Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Crystal Meth, eerste keer!

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

Crystal Meth, eerste keer!

Berichtdoor nog eentje dan » za okt 12, 2013 10:16 am

Ik heb altijd al een keer meth willen uitproberen, tevergeefs kende ik niemand die wist waar je dat spul kunt krijgen. Gisteren in de late middag heb ik echter, via een collega van het werk,een half grammetje weten te bemachtigen. Het komt uit Tsjechië.
Met R & K (me beste maten) wilde ik dit gaan gebruiken,maar ik had zon voorgevoel dat ze niet mee zouden doen, wegens een (eerder beschreven) vreselijke nacht op lsd, drie weken geleden. Toen ik ze gister opbelde, bleek ik het bij het verkeerde einde te hebben, die mafklappers stelde meteen voor het dezelfde dag nog te willen gebruiken. Ik stemde in :P

Uiteindelijk was het dan zo ver, gisteren 7 uur 's avonds. De kristallen lagen op tafel,we vroegen ons af hoe we dit gaan consumeren. Slikken,snuiven of roken? Heel zenuwachtig, vroeg ik mezelf af; 'is dit spul echt zo hard als dat er altijd word geclaimd?'
We besloten rustig te beginnen, met het meegenomen weegschaaltje werd er 3x 20mg afgewogen. Vervolgens in een vloeitje gedaan en daar ging die dan, het eerste meth bommetje in me leven was een feit geworden. Om het effect af te wachten besloten we een ronde te pokeren, niemand was echter met de gedachten bij het spel, de gespannenheid voor het onbekende was duidelijk merkbaar. Een kwartiertje later voelde ik wat opkomen, nog niet echt een euforie maar ik werd opeens veel actiever. Op de euforie heb ik niet lang moeten wachten die was 5 minuten later duidelijk voelbaar. ''Dit is gewoon net als pep'' merkte R op. Dat was ook mijn eerste gedachte toen het allemaal begon. Had stiekem veel meer verwacht, op dat moment. Om het effect te versterken verdeelden we nog 10mg onder elkaar. Dit keer werd snuiven de tactiek. Het smaakt raar, minder ranzig dan normale amfetamine maar alsnog vies. BAM en nu begon het echte werk, een geweldige boost. Het effect leek nog steeds een beetje op pep maar nu kon ik al duidelijk onderscheid maken. Wat hadden we opeens zin aan de avond :woeh:

Praten praten en nog eens praten, we waren de ware koningen van het praten. Na een uur non stop hebben door geluld, zei K opeens: ''we hebben het geslikt en gesnoven, nu het roken nog.'' Oh nee, was het eerste wat bij me opkwam.Toch hebben we het gedaan, weer 10mg per man. Och jongens jongens dit valt echt moeilijk te beschrijven, de ultieme rush, het ultieme gevoel. Ik wist niet wat me overkwam. Iedereen kan zich dat moment wel herinneren dat je voor het eerst het mdma gevoel hebt mogen ervaren, nou het komt niet eens in de buurt van dit gevoel, vind ik persoonlijk dan. Zo extreem overweldigend was het voor mij. Ik keek R & K aan en ze zaten er echt helemaal wous bij. Vanaf dit moment konden we niet meer stil zitten, lopen dat werd de missie. Twee uur lang doorgelopen en toen we weer arriveerden bij mij thuis, weer 10mg gerookt. We hebben de hele nacht muziek zitten te luisteren. Wat een ervaring. Vandaag om 6uur 's ochtends zijn K & R naar huis gegaan. Ik ga nu nog steeds hard, hoelang gaat dit in godsnaam nog door? Bij pep zou ik allang kapot zijn, mijn lichaam zou aangeven wat voor een aanslag het is. Dit voel ik nu absoluut niet, sterker nog ik heb het gevoel dat ik nog redelijk goed functioneer. Maar ik denk dat de klap nog moet komen dit besefte ik me tijdens het typen van dit verhaal, heb toen maar eens geprobeerd wat te eten. Het was een behoorlijk gevecht, het lukte uiteindelijk wel.

Ik moet concluderen dat meth een heel gevaarlijke drugs is, in al die horrorverhalen/foto's zit wel degelijk een kern van waarheid. De crash kan ik nog niet beoordelen, maar mijn verstand zegt dat die best heftig gaat worden. Toch ben ik blij met deze ervaring, het was absoluut het heerlijkste gevoel dat ik van drugs heb mogen ervaren.

Bedankt voor het lezen!
:)
''You never see what your wanna see''
Avatar gebruiker
nog eentje dan
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 63
Geregistreerd: wo okt 02, 2013 1:28 pm
Woonplaats: In me huis ^^

Re: Crystal Meth, eerste keer!

Berichtdoor AgeOfLove » za okt 12, 2013 12:25 pm

Bedankt om te delen, ben ook wel benieuwd naar " de klop " ... Geen idee of ik het ooit zou proberen, sowieso al lastig genoeg om aan te geraken.
Avatar gebruiker
AgeOfLove
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 489
Geregistreerd: wo jul 25, 2012 8:38 pm
Woonplaats: BE

Re: Crystal Meth, eerste keer!

Berichtdoor Afca_Remy » za okt 12, 2013 12:43 pm

Bedankt voor je verslag!!
En ook ik ben benieuwd wat de kater zo zal zijn maar dat horen we vast gouw genoeg!!
Liever te dik in de kist, dan een feestje gemist :D :cheers:
Avatar gebruiker
Afca_Remy
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 790
Geregistreerd: wo jul 11, 2012 6:52 pm
Woonplaats: Noord Holland

Re: Crystal Meth, eerste keer!

Berichtdoor Vinnie » za okt 12, 2013 1:17 pm

was leuk om een keer een report over Crystal Meth te lezen :hulde:
Liever dood dan .nl
Avatar gebruiker
Vinnie
DF Addict
Offline
 
Posts: 5137
Geregistreerd: zo feb 26, 2012 1:26 am
Woonplaats: †G-Town †

Re: Crystal Meth, eerste keer!

Berichtdoor Bonke » za okt 12, 2013 2:39 pm

Leuk report. Ik ben hier ook benieuwd naar maar zal toch wel nooit aan te komen zijn.

Toch ben ik ook ben benieuwd wat je hiervoor betaald hebt :#:
Avatar gebruiker
Bonke
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1162
Geregistreerd: wo jan 11, 2012 11:58 pm
Woonplaats: Ouagadougou

Re: Crystal Meth, eerste keer!

Berichtdoor Ivo » za okt 12, 2013 2:40 pm

Dat stond er in, maar is tegen de regels :#:
No sympathy for the devil; keep that in mind. Buy the ticket, take the ride...and if it occasionally gets a little heavier than what you had in mind, well...maybe chalk it up to forced consciousness expansion: Tune in, freak out, get beaten.
Avatar gebruiker
Ivo
Midnight Toker
Site Admin
Offline
 
Posts: 7905
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 12:34 pm

Re: Crystal Meth, eerste keer!

Berichtdoor Bonke » za okt 12, 2013 2:46 pm

Ivo schreef:Dat stond er in, maar is tegen de regels :#:

Dat wist ik, had gehoopt dat de TS het er nogmaals neer wou zetten voordat jij het zou lezen. Maar dit is wel heel snel :grin:
Avatar gebruiker
Bonke
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1162
Geregistreerd: wo jan 11, 2012 11:58 pm
Woonplaats: Ouagadougou

Re: Crystal Meth, eerste keer!

Berichtdoor nog eentje dan » za okt 12, 2013 3:04 pm

Ivo schreef:Dat stond er in, maar is tegen de regels :#:

Oh mijn excuses, helemaal niet aan gedacht.

Nou inmiddels werkt de meth niet meer. Ik voel me vooral kapot, het was bijvoorbeeld al een moeilijke opgave om net even naar de koelkast te lopen. Totaal uitgeput, helemaal nergens zin in.
Het ergste is; dat ik net geprobeerd heb te slapen maar dat lukt niet. Ondanks alles heb ik wel verwacht dat het nog erger zou zijn.
Van een avondje flink zuipen ben ik erger naar de kloten. Dit is meer een down gevoel en al je motivatie is geroofd.
''You never see what your wanna see''
Avatar gebruiker
nog eentje dan
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 63
Geregistreerd: wo okt 02, 2013 1:28 pm
Woonplaats: In me huis ^^

Re: Crystal Meth, eerste keer!

Berichtdoor daywalker » za okt 12, 2013 3:39 pm

Leuk report ! :hulde:
"There is an area of the mind that could be called unsane, beyond sanity, and yet not insane. Think of a circle with a fine split in it. At one end there's insanity. You go around the circle to sanity, and on the other end of the circle, close to insanity, but not insanity, is unsanity."
Avatar gebruiker
daywalker
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 592
Geregistreerd: zo dec 16, 2012 2:33 pm

Re: Crystal Meth, eerste keer!

Berichtdoor Basshoven » za okt 12, 2013 5:28 pm

Erg leuk report ja, klinkt als een gezellig nachtje. Over meth lees je niet veel, zoals Voldie al zegt wel leuk om hier ook es over te lezen ja :)
Basshoven
Offline
 

Re: Crystal Meth, eerste keer!

Berichtdoor Multitude » za okt 12, 2013 5:34 pm

Leuk report, dit zou ik ook wel eens willen proberen.
“And you are made of a hundred trillion cells. We are, each of us, a multitude.”
Avatar gebruiker
Multitude
Junkenhoeder
Donateur
Offline
 
Posts: 1874
Geregistreerd: di mei 08, 2012 12:27 am

Re: Crystal Meth, eerste keer!

Berichtdoor Trippie » za okt 12, 2013 5:38 pm

Hou jij je eerst maar even aan je regels!
Trippie is maar een klein beetje Hippie...
Avatar gebruiker
Trippie
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1303
Geregistreerd: wo nov 16, 2011 8:10 pm
Woonplaats: Lala Land

Re: Crystal Meth, eerste keer!

Berichtdoor mick swagger » za okt 12, 2013 7:12 pm

Ik ben ook zéér benieuwd naar methamfetamine.
Ik ben vooral nieuwsgierig naar het verschil in effect tegenover gewone d,l-amfetamine.

In het verleden wel eens speed gehad, dat een hele andere werking had dan de amfetamine van tegenwoordig. Dit is amfetamine getest op 69% dus is prima spul, dit geeft echter niet die effecten van de speed van vroeger.

Zo gaf die speed van vroeger inderdaad ook een wat mdma-achtig gevoel, alles voelde erg gezellig aan, lichten waren wat meer oranje. Wat mij ook nog bijstaat was dat die speed van vroeger veel meer tintelingen over het lichaam gaven, dat merk ik tegenwoordig eigenlijks bijna nooit meer. Ik ben ook niet een frequent gebruiker, dus de kans dat het aan tolerantie te danken is dat de speed van tegenwoordig minder voelt, lijkt me aardig klein.

Voordelen van die speed van vroeger waren dat je veel meer zin had om dingen te doen. Zo kon ik met gemak op een klein nakje 6 uur strak staan op een feest! Mensen vroegen me dan constant, gaat het lekker, wat voor pillen heb jij gehad :conf: ? Waarop ik dan antwoordde: Ik heb aan de speed gezeten. De meeste mensen vonden dat erg vreemd. Toch was het zo.

Gigantische nadeel van die speed was dat je echt 4 dagen erna nog stokverrot was, kon soms amper uit me bed komen de dagen erna. Dat ervaar ik met gewone amfetamine een stuk minder. We gingen een aantal jaar terug nog niet naar de testservice, wat achteraf erg jammer is want, ik ben zéér benieuwd of dit methylamfetamine was of toch gewoon amfetamine.

Is hier een ervaringsdeskundige die de effecten van methylamfetamine tegen gewone racemische amfetamine kan vergelijken? Ben erg benieuwd.
mick swagger
Newbie
Verbannen
 
Posts: 21
Geregistreerd: ma jul 01, 2013 9:01 pm

Re: Crystal Meth, eerste keer!

Berichtdoor -ArKady. » za okt 12, 2013 8:19 pm

Bedankt voor je report, ben zelf al een tijd nieuwsgierig naar dit stofje dus fijn om er eens een report over te lezen!
What shade of color is right, when you don’t believe in a world of black and white?

Fear only makes the wolf look bigger.
Avatar gebruiker
-ArKady.
Watching You
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 675
Geregistreerd: ma maart 05, 2012 4:27 pm

Re: Crystal Meth, eerste keer!

Berichtdoor Miss E » za okt 12, 2013 9:24 pm

Bedankt voor het delen, leuk om eens een tripreport over meth te lezen!
Avatar gebruiker
Miss E
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1684
Geregistreerd: ma mei 27, 2013 2:44 pm

Re: Crystal Meth, eerste keer!

Berichtdoor Partypipo » zo okt 13, 2013 12:57 am

Bonke schreef:Leuk report. Ik ben hier ook benieuwd naar maar zal toch wel nooit aan te komen zijn.

Toch ben ik ook ben benieuwd wat je hiervoor betaald hebt :#:

Jesse pinkman kan die shit maken voor je. Beste meth cook op heisenberg na.
Ted Bundy schreef:Mochten quotes van mede df'ers in je onderschrift plaatsen weer 'in' worden. Dan is deze de mijne.
Avatar gebruiker
Partypipo
Doneer-meneer
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4155
Geregistreerd: di sep 06, 2011 1:36 am

Re: Crystal Meth, eerste keer!

Berichtdoor Naturelover » zo okt 13, 2013 2:37 pm

mick swagger schreef:Ik ben ook zéér benieuwd naar methamfetamine.
Ik ben vooral nieuwsgierig naar het verschil in effect tegenover gewone d,l-amfetamine.

In het verleden wel eens speed gehad, dat een hele andere werking had dan de amfetamine van tegenwoordig. Dit is amfetamine getest op 69% dus is prima spul, dit geeft echter niet die effecten van de speed van vroeger.

Zo gaf die speed van vroeger inderdaad ook een wat mdma-achtig gevoel, alles voelde erg gezellig aan, lichten waren wat meer oranje. Wat mij ook nog bijstaat was dat die speed van vroeger veel meer tintelingen over het lichaam gaven, dat merk ik tegenwoordig eigenlijks bijna nooit meer. Ik ben ook niet een frequent gebruiker, dus de kans dat het aan tolerantie te danken is dat de speed van tegenwoordig minder voelt, lijkt me aardig klein.

Voordelen van die speed van vroeger waren dat je veel meer zin had om dingen te doen. Zo kon ik met gemak op een klein nakje 6 uur strak staan op een feest! Mensen vroegen me dan constant, gaat het lekker, wat voor pillen heb jij gehad :conf: ? Waarop ik dan antwoordde: Ik heb aan de speed gezeten. De meeste mensen vonden dat erg vreemd. Toch was het zo.

Gigantische nadeel van die speed was dat je echt 4 dagen erna nog stokverrot was, kon soms amper uit me bed komen de dagen erna. Dat ervaar ik met gewone amfetamine een stuk minder. We gingen een aantal jaar terug nog niet naar de testservice, wat achteraf erg jammer is want, ik ben zéér benieuwd of dit methylamfetamine was of toch gewoon amfetamine.

Is hier een ervaringsdeskundige die de effecten van methylamfetamine tegen gewone racemische amfetamine kan vergelijken? Ben erg benieuwd.


Ik ben geen expert op het gebied van de scheikunde achter amfetamines en amfetamine-achtigen, maar zal toch een poging wagen op je verhaal in te gaan.
Ik heb een poosje terug speed gekocht via een bepaalde online zwarte markt die offline is gegaan, die ik heb laten testen. Er bleek, behalve een fantastisch resultaat van 70% amfetamine, een vervuiling in de vorm van 4-MA in te zitten (slechts 3%-4%). Dit, zo gaf de dame van het testcentrum aan, is een veel voorkomende "vervuiling": het stofje geeft vergelijkebare effecten als normale amfetamine (aangespannen spieren, hongerlust onderdrukkend, hartslag verhogend), maar geeft een stuk meer serotonine vrij.
Mijn ervaring met deze speed was dan ook dat het, vanwege de puurheid, een langdurig effect gaf (6+ uur bij orale inname), maar ook super euforisch aanvoelde - bijna MDMA-achtig. Dit laatste kan dus komen door het bijproduct. Ik vond het in ieder geval een fantastische rush en voelde me bijna zo lekker als wanneer ik XTC op had, alleen dan niet waus en een stuk energieker.

Het zou kunnen dat de pep die je vroeger hebt gebruikt, vervuild was met 4-MA (of een ander, vergelijkbare stof die serotonine losmaakt), waardoor het effect meer op MDMA lijkt.

Nogmaals, het is maar een shot in the dark, maar ik wilde er toch even op reageren :grin:
I am nature
Avatar gebruiker
Naturelover
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1210
Geregistreerd: wo maart 20, 2013 2:03 am

Re: Crystal Meth, eerste keer!

Berichtdoor Ivo » zo okt 13, 2013 2:53 pm

Gewone speed geeft ook serotonine vrij, maar niet zo veel. De eerste paar keer is het normaal dat je ook empathogene effecten hebt, maar die verdwijnen zeer snel en komen dan niet meer terug. Voor mij klinkt het eigenlijk gewoon als speed en tolerantie.
No sympathy for the devil; keep that in mind. Buy the ticket, take the ride...and if it occasionally gets a little heavier than what you had in mind, well...maybe chalk it up to forced consciousness expansion: Tune in, freak out, get beaten.
Avatar gebruiker
Ivo
Midnight Toker
Site Admin
Offline
 
Posts: 7905
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 12:34 pm

Re: Crystal Meth, eerste keer!

Berichtdoor Perry » zo okt 13, 2013 3:21 pm

Ik sluit me bij de huisoudste aan.
Zo heb ik 't iig aan 't begin ook ervaren.
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13604
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: in de speeltuin

Re: Crystal Meth, eerste keer!

Berichtdoor Einstein » zo okt 13, 2013 4:38 pm

Inderdaad. De aanwezigheid van een vervuiling (zoals 4-MA) is ook een optie. Alles is mogelijk :woeh:
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11460
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: Crystal Meth, eerste keer!

Berichtdoor Sjaak101 » zo okt 13, 2013 11:25 pm

als ik de oude gabbers (30+) hier moet geloven was er vroeger blijkbaar meth in nederland vrij goed verkrijgbaar.. ze hebben het dan over perv of pervitine. wat dus een merknaam is (was) voor methamphetamine. de speedfreaks kennen het allemaal dus het waas blijkbaar vrij goed verkrijgbaar
Avatar gebruiker
Sjaak101
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 273
Geregistreerd: di feb 22, 2011 8:08 pm

Re: Crystal Meth, eerste keer!

Berichtdoor Snoeper » ma okt 14, 2013 2:12 am

Ik ben 30+...heb vroeger redelijk Pep gebruikt. Ben er een hele tijd af geweest en ik gebruik tegenwoordig weer eens wat. Ik heb 67% schone pep maar het effect is echt niet zoals vroeger. Vroeger had ik echt een mega rush en de kater was gigantisch. Als ik het verhaal van hierboven lees doet het mij aan de pep van vroeger denken. Pep is pep zou je zeggen dus waarom was de rush vroeger dan heftiger?? Misschien zat er idd een ander stofje bij of was het wel meth... ik zal het nooit weten denk ik. Als ik ooit eens aan meth kan komen zal ik het geheid proberen. De rush van vroeger was machtig. Ik wil best nog eens 4 dagen naar de kloten zijn om die rush Nog eens te hebben.
Brood is mislukt bier.
Avatar gebruiker
Snoeper
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 69
Geregistreerd: wo feb 15, 2012 6:22 pm
Woonplaats: Onder zeeniveau

Re: Crystal Meth, eerste keer!

Berichtdoor nog eentje dan » wo okt 16, 2013 11:46 am

Kan het misschien ook zijn dat jullie het anders in herinnering hebben dan dat het daadwerkelijk was? :P
''You never see what your wanna see''
Avatar gebruiker
nog eentje dan
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 63
Geregistreerd: wo okt 02, 2013 1:28 pm
Woonplaats: In me huis ^^

Re: Crystal Meth, eerste keer!

Berichtdoor fanatikzor » wo okt 16, 2013 7:46 pm

interresant om te lezen, ben zelf ook zeer benieuwd naar dit stofje. :hulde:

speed werkt tegenwoordig nog amper ook al haal ik getest 70% :conf:
Gedaan: Caffeïne, Nicotine, Alcohol, Ritalin, THC, XTC, Speed, Lachgas, Truffels,Paddos, MDMA, Ketamine, LSD, Benzodiazepinen, GHB, Cocaïne, MXE.
Avatar gebruiker
fanatikzor
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 119
Geregistreerd: ma jun 20, 2011 8:33 pm
Woonplaats: huhheh

Re: Crystal Meth, eerste keer!

Berichtdoor frozentoast » wo okt 16, 2013 8:00 pm

fanatikzor schreef:interresant om te lezen, ben zelf ook zeer benieuwd naar dit stofje. :hulde:

speed werkt tegenwoordig nog amper ook al haal ik getest 70% :conf:

dan doe je toch echt iets fout..
Avatar gebruiker
frozentoast
fa2 ouwe
Donateur
Offline
 
Posts: 2270
Geregistreerd: ma jul 16, 2012 11:45 pm
Woonplaats: zesde dimensie linksaf

Re: Crystal Meth, eerste keer!

Berichtdoor fanatikzor » wo okt 16, 2013 8:01 pm

FrozenToast schreef:
fanatikzor schreef:interresant om te lezen, ben zelf ook zeer benieuwd naar dit stofje. :hulde:

speed werkt tegenwoordig nog amper ook al haal ik getest 70% :conf:

dan doe je toch echt iets fout..


Doet wat het moet doen, Maar niet meer zoals vroeger :|
Gedaan: Caffeïne, Nicotine, Alcohol, Ritalin, THC, XTC, Speed, Lachgas, Truffels,Paddos, MDMA, Ketamine, LSD, Benzodiazepinen, GHB, Cocaïne, MXE.
Avatar gebruiker
fanatikzor
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 119
Geregistreerd: ma jun 20, 2011 8:33 pm
Woonplaats: huhheh

Re: Crystal Meth, eerste keer!

Berichtdoor FranX » wo okt 16, 2013 8:31 pm

nog eentje dan schreef:Nou inmiddels werkt de meth niet meer. Ik voel me vooral kapot, het was bijvoorbeeld al een moeilijke opgave om net even naar de koelkast te lopen. Totaal uitgeput, helemaal nergens zin in. Het ergste is; dat ik net geprobeerd heb te slapen maar dat lukt niet. Ondanks alles heb ik wel verwacht dat het nog erger zou zijn. Van een avondje flink zuipen ben ik erger naar de kloten. Dit is meer een down gevoel en al je motivatie is geroofd.


Het lijkt me dat uiteindelijk de nadelen zwaarder wegen dan de voordelen.
Zou je het nogmaals proberen?
I have approximate answers and possible beliefs in different degrees of certainty about different things, but I’m not absolutely sure of anything
Avatar gebruiker
FranX
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1051
Geregistreerd: wo maart 02, 2011 9:34 am
Woonplaats: Randstad

Re: Crystal Meth, eerste keer!

Berichtdoor FranX » wo okt 16, 2013 8:36 pm

Ivo schreef:Gewone speed geeft ook serotonine vrij, maar niet zo veel. De eerste paar keer is het normaal dat je ook empathogene effecten hebt, maar die verdwijnen zeer snel en komen dan niet meer terug. Voor mij klinkt het eigenlijk gewoon als speed en tolerantie.


Herkenbaar.
Hoewel wij relatief lage dosering (gem. 40-50 mg.) gebruiken zonder bijpakken en minimaal 2 weken tussen gebruik laten hebben ook wij het idee dat de "extra glans" aan het verdwijnen is.
I have approximate answers and possible beliefs in different degrees of certainty about different things, but I’m not absolutely sure of anything
Avatar gebruiker
FranX
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1051
Geregistreerd: wo maart 02, 2011 9:34 am
Woonplaats: Randstad

Re: Crystal Meth, eerste keer!

Berichtdoor Ivo » wo okt 16, 2013 8:40 pm

fanatikzor schreef:
FrozenToast schreef:
fanatikzor schreef:interresant om te lezen, ben zelf ook zeer benieuwd naar dit stofje. :hulde:

speed werkt tegenwoordig nog amper ook al haal ik getest 70% :conf:

dan doe je toch echt iets fout..


Doet wat het moet doen, Maar niet meer zoals vroeger :|

Tolerantie is a bitch :P
No sympathy for the devil; keep that in mind. Buy the ticket, take the ride...and if it occasionally gets a little heavier than what you had in mind, well...maybe chalk it up to forced consciousness expansion: Tune in, freak out, get beaten.
Avatar gebruiker
Ivo
Midnight Toker
Site Admin
Offline
 
Posts: 7905
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 12:34 pm

Re: Crystal Meth, eerste keer!

Berichtdoor nog eentje dan » wo okt 16, 2013 9:10 pm

FranX schreef:
nog eentje dan schreef:Nou inmiddels werkt de meth niet meer. Ik voel me vooral kapot, het was bijvoorbeeld al een moeilijke opgave om net even naar de koelkast te lopen. Totaal uitgeput, helemaal nergens zin in. Het ergste is; dat ik net geprobeerd heb te slapen maar dat lukt niet. Ondanks alles heb ik wel verwacht dat het nog erger zou zijn. Van een avondje flink zuipen ben ik erger naar de kloten. Dit is meer een down gevoel en al je motivatie is geroofd.


Het lijkt me dat uiteindelijk de nadelen zwaarder wegen dan de voordelen.
Zou je het nogmaals proberen?


Heel veel nadelen inderdaad. Maar het euforische gevoel zou wel de enigste motivatie zijn om het misschien nog een keer gebruiken :P
''You never see what your wanna see''
Avatar gebruiker
nog eentje dan
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 63
Geregistreerd: wo okt 02, 2013 1:28 pm
Woonplaats: In me huis ^^

Volgende

  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner