Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Benzo Fury: onafgebroken empathie voor een half etmaal

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

Benzo Fury: onafgebroken empathie voor een half etmaal

Berichtdoor Naturelover » zo sep 29, 2013 3:27 pm

Tripreport 6-APB / Benzo Fury

Omdat ik voorlopig toch nog niet kan slapen, ga ik maar een verslagje schrijven over mijn eerste kennismaking met 6-APB ofwel Benzo Fury. Ik zal mijn indruk van de stof zo goed mogelijk proberen te omschrijven en in het verslag geen vergelijking maken met andere middelen, om het zo objectief mogelijk te houden. (Edit: aan het einde van het verslag heb ik onder de “spoiler” wel een vergelijking gemaakt)
In het verslag heb ik ook een paar foto’s van het internet bijgevoegd, om een impressie van de sfeer te geven.

Wat achtergrondinformatie staat hieronder beschreven.

Set: uitgerust, zin in een feestje, lichte nerveusheid
Setting: met een groepje vrienden op een techno-festival. Bijna iedereen aan de xtc; een enkeling had een bommetje speed genomen.
Dosis: 125 mg poeder, zelf afgewogen en per capsule ingenomen

Ik zal de tijden aanduiden met T+tijd, waarbij T=0 om 15.00 uur was.

T-0.30. We arriveren op het festivalterrein. Het zonnetje schijnt heerlijk en het main stage is een mierenhoop van dansende mensen.

T=0. Om 15.00 neem ik de capsule in. Was nog niet al te makkelijk, we hadden nog geen drinken gehaald :grin:

T+1.00. We lopen over het terrein om naar de muntjesverkoop te gaan. Voel een verandering in mijn lichaam. Dit gevoel is heel subtiel en duurt maar kort. Ik denk op dat moment dat het grotendeels placebo zal zijn.

T+1.30. Heel geleidelijk merk ik een opkomend gevoel van prettige gevoelens. Ik geniet extra van de muziek, het lekkere weer en vooral: praten. Steeds langer praat ik met mensen. Muziek begin ik extra scherp te horen.

T+2.00. Het lekkere gevoel is nu heel goed ingeslagen. Mijn pupillen zijn vergroot, mijn hartslag is verhoogd en mijn kaken voelen gespannen. Ik voel me euforisch, sta met open of gesloten ogen duidelijk in het lekkere weer te genieten van het moment. Een sterke drang om te dansen voel ik niet. Bewegen voelt wel zeer lekker om te doen, net als praten, water drinken, een ijsje eten, zitten, lopen. Ik zucht ik een aantal keren diep, omdat dit zo lekker voelt. Ook een constant gevoel van empathie overheerst gedurende de hele trip.
De drang om te praten is nu bijna niet te stoppen. Ook dit meld ik meerdere keren aan mijn verschillende gesprekspartners :grin:

T+2.00 tot T+5.00. In deze tijd heb ik gepiekt.

De stroom van empathische en euforische gevoelens is non-stop aanwezig en giert door mijn lijf. Toch blijf ik me fris en scherp voelen. Een vriend vroeg me hoe ik ging op Benzo Fury, ik antwoordde dat het niet veel harder hoefde te gaan, maar ook niet minder hard. Precies goed dus :D . Ik heb regelmatig geknuffeld met anderen uit de groep, wat erg leuk en lekker was. Ik had er ook veel plezier in om te zien dat de anderen zich lekker voelden.
De zon ging onder en de temperatuur begon te dalen. 6-APB warmde mij niet op uit zichzelf, zoals amfetamine(-achtigen) wel doen, en ik trok om 19.00 uur een dikke trui aan. Hoewel het grootste deel van mijn lichaam toen warm genoeg was, waren mijn handen erg koud. Dit bleef de rest van de avond zo.

T+5.00 tot T+11.30. Nu was de intensiteit van de rush iets afgenomen.
De hele ervaring ervoer ik als plateaus. Ik zakte dus ik intensiteit, maar de constante gevoelens van euforie en empathie bleven heerlijk voelen.
Toen het helemaal donker was, heb ik met een paar mensen aan de waterkant gezeten. We hadden vanaf daar een uitzicht op de stad en zijn talloze lichtjes. Ik werd steeds meer overrompeld door de pracht van deze schitteringen. Elk individueel lichtje leek mijn oog naar zich te trekken en ik bleef maar over het water turen. Het was hypnotiserend en bijna hallucinerend, en zo heb ik minutenlang gefascineerd naar dit panoramabeeld zitten turen.Later zijn we weer naar de grootste area gegaan, waar we achterin een goed uitzicht op de DJ hadden en voldoende bewegingsruimte. De muziek, lasers en de lichteffecten daaromheen brachten mij in een trance. Het was zo geweldig om rustig meewiegend op de mooie techno te blijven staren naar dit spektakel dat voor mijn neus gaande was.Zo heb ik de laatste uurtjes op het festival doorgebracht: content voelend, lichtjes trippend op de lichtshows, rustig dansend op de muziek.

Ik heb tijdens de laatste DJ ook nog Fret (Fred Flinstone) gemeet :woeh: , een erg chille dude.

Eenmaal thuis aangekomen, om T+10, voel ik me niet moe. Ik ga comfortabel zitten en zet wat verschillende stijlen muziek op. De fijnste vind ik trance en melodische rock. Hier heb ik nog tot T+12 naar liggen luisteren.

T+11.30 tot T+12.30. Vanaf dit moment merk ik duidelijk dat het gevoel aan het verminderen is. Hoewel ik me nog lekker voel gaan op de 6-APB, merk ik dat mijn lichaam moe aan het worden is: vermoeide benen, soms wegdraaiende ogen en veel gapen zijn hier kenmerken van.

T+13. Het is nu 13 uur na inname en alleen de visuele aspecten van de trip zijn nog goed merkbaar. Ik voel me nu moe genoeg om te proberen te slapen.

De plateaus heb ik moeilijk kunnen onderscheiden na het hoogste plateau, de “piek”. Het gevoel nam zo geleidelijk af dat er geen sprake is geweest van een come-down of crash, zelfs niet 12 uur na inname.

Achteraf
Die nacht heb ik van 04.00 – 12.00 uur geslapen, al voelde het meer alsof ik 8 uur mijn ogen dicht heb geklemd en wakker heb gelegen. Desalniettemin voelde ik me op zondag, behalve een lichte vermoeidheid, niet brak of katerig. Dit kan te maken hebben met het feit dat ik zonder problemen kon eten, voldoende water dronk en een paar vitaminepillen (vitamine C, multivitaminen Centrum, visolie) heb genomen voor de inname van 6-abp en de ochtend erna.
Ook het feit dat ik niet erg werd opgepept en me niet kapot heb gedanst door deze stimulant, heeft aanzienlijk gescheeld in een kater (geen spierpijn :grin: ).

Conclusie
De effecten van 6-apb in mijn beleving: langzaam opkomend, stimulerend en alert, licht euforisch, empathisch, licht psychedelische waarneming van licht, komt in plateaus en duurt zeer lang. Het brengt wel een stimulerend, maar geen oppeppend gevoel.
Al deze effecten zijn enigszins subtiel te noemen en gaat op bij een dosis van 125 mg 6-apb poeder, oraal genomen. Ik kan me voorstellen dat een hogere dosis voor meer stimulatie en vooral ook meer psychedelische effect met zich mee kan brengen.
Voor een feest (dat lang duurt :grin: ) of festival vind ik dit een geweldige drug. De merkbare negatieve effecten waren er niet bij mij.

Bedankt voor het lezen :wave: natureloverVergelijkingen met andere drugs
Gespoilerd, want ik wilde tot dusver geen directe vergelijking maken tussen 6-APB en andere (party)drugs om objectiviteit over de effecten zo veel mogelijk te waarborgen.
Spoiler! :
De euforie van Benzo Fury, zeker in de eerste uren na inslag, doet denken aan een milde MDMA ervaring of de eerste, euforische uurtjes van 4-fmp.

De licht-psychedelische waarneming van licht deed me erg denken aan een lage dosis 2c-i (en in mindere mate aan een lage dosis 2c-b).

De empathische gevoelens die Benzo Fury met zich meebracht, deden bijna niet ten onder aan dezelfde gevoelens die je krijgt bij een lage- tot normale hoeveelheid MDMA.

Ik merkte een soort amfetamine-achtige scherpte in mijn hoofd. Alles binnen mijn gezichtsveld had ik helder in kaart, ik was erg alert op mijn omgeving.
I am nature
Avatar gebruiker
Naturelover
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1210
Geregistreerd: wo maart 20, 2013 2:03 am

Re: Benzo Fury: onafgebroken empathie voor een half etmaal

Berichtdoor universal-flow » zo sep 29, 2013 4:43 pm

Goed raport! zoals altijd duidelijk en helder beschreven.

Sorry, maar ik en echt een leek in die dingen. Maar Benzo's zijn toch "medicamenten" voor mensen met ADD, ADHD of ADHS ?
universal-flow
Newbie
Offline
 
Posts: 22
Geregistreerd: zo sep 29, 2013 2:49 pm

Re: Benzo Fury: onafgebroken empathie voor een half etmaal

Berichtdoor Ivo » zo sep 29, 2013 4:47 pm

universal-flow schreef:Sorry, maar ik en echt een leek in die dingen. Maar Benzo's zijn toch "medicamenten" voor mensen met ADD, ADHD of ADHS ?

Benzo's zijn slaappillen, geen ADHD medicatie. Benzo Fury heeft niks met benzo's te maken, het is een andere naam voor 6APB.
No sympathy for the devil; keep that in mind. Buy the ticket, take the ride...and if it occasionally gets a little heavier than what you had in mind, well...maybe chalk it up to forced consciousness expansion: Tune in, freak out, get beaten.
Avatar gebruiker
Ivo
Midnight Toker
Site Admin
Offline
 
Posts: 7871
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 12:34 pm

Re: Benzo Fury: onafgebroken empathie voor een half etmaal

Berichtdoor universal-flow » zo sep 29, 2013 5:35 pm

Ivo schreef:
universal-flow schreef:Sorry, maar ik en echt een leek in die dingen. Maar Benzo's zijn toch "medicamenten" voor mensen met ADD, ADHD of ADHS ?

Benzo's zijn slaappillen, geen ADHD medicatie. Benzo Fury heeft niks met benzo's te maken, het is een andere naam voor 6APB.


ok, zat al met een groot vraagteken op me voorhoofd achte me laptop. Bedankt voor de info, bespaard me weer een uurtje research op internet ;)
universal-flow
Newbie
Offline
 
Posts: 22
Geregistreerd: zo sep 29, 2013 2:49 pm

Re: Benzo Fury: onafgebroken empathie voor een half etmaal

Berichtdoor Miss E » zo sep 29, 2013 5:37 pm

Leuk tripreport, naturelover, bedankt voor het delen! Maakt me nieuwsgierig naar 6-APB. :)
Avatar gebruiker
Miss E
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1683
Geregistreerd: ma mei 27, 2013 2:44 pm

Re: Benzo Fury: onafgebroken empathie voor een half etmaal

Berichtdoor Ahote » zo sep 29, 2013 6:00 pm

Interessant reportje, 6-APB lijkt vooral interessant omwille van de lange werkingsduur. Voor de rest lijkt het niet super ivm andere stimulanten.
Veel mensen vinden dat het aanvoelt als een behoorlijk "zware" upper, jij niet?
Nog een vraagje, had je het op nuchtere maag ingenomen? Maakt naar het schijnt veel uit bij 6-APB
Laatst bijgewerkt door Ahote op zo sep 29, 2013 6:05 pm, in totaal 1 keer bewerkt.
I do it just to get a rep
Avatar gebruiker
Ahote
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 745
Geregistreerd: di dec 25, 2012 2:51 am
Woonplaats: België

Re: Benzo Fury: onafgebroken empathie voor een half etmaal

Berichtdoor gachiBASS » zo sep 29, 2013 6:01 pm

universal-flow schreef:
Ivo schreef:
universal-flow schreef:Sorry, maar ik en echt een leek in die dingen. Maar Benzo's zijn toch "medicamenten" voor mensen met ADD, ADHD of ADHS ?

Benzo's zijn slaappillen, geen ADHD medicatie. Benzo Fury heeft niks met benzo's te maken, het is een andere naam voor 6APB.


ok, zat al met een groot vraagteken op me voorhoofd achte me laptop. Bedankt voor de info, bespaard me weer een uurtje research op internet ;)


Als je Benzo Fury zoekt dan heb je het ook zo gevonden.
Avatar gebruiker
gachiBASS
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1770
Geregistreerd: di jul 17, 2012 8:26 pm

Re: Benzo Fury: onafgebroken empathie voor een half etmaal

Berichtdoor Druks » zo sep 29, 2013 6:03 pm

Mooi report. Ik kan me heel erg vinden in je vergelijking met andere drugs (mdma, 2ci, amfetamine). 6apb is mooi spul. Mijn eerste keer heb ik ondergedosseerd dus volgende keer maar direct voor de 140mg gaan. Heb je geen behoefte gehad om bij te pakken? En als je deze hoeveelheid 6apb moet vergelijken met een hoeveelheid mdma, hoeveel zou dat dan zijn?

Dank voor het delen!
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Offline
 
Posts: 7282
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm

Re: Benzo Fury: onafgebroken empathie voor een half etmaal

Berichtdoor Hamukun » zo sep 29, 2013 8:12 pm

Ahote schreef:Voor de rest lijkt het niet super ivm andere stimulanten.


Nu, ik lees toch vooral positieve verhalen. Vind het zelf ook één van de beste stimulanten die ik heb geprobeerd...
Avatar gebruiker
Hamukun
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 401
Geregistreerd: vr feb 08, 2013 7:34 pm

Re: Benzo Fury: onafgebroken empathie voor een half etmaal

Berichtdoor Naturelover » ma sep 30, 2013 1:09 am

@ ahote
Ik vond het juist een heel leuke stimulant. Euforie, empathie, licht psychedelisch, lang plateau en geen negatieve effecten. Had geen/weinig behoefte om bij te pakken, omdat het plateau zo lang duurt en er geen sprake was van een crash.
Nee ik vond het niet aanvoelen als een zware upper. Het gevoel kwam langzaam om na een tijdje, te vergelijken met de opkomst van een bommetje amfetamine van 100 mg à 70% puur. Ook in de piek van de trip nauwelijks last van rollende ogen, zware wazigheid of waus zijn - ik bleef vrij scherp, hoeveel behoorlijk euforisch.
Edit: ik had een lege maag toen ik het innam: 4 uur voor inname ontbeten met brood, zuivel en fruit.

@ druks
Kut dat je ondergedoseerd had, dat moet vervelend zijn geweest. 125-150 mg zou ik wel als goede dosis verwachten.
Als ik het moet vergelijken met een dosis MDMA, zou het ongeveer lichaamsgewicht x 1 mg zijn. Alleen dan op een plateau en langzame comedown van een paar uur, in plaats van een korte piek en harde crash van MDMA.

@ misse en universal-flow
Bedankt :)
I am nature
Avatar gebruiker
Naturelover
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1210
Geregistreerd: wo maart 20, 2013 2:03 am

Re: Benzo Fury: onafgebroken empathie voor een half etmaal

Berichtdoor Snater » vr okt 18, 2013 11:53 am

Leuk report, Leest lekker ook! :)

Heb alleen een vraagje over 6apb,
Je zei in je report dat de euforie te vergelijken is met het begin van een 4fmp trip, maar dan constant aanhoud en iets meer richting de mdma kant gaat.
Is het qua energie ook te vergelijken met 4fmp?
Heb zelf bij 4fmp dat de euforie na 2 uur al licht begint af te zwakken en ik na 2 a 3 uur alleen nog de dopamine boost ervaar.
Zou je 6apb dus kunnen zien als een iets betere en heftigere variant van 4fmp? (Qua euforie in ieder geval)
Want dan wil ik het wel is proberen, vind 4fmp leuk maar heb dan zo een 'net niet' gevoel als ik aan mdma denk!
Avatar gebruiker
Snater
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 386
Geregistreerd: ma jul 08, 2013 2:20 pm
Woonplaats: Amsterdam

Re: Benzo Fury: onafgebroken empathie voor een half etmaal

Berichtdoor daywalker » vr okt 18, 2013 4:16 pm

Goed report Naturelover, lekker uitgebreid, thanks!! :hulde:
"There is an area of the mind that could be called unsane, beyond sanity, and yet not insane. Think of a circle with a fine split in it. At one end there's insanity. You go around the circle to sanity, and on the other end of the circle, close to insanity, but not insanity, is unsanity."
Avatar gebruiker
daywalker
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 592
Geregistreerd: zo dec 16, 2012 2:33 pm

Re: Benzo Fury: onafgebroken empathie voor een half etmaal

Berichtdoor Naturelover » ma okt 21, 2013 3:12 pm

Dank jullie voor de lovende woorden :)

Snater schreef: Is [6-apb] qua energie ook te vergelijken met 4fmp?

In mijn beleving is 4-fmp, net als gewone amfetamine, oppeppend. Stilstaan is een moeilijke opgave, bewegen is een must en kan bijna niet tegengegaan woorden. Ook voel je bijna niet hoeveel energie je verbruikt.
6-APB was stimulerend, maar niet oppeppend. Mijn lichaam en geest voelden wel actief en scherp, maar niet opgepept met energie. Ik had geen moeite om stil te staan, rustig ergens te gaan zitten, knarsende tanden etc.
6-APB is dus wel activerend/stimulerend, maar niet oppeppend/geeft geen energie "rush" zo erg als 4-FMP.

Snater schreef: Zou je 6apb dus kunnen zien als een iets betere en heftigere variant van 4fmp? (Qua euforie in ieder geval)

De euforie, maar empathie nog meer, duurden bij 6-APB langer dan bij 4-FMP. Bij 4-fmp was bij mij ook na 2 uur de grootste euforie/empathie rush wel over, en bleef ik over met alleen een opgepept gevoel. Bij 6-APB duurde dit fijne gevoel (in een vrij constante stroom) vele uren langer.

Voor een lang feest zou ik 6-APB geschikter vinden, maar de energiestoot is niet zo hevig als 4-FMP of een bommetje speed. Verwacht met 6-apb niet uren lang achter elkaar te blijven stampen als je dit nuchter ook niet doet, want praten/zitten/rustig muziek luisteren was prettiger dan alleen keihard losgaan ;)
I am nature
Avatar gebruiker
Naturelover
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1210
Geregistreerd: wo maart 20, 2013 2:03 am

Re: Benzo Fury: onafgebroken empathie voor een half etmaal

Berichtdoor Lager » ma okt 21, 2013 3:15 pm

Ik heb laatst ook 6-apb geprobeerd en we hadden het rond half 8 ingenomen en om 8 uur werkte het in. Toen we om 6 uur wilde gaan slapen was ik echt kei misselijk.

De dag daarna was ik echt helemaal dood, ik had last van me kaken, droge mond, misselijkheid in me buik, zere ogen en volgens mij nog wel wat dingen.

Had jij hier ook last van?
Avatar gebruiker
Lager
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 239
Geregistreerd: di aug 20, 2013 3:10 am

Re: Benzo Fury: onafgebroken empathie voor een half etmaal

Berichtdoor Snater » di okt 22, 2013 11:07 pm

@naturelover

Dank voor je reactie, ik ben er nu toch wel erg nieuwschierig naar, dus ga het binnekort maar is proberen!

@Raikonen1

Klinkt als een heftige kater, ik had gelezen dat de 1 hier wel last van kan hebben, soms zelfs een aantal dagen, terwijl de ander nergens last van heeft de dag(en) daarna, ligt denk ik erg aan de dosis(?)
Avatar gebruiker
Snater
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 386
Geregistreerd: ma jul 08, 2013 2:20 pm
Woonplaats: Amsterdam

Re: Benzo Fury: onafgebroken empathie voor een half etmaal

Berichtdoor Poseidon » wo okt 23, 2013 10:27 am

Great report :hulde:
Wij willen onze blauwe luchten terug.
Avatar gebruiker
Poseidon
JeVader
In Memoriam
Offline
 
Posts: 10486
Geregistreerd: do maart 17, 2011 4:34 pm
Woonplaats: Liquid Universe

Re: Benzo Fury: onafgebroken empathie voor een half etmaal

Berichtdoor Naturelover » do okt 24, 2013 2:27 am

:) gracias amigos

@ raikonen1: Ik had the day after geen last van de symptomen die jij beschrijft. Zondag was ik wel behoorlijke moe (héél licht kunnen slapen die nacht): vermoeide ogen, weinig energie etc. Maar ik ervoer geen misselijkheid, droge mond, spierpijn of pijn aan mijn kaken, zoals jij meemaakte. Dit vond ik juist chill aan 6-APB: katerloos (volgende keer neem ik wel een benzo om te kunnen slapen :beer: )...

Mijn dosis was wel aanzienlijk lager - 125 mg vs 200 mg - dat zal zeker schelen in de na-effecten, denk ik.
I am nature
Avatar gebruiker
Naturelover
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1210
Geregistreerd: wo maart 20, 2013 2:03 am

Re: Benzo Fury: onafgebroken empathie voor een half etmaal

Berichtdoor Basshoven » do okt 24, 2013 4:23 am

Heb 6APB altijd interessant vinden klinken, simpelweg omdat ik het opvat als "een soort langwerkende MDMA". :roll2:

MDMA is voor mij echt wel dé partydrug, en ik heb altijd ondervonden dat er op een goed feest niets tegen op kan boksen.

Toch denk ik dat 6apb me wel zal kunnen bevallen, maar... Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik, nu ik al jaren uit mijn experimentele fase ben, een beetje bang en schrikkerig ben om onbekende drugs in te nemen. En met onbekende drugs bedoel ik niet per se RC's, maar gewoon drugs die ik nog nooit genomen heb.

Heb zoiets van: heb genoeg geprobeerd, ik weet welke ik daarvan fijn vind om te nemen, en daar houd ik het maar bij. Het voelt niet fijn meer als ik niet weet wat ik kan verwachten. Weet niet, ben erg voorzichtig en terughoudend geworden laatste jaren. Waarschijnlijk een tegenreactie op mijn ietwat onstuimig maar plezierig verleden.

Klinkt dus erg leuk maar denk niet dat ik me er aan ga wagen :kleuter:

EDIT: eigenlijk ben ik nog steeds aan het wachten op een soort MDMA waar je geen erectiestoornissen van krijgt :P die zou ik misschien wél een kans geven - dat is toch wel zo praktisch :beer:
Basshoven
Offline
 

Re: Benzo Fury: onafgebroken empathie voor een half etmaal

Berichtdoor Ivo » do okt 24, 2013 7:59 am

De eerste keer leek het mij een leuke vervanger voor MDMA maar dan deed ik het nog eens met bijdoseren. De kater was veel groter, ik kon totaal niet slapen en ik zag er echt compleet vercrackt uit op het feestje. Geef mij maar gewoon MDMA...
No sympathy for the devil; keep that in mind. Buy the ticket, take the ride...and if it occasionally gets a little heavier than what you had in mind, well...maybe chalk it up to forced consciousness expansion: Tune in, freak out, get beaten.
Avatar gebruiker
Ivo
Midnight Toker
Site Admin
Offline
 
Posts: 7871
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 12:34 pm

Re: Benzo Fury: onafgebroken empathie voor een half etmaal

Berichtdoor Basshoven » do okt 24, 2013 8:02 am

Ivo schreef:De eerste keer leek het mij een leuke vervanger voor MDMA maar dan deed ik het nog eens met bijdoseren. De kater was veel groter, ik kon totaal niet slapen en ik zag er echt compleet vercrackt uit op het feestje. Geef mij maar gewoon MDMA...

Goed om te horen dat ik er niet veel aan mis ;) cheers! :kleuter:
Basshoven
Offline
 

Re: Benzo Fury: onafgebroken empathie voor een half etmaal

Berichtdoor Fret » za okt 26, 2013 4:12 pm

Mooi report nature! het klinkt alsof je een leuke dag gehad hebt, maar zo kwam het al over 8-)

zou ik alleen mogen weten hoeveel je weegt? ikzelf wil (mede door dit report) binnenkort ook 6apb proberen en weeg ongeveer 71 kg, zou 125mg dan een goede dosis zijn?
"Ik ben hier emotioneel te onzeker voor Ernie." -Bert, 2015

Avatar gebruiker
Fret
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 786
Geregistreerd: wo jun 26, 2013 9:04 pm
Woonplaats: Bij mijn moeder thuis in de kelder

Re: Benzo Fury: onafgebroken empathie voor een half etmaal

Berichtdoor Naturelover » zo okt 27, 2013 3:32 pm

Fret, ja ik had het heel erg naar mijn zin :grin: Ik weeg ongeveer 83 kg. Een dosis van omstreeks 100-125 mg zou ik je aanraden, zeker niet veel meer :)
I am nature
Avatar gebruiker
Naturelover
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1210
Geregistreerd: wo maart 20, 2013 2:03 am


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner