Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Een fenomenale avond met XTC en lachgas

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

Een fenomenale avond met XTC en lachgas

Berichtdoor Takeru » za nov 30, 2013 5:04 pm

Hallo allemaal,

Welkom bij mijn tweede trip report. Gisteravond ben ik naar een bootrave geweest. Mijn missie voor deze avond: Meegaan in de trip zonder na te denken. Mezelf eraan overgeven. Of dat gelukt is, lees je hieronder.

20.00 Aankomst in Utrecht.

Eerst zijn we lekker wat gaan eten met de groep. 7 man sterk waarvan 5 al eerder XTC hebben geprobeerd en 2 gaan vandaag voor het eerst. Ik heb besloten om de "zorg" rol helemaal los te laten omdat ik van mijn eigen trip wil genieten en mijn eigen ding kunnen doen. De rest is het hiermee eens.

22.00 Richting de boot
In de auto nog overleg wanneer je nou je eerst halfje erin doet. Iedereen zegt pas doen als de boot echt uitvaart want dan kunnen ze je er niet meer af zetten. Stiekem wil ik gewoon bij binnenkomst gelijk.

22.30 De boot op
Met goede moed loop ik naar de security, welgeteld 1 man en 1 vrouw. De beste man fouilleert, vrouw checkt de tas. In mijn rugtas zitten 100 ballonnen, 5 handlampjes, 1 zak snoep en 2 viltstiften. Geen enkel probleem, hopsa naar binnen. Even jas ophangen, spul uit de tas naar mijn broek overhevelen (dat stomme indelen ook altijd)

T: 0.00= 22.35 Ik had last van mijn buik doen moest even naar het toilet. Ik zat daar en dacht: fuck it. Gelijk het eerste halfje erin zonder iemand het te vertellen. Ik loop terug naar de groep en sta gewoon lekker met iedereen te praten. Mijn vriend R. uit het vorige report was ook weer mee trouwens. Het is een beetje saai, monotone muziek en weinig mensen. Ik kan niet wachten totdat ik mag gaan.

T.0.30: Ja! Het praten begint. Ik merk dat ik een spraakwaterval ben. Wel rustig maar oprecht interesseert in andermans verhaal. Ik wil de twee nieuwe mannen die erbij zijn, echt leren kennen.

T1.00: Klamme handjes, contactbehoefte, geen zorgen. Mijn hoofd is leeg. Ik reageer gewoon op wat op me afkomt. Voor iemand die altijd controle wil hebben, is dit Nirvana. Vakantie van mijn hoofd. Geen plannen, gewoon primair reageren.

T1.15: Een goede technobeat dus BALLONNENTIJD! Ik pak de eerste ballon uit mijn zak en blaas hem op, knoopje er en om de ringvinger. De beat trilt heerlijk door de ballon. Dit gevoel heb ik gemist!

T1.30: volgende halfje. De eerste knuffels met vreemden zijn geweest. Wat een genot om zomaar naar een vreemde toe te kunnen lopen en om een knuffel te vragen. Ik sta even bij het open raam voor verse lucht. Krijg een arm om me heen. Zonder te kijken sla ik mijn arm om de persoon heen en zeg: Heerlijk zo genieten he. Een mooie damesstem antwoord: Ja heerlijk, lekker frisse lucht en knuffels. Mooie avond is het al. Ik kijk naar rechts en ben opslag verliefd. Een hemelse vrouw, blond haar, blauwe ogen, 1.60, en voor de knuffelaffecionados, ze omarmt met gevoel, maakt echt contact. Niet dat half bakken gedoe wat de meeste mensen doen.

T1.45 Na een kwartiertje gestaan te hebben en lekker van het gezelschap te genieten, geef ik haar het compliment dat ze meer vrouwen zoals haar moeten maken. Ik krijg als beloning een zoen op mijn wang. Zielsgelukkig stel ik voor om samen een lachgas ballonnetje te doen. "Oh leuk!!" is het antwoord. We lopen naar de ballonnenbar en we halen er twee. Ik ga lekker op de grond zitten en verwacht dat L. naast me komt zitten. Ze blijft echter voor me staan en zegt "kom doe je benen eens wijd" en kruipt lekker tussen mijn benen met haar rug tegen me aan! Zij gaat eerst. Ik laat haar lekker tegen me aan liggen en duw haar hoofd op mijn schouder. Intens knuffelend begint ze aan haar ballon. Na een halve minuut in en uit ademen laat ze de ballon vliegen en pakt mijn armen vast. Als een compacte eenheid zitten we samen te genieten. Ze komt langzaam uit haar trip en ik krijg weer een zoentje. Fantastisch spul dit.

Mijn beurt. We blijven zo zitten en ik begin. De eerste paar teugen weet ik nog wat er gebeurd. Dan verdwijnt alles. Ik hoor een stacatto geluid, soort wekker die afgaat, ik hoor geen muziek, geen stemmen, ik ben alleen op de wereld met mijn knuffelmaatje L. Ik klamp me aan haar vast en verdwijn in de leegte. Het voelt alsof ik er 2 uur zweef. Langzaam heb ik weer een lijf. Ik ruik haar haar en voel haar zachte kusje in mijn nek. Waanzinnig....

T.2.00 ik ga zo lekker dat ik denk, dat volgende halfje kan ook wel. Best snel na de vorige maar ik ben in controle van de trip, niet andersom. Ik ben weer aan het wandelen. Met mensen praten, contact leggen. Iemand toont interesse in mijn ballon. Ik sjouw hem mee naar de speakerset voor en zeg hem zijn ogen dicht te doen. Eerst stel ik me nog even voor. Hij heet W. Ik geef hem de ballon en hij staat met zijn ogen dicht te genieten. Gauw pak ik mijn stift en schrijf zijn naam erop. Hij opent zijn ogen en de reactie is hetzelfde als altijd. WAUW! Ik zeg tegen hem dat hij nog niet alles heeft gezien. Hij kijkt naar de ballon, ziet zijn naam en slaakt een kreet van verbazing. Ik krijg een heerlijke brassa van hem als bedankje en hij vind me een goochelaar. :P Ik weet inmiddels wat de rest van de avond gaat brengen. Ik ga geluk delen!

T.3.00 Het afgelopen uur niks anders gedaan dan ballonnen opblazen, mezelf aan trippende mensen voorstellen en hun naam op de ballon schrijven en uitdelen. De tekst is iedere keer het zelfde. Van C (mijn voorletter) voor lieve (hun naam). De reactie variëren van mild amusement tot extase. Ik maak mensen blij, wat een genot!

T.3.30. Laatste halfje erin. Ik loop richting ballonnenbar en wordt van achter vastgegrepen. Zonder te kijken weet ik al wie het is. Mijn knuffelmaatje!! Ik pak haar hand en met 4 ballonnen gaan we een hoekje opzoeken. Lekker prive. We gaan zitten, willen net beginnen en dan hoor ik mijn naam uit twee monden. Ik kijk op en zie nog 2 meiden staan die ik eerder een ballon heb gegeven. Of ze mee mogen doen. In een comfortabel hoopje mensen begin in aan mijn tweede ballon. Weer de teugen die ik me herinner. Ik voel me als een baby bij mama op schoot. Veilig, geborgen, er word van mij gehouden. De trip voelt als 30 minuten. Ik kom er langzaam uit en een traan biggelt over mijn wang. Ik ben perfect gelukkig.

T.4.00 MIjn maatje R blijkt een cadeautje voor me te hebben! Ik loop met hem mee, wordt achter een gordijn geduwd en hij zegt: wachten met je ogen dicht. Ik sta geduldig want ik vertrouw hem volkomen. Ik krijg een bril op en ineens komt de zon op. Anders kan ik het niet verwoorden. Allerlei kleuren spelen zich voor mijn ogen af. Ik hoor het commando "doe je ogen open" en word accuut verblind door een van de mooiste dingen die ik ooit gezien heb. Een lightshow! ik heb hierover gehoord. Niet te kort, hoe heftig voelt dat. Overweldigend. Meer wil ik er niet over zeggen.

T4.10 Ik ga nu erg hard. Ik zit nog vol met de indrukken van de show net. R. komt weer naar me toe en heeft alweer een cadeautje! Een mega ballon!!! Minstens vier keer zo groot als een normale. Half kwijlend pak ik hem aan en vertrek richting de speakers. Ik leg hem er tegenaan en ben vertrokken. Ogen dicht, trillingen voelen. Niemand is meer belangrijk behalve de trillingen. Iemand masseert mijn nek en aait over mijn rug. Het maakt me niet uit wie het doet. Ik geniet. Na 5 minuten open ik langzaam mijn ogen en stap weg van de speaker. Ik ben weer bewust van de rest. Naast me staat de twee meiden van eerder. Ik kijk ze aan en weet wat ik moet doen. Ik pak de stift en schrijf onze 3 namen op de mega ballon. Deze is alleen voor ons drie en niemand anders. Met de buiken en handen tegen de ballon staan we met de ogen dicht bij elkaar. Ons eilandje. 1 dame komt met het idee om de blote buik te doen. Geniaal. Ik heb echter behoefte aan knuffels (rode lijn van de avond) en vraag of ik haar zachtjes van achter mag knuffelen terwijl zij de ballon vast houden. Nee zegt ze. Ik ben enorm teleurgesteld. Je mag me alleen hard knuffelen. Ik kruip lekker tegen haar aan en dans lekker met haar. Die billen tegen je aan.... ;) wauw.

T.5.30 Het feest loopt op zijn einde maar ik heb nog muntjes over... Ballonnentijd. Ik toog weer richting de bar en ga er vier halen. Ik ga ze uitdelen heb ik besloten dus schrijf ik op de eerste de naam van diegene. De man achter de bar ziet dit en vind het zo'n briljant idee dat ik er 2 gratis krijg.

De laatste trip van de avond. Die moet ik samen met iemand doen maar wie? Ik loop naar mijn hoekje en zie een wildvreemde, mooie vrouw zitten. Vragen dus. Ze vind het prima en samen schurken we tegen elkaar aan. Wederom het gevoel van dislocatie. Ik besta niet, hoor alleen maar geruis. Ik voel alleen maar een mens tegen me aan die mij liefde geeft. Langzaam kom ik eruit. Tegelijk kijken we elkaar aan en glimlachen. Ik geef haar een zacht kusje op haar wang en bedank haar voor haar liefde tijdens de trip. Ze kijkt me lachend aan en verteld dat ze nog nooit zo heerlijk heeft gezeten en dan ik een prachtige man ben. Wat een compliment om te krijgen.

T6.00 De boot meert aan, we stappen uit. Ik wil iedereen gedag zeggen maar ze zijn al weg :( We moeten ver naar het station lopen maar R en ik weten een leuke plek. Een grote schommel aan een boom. WIj erheen met 6 man, ik kruip op de schommel en iemand geeft ons een duw. Ik knal weer in mijn trip en wil er niet af. Met 5 verschillende mensen heb ik geschommeld en het was fantastisch.


Mensen, hopelijk hebben jullie een beetje genoten van het report. Ik ben nu lekker aan het nagloeien met een muziekje aan. Ik heb geprobeerd het zo filterloos mogelijk op te schrijven en al mijn gevoelens erin gegooid.

Let me know what you think!!

Takeru``
Takeru
Newbie
Offline
 
Posts: 24
Geregistreerd: wo nov 13, 2013 4:03 pm

Re: Een fenomenale avond met XTC en lachgas

Berichtdoor zornax » za nov 30, 2013 5:14 pm

mooie report :D ik heb jammer genoeg nog nooit zo'n mooie XTC trip als dat meegemaakt.
Avatar gebruiker
zornax
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 260
Geregistreerd: di jun 05, 2012 10:43 am

Re: Een fenomenale avond met XTC en lachgas

Berichtdoor veryordinary » za nov 30, 2013 6:33 pm

Wauw, mooi report en mooi omschreven :) Aan vrouwelijke aandacht geen tekort gehad lees ik!
“Never give up on a dream because of the time it will take to accomplish it. The time will pass anyway.” — Earl Nightingale.
Avatar gebruiker
veryordinary
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 572
Geregistreerd: wo okt 16, 2013 12:24 am

Re: Een fenomenale avond met XTC en lachgas

Berichtdoor daywalker » za nov 30, 2013 6:36 pm

idd mooi report! ben 't eens met Zornax, dergelijke XTC/NO2 ervaring heb ik nog nooit gehad.

Thx for sharing :):):)
"There is an area of the mind that could be called unsane, beyond sanity, and yet not insane. Think of a circle with a fine split in it. At one end there's insanity. You go around the circle to sanity, and on the other end of the circle, close to insanity, but not insanity, is unsanity."
Avatar gebruiker
daywalker
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 592
Geregistreerd: zo dec 16, 2012 2:33 pm

Re: Een fenomenale avond met XTC en lachgas

Berichtdoor Takeru » za nov 30, 2013 6:41 pm

Dank voor het lezen allemaal.

Ik had gisteren erg behoefte aan goeie knuffels. :) Gelukkig waren er veel vrouwen die het knuffelen ook fijn vonden. Een paar keer heb ik een knuffel gehad van een man die groter dan mij is, en dan was ook wel heel lekker. :)
Takeru
Newbie
Offline
 
Posts: 24
Geregistreerd: wo nov 13, 2013 4:03 pm

Re: Een fenomenale avond met XTC en lachgas

Berichtdoor NiandraLades » za nov 30, 2013 7:29 pm

Heel mooi! De liefde straalt er vanaf (heb ik ook heel erg op MDMA). :)
Don't you want sunshine
Instead of photolight?
Avatar gebruiker
NiandraLades
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 259
Geregistreerd: do feb 16, 2012 3:47 pm

Re: Een fenomenale avond met XTC en lachgas

Berichtdoor Prototype » za nov 30, 2013 9:31 pm

Wow! dat klinkt als een super avond!
Ik mag volgende week weer, hopen dat het ook maar een beetje in de buurt komt van wat jij beschrijft :hulde:
I'll make my own drugsforum! With blackjack and hookers!
In fact, forget the forum!
BEK HOUWE, NEUS VOLSTOUWE.

Frog schreef:Predatorprotomotherucking t rex
Avatar gebruiker
Prototype
Harder dan de rest
Donateur
Offline
 
Posts: 7474
Geregistreerd: do aug 01, 2013 11:57 pm
Woonplaats: The Void

Re: Een fenomenale avond met XTC en lachgas

Berichtdoor Hassan » za nov 30, 2013 10:54 pm

ik krijg er echt zin in nu ik dit heb gelezen, mooi geschreven en een super ervaring!
Hassan
Offline
 

Re: Een fenomenale avond met XTC en lachgas

Berichtdoor GaiaNyx » za nov 30, 2013 11:20 pm

Klinkt heeerlijk herkenbaar! Mdma+lachas is :love: :love: :love:
Done: weed, alcohol, nicotine, caffeine, XTC, MDMA, speed, coke, crack, morfine, salvia, truffels, LSA, GHB, yaba, 2cb, 4fa, lachgas, poppers, MXE, Al-LAD

To do: LSD, DMT, 4aco dmt, ketamine
Avatar gebruiker
GaiaNyx
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 374
Geregistreerd: vr dec 02, 2011 10:51 pm
Woonplaats: omg eindhoven

Re: Een fenomenale avond met XTC en lachgas

Berichtdoor lemonhaze » zo dec 01, 2013 12:52 am

Wauw, echt een heerlijk report! Ik heb gelijk weer super veel zin om xtc te doen!!
acid and good vibes
Avatar gebruiker
lemonhaze
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 978
Geregistreerd: ma dec 31, 2012 6:27 pm

Re: Een fenomenale avond met XTC en lachgas

Berichtdoor psychotrance » zo dec 01, 2013 1:25 am

lemonhaze5 schreef:Wauw, echt een heerlijk report! Ik heb gelijk weer super veel zin om xtc te doen!!


+1
Avatar gebruiker
psychotrance
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 693
Geregistreerd: zo feb 24, 2013 4:55 pm

Re: Een fenomenale avond met XTC en lachgas

Berichtdoor Emerica. » ma dec 02, 2013 6:29 pm

lemonhaze5 schreef:Wauw, echt een heerlijk report! Ik heb gelijk weer super veel zin om xtc te doen!!


:love:
“One good thing about music, when it hits you, you feel no pain.”
― Bob Marley
Avatar gebruiker
Emerica.
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 273
Geregistreerd: di feb 26, 2013 5:22 pm

Re: Een fenomenale avond met XTC en lachgas

Berichtdoor Krullie » vr dec 06, 2013 10:40 pm

Kriebels in mijn buik! Hopelijk kom ik je een keer tegen.
Klinkt zo fijn en herkenbaar :love: :love: :love:
Krullie
Newbie
Offline
 
Posts: 5
Geregistreerd: zo okt 20, 2013 9:35 pm

Re: Een fenomenale avond met XTC en lachgas

Berichtdoor the_dude » za dec 07, 2013 2:29 pm

Haha lekker man! Leuk om te lezen dat je het weer zo goed hebt gehad! Gaat helemaal goedkomen met jou zo te horen! Verstandige gebruiker met alleen maar pret! Ben je (dankzij MDMA/XTC) nu in de techno-scene geraakt? Of zat je er al aardig in? Veel plezier in ieder geval!! haha
my rug was stolen.
Avatar gebruiker
the_dude
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 59
Geregistreerd: ma aug 05, 2013 2:25 pm

Re: Een fenomenale avond met XTC en lachgas

Berichtdoor Takeru » ma dec 09, 2013 12:48 pm

@ Krillie: wie weet? Mocht je ooit iemand in een nonnenpak zien rondrennen op festivals, spreek me dan maar aan :D

@the_dude: Ik vind techno nog steeds een beetje saai. Teveel en te lang hetzelfde. Wel vond ik het sfeertje van praten en zo (meer kroegachtig) wel erg leuk. Ik ben wel degelijk meer into de festivals en grote feesten sinds de eerste ker. Volgende week vrijdag ben ik op Smeerboel te vinden (nuchter) dus dan weer even lekker uit mijn plaat met de grote bassdrops. :)

Neem dan wel alle atributen mee (ballonnen, stift, lampjes etc) om andere mensen te vermaken.
Takeru
Newbie
Offline
 
Posts: 24
Geregistreerd: wo nov 13, 2013 4:03 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner