Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Bos was nog nooit zo mooi. XTC

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

Bos was nog nooit zo mooi. XTC

Berichtdoor Dissendium » zo okt 09, 2011 11:17 am

Hierbij dus mijn tweede trip report. Ik heb voor, tijdens en nadat we het pilletje hadden genomen notities gemaakt in mijn telefoon. In sommige stukjes staan echt veel typfouten, maar die laat ik erin haha =D.

Wie: Ik en Linda
Waar: Thuis bij Linda en in het bos(eigenlijk alleen maar in het bos want haar broer kwam onverwachts eerder thuis van een feestje)
Wat: XTC pillen. Witte appeltjes, rond de 140mg. Ook gelezen dat er speed in zit.
Wanneer: Zaterdag 08-10-2011 tot 09-10-2011

19:50 Op de bank gearriveerd bij Linda. Net menthol peuken gehaald, was een aanrader las ik ergens en gaseuse. Linda heeft een beetje hoofdpijn want die domme doos is tijdens het keepen met haar hoofd tegen de pal gelopen hahaha. Nu even naar een zaklamp zoeken voor in het bos.

19:55 Net filmpje aangezet Americann Pie The Book Of Love. Like a bosss 8)

20:47 Film op pauze gezet, nu even langs een vriend tot half 10. Dan word hij opgehaald en gaat hij naar 25 Years The Prophet jaloeers! Nog niets genomen.

21:45 Vriend is net weg naar dat feestje, het regent. Hij had nog een kaartje over, tering zeg wat had ik graag meegewilt maargoed. We zijn nu dus weer bij Linda thuis en net even de frituurpan aangezet. Beetje eten nu 't nog kan ghehe.

21:56 Net mix van verschillende soorten hapjes in de frituurpan gegooid, gaat er eentje naast. Lekker bezuuug!

22:06 Maargoed dat we nog niets genomen hadden, vriend van Linda's broer kwam net hier bier halen. Ohja, en de hapjes zijn mislukt. Allemaal vieze ranzige kaashapjes.

22:46 Net pilletje geklapt. Linda iets meer dan de helft, en ik iets minder dan een hele. Naar mijn schatting Linda 80/90mg en ik 110/120mg. Nu even een ijsje halen bij de turkse pizza boer (of hoe dat ook mag heten) Net trouwens ook een 3D-bril gevonden!

23:36 We zitten nu echt allebij godse lekker. We kijken nogsteeds American Pie alleen begin een beetje te staren. Mis ook heel vaak de ondertiteling.

23:46 We liggen echt godse lam op de bank. Begin zowat moe te worden wooow. Film is net afgelopen nu even wat stimulerende muziek op. BOUNCE. Hahaha ik ga helemaal stuk hier! Linda moet grote boodschap doen. Zegt ze echt keiserieus: Daphne, straks poep ik 'm uit? Tuurlijk niet gek haha. Ik voel me nu wel lekker op m'n gemak, gewoon wat hangend op de bank.

00:09 We voelen hem nu goed. Zitten nu buite want de broer van Linda kwam al thuis van een feestje. Lekker onverwachts ook. We zijn nu buiten. Net zitteb we vet rustig nij de keet een dinges in Biddinghuizen kimt erop eens een auto aanreijden, blijt het dus een vriend te zijn. Hahaha geniaal.

00:49 We zitten nu in hwt bos, we voeleb hem nu echt hard. Onze ogen trillr. En rollen echt hard. Lekker harstyle op en het bos is nog nooit O mooi geweest!!! We vernoodreb echt onze kauwgom de tyfua heee. Zomeetenen ff een ijsje halen bind ie vriendin thuis en dan weernaar de andere kant van Biddinghuizen. Dan bo s verkennen. Maar is echt wel mooi zo man...!!!

01:01 Wevoelennuaanbetwater!Lindaschreeuwtnaat me voelt goedDaphne!!!

02:07 Wow je7% de tijd gaat fokxing snel!!! We zijb nu ff thuis maar tis Saai dus faab zo weee naar buietn nam net een slok van gaseuse en is echt foxkin zuur niet lekkre dus. Menthol peukeb zij wel tiring lekkaah!

Ik denk dat ik hier bij het volgende stukje echt op mijn hoogtepunt zat haha. Die typfouten kom op zeg..

03;00 Wojaaj we voelen hem ni wxht kankuuuur hard. Neeldscherm trilt echy ala de malle. Probeer me spelfouteb goed te maken, maat naar mijn doen zijb de wooeden echt nooi. We zitten nu onder een brug ff droog. Wel blik dat het neit regebt!!! Net ff die zieke houding gebprobreerd en zit echt foxjed op lekker Dit is echt fijn gewoob thuis.

04:03 Chille nu bij een oudw school van Linds beetje naspacen nu volegens mij maar dit is echt re fik. Hahah zometeen slapne ala de malleeuh!!

04:27 Thuis aangekomen. Lig nu op me bed, heb echter wel moeite met een beetje motmaal type. Me eeld trilt bog behoorlik erg. Motgen gvd om half 10 eruit moet oppassrn plululu wat een leveb. Nu nog beetje naspacen. Kaken trekken biet supsr erg meer maaar mr ogen spacen hem nog wel. Vooral asl ik me conctentreer.

04:38 Ohjaaa de raketjes hebben we ook nog. Linda is ze nu pakken van beneden en ik lig echt focked op chill in ne bed.Zoveel heb ik nog nooit van edn lekker warm deken en bed gehouden. Me beeld trilt nu ook niet meer zo super erg hihi. Maar ik weet niet wat ik moet denken of het op een feest of thuis keuker is. Thuis ja, je kan gewoon ekker chill je eigen ding doen. Maar op een feest lekker lullen met iedereen en opgaan in de muziek is ultiem gewoon!

05:14 Ik space hem nu echt na. Kleine hallucinaties, printjes op het plafond etcetc. Nu ga ik echt proberen te slapen.

09:47 Net een kwartiertje wakker. Nu even peukje roken en dan zo richting huis lopen. Ik voel me kaken wel maar doet iet super pijn ofzo. (Zoals ik de laatste keer wel had) Wel hoofdpijn, ben benieuwd of ik straks goed kan eten. Dat gevoel heb ik namelijk wel.


Het was echt een te gekke avond. Ik heb nog nooit zulke mooie dingen en alles zo helder kunnen zien in het bos! Door het dorp zelf heenlopen was ook super, alleen jammer dat als er een auto aankwam we toch wel een beetje bang waren.
Toen we bij de keet zaten, en na een halfuurtje weer weg gingen kwamen we de politie tegen. Mijn hart ging echt helemaal tekeer! Als ze ons nu zo aantreffen ik denk dat we dan allebij hardstikke dood zijn haha.

We hadden ook heel vaak dezelfde gedachtes, en dezelfde hallucinaties. We wilden echt alles onderzoeken, waarom staat die paal daar? Wat staat erop geschreven! Kom we lopen er naar toe.
We liepen op een pad, ik zeg zo tegen Linda: hier staat toch ergens een paaltje? Ja daar, zegt ze. Wij ernaartoe lopen en voelen, maar WTF er stond geen paaltje hahaha!

We hebben echt zoveel gelopen. Heb ook nog 2 filmpjes gemaakt, waar je ons echt snel in hoort praten. Onze stemmen zijn ook vet raar.
Als ik nu aan vannacht terugdenk dan denk ik echt van, als we nu door het bos liepen en Linda zou dat zeggen ging ik helemaal kapot van het lachen. Maar vannacht ging ik er echt vet serieus op in!

Maar ik kan nog steeds niet bedenken wat me nou fijner is om te doen. Op een feest of thuis. Ik vind het allebij even leuk!

We zijn ook heel veel dingen vergeten! We hadden nog een 3D bril en volgens mij was dat echt vet geweest. Zaklamp konden we ook al niet vinden, maar dat was maargoed ook want ik het donker lopen in het bos was echt godse fijn. En zoals Huggy al we hadden geen zaklamp nodig want het was echt godse licht in het bos. Normaal zie je er echt geen ene flikker, maar nu zaf ik zowat alles.

De hallucinaties waren wel echt super vet, we dachten echt gewoon precies hetzelfde. Asl ik op een feestje ben concentreer ik me allen maar op de muziek en de lichten/lasers. Nu concentreerde ik me echt op de natuur. Linda en ik hebben ook nog een hele tijd erover lopen praten waarom mensen dit nou zo slecht vinden. Tsja, als je dit gevoel nog nooit hebt gehad kun je wel zeggen dat het slecht is. Maar ik kan nu niet zo zeggen dat ik het later mijn kinderen verbied ofzo. Ik vind dit sowieso leuker als drank haha.
Nou, dat was zo'n beetje mijn trip report. Ik hoop dat het makkelijk heeft weggelezen en ik heb echt geprobeerd om in die notities echt te beschrijven wat ik voelde (:

Tips enzo zijn altijd welkom! :xtc:
Keep the core alive.


De rood-wit-blauwe kleuren,
van de nederlands vlag. die zal ik blijven eren,
tot aan mijn laatste dag!
Avatar gebruiker
Dissendium
rengdengdeng
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 673
Geregistreerd: zo jul 24, 2011 1:21 am

Re: Bos was nog nooit zo mooi. XTC

Berichtdoor Aaltje » zo okt 09, 2011 11:35 am

Word jij ook altijd zo geil van xtc?
Avatar gebruiker
Aaltje
Bringer of destruction
Donateur
Offline
 
Posts: 2264
Geregistreerd: di feb 22, 2011 8:21 am

Re: Bos was nog nooit zo mooi. XTC

Berichtdoor Dissendium » zo okt 09, 2011 11:37 am

Aaltje schreef:Word jij ook altijd zo geil van xtc?


Jaman.
Keep the core alive.


De rood-wit-blauwe kleuren,
van de nederlands vlag. die zal ik blijven eren,
tot aan mijn laatste dag!
Avatar gebruiker
Dissendium
rengdengdeng
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 673
Geregistreerd: zo jul 24, 2011 1:21 am

Re: Bos was nog nooit zo mooi. XTC

Berichtdoor Aaltje » zo okt 09, 2011 11:54 am

:love:
Avatar gebruiker
Aaltje
Bringer of destruction
Donateur
Offline
 
Posts: 2264
Geregistreerd: di feb 22, 2011 8:21 am

Re: Bos was nog nooit zo mooi. XTC

Berichtdoor Oppepper » zo okt 09, 2011 1:36 pm

Leuk report! :love:
'Ik zeg altijd maar: beter opbranden dan uitdoven.'
-Jules Deelder
Avatar gebruiker
Oppepper
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 702
Geregistreerd: di feb 22, 2011 6:31 pm

Re: Bos was nog nooit zo mooi. XTC

Berichtdoor Huggybear²³ » zo okt 09, 2011 1:42 pm

Hahahahaha, dat ik zei dat je geen zaklamp nodig had omdat je pupillen al zo groot zijn.... was als grap bedoelt. Leuk dat het nog echt zo is ook :grin: voor de rest leuk reportje :kleuter:
Avatar gebruiker
Huggybear²³
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 519
Geregistreerd: vr maart 11, 2011 11:17 pm

Re: Bos was nog nooit zo mooi. XTC

Berichtdoor Dissendium » zo okt 09, 2011 1:54 pm

Haha, ja serieus. Ik liep door het bos en het leek wel gewoon dag zo licht leek het!
Keep the core alive.


De rood-wit-blauwe kleuren,
van de nederlands vlag. die zal ik blijven eren,
tot aan mijn laatste dag!
Avatar gebruiker
Dissendium
rengdengdeng
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 673
Geregistreerd: zo jul 24, 2011 1:21 am

Re: Bos was nog nooit zo mooi. XTC

Berichtdoor Oppepper » zo okt 09, 2011 1:56 pm

Dissendium schreef:Haha, ja serieus. Ik liep door het bos en het leek wel gewoon dag zo licht leek het!

:kleuter:
'Ik zeg altijd maar: beter opbranden dan uitdoven.'
-Jules Deelder
Avatar gebruiker
Oppepper
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 702
Geregistreerd: di feb 22, 2011 6:31 pm

Re: Bos was nog nooit zo mooi. XTC

Berichtdoor Dopamientje » zo okt 09, 2011 4:32 pm

Vet reportje zeg! :love:
Avatar gebruiker
Dopamientje
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2417
Geregistreerd: di feb 22, 2011 6:33 am
Woonplaats: Brabant, kut!

Re: Bos was nog nooit zo mooi. XTC

Berichtdoor Maddog » zo okt 09, 2011 4:41 pm

Haha idd mooit reportje. ik zou bijna zin krijgen in een boswandeling met x
Avatar gebruiker
Maddog
Woef
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1473
Geregistreerd: ma sep 19, 2011 11:36 am

Re: Bos was nog nooit zo mooi. XTC

Berichtdoor Saikedellik » ma okt 10, 2011 4:57 pm

Mooi report, XTC in het bos is altijd leuk!! :) Ook heerlijk al die typfouten, komt me zo bekend voor!!
Junk.
Avatar gebruiker
Saikedellik
Donateur
Offline
 
Posts: 1712
Geregistreerd: vr jun 03, 2011 4:30 pm

Re: Bos was nog nooit zo mooi. XTC

Berichtdoor Saikedellik » ma okt 10, 2011 4:57 pm

Mooi report, XTC in het bos is altijd leuk!! :) Ook heerlijk al die typfouten, komt me zo bekend voor!!
Junk.
Avatar gebruiker
Saikedellik
Donateur
Offline
 
Posts: 1712
Geregistreerd: vr jun 03, 2011 4:30 pm

Re: Bos was nog nooit zo mooi. XTC

Berichtdoor LuchtiNgtoetje » wo okt 19, 2011 6:10 am

ja inderdaad leuk dat je de typfouten er in heb laten zitten. Ik herken dat heel erg en inderdaad dat je de woorden zo mooi vind en dus niet meer aan past 8-)

leuk report!
Avatar gebruiker
LuchtiNgtoetje
<3
Donateur
Offline
 
Posts: 1575
Geregistreerd: di feb 22, 2011 10:26 am


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner