Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Eerste keer 4-FMP + XTC

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

Eerste keer 4-FMP + XTC

Berichtdoor henkiee » ma dec 01, 2014 3:40 pm

Hallo iedereen,

Mijn naam is Henk, en ik ben een 23 jarige jongen uit zuid-holland die regelmatig experimenteert met drugs. Dingen die ik ooit geprobeerd heb zijn wiet, hasj, salvia, truffels, XTC en Coke.
Ik lees voor ik iets gebruik altijd een hoop op dit forum over de risico's van een bepaalde stof en heb daarom besloten mijn ervaringen van een paar weken geleden een keer met jullie te delen.

Ik heb altijd 3 maanden pauze tussen XTC of MDMA gebruik genomen en gebruik nooit meer dan 1 pil in totaal per avond. Ondanks dit "verstandige" gebruik heb ik toch altijd veel last van extreme nadelige effecten bij het uitwerken van de XTC zoals misselijkheid en een compleet k*tgevoel wat aanhoudt tot ik thuis in bed in slaap val.

Omdat ik graag een keer wat anders wou proberen had ik via via een capsule 4FMP geregeld voor op een Hardcorefeest een aantal weken geleden. De dosis was vrij laag (+- 130mg).

Ik zal proberen een chronologisch verslag te geven van de gebeurtenissen deze avond.

23:30 Aankomst op het feest. Een aantal mensen van onze groep begonnen meteen na binnenkomst aan de Xtc en MDMA. Ik wou niet te vroeg beginnen en hield het voorlopig nog bij Cola en water. Het feest was heel gezellig en lekker druk. Er hing een mooie sfeer en de muziek klonk goed.

01:00 De capsule met 4-FMP ingenomen omdat mijn geduld op was door de grote lach op het gezicht van mijn vrienden die al wel wat genomen hadden.

01:30 De eerste effecten van de 4-FMP beginnen door te komen, ik voelde een euforie die vergelijkbaar is met die van XTC, maar iets minder extreem en veel minder vaag. Bij XTC heb ik vaak dat ik vooral wil praten en eigenlijk niet echt wil dansen. Maar bij deze drug kreeg ik veel meer energie, een heerlijk gevoel.

02:00 Ik vertel aan iedereen die het wel of niet wil horen dat deze drug zo fijn is en dat het heerlijk is. In de tijd dat ik niet aan het praten ben sta ik lekker los te gaan op de muziek. Een groot voordeel vind ik dat je minder gaat kaakfietsen dan bij XTC of MDMA.

03:00 Mijn zelfvertrouwen neemt grote vormen aan en ik sta werkelijk waar met elke vrouw op het feest te praten of los te gaan. De euforie begint langzaam af te nemen maar de energie blijft zoals verwacht aanhouden.

03:30 Ik voel mezelf super, maar omdat ik geen zin heb in een dip voor het eind van het feest besluit ik 2/5 pil te nemen(getest op 160 mg). Ik weet nog steeds niet of dit uiteindelijk een verstandige oplossing is geweest.

04:00 De XTC klapt er flink op. Helaas is de XTC trip niet euforisch maar vooral vaag. Gelukkig heb ik genoeg energie om te blijven dansen. Ik denk dat deze energie vooral van de 4-FMP kwam.

05:00 Het gevoel van de XTC neemt al vroeg af en ik begin een beetje in te kakken(Of ik dacht in elk geval dat ik in aan het kakken was). Ik besluit een kleine lik MDMA te nemen. Dit heb ik een uur later nog een keer herhaald. Mijn kaken zijn inmiddels aardig op hol geslagen en ik heb in de laatste 2 uur toch zeker 5 raketjes op. Ik heb van de muziek weinig meer meegekregen en ik heb maar af en toe nog een keer gedanst. Verder heb ik vooral bij een vriendin en een vriend gezeten die zich niet zo goed voelden. Dit was voor mij absoluut niet erg omdat je op deze manier toch n goede band met elkaar opbouwt.

06:30 Ik begin nuchter te worden en ik besluit om niks meer bij te pakken deze avond. Ik heb niet zo'n enorme crash als normaal bij XTC maar ik voel mezelf niet echt lekker. Ben het laatste kwartiertje nog wel flink losgegaan maar was blij dat het voorbij was om 07:00

Hierna volgde de 2 uur durende busreis naar huis. Ik heb bijna heel de weg liggen slapen. Toen ik om half 10 thuis aankwam ben ik meteen naar bed gegaan en heb ik tegen mijn verwachting in goed geslapen tot 16:00 uur.

Ik werd goed uitgerust wakker maar had last van een beetje hoofdpijn. Deze hoofdpijn voelde ik op maandag ook nog en pas dinsdagmiddag had ik nergens last meer van.

Al met al heb ik een geweldige ervaring gehad met het stofje 4-FMP maar ik ga het niet meer gebruiken in combinatie met MDMA of iets dergelijks. De xtc had weinig toegevoegde waarde en ik had er de dag erna wel spijt van dat ik zo vaak bijgenomen had(al was de totale dosis zeker niet hoger dan 150 mg). Ik wil iedereen dan ook afraden om 4-FMP te combineren met XTC of MDMA.

Bedankt alvast voor de reacties
Laatst bijgewerkt door henkiee op ma dec 01, 2014 7:49 pm, in totaal 1 keer bewerkt.
henkiee
Newbie
Offline
 
Posts: 2
Geregistreerd: ma dec 01, 2014 2:41 pm

Re: Eerste keer 4-FMP + XTC

Berichtdoor Italiano » ma dec 01, 2014 3:45 pm

Bedankt voor het delen van je ervaring :)
Avatar gebruiker
Italiano
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1036
Geregistreerd: zo jan 08, 2012 1:29 pm

Re: Eerste keer 4-FMP + XTC

Berichtdoor Perry » ma dec 01, 2014 7:21 pm

Erg verstandig het niet meer te combineren. Het combineren van XTC/MDMA en 4-FA geeft naar verwachting een flinke bult extra neurotoxiciteit (XTC en MDMA is trouwens hetzelfde, je behandelt het als 2 verschillende stoffen, lijkt het.) Sowieso is 3 maanden pauze niet genoeg bij de hoeveelheid serotonine releasers die jij er tegenaan gooit. (130mg 4-FA & ongeveer 200mg MDMA is een maximale dosis voor iemand van 160kg zou ik t zo schatten, de verhoogde schade daar gelaten) Desalniettemin een goed en duidelijk report dat makkelijk wegleest en mooi dat je ervaring wel goed was.
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13291
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Bij de buren in een boomhut.

Re: Eerste keer 4-FMP + XTC

Berichtdoor henkiee » ma dec 01, 2014 7:45 pm

JongGeleerd schreef:Erg verstandig het niet meer te combineren. Het combineren van XTC/MDMA en 4-FA geeft naar verwachting een flinke bult extra neurotoxiciteit (XTC en MDMA is trouwens hetzelfde, je behandelt het als 2 verschillende stoffen, lijkt het.) Sowieso is 3 maanden pauze niet genoeg bij de hoeveelheid serotonine releasers die jij er tegenaan gooit. (130mg 4-FA & ongeveer 200mg MDMA is een maximale dosis voor iemand van 160kg zou ik t zo schatten, de verhoogde schade daar gelaten) Desalniettemin een goed en duidelijk report dat makkelijk wegleest en mooi dat je ervaring wel goed was.


Bedankt voor de reactie, Ik heb inderdaad gelezen over de neurotoxiciteit maar op het moment zelf had ik niet genoeg controle om mezelf in te houden en niks meer te nemen. Nou is dit natuurlijk een slechte smoes maar helaas wel de realiteit.

Ik denk niet dat mijn totale dosis MDMA ver boven de 100 mg is uitgekomen aangezien ik maar 2/5 pil op heb en 2 likjes(maakt het niet minder slecht natuurlijk). En ik zie XTC en MDMA als 2 verschillende dingen(XTC is bij mijn weten MDMA+bindmiddel etc in Pilvorm), omdat de effecten van beide vormen bij mij toch wel verschillend zijn, al worden ze veroorzaakt door dezelfde stof.

Groeten,

Henk
henkiee
Newbie
Offline
 
Posts: 2
Geregistreerd: ma dec 01, 2014 2:41 pm

Re: Eerste keer 4-FMP + XTC

Berichtdoor Perry » ma dec 01, 2014 7:51 pm

Oh grapje, ik had even over die 2/5 heengelezen, dat maakt het al veel minder ja, maar toch.

De reden dat MDMA en XTC een ander effect teweeg brengen is dat niemand MDMA afweegt, maar het likt. Hierdoor is de dosis veel lager en geeft het een energieker effect ipv waus. Naast bindmiddel en wat kleurstof zit er niets anders in XTC dan in MDMA (mits het puur is uiteraard)

Ook komt 150mg geteste XTC niet overeen met 150mg MDMA, omdat MDMA niet 100% puur kan zijn, het is namelijk in zoutvorm (max 82% geloof ik, maar pin me daar niet op vast, ik ben moe en wil niet rekenen/googlen)
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13291
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Bij de buren in een boomhut.

Re: Eerste keer 4-FMP + XTC

Berichtdoor Italiano » ma dec 01, 2014 11:18 pm

JongGeleerd schreef:De reden dat MDMA en XTC een ander effect teweeg brengen is dat niemand MDMA afweegt, maar het likt. Hierdoor is de dosis veel lager en geeft het een energieker effect ipv waus.

Doorgaans melden mensen dat ze van XTC pillen meer energie krijgen. Naar hun idee komt dit doordat er in XTC pillen naast MDMA ook speed zit. Volgens het testcentrum is dit echter zelden het geval (98% van de pillen bevatten alleen MDMA geloof ik).

Naar mijn idee krijgen mensen van XTC pillen meer energie dan van MDMA, omdat ze (wanneer ze MDMA doen) méér MDMA nemen (inderdaad doordat ze niet afwegen en het in likjes nemen), niet minder. Van meer MDMA wordt je juist vager / minder energie, niet van een lagere dosis.

Ook kan de set/setting een rol spelen.

JongGeleerd schreef:Ook komt 150mg geteste XTC niet overeen met 150mg MDMA, omdat MDMA niet 100% puur kan zijn, het is namelijk in zoutvorm (max 82% geloof ik, maar pin me daar niet op vast, ik ben moe en wil niet rekenen/googlen)

Max. 84% dacht ik.

Daarnaast komt 150 mg geteste XTC juist wél overeen met 150 mg MDMA (base)
Maar om die hoeveelheid te kunnen nemen met MDMA poeder / kristallen moet je meer dan 150mg MDMA HCl nemen.
Avatar gebruiker
Italiano
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1036
Geregistreerd: zo jan 08, 2012 1:29 pm

Re: Eerste keer 4-FMP + XTC

Berichtdoor Perry » ma dec 01, 2014 11:55 pm

Italiano schreef:
JongGeleerd schreef:De reden dat MDMA en XTC een ander effect teweeg brengen is dat niemand MDMA afweegt, maar het likt. Hierdoor is de dosis veel lager en geeft het een energieker effect ipv waus.

Doorgaans melden mensen dat ze van XTC pillen meer energie krijgen. Naar hun idee komt dit doordat er in XTC pillen naast MDMA ook speed zit. Volgens het testcentrum is dit echter zelden het geval (98% van de pillen bevatten alleen MDMA geloof ik).

Naar mijn idee krijgen mensen van XTC pillen meer energie dan van MDMA, omdat ze (wanneer ze MDMA doen) méér MDMA nemen (inderdaad doordat ze niet afwegen en het in likjes nemen), niet minder. Van meer MDMA wordt je juist vager / minder energie, niet van een lagere dosis.

Ook kan de set/setting een rol spelen.

Partypipo heeft eens een flinke vingertop MDMA gewogen en dit bleek ver onder de gemiddelde dosis MDMA in een XTC pil te zitten. Ook zeggen mijn vrienden het juist andersom dan jij zegt, XTC maakt ze vaag, MDMA maakt ze energiek. Wat in overeenstemming is met Partypipo z'n geteste dosis.

Wat betreft base leek me dat wel duidelijk, ik bedoel, wie de fuck dealt er base MDMA :lol:
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13291
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Bij de buren in een boomhut.

Re: Eerste keer 4-FMP + XTC

Berichtdoor Prototype » di dec 02, 2014 12:12 am

"Van xtc ga ik hard, van mdma wordt ik space" :grin:
I'll make my own drugsforum! With blackjack and hookers!
In fact, forget the forum!
BEK HOUWE, NEUS VOLSTOUWE.

Frog schreef:Predatorprotomotherucking t rex
Avatar gebruiker
Prototype
Harder dan de rest
Donateur
Offline
 
Posts: 7474
Geregistreerd: do aug 01, 2013 11:57 pm
Woonplaats: The Void


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner