoor Ranko » di jul 30, 2013 12:05 am

Ook al maak ik het 'live' mee, ben benieuwd hoe dit report zich gaat vorderen hihi! :kleuter: Die mephsample! :woeh: :wub:
Avatar gebruiker
Ranko
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 232
Geregistreerd: do feb 24, 2011 1:43 am

Re: Avondje bieren en Mephedrone (misschien nog meer) LIVE !

Berichtdoor Monty » di jul 30, 2013 2:04 am

update 01:57

weer een uur en kwartier verder, even een relaxt gesprek gehad met een vriend op afstand(fb messenger). merk dat we op het moment alle 3 erg rustig in onszelf genieten en veel met de laptop bezig zijn. net even een stukje gelopen en dat voelde fijn maar het is nu wel weer tijd om wat bij de pakken. ranko heeft weer 3 x 100 mg klaarliggen die we nu (02:00) allemaal tegelijk naar binnen gaan werken. *inmiddels is de lijn verdwenen in onze neuzen* Het blijft lekker, het prikkelende gevoel van mephedrone in je neus! ik denk dat we hierna nog 2 rondes doen en dan overgaan op ketamine, en eventueel nog door met 2ci. bier gaat er op het moment wat langzamer in en het roken neemt bij mij verrassend genoeg erg af, afgelopen zaterdag tijdens een 2cb tripje constant de behoefte om te roken.
Avatar gebruiker
Monty
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 49
Geregistreerd: ma jul 29, 2013 9:31 pm

Re: Avondje bieren en Mephedrone (misschien nog meer) LIVE !

Berichtdoor Monty » di jul 30, 2013 2:15 am

02:11

Komt al vrij snel op, hoofd begin mee te draaien op de muziek (empire of the sun). voel me erg gelukkig en ga een flinke ronde door het huis maken nu (erg groot huis dus dat zwerft lekker). Hopelijk versterkt dit het effect wat tot nu toe allemaal rustig is, aangezien ik ook al de hele tijd op een stoel zit. hartslag is ook nog net onder de 90. wierp net een blik op een flesje ghb wat hier op tafel staat maar die laten we vandaag maar lekker dicht denk ik. merk wel dat ik wat langzamer begin te typen nu :)

Overigens hertyp ik de tekst morgen nog en dan met hoofdletters en een wat mooiere opbouw. tevens nog even een terugblikje :)
Avatar gebruiker
Monty
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 49
Geregistreerd: ma jul 29, 2013 9:31 pm

Re: Avondje bieren en Mephedrone (misschien nog meer) LIVE !

Berichtdoor Monty » di jul 30, 2013 2:39 am

02:38 (bijpakken)

We komen nu allen lekker in een heerlijke roes van euforie, om die te versterken nemen we allemaal nog 50 mg bij. heb net al een stukje door het huis gelopen, voelde erg relaxt dus dat ga ik zo ook maar weer eens doen als ik weer richting een nieuw hoogtepuntje ga. hartslag op het moment 95, stijgt dus ligtelijk :) mijn ogen zeggen ook al weer dat ik het naar mijn zin heb, lekker opgewekt koppie :)
Avatar gebruiker
Monty
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 49
Geregistreerd: ma jul 29, 2013 9:31 pm

Re: Avondje bieren en Mephedrone (misschien nog meer) LIVE !

Berichtdoor Monty » di jul 30, 2013 3:05 am

2:59 (tussendoor update)

zo, die 50 extra pakt erg fijn uit :D heerlijke zweefmuziek opgezet waar ik heel erg van geniet. even een tussenstandje na 7 uurtjes gelukkig zijn:
ikzelf: 585 mg
ranko: 670 mg
de andere vriend: 585 mg
Ik zelf begin nu echt te merken dat we heerlijk aan het genieten zijn geslagen. Kijk ook een beetje om me heen in deze kamer, kan me erg goed focussen op dingen maar met de muziek die lekker prikkelt is het lastig om je blik ergens van af te wenden. op het moment dat ik dat doe is het weer even een helder beeld vinden:) voorlopig dus maar lekker zorgeloos genieten en daarna beslissen of we nog wat meph willen of iets anders gaan nuttigen. ranko typt hier zo nog een stukje over zijn toestand :)
Avatar gebruiker
Monty
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 49
Geregistreerd: ma jul 29, 2013 9:31 pm

Re: Avondje bieren en Mephedrone (misschien nog meer) LIVE !

Berichtdoor Monty » di jul 30, 2013 3:52 am

03:32
nog steeds erg relaxt, beetje onderuit gezakt en genieten. Heb een sinasje gepakt omdat ik een droge bek kreeg van bier:) ranko is ondertussen bezig met het voorbereiden van 2 x 75 mg voor mij en de andere vriend, en zelf neemt ie nog 130mg. dan nog even een beetje rondlopen, even actief een dansje op muziek doen doet het vaak ook wel goed en is vaak erg vermakelijk :kleuter: daarna weer lekker achterover en alles over me heen laten komen. we hebben besloten dat dit de laatste ronde meph is en we overgaan op 2-ci. :kleuter: *03:40 lijntje binnen. wat een heerlijk gevoel is het toch* voor mijn gevoel kom ik dalijk precies in een perfecte rush :) niet teveel zodat ik dus lekker rustig kan blijven en kan genieten van alles om me heen zonder dat ik mezelf opjaag of niet stil kan blijven zitten.
vergeten verder te typen net toen ik even ging pissen. gelijk een rondje door een groot donker huis gelopen, toen ik terugliep toch nog een lichtelijk opgejaagd gevoel :keta: nu weer lekker terug op mijn stoel (03:53). daar blijf ik voorlopig nog even zitten tot we de 2-ci gaan klaarleggen.
Avatar gebruiker
Monty
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 49
Geregistreerd: ma jul 29, 2013 9:31 pm

Re: Avondje bieren en Mephedrone (misschien nog meer) LIVE !

Berichtdoor Naturelover » di jul 30, 2013 3:57 am

Hee een live reportje. Veel plezier jongens ik zal af en toe eens meelezen tijdens het werken ;)
I am nature
Avatar gebruiker
Naturelover
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1210
Geregistreerd: wo maart 20, 2013 2:03 am

Re: Avondje bieren en Mephedrone (misschien nog meer) LIVE !

Berichtdoor Ranko » di jul 30, 2013 4:20 am

Ik zal ook maar even een kleine toevoeging doen aan dit live-report: wat een goddelijk spul blijft dat mephedrone toch. Inmiddels zijn we 8 uur en een kwartier verder, heb ik in totaal 800mg op en ga ik nog steeds als een speer. Ik geniet met volle teugen van alle muziek (zelfs de muziek die ik normaal geen bal aan vind), heb heerlijke tintelingen door m'n hele lichaam, ben verliefd op menthol sigaretten en heb een smile op m'n bakkes zitten waar je u tegen zegt. Mephedrone bewijst maar weer eens waarom ik het stofje mijn nummer 1 favoriete drugs vind! Geniaal gewoon.
Avatar gebruiker
Ranko
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 232
Geregistreerd: do feb 24, 2011 1:43 am

Re: Avondje bieren en Mephedrone (misschien nog meer) LIVE !

Berichtdoor Monty » di jul 30, 2013 4:24 am

naturelover schreef:Hee een live reportje. Veel plezier jongens ik zal af en toe eens meelezen tijdens het werken ;)


Hee bedankt! Plezier gaat zeker goedkomen! Werkse in ieder geval en hopelijk kan je van ons verslag genieten :wave:
Avatar gebruiker
Monty
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 49
Geregistreerd: ma jul 29, 2013 9:31 pm

Re: Avondje bieren en Mephedrone (misschien nog meer) LIVE !

Berichtdoor Monty » di jul 30, 2013 4:27 am

04:21 (tussendoor update)

Nog wat van de tafel bij elkaar geveegd en naar binnen gewerkt (+- 15 mg) wat waarschijnlijk niet echt te merken valt. Nu nog even lekker rustig genieten van een sigaretje en dan maar eens gaan verheugen op het vervolg, 2-ci :kleuter:
Avatar gebruiker
Monty
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 49
Geregistreerd: ma jul 29, 2013 9:31 pm

Re: Avondje bieren en Mephedrone (misschien nog meer) LIVE !

Berichtdoor Monty » di jul 30, 2013 4:50 am

04:48 (tussendoor update)
nog steeds aan het genieten, al merk ik dat ik onrustiger word en zin heb om wat bij te pakken. Ondertussen ook maar een vest aangetrokken omdat het wat fris begon te worden, maar dat had te maken met de deur die nog los stond. ondertussen even tussen alle goedjes opzoek gegaan naar de 2ci. helaas niet kunnen vinden, maar wel 2c-e en 2c2t. Nu gaan we dus nog even een keuze maken welke we gaan proeven. we hadden ook nog wat keta maar daar is helaas niet genoeg van voor 3 personen, jammer want dat sluit heerlijk aan op meph
Avatar gebruiker
Monty
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 49
Geregistreerd: ma jul 29, 2013 9:31 pm

Re: Avondje bieren en Mephedrone (misschien nog meer) LIVE !

Berichtdoor Monty » di jul 30, 2013 5:35 am

05:04 (update)
Ranko legt de 2C-2-t klaar waar we voor gaan, omdat we toch wat leuke visuals willen. we gaan voor 12 mg nasaal. De meph begint al weer wat minder intens te werken en buiten begint het al weer licht te worden, wat het natuurlijk wat mooier maakt. (05:26) *tijd van nasale inname* ik ben benieuwd wat ons te wachten staat. het goedje deed minder pijn in de neus dan we verwacht hadden, wellicht komt dat door de mephedrone die we tot ons genomen hebben. nu is het rustig wachten tot het begint te werken. en terwijl ik dit typ begint het al een beetje lekker te golven. (05:31) vanaf hier ga ik proberen zo goed mogelijk bij te houden wat er nou precies met me gebeurd. ik begin het wat warmer te krijgen op het moment en mijn hoofd begint ook wat zwaarder te voelen. lichten en bewegingen worden grappig. de vriend zit inmiddels op het toilet die moest even wat overtollige maagvulling dumpen. ik merk dat ik nu (05:34) vol begin in te klappen. lekker golven en typen gaat erg lastig. wat overweldigend zeg! mijn vrienden vervormen en verkleuren haha
Avatar gebruiker
Monty
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 49
Geregistreerd: ma jul 29, 2013 9:31 pm

Re: Avondje bieren en Mephedrone (misschien nog meer) LIVE !

Berichtdoor Naturelover » di jul 30, 2013 5:38 am

:D
I am nature
Avatar gebruiker
Naturelover
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1210
Geregistreerd: wo maart 20, 2013 2:03 am

Re: Avondje bieren en Mephedrone (misschien nog meer) LIVE !

Berichtdoor Monty » di jul 30, 2013 5:44 am

zelf kon ik het ook allemaal niet meer binnenhouden, niet verwacht wat voor een grafzooi dat in je muil achterlaat zeg. nu merk ik dat typen lastig gaat en ik me nu dus ga overgeven aan de trip
Avatar gebruiker
Monty
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 49
Geregistreerd: ma jul 29, 2013 9:31 pm

Re: Avondje bieren en Mephedrone (misschien nog meer) LIVE !

Berichtdoor Monty » di jul 30, 2013 6:05 am

wat gaaf, het begin was even moeilijk, kreeg al vrij snel na inname braakneigingen. kwam natuurlijk weinig uit. even de tijd gegeven en geniet nu weer van alle pracht die ik momenteel beleef. ik voel muziek en hoor de kleuren, ligt misschien ook wel aan de muziek die op staat. erg bloeierig allemaal. veel intenser als bijvoorbeeld 2c-b. maar dat had ik oraal genomen. vol verwondering over wat een klein beetje 'poeder' allemaal kan doen zeg. merk dat ik nog niet eens op een hoogtepunt zit dus het kan alleen maar leuker gaan worden:D
Avatar gebruiker
Monty
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 49
Geregistreerd: ma jul 29, 2013 9:31 pm

Re: Avondje bieren en Mephedrone (misschien nog meer) LIVE !

Berichtdoor Monty » di jul 30, 2013 8:40 am

uiteindelijk is het toch minder langdurig geweest dan verwacht, effecten namen na 2 uur behoorlijk af dus nog een lijntje meph genomen en nu vind ik het wel weer mooi geweest! nog even lamballen en dan een lekker middagdutje doen.

Verslag maak ik morgen nog wel compleet
Avatar gebruiker
Monty
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 49
Geregistreerd: ma jul 29, 2013 9:31 pm

Re: Avondje bieren/mephedrone + 2C2T (live verslag)

Berichtdoor Poseidon » di jul 30, 2013 10:18 am

Stevig bezig in je vakantie baas 8-) 8-) 8-)
Wij willen onze blauwe luchten terug.
Avatar gebruiker
Poseidon
JeVader
In Memoriam
Offline
 
Posts: 10486
Geregistreerd: do maart 17, 2011 4:34 pm
Woonplaats: Liquid Universe

Re: Avondje bieren/mephedrone + 2C2T (live verslag)

Berichtdoor Monty » di jul 30, 2013 10:36 am

na het lijntje meph hebben we besloten om door te gaan en rond 19u te gaan slapen, aangezien we woensdag ochtend dan weer lekker fris zijn en de vakantie nuttig kunnen besteden in plaats van binnen genieten op een bank met allerlei interessante middeltjes.
Sinds de laatste update heeft ranko nog 375mg mephedrone op
de enthousiasteling die deze dinsdag groots wou vieren heeft er 500mg op
en ik zelf 225 mg.
de dag gaan we lekker relaxt doorbrengen op ons dooie gemak, biertje erbij, sigaretje en misschien zelfs nog even van het weer genieten. verder blijft mephedrone wel weer de basis voor vandaag, vanmiddag nog een mild keta tripje doen en tegen het einde zou er nog wel wat ghb ingaan zodat we lekker in slaap dommelen.

10:25 (update bijpakken)
Ik heb nog 150mg genomen, ranko sloeg een ronde over en de andere vriend neemt ook 150mg. deze laten we rustig over ons heen komen, kopje koffie erbij en we gaan zo zelfs proberen om wat te eten. erg bizar om zo snel al weer lekker scherp en vrolijk te zijn, na een best wel heftige maar helaas erg korte 2c2t trip. enige nadeel was het feit dat we braakneigingen kregen, daarbuiten was het puur genieten.
Avatar gebruiker
Monty
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 49
Geregistreerd: ma jul 29, 2013 9:31 pm

Re: Avondje bieren/mephedrone + 2C2T (live verslag)

Berichtdoor Monty » di jul 30, 2013 1:27 pm

een beetje laks geworden met het noteren van de tijden, maar ongeveer elk uur/uur en kwartier hebben we +- 100mg bijgenomen. we hangen nog lekker in een zeer relaxte sfeer met elkaar rond de tv en de chille muziek staat nog steeds aan. merkte nog wel een keer toen ik wat later bij pakte de effecten van de 2c2t lichtelijk terugkwamen. begin me ondertussen ook af te vragen hoe ik morgen wakker word maar waarschijnlijk gaat er een benzo in. Dit zijn niet de 2 gezondste dagen uit mijn vakantie, maar zolang we goed op onszelf en elkaar blijven letten nemen we de risico's die deze vorm van recreëren met zich mee brengt voor lief. rond een uur of 4 gaan we nog wat ketachillen en dan is het verstandig om de 24 uur onder invloed af te sluiten.
Avatar gebruiker
Monty
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 49
Geregistreerd: ma jul 29, 2013 9:31 pm

Re: Avondje bieren/mephedrone + 2C2T (live verslag)

Berichtdoor Monty » di jul 30, 2013 4:22 pm

verdorie wat een bizarre dag! we zijn nog steeds bezig. met de keta wachten we nog even tot we richting ons bed gaan. zelf heb ik het wat rustiger aangedaan dan de andere 2, voor mijn gevoel werd het me wat te veel van het goede en besloot dus af te gaan bouwen. na zo'n 24 uurs marathon begint de neus ook wel erg gevoelig te worden. Ik merk dat ik wat onrustiger ben geworden en kan niet echt meer lekker ontspannen genieten. ik denk dat dat ook te maken heeft met het 2c2t tripje vanochtend. heb toen ook even alleen in huis gezeten omdat de rest even was wandelen met de honden. dat was voor mij het meest bizarre stukje (en voor zover ik er op dit moment aan terug denk eigenlijk ook het leukste). ranko was lekker zijn eigen ding aan het doen met een tripvideo: http://www.youtube.com/watch?v=VaBKX1u59Bc deze had hij aan laten staan toen ze met de honden weg gingen. het einde van die video was zo vaag en de muziek al helemaal. het licht wat door de kamer scheen leek zich steeds te verplaatsen en alles om de lichtbundels heen lichtte ook erg mooi op. daarna wat meph genomen omdat ik wel weer genoeg had gezien, het begon eigenlijk wat te vervelen aangezien het hoogtepunt al geweest was. ik denk dat ik nu geen meph meer neem, het leuke is er na een ruime 20 uur ook wel vanaf. ga me lekker verheugen op de keta straks en denk dat ik daarna zo kapot ben dat ik tegen het einde van de ketatrip gelijk in slaap val. dus dit was het voor vandaag denk ik. morgen maak ik het hele verhaal compleet.
Avatar gebruiker
Monty
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 49
Geregistreerd: ma jul 29, 2013 9:31 pm

Re: Avondje bieren/mephedrone + 2C2T (live verslag)

Berichtdoor daywalker » wo jul 31, 2013 3:49 pm

Holy shit :grin: en hoe staat het nu??? :P
"There is an area of the mind that could be called unsane, beyond sanity, and yet not insane. Think of a circle with a fine split in it. At one end there's insanity. You go around the circle to sanity, and on the other end of the circle, close to insanity, but not insanity, is unsanity."
Avatar gebruiker
daywalker
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 592
Geregistreerd: zo dec 16, 2012 2:33 pm

Re: Avondje bieren/mephedrone + 2C2T (live verslag)

Berichtdoor Monty » do aug 01, 2013 11:14 am

Zo, na een goede en lange nachtrust even tijd om de rest van het verhaal af te maken. Gister moest ik vroeg op en had genoeg te doen vandaar nu pas het vervolg.

(17:00)
Bij de laatste post hebben we de meph aan de kant geschoven en een beetje opgeruimd. Als ik rondkeek kreeg ik redelijk vaak het idee dat ik iets/iemand zag bewegen (vooral het idee dat er iemand de trap op kwam lopen). De andere jongens hadden daar geen last van en waren ook duidelijk meer ontspannen. De effecten van de meph namen vrij snel af, de echt sterke euforische 'meph-feelings' waren na de 2c eigenlijk al niet heel erg aanwezig en het enige wat nog overbleef was uiteraard de (voor mij) meest vervelende kant van drugs: willen slapen maar niet kunnen. Na een feest hebben we daar alle drie nooit zoveel moeite mee maar in thuissetting zonder al teveel inspanningen wisten we dat we genoegen moesten nemen met een paar uur rustig aan doen.

(19:00)
De TV ging aan en we dronken nog wat biertjes. Ik heb eigenlijk geen idee meer waar ik nou precies naar gekeken heb, ik was ondertussen ook bezig met mijn telefoon en het gesprek tussen ranko en de andere vriend ging ook gewoon door. Het was goed te merken aan mezelf en de andere jongens (aan de sfeer) dat we er wel klaar mee waren. Er werd nog groene thee gezet waar ik jammer genoeg mijn hele bek aan verbrand heb :( verder weinig boeiends gebeurd eigenlijk.

(21:30)
Rond deze tijd hebben we alles nog goed opgeruimd voor het slapen gaan. we rookten nog een laatste sigaretje en besloten wat g te nemen voor het slapen gaan. ranko heeft dat volgens mij niet meer gedaan, ik en de vriend wel. We namen rond 22:00 beide ongeveer een half buisje (ik 3, vriend 2.5 ml), leek ons voldoende. Gelijk maar richting bed gegaan. Rond 22:30 besloten om nog een halve (2.5 dus totaal 5.5) te pakken. Ik was niet de enige met dat idee want de vriend was ook al naar beneden gelopen om ook nog eens 2.5 te nemen. Hij was vrij snel in slaap, iets wat mij niet lukte. ranko kwam er nog even bij zitten en tussen 23:00 en 23:30 heb ik nog +- 75 mg keta op. Ik voelde me heel erg bizar, moest nog pissen dus de trap af was een heel avontuur. Op de pot zelf was het ook erg lachwekkend allemaal. Je kunt je voorstellen dat het allemaal wat gekrompen is en niet erg veel meer voorstelt. Door de vaagheid was ik behoorlijk onder de indruk van het krimpen/langer worden/uitzetten/smallerworden etc. Toen weer op bed gaan liggen, merkte dat ik aardig weg begon te vallen en had het idee dat de 2c ook nog meespeelde. Ik lag in bed met een grote egel (knuffelbeest) waarbij ik me erg relaxt voelde en het leek alsof het een vertrouwde vriendin was. Omdat ik het idee had dat er nog iemand anders in de kamer was heb ik me verscholen onder de dekens. Ranko vertelde de ochtend daarna nog dat ik best vaak nog hardop heb gezegd dat diegene weg moest gaan, iets wat ik zelf nog wel vaag voor de geest kan halen. Ik denk dat ik rond 24u in slaap ben gevallen.

Achteraf had ik eigenlijk gehoopt dat het daarbij gebleven was en ik gewoon netjes om 7u (wekker) wakker werd. Helaas was dit niet het geval. Om 01:15 werd ik zwetend wakker en ik had weer het idee dat er iemand in de kamer zat maar elke keer dat ik wou kijken leek het snel naar de hoek te vluchten. Ook het idee dat er weer mensen op de gang/trap liepen had ik nog. Ik stuurde ranko nog een bericht maar die lag ondertussen ook al te slapen. Ben maar weer helemaal onder de dekens gekropen en heb de egel vastgehouden. Gelukkig voelde dat zo vertrouwd dat ik een kwartier later al weer lag te slapen. Achteraf kan ik er wel om lachen maar het moment zelf was best beangstigend :P

Rond 05:30 wakker geworden, rond 07:00 het bed uitgegaan, even opgefrist, spullen vast gepakt en nog een poging gedaan om afbakcroissantje te eten. Rond 08:00 ranko bedankt voor alles, gedag gezegd en met de vriend die ik halverwege de route af zou zetten op een station richting de auto gelopen. Voelde me verrassend fit en het rijden ging allemaal prima (wil er wel even bij zeggen dat ik tegen onder invloed rijden ben en ik goed en eerlijk de keuze kan maken voor mezelf of ik kan rijden of niet). Na ongeveer 2 uurtjes in de auto, met het afzetten, rookpauze tanken erbij thuis aangekomen. Even wat vitamines naar binnen gewerkt en onder de douche gesprongen en toen ben ik aan mijn 2e auto gaan werken (oldtimer opknappen). Eind van de middag nog op bed gelegen, 's avonds kippenvel gekregen van het eten waar ik eindelijk weer echt van kon genieten. Toen 's avonds nog tv gekeken en weer gaan liggen. In het begin nog erg onrustig nog een keer wakker geworden direct nadat ik in slaap viel (begon gelijk vaag te dromen over schreeuwende mensen). Daarna lekker in slaap gevallen en uiteindelijk van 23:30 tot 10:30 heerlijk geslapen.

Nu ontbijten en van het mooie weer genieten :D
Avatar gebruiker
Monty
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 49
Geregistreerd: ma jul 29, 2013 9:31 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner