Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Coke op een tropisch eiland

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

Coke op een tropisch eiland

Berichtdoor NiandraLades » zo jul 28, 2013 3:51 pm

Coke op een tropisch eiland

Weer eens wat anders.
Na een vliegreis van 13,5 uur komen we aan in de drukkende hitte van het prachtige eiland. Het is nacht en we zijn kapot, dus als we aankomen in ons huisje aan het strand vallen we direct in slaap. Om 06:00 uur worden we wakker van het geluid van de golven. We lopen naar buiten en kijken vol verbazing naar de schoonheid om ons heen. Het is hier werkelijk nog mooier dan op de foto’s in de brochure. We besluiten een stukje te wandelen en worden al begroet door de eerste werknemers van het hotel. Bewakers, een lifeguard, mannen die kokosnoten uit bomen halen, het pad vegen. Om half 7 begint het ontbijt en ik pak een lekker vers sapje. Mijn man loopt nog even terug naar het huisje om zich om te kleden, aangezien het buiten al 30 graden is en hij kletsnat van het zweet is. Zelf kan ik beter tegen de hitte.

Als hij terugkomt vertelt hij me dat hij onderweg door 2 personeelsleden is aangesproken. Blijkbaar dachten ze door zijn tattoos en alternatieve uiterlijk dat hij een ‘muzikant’ of ‘acteur’ was, en muzikanten gebruiken toch drugs? De eerste bood hem alleen marihuana aan, de tweede claimde ‘alle party stuff die je maar nodig hebt’ te verkopen. Mijn man slaat hun aanbod vriendelijk af. Damn, dit eiland is wel heel fucking corrupt. We hadden erover gelezen, maar ik had niet verwacht dat het ZO erg was. We lachen om deze bizarre wereld waar drugs makkelijker te krijgen zijn dan brood.

We ontbijten en ik neem een duik in de zee. Mijn man blijft op het strand en wandelt af en toe heen en weer naar de coctailbar. Dan is het tijd om naar een hotelmeeting te gaan. Ik fris me op en we lopen er samen heen. Hij vertelt me dat hij alweer door een hotelmedewerker is aangesproken terwijl ik weg was. Er werd hem coke aangeboden, rechtstreeks uit Columbia. “Wat vroeg hij voor een gram?” “80 dollar.” “Jezus, wat een idioot.” “Inderdaad, maar ik bood 30 en nu zit het in mijn zak.”
… Oké.

De reisleider start de meeting door aan de groep te vragen of ons al veel wiet is aangeboden. Ja. Ze vertelt dat je hier nooit drugs moet kopen. Er zijn agenten in burger, er komen wel eens drugshonden een bezoekje aan het hotel brengen, en door de omgekeerde discriminatie kunnen dealers je gemakkelijk in de val laten lopen. Ik begin zenuwachtig met mijn been te tikken en in mijn stoel te draaien. Fuck, die impulsieve vent van mij ook. Als de meeting voorbij is wil mijn man nog even buiten het resort pinnen. Hij vraagt me of ik het spul mee wil nemen en vast in het huisje neer wil leggen. Stom genoeg gaf het me een vreemd soort kick dit te doen.

In het huisje bekijk ik de coke. Het is een klein beetje vochtig en het ruikt raar. Shit, ik denk dat we troep hebben. Als mijn man terug is legt hij een klein beetje coke op zijn tandvlees. Het tintelt en verdoofd, dat zit alvast goed. Dan snuift hij een heel klein beetje. “Ja” zegt hij, “dit is absoluut coke.” Ik vertrouw op zijn oordeel en maak een vrij bescheiden lijntje voor mezelf. Ik rol een bankbiljet op en begin te snuiven.

Halverwege het lijntje denk ik: “zo dan. Dit is goed spul.” Ik snuif het lijntje op. Holy shit. Direct voel ik me top. Enkele seconden later ren ik naar de wc en geef over. Nog vijfmaal ga ik over mijn nek maar er komt niet veel meer uit. Dan is het goed. Mijn man is direct bezorgd, want ik geef nooit over. Zijn bezorgdheid stopt als hij naar de gelukzalige uitdrukking op mijn gezicht kijkt. “Woooow…. holy shit” grijns ik. Ik besef me ineens dat ik in Nederland altijd flink versneden spul heb gehad, ook al dacht ik dat het best goed was. Mijn man grijnst terug, neemt een wat kleiner lijntje dan ik en samen gaan we naar buiten naar een lighoekje vol kussens en matrassen, op een paar meter verwijderd van ons huisje en de zee. Het is rustig in het resort, waardoor er genoeg mooie lig- of hangplekjes zijn. We halen nog wat coctails en beginnen druk te praten en te genieten van de warmte en het prachtige uitzicht.

Na zo’n anderhalf uur heb ik wel weer zin in nog een lijntje, dus ik ga terug naar het huisje en leg dit keer een kleiner lijntje. Ik snuif hem op en weer voel ik me, nog voordat het lijntje helemaal op is, geweldig. Echt een instant fix. Direct vlieg ik weer naar de badkamer en ga ik een paar keer heftig over mijn nek, maar gelukkig is het niet veel. Dan weer terug naar het strand en zo hebben we een heerlijke dag gehad. Wel was ik af en toe wat bang dat de bewakers ons door zouden hebben, maar then again, misschien zijn ze zelf ook wel zo corrupt als de pest.

’s Avonds had ik wel veel last van keelpijn en natuurlijk waren we snotverkouden. Ook maakte mijn hart overuren. Toch viel ik wonder boven wonder ’s nachts gewoon in slaap. Dit heb ik echt nog NOOIT meegemaakt na een upper en ik was dan ook verschrikkelijk blij dat ik de coming down niet hoefde te doorstaan maar gewoon in slaap viel. De volgende dag voelden we ons prima.

De rest van de week hebben we ons vrij braaf gehouden, maar we zijn nog dikwijls aangesproken. Eén keer sprak een man me aan en legde gewoon een zakje poeder in mijn hand, terwijl hij vroeg hoe ik het hier vond. Direct gaf ik het terug en hing ik het onschuldige meisje uit. Toch wel tricky dit.

Na nog een keer de jackpot gescoord te hebben voor een nog lagere prijs als eerst vond ik het wel welletjes. Ik denk dat het steeds bekender werd dat wij gebruikten, want op de laatste dag werd mijn man constant lastig gevallen en toen zijn we een deel van de dag maar in het huisje gebleven. Als mijn man drinken ging halen kwamen er gelijk weer mensen naar hem toe. "Hey man, have you been hiding from me?" Het begon op te vallen bij andere medewerkers. Wat dat betreft ben ik blij dat we bijna naar huis gingen.

Op het vliegveld werden we er tijdens het inchecken ook nog uitgehaald en werden we allebei gefouilleerd en moesten we onze koffers openen. Alles werd doorzocht, maar gelukkig waren er geen sporen achtergebleven en zo dom om wat mee te nemen zijn we nu ook weer niet.

Het was een mooie ervaring. Hoe vaak krijg je nou de kans zulk zuiver spul te proberen op zo’n toplocatie? Maar wat mij betreft wel een ‘één keer, nooit meer.’ Iets teveel risico’s.
Don't you want sunshine
Instead of photolight?
Avatar gebruiker
NiandraLades
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 259
Geregistreerd: do feb 16, 2012 3:47 pm

Re: Coke op een tropisch eiland

Berichtdoor Trippie » zo jul 28, 2013 4:48 pm

...en welk eiland was dat presies? :kleuter:
Trippie is maar een klein beetje Hippie...
Avatar gebruiker
Trippie
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1303
Geregistreerd: wo nov 16, 2011 8:10 pm
Woonplaats: Lala Land

Re: Coke op een tropisch eiland

Berichtdoor daywalker » zo jul 28, 2013 4:57 pm

Ja dat vraag ik me ook af :P
"There is an area of the mind that could be called unsane, beyond sanity, and yet not insane. Think of a circle with a fine split in it. At one end there's insanity. You go around the circle to sanity, and on the other end of the circle, close to insanity, but not insanity, is unsanity."
Avatar gebruiker
daywalker
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 592
Geregistreerd: zo dec 16, 2012 2:33 pm

Re: Coke op een tropisch eiland

Berichtdoor NiandraLades » zo jul 28, 2013 5:20 pm

hehe, voor eventuele herkenbaarheid had ik het er niet bij gezet. Maar het is Jamaica.
Don't you want sunshine
Instead of photolight?
Avatar gebruiker
NiandraLades
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 259
Geregistreerd: do feb 16, 2012 3:47 pm

Re: Coke op een tropisch eiland

Berichtdoor zaagmans » do aug 01, 2013 10:16 pm

Ik ben ooit een keer in Venezuela geweest. 1 gram -> 7 dollar en betere kwaliteit dan in Nederland. I can tell you :)
zaagmans
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 98
Geregistreerd: za feb 09, 2013 7:26 am

Re: Coke op een tropisch eiland

Berichtdoor supergabbur » do aug 01, 2013 11:10 pm

:rock:
Avatar gebruiker
supergabbur
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1364
Geregistreerd: do nov 22, 2012 3:15 pm

Jamaica funks

Berichtdoor Poseidon » vr aug 02, 2013 7:53 am

Nice holliday-report Niandra. Mooi geschreven :hulde:

Dat braken door coca, daar heb ik nog nooit eerder van gehoord. Lijkt me zwaar irritant.
Wat deed dat spul verder met je behalve een gelukzalige glimlach veroorzaken?
Bizar hoge bedragen die ze vragen. In Peru krijg je voor 5 dollar een portie waar je een lang weekend mee kan bingen. Hoewel dat geen aanrader is aangezien je van 1 lijntje al gaat stuiteren als een wause kangeroo :woeh:
Wij willen onze blauwe luchten terug.
Avatar gebruiker
Poseidon
JeVader
In Memoriam
Offline
 
Posts: 10486
Geregistreerd: do maart 17, 2011 4:34 pm
Woonplaats: Liquid Universe

Re: Coke op een tropisch eiland

Berichtdoor NiandraLades » vr aug 02, 2013 6:50 pm

Dank jullie. :)
Het overgeven had ik ook nog nooit meegemaakt/gehoord maar ik vond het niet irritant. Zodra het eruit was... :love:
Verder werd ik druk, gehaast, stuiterend, ging m'n hartslag omhoog, ging heel erg veel praten, haalde heel veel plezier uit sociaal contact, en voelde me gewoon ontzettend opgewekt en zelfverzekerd. Haalde plezier uit alles, alles was leuk zelfs de kleinste dingetjes waar ik dan uren over kon praten en waar m'n man echt niet tussen kon komen. Manlief werd er ook nog eens verschrikkelijk geil van maar dat heb ik zelf nooit zo.

Heb inderdaad wel het idee dat we zijn 'opgelicht' wat betreft de prijzen, maar we vonden de prijs/kwaliteit verhouding zeer acceptabel. ;)
Don't you want sunshine
Instead of photolight?
Avatar gebruiker
NiandraLades
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 259
Geregistreerd: do feb 16, 2012 3:47 pm

Re: Coke op een tropisch eiland

Berichtdoor new_roro » wo mei 06, 2015 2:33 pm

De conclusie is dus : hoe dichter bij de bron, hoe goedkoper ??? :-)
new_roro
Newbie
Offline
 
Posts: 4
Geregistreerd: wo mei 06, 2015 2:31 pm

Re: Coke op een tropisch eiland

Berichtdoor new_roro » wo mei 06, 2015 2:50 pm

Zucht, sofar for Europe... Ik ga dit jaar naar Gran Canaria, daar betaal ik vast de hoofdprijs... :(
new_roro
Newbie
Offline
 
Posts: 4
Geregistreerd: wo mei 06, 2015 2:31 pm

Re: Coke op een tropisch eiland

Berichtdoor new_roro » ma mei 11, 2015 9:43 am

Heeft overigens iemand al ervaringen opgedaan op Gran Canaria ??? Heb daar al veel verhalen over gehoord maar zoals zo vaak is dat gebruiker-afhankelijk... :)
Is het veilig om bij de lokale Rolex-verkoper te kopen of is dat gevaarlijk ?

Ben wel eens geïnteresseerd in de ervaringen van anderen. Thx !
new_roro
Newbie
Offline
 
Posts: 4
Geregistreerd: wo mei 06, 2015 2:31 pm

Re: Coke op een tropisch eiland

Berichtdoor Frog » ma mei 11, 2015 4:37 pm

new_roro schreef:Heeft overigens iemand al ervaringen opgedaan op Gran Canaria ??? Heb daar al veel verhalen over gehoord maar zoals zo vaak is dat gebruiker-afhankelijk... :)
Is het veilig om bij de lokale Rolex-verkoper te kopen of is dat gevaarlijk ?

Ben wel eens geïnteresseerd in de ervaringen van anderen. Thx !

Ik zou daar geen drugs kopen zomaar van iemand die je niet kent.
Beetje zelfde als hier in Amsterdam krijg je ook gewoon meuk als toerist, zal daar niet veel anders zijn.
Mensen zijn daar net ef wat opdringeriger misschien, (alleen) als toerist ben je makkelijk doelwit,ga daar niet in je eentje rondlopen s'nachts in de wat minder drukke gebieden, dat raden ze voor veel plekken af, maar zoek het onheil iig niet op.

je zal kunnen uitgaan en kijken wie er hard gaat en het daar aan vragen, bij zo'n straat verkoper is vragen om ellende.

Pas op voor (vooral Afrikaanse vrouwen/hoeren dieven) die in groepjes van 3 tot 5 op je af komen overdag om een lullig armbandje te verkopen aan het strand, maar snachts bieden ze andere ( vlees)waren aan, probleem in ze omcirkelen je zijn kk groot en je moet echt je hand op je spullen houden en streng duidelijk maken dat je niks moet en maken dat je wegkomt.

Zelf heb ik geen drugs gedaan op Gran Canaria, was me wel aangeboden, door straat verkoper achtig type dat als je even niet oplet je beroofd van je telefoon juwelen en anderen kostbaarheden.

Pro tip:
Ga niet naar een van de kleinere strip clubs Kasbah of Metro, tenzij je met een grote groep bent, of daar al veel volk zit, je word anders gegarandeerd van je geld af geholpen zonder dat je er veel waar voor krijgt.
Avatar gebruiker
Frog
Badass Junkie
Verbannen
 
Posts: 2111
Geregistreerd: vr nov 01, 2013 11:52 pm

Re: Coke op een tropisch eiland

Berichtdoor new_roro » di mei 12, 2015 8:54 am

Dankjewel voor de tip. Had ook al wat gelezen, maar niet dat het zo extreem was.

Beter niet op straat kopen dus ! Hmm, toch maar eens voorzichtig proberen te ontdekken hoe ik daar wat kan kopen... want dat je daar voorzichtiger moet zijn als hier in de gemiddelde stad is wel duidelijk inmiddels... lastig nog :(
new_roro
Newbie
Offline
 
Posts: 4
Geregistreerd: wo mei 06, 2015 2:31 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner