Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Cocaïne, reis leuker dan het doel?

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

Cocaïne, reis leuker dan het doel?

Berichtdoor FranX » za jul 21, 2012 9:22 pm

Wat er aan vooraf ging. Jaren geleden toen ik mijn vrouw nog niet kende gebruikte zij zo nu en dan wel eens coke. Toen we elkaar leerde kennen vertelde ze mij erover en ook dat ze het een prettig stofje vond. Toen vond ik dat maar raar. Waarom zou je iets in je neus willen stoppen want een ander uit zijn hol haalt? Ik was in die tijd drugs-naïef en begreep sowieso alle ophef over dergelijke verboden middelen niet.

Maar hoe ouder hoe gekker en zoals jullie in mijn voorgaande berichten hebben kunnen lezen ben ik druk bezig om van drugs-naïef naar drugs-specialist te gaan. Tijdens die reis kwam ik een paar jaar geleden iemand tegen die mij cocaïne aanbood. Het leek we wel aardig om mijn vrouw te verrassen en dus nam ik in plaats van het gebruikelijke bloemetje een klein beetje van dat witte poeder mee naar huis.

Daags later besloten we om, aangedreven door de 'witte motor', de stad te doorkruisen. Vrouwlief prepareerde een tweetal lijnen voor me die me nogal akelig groot leken. Stoer als ik ben zei ik natuurlijk niets en vulde braaf beide neusgaten.
De tranen sprongen in mijn ogen en mijn neus leek in de fik te staan. Ik kreeg een gore chemische smaak in mijn mond en keel die nog het meeste weg had van de bekende medicijn pis lucht zoals je die in bejaarden tehuizen ruikt vermengt met kerosinedampen. Ik keek met een betraand oog naar mijn vrouw en zag hoe zij, met dichtgeknepen ogen haar portie naar binnen snoof.

Mijn keel voelde aan alsof een tandarts met zijn verdoving niet in mijn kaak maar in mijn huig had gespoten. Grote klodders bitter slijm glibberde mijn keel in.
Het lopen ging goed, dat dan weer wel. Ik had het gevoel 2.20 meter lang te zijn en op drie paar Air Max te lopen. Leuk voor zolang het duurde want een dertig tot veertigtal minuutjes was het effect alweer verdwenen. Ik was niet bijster onder de indruk en snapte al die blabla om het zogenaamde witte goud echt niet. Mijn vrouw zei dat de door mij meegenomen coke absoluut geen kwaliteit was maar dat ik nu in ieder geval een idee had wat het zou kunnen doen.
Nou dat was gelukt. Een snotneus die dagen aanhield, bloedklontjes in mijn zakdoek, chemische nasmaak en dat alles in ruil voor een half uurtje praatgrage energie.

Een paar maanden geleden

Op de een of andere manier kwamen mijn vrouw en ik tijdens een gesprek toevallig uit op coke. Ze zei dat ze best nog wel eens een snuifje zou willen. Brave sul als ik ben besloot haar nogmaals te verrassen en ging dus op zoek naar iemand die me verder zou kunnen helpen.
Onder mijn collega psychonauten circuleert van alles en nog wat maar zaken zoals cocaïne niet. Wel kreeg ik de tip om eens op een gay-chat te gaan babbelen en goed op te letten. Sommige chatters zouden wel heel 'chem-friendly' zijn en aan hen zou ik het moeten vragen. Dus zo gezegd en gedaan.

Inderdaad na nog geen tien minuten en drie aanzoeken om de herenliefde te bedrijven later trof ik iemand die me gerust wat 'C' zou willen verkopen. We maakte een afspraak in de stad. Omdat ik natuurlijk geen oor aangenaaid wilde worden waarschuwde ik de dealer in spe dat ik wel vooraf de kwaliteit wilde beoordelen. Natuurlijk blufte ik. Ik had geen idee hoe echte coke ruikt, smaakt of voelt.

12:30 Leidseplein

Mijn telefoon gaat en mijn dealer in spe laat weten op de afgesproken plek te staan. Ik sta er ook en kijk om me heen. Ik zie een Marokkaanse knul van nog geen twintig jaar met het stereotype bontkraagje en bijpassend debiel petje. Ik loop op hem af en geef hem een hand. Vliegensvlug heeft hij in mijn uitgestoken hand een papieren envelopje gedrukt. We praten kort terwijl ik naar een portiek loop.

'Echt goed spul weetje ' brabbelt de jeugdige delinquent 'je zal geen spijt krijgen weetje'. Ik open en zakje en zie een behoorlijke berg wit poeder. Dat is meer dan een gram denk ik en de knul lijkt mijn gedachte te lezen.'Omdat je mijn vriend ben heb ik er wat extra ingedaan' klinkt het vanonder de pet. Alarmbellen gaan af. Cokedealers zijn helemaal niet aardig weet ik uit films zoals Scareface en ze gaan je al helemaal niets geven.

Ik dip een vingertop in het witte spul en lik voorzichtig met het puntje van mijn tong. Wat ik proef brengt reeds lang vervlogen herinneringen naar boven. Schoolkrijt! Schoolkrijt met iets van paracetamol op de achtergrond want het heeft ook een medicijn-achtig bitter ondertoontje. Dit is troep deel ik mijn nieuwbakken jeugdige vriend resoluut mee die me ontsteld aankijkt. 'Iedereen vond het goed spul man, echt, weetje' probeert hij nog maar de overtuigingskracht ontbreekt. Ik geef hem het zakje terug en zeg; 'je hebt me voor lul laten komen'. Met een 'oke, oke,sorrie man' en de staart tussen de benen verdwijnt hij razendsnel tussen het publiek. Zonder coke maar met een ervaring rijker keer ik terug naar huis.

Google is your friend, echt!

Een tijdje later zit ik thuis achter mijn pc te bedenken dat in een wereld vol met coke toch wel ergens wat te vinden moet zijn. Ik besluit met een mooie zoekopdracht Google te raadplegen. Vrijwel onmiddellijk beveelt Google mij een nogal amateuristische tweedehands rommel en hand en spandiensten website aan. Ik klik en verdomd, iemand biedt openlijk 'C' en 'X' aan. Hoewel ik er absoluut geen vertrouwen in heb druk ik toch op Reply en schrijf: 'ik heb wel interesse als het om een goed product gaat'. Ik druk Send. Een dag later krijg ik een mailtje waarin mijn nieuwe dealer in spe schrijft: 'Ik heb het volste vertrouwen in mijn product en je mag het testen'. WTF?

We maken een afspraak en op de genoemde dag, plaats en tijd verschijnt er een sympathiek ogende jongeman met een zwarte haardos en donkere ogen. We gaan op een bankje zitten en hij geeft me een envelopje. Ik open het en zie wat witte, beetje glimmende, klontjes. 'Dat is toch geen coke' zeg ik, niet beter wetende dan dat het poeder moet zijn. 'Jazeker wel' zegt de jongeman en hij kijkt me geduldig aan 'proef maar, het is maximaal zuiver spul'. Ik veeg wat op mijn vinger en lik. Het smaakt niet goor en het verdovende effect is minimaal. Ik kijk hem aan en om de een of andere reden heb ik er wel een goed gevoel bij. Ik schuif hem wat geld toe en de deal is gemaakt. We gaan ieder ons weegs en hij roept me nog vriendelijk na 'laat je nog even weten hoe het beviel?'

De test

Vrouwlief heeft inmiddels een deel van mijn aankoop fijngehakt en twee piekleine lijntjes gelegd. Ze kijkt tevreden en ze denkt zeker te weten dat het prima kwaliteit is. We zullen zien. We nemen beide ieder een lijntje.

Het brandt niet in de neus, het smaakt niet vervelend en hoewel keel en huig soort van licht verdoofd aanvoelen lijkt het in niets op mijn eerdere 'tandartsverdovings' ervaring. Hartslag stijgt, ik voel me groeien, energiek en al snel ook behoorlijk prettig. Vrouw kijkt ook zeer tevreden. Ze lacht. 'Dit is echt heel goeie coke' zegt ze en wie ben ik om aan haar expertise te twijfelen.
Ik krijg een sms bericht, het is van onze coke verkoper en hij vraagt of we het al geprobeerd hebben en hoe we het vonden. Om een slag om de arm te houden antwoord ik stijfjes: Testsnuifje is veelbelovend, morgen gaan we stappen en proberen we volwaardige portie. Ik laat het je weten'.

Zaterdagavond: PARTY

Met ieder twee snuifjes uit een bulletflesje stappen we de uitgaansgelegenheid binnen. Ik kijk naar mijn hooggehakte en kortgerokte vrouw en een enorme geiligheid overvalt me. Wow. Nu snap ik wat ze bedoelen dat coke een ego-boost geeft. Fuck man! Ik kom de tent binnen alsof ik de eigenaar ben. Ik ben alert en helder en op een bepaalde prettige manier toch ook weer niet.
Een uurtje later staan we buiten bij de open haard druk met jan en alleman te kletsen onder het genot van een jointje. Hoewel de belangrijkste effecten nu wel weg zijn of afnemen hebben we nog niet het gevoel van bijpakken. Het is nu even de chillfactor van de joint die haar werk mag doen. Lekker combi na zo een snuif trouwens.

Weer een uurtje later besluiten we linker en rechter neusgat nog eens te vullen. En weer is het effect precies hetzelfde. We dansen, kletsen en flirten. We're on top of the world, geil en ready to gogogogogo. Wat een leuk spul, ik snap nu eindelijk waarom men al die poeha over dat witte goedje maakt. Afgezien van een wat vreemde neus en wat raar gevoel in de keel voelt het eigenlijk niet als drugs. Het voelt precies zo als op de allerbeste momenten in je leven en net als met al die allerbeste momenten in je leven duurt het ook maar even.
Enfin,, als we later die avond thuis komen hebben we beestachtige seks en vallen uiteindelijk uitgeput in slaap. De andere dag voelen we ons prima maar hebben wel allebei een snotneusje. Ik sms onze dealer McDope dat zijn coke zeer goed is bevallen en dat we heel tevreden zijn.

Coke

Voor de ervaring vond ik het leuk om coke geprobeerd te hebben. Leuk om even het bad boys gevoel te hebben in een club en prettig om de frisse alertheid te ervaren. Vanuit psychonautisch oogpunt voegt mijn inziens coke echter niets toe. Ik heb geen geestelijke diepgang ervaren of 'andere werkelijkheid' percepties. Nou ja, behalve dan de perceptie twee keer zo groot te zijn. Het is in mijn ogen gewoon een lekker hedonistisch goedje en meer eigenlijk niet. Ik snap nu wel dat er mensen zijn die er al te verslingert aan zouden kunnen raken.

Al met al vond ik mijn zoektocht naar C misschien wel leukder dan de daadwerkelijke snuif. Anderzijds gooi ik het restant niet weg en bewaar het voor een regenachtige dag. Soms is je twee keer zo groot voelen niet zo gek.
Laatst bijgewerkt door FranX op zo jul 22, 2012 8:20 am, in totaal 1 keer bewerkt.
I have approximate answers and possible beliefs in different degrees of certainty about different things, but I’m not absolutely sure of anything
Avatar gebruiker
FranX
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1051
Geregistreerd: wo maart 02, 2011 9:34 am
Woonplaats: Randstad

Re: Cocaïne, reis leuker dan het doel?

Berichtdoor Bonke » za jul 21, 2012 9:43 pm

Wederom erg leuk geschreven. Heb je ook last van cravings naar het goedje nu? Ik heb dit nog nooit geprobeerd maar ben bang als ik eenmaal goeie proef dat het heel veel centjes gaat kosten.
Avatar gebruiker
Bonke
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1161
Geregistreerd: wo jan 11, 2012 11:58 pm
Woonplaats: Ouagadougou

Re: Cocaïne, reis leuker dan het doel?

Berichtdoor Vode » za jul 21, 2012 10:20 pm

Goed geschreven report, leest lekker weg!


"You're entirely bonkers. But I'll tell you a secret. All the best people are."
Avatar gebruiker
Vode
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 891
Geregistreerd: di feb 22, 2011 12:42 am
Woonplaats: Limburg

Re: Cocaïne, reis leuker dan het doel?

Berichtdoor MrPink87 » zo jul 22, 2012 1:45 am

Zeker leuk geschreven, had weinig zin om veel te lezen maar heb het gelezen zonder ook maar één moment te stoppen..

Zelf een x aantal keer C mogen nuttigen, vaak tijdens een kleine setting (klassen uitje wok, kroegje etc).
Het is moeilijk om het gevoel te omschrijven, ik denk dat je dit op papier moet zetten tijdens de trip..

Ik weet nog dat ik me de hele avond super heb gevoeld telkens kleine snuifjes nemen (totaal 1gr), na het laatste snuifje zijn we een rustig kroegje binnen gelopen waar op dat moment een live band aan het spelen was (na het wokken).

Een aantal dagen daarvoor kreeg ik iets te horen van mijn toenmalige vriendin wat niet echt leuk was.

Ik ben toen bij een vriendin op schoot gaan zitten en begon plots te huilen en te snikken als een klein kind. Het interreseerde me op dat moment echt niet wat de rest uit mijn klas ervan zou denken. Heb haar verteld over mijn vriendin en wat me dwarszat, gewoon lekker relaxt gepraat..

Ik voelde me veilig en vrij om te praten, ik was emotioneel maar toch ook weer niet.. Is dit nou het effect van C.?
MrPink87
Newbie
Offline
 
Posts: 4
Geregistreerd: di feb 21, 2012 12:42 am

Re: Cocaïne, reis leuker dan het doel?

Berichtdoor Davinci » zo jul 22, 2012 4:09 am

Heerlijk reportje, deze nomineer ik zeker voor tripreport van de maand!
You have to know the material you're writing about before you alter it.
Avatar gebruiker
Davinci
Omnia fert aetas
Donateur
Offline
 
Posts: 1504
Geregistreerd: vr maart 04, 2011 1:47 pm
Woonplaats: Permanent ++

Re: Cocaïne, reis leuker dan het doel?

Berichtdoor FranX » zo jul 22, 2012 8:45 am

Bonke schreef:Wederom erg leuk geschreven. Heb je ook last van cravings naar het goedje nu? Ik heb dit nog nooit geprobeerd maar ben bang als ik eenmaal goeie proef dat het heel veel centjes gaat kosten.


Dank voor het compliment.

Cravings hebben we niet gehad.

Maar misschien komt dat mede ook door ons rigide drugsbeleid. We nemen nooit meer van een stof dan vooraf besproken.
Net zoals sommige mensen bijzondere wijnen bewaren voor speciale momenten bewaren wij verradelijk lekkere stofjes. Amfetamine bijvoorbeeld en daar is nu dus het restantje coke aan toegevoegd. Je zal ons nooit zomaar tussendoor 'omdat de zon schijnt', of juist niet natuurlijk, een greep uit de doos zien nemen.
I have approximate answers and possible beliefs in different degrees of certainty about different things, but I’m not absolutely sure of anything
Avatar gebruiker
FranX
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1051
Geregistreerd: wo maart 02, 2011 9:34 am
Woonplaats: Randstad

Re: Cocaïne, reis leuker dan het doel?

Berichtdoor FranX » zo jul 22, 2012 8:45 am

Davinci schreef:Heerlijk reportje, deze nomineer ik zeker voor tripreport van de maand!


:hulde:
I have approximate answers and possible beliefs in different degrees of certainty about different things, but I’m not absolutely sure of anything
Avatar gebruiker
FranX
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1051
Geregistreerd: wo maart 02, 2011 9:34 am
Woonplaats: Randstad

Re: Cocaïne, reis leuker dan het doel?

Berichtdoor Speed » zo jul 22, 2012 4:41 pm

Mooi report, leuk om te lezen op een zondag middag. :-)
God damn amphetamine. Why the fuck can't they make it a little less pure?
Avatar gebruiker
Speed
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 165
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 7:16 pm

Re: Cocaïne, reis leuker dan het doel?

Berichtdoor Oizo » zo jul 22, 2012 5:46 pm

Alweer heerlijk vlot geschreven :)
Ik kijk al uit naar je volgende report(s)
Avatar gebruiker
Oizo
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 629
Geregistreerd: do dec 22, 2011 7:09 pm

Re: Cocaïne, reis leuker dan het doel?

Berichtdoor herejezus » zo jul 22, 2012 8:40 pm

Coke is voor sukkels, drugs is voor losers.
Verslaving is niet voor iedereen weggelegd. Voor mij wel. Dus ik vermijd alles wat met drugs te maken heeft. Logisch.
herejezus
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2053
Geregistreerd: za maart 12, 2011 9:13 pm

Re: Cocaïne, reis leuker dan het doel?

Berichtdoor knetterspetter » ma jul 23, 2012 9:12 am

whaha die mocroboy die je schoolkrijt wilde verkopen LOL
Avatar gebruiker
knetterspetter
Bewuste Gebruiker
Verbannen
 
Posts: 298
Geregistreerd: vr apr 27, 2012 6:16 pm

Re: Cocaïne, reis leuker dan het doel?

Berichtdoor MDMAmazing » ma jul 23, 2012 2:37 pm

Heel mooi geschreven. Las heerlijk weg!
Ik voel me helemaal betoverd! - 210mg MDMA


Did: Alcohol, nicotine, wiet, hasj, truffels, kratom, silene capensis, ritalin, alprazolam, DXM, DMT, 2C-B, 4-FMP, XTC
To do: Lachgas, pure MDMA, mescaline, LSD, GHB, 6-APB, 2C-I, TMA-2, TMA-6, 2CT-2, 2CT-4, 2CT-21
Dont's: Cocaine, heroine, crystal meth, crack

MDMA CEV's
MDMAmazing
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 165
Geregistreerd: ma jun 04, 2012 6:02 pm

Re: Cocaïne, reis leuker dan het doel?

Berichtdoor Afca_Remy » ma jul 23, 2012 9:42 pm

Leuk report!
Liever te dik in de kist, dan een feestje gemist :D :cheers:
Avatar gebruiker
Afca_Remy
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 790
Geregistreerd: wo jul 11, 2012 6:52 pm
Woonplaats: Noord Holland

Re: Cocaïne, reis leuker dan het doel?

Berichtdoor Ketalar » ma jul 23, 2012 9:53 pm

Leuk report! Heb zelf nooit echt goede coke gesnoven dus kan helaas niet mee praten.

Best veel geluk gehad om zonder echt drugs te gebruiken toch een goede coke dealer te vinden.
Miss PsYchedelic
you rush through my system...You are what you take
Avatar gebruiker
Ketalar
Professionele tamzakkerij
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 795
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 10:15 pm

Re: Cocaïne, reis leuker dan het doel?

Berichtdoor Russ » di jul 24, 2012 10:32 am

Ik zou reports met zo'n titel echt niet moeten openen eigenlijk, de zin is weer terug :snort:

Leuk report, beschrijft het effect wel mooi :)
Avatar gebruiker
Russ
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 565
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 10:52 am

Re: Cocaïne, reis leuker dan het doel?

Berichtdoor Saikedellik » do jul 26, 2012 10:58 pm

Mooi geschreven man! Eén van de deugs die ik ook nig niet heb geprobeerd merkwaardig genoeg. Maar ook een stof waar ik niet zelf naar opzoek ga maar er meer 'tegenaan wil lopen' en het dan proberen
Junk.
Avatar gebruiker
Saikedellik
Donateur
Offline
 
Posts: 1712
Geregistreerd: vr jun 03, 2011 4:30 pm

Re: Cocaïne, reis leuker dan het doel?

Berichtdoor snuifduif » do jul 26, 2012 11:43 pm

Als je coke probeert moet je het ook meteen goed proberen. Als iemand mij een sleutelpuntje aanbied sla ik ook altijd af, heb je niks aan verder.
Avatar gebruiker
snuifduif
Panda imitator
Donateur
Offline
 
Posts: 5172
Geregistreerd: za maart 05, 2011 7:00 pm
Woonplaats: Drugs en Omstreken

Re: Cocaïne, reis leuker dan het doel?

Berichtdoor AgeOfLove » do jul 26, 2012 11:48 pm

Leuk om te lezen man :)

ps: Goed dat je je niet hebt laten vangen aan die idioot.
Open your eyes and see the child you are...
Avatar gebruiker
AgeOfLove
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 489
Geregistreerd: wo jul 25, 2012 8:38 pm
Woonplaats: BE

Re: Cocaïne, reis leuker dan het doel?

Berichtdoor Bonke » vr jul 27, 2012 1:07 am

snuifduif schreef:Als je coke probeert moet je het ook meteen goed proberen. Als iemand mij een sleutelpuntje aanbied sla ik ook altijd af, heb je niks aan verder.
Mocht je er toevallig tegen aan lopen weet je dus niet of je goeie hebt. Ik denk dat dit voor velen een (gevaarlijke) drugs is waar ze toevallig tegen aanlopen.
Avatar gebruiker
Bonke
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1161
Geregistreerd: wo jan 11, 2012 11:58 pm
Woonplaats: Ouagadougou

Re: Cocaïne, reis leuker dan het doel?

Berichtdoor Dreuge » vr jul 27, 2012 12:17 pm

snuifduif schreef:Als je coke probeert moet je het ook meteen goed proberen. Als iemand mij een sleutelpuntje aanbied sla ik ook altijd af, heb je niks aan verder.1 sleutelpunt is inderdaad echt nutteloos
~*Hardcore Is A Way Of Life And If You Are Against It Than FUCK YOU!!*~

~*Take Me The Way I Am And Than We Could Be Friends*~


~~~~~FREE GONZO~~~~~
Avatar gebruiker
Dreuge
Einsteins koffiebitch
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4615
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 10:22 pm

Re: Cocaïne, reis leuker dan het doel?

Berichtdoor Shiva_22 » za aug 11, 2012 9:38 am

Het eerste report wat ik op dit forum lees en ik vond het erg leuk, thanks!
Ik heb nu 2-3 keer coke gehad, maar altijd met speed erbij (ervoor dan al genomen), maar ik ben toch wel benieuwd wat het nu precies is. Als ik volgende maand weer wat centjes heb haal ik een grammetje, eens kijken wat de avond dan brengt.
'Creative thinking' may mean simply the realization that there's no particular virtue in doing things the way they have always been done.
Avatar gebruiker
Shiva_22
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 45
Geregistreerd: ma aug 06, 2012 4:13 am

Re: Cocaïne, reis leuker dan het doel?

Berichtdoor Grtishere » vr maart 01, 2013 4:28 pm

Zeker interessant om te lezen! :)
Avatar gebruiker
Grtishere
Newbie
Offline
 
Posts: 16
Geregistreerd: wo feb 27, 2013 9:01 pm

Re: Cocaïne, reis leuker dan het doel?

Berichtdoor daywalker » di jul 23, 2013 11:21 am

Dreuge schreef:
snuifduif schreef:Als je coke probeert moet je het ook meteen goed proberen. Als iemand mij een sleutelpuntje aanbied sla ik ook altijd af, heb je niks aan verder.1 sleutelpunt is inderdaad echt nutteloos


Bijna altijd wel ja Dreuge, maar een vriend van me was eens ergens op een feestje waar veel hooggeplaatsten waren ( zelfs leden van het Deens koningshuis) en een advocaat had coke bij, de prijs was een bedrag met drie cijfers) en hij gaf het blokje aan mn vriend en die wou een klein lijntje leggen en de man antwoordde: what are you doing, are you mad?; enkele kruimeltjes waren genoeg zei ie en mn vriend zei ook dat hij echt zich voelde alsof hij een paar lijnen gedaan had van wat hij goede coke tot dan vond.Moet 80 (+) % geweest zijn :snort:

En farmaceutische cocaine zou ik een sleutelpuntje ook niet afslaan hoor :grin:


Maar OT: leuk geschreven reportje, dacht dat het van afgelopen weekend was, maar is van een jaar terug, dus sorry als ik een oud report vanonder het stof gehaald heb ofzo
"There is an area of the mind that could be called unsane, beyond sanity, and yet not insane. Think of a circle with a fine split in it. At one end there's insanity. You go around the circle to sanity, and on the other end of the circle, close to insanity, but not insanity, is unsanity."
Avatar gebruiker
daywalker
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 592
Geregistreerd: zo dec 16, 2012 2:33 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner