Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Eerste keer 6-APB

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

Eerste keer 6-APB

Berichtdoor Baksteen » di apr 10, 2012 11:39 am

Wat: 6-apb (Benzo Fury)
Hoeveel: 1 pellet van 125mg
Wie: ik en een kameraad
Waar: Dancetour Arnhem


Gisteren op Dancetour in Arnhem voor het eerst 6-apb uitgeprobeerd samen met een kameraad. Ik nam om 15:30 uur een pellet van 125mg, ongeveer 45 minuten voordat ik binnen was op het feest. Rond 17:00 uur, anderhalf uur na inname, begon ik er wat van te voelen. Een beetje een lichte mdma roes die beetje bij beetje sterker werd.

Langzamerhand kreeg ik de nijging om steeds meer te praten en zat dus ook echt tegen mn vrienden waarmee ik bij dancetour was een beetje dom en serieus te lullen over van alles. Ik merkte ook dat mn vrienden zich helemaal kapot ergerden aan de harde regen en modder die er bij dancetour was gisteren, maar mij interesseerde het geen drol dat het regende. Later kwam ik hier wel op terug en heb ik meerdere keren gedacht: "was het nou maar een mooie zonnige dag!"

Wat ook zeker waar is wat ik al gelezen had, is dat de tijd heerlijk langzaam gaat. Had soms wel dat ik ff keek hoe laat het was en dat het maar 10 minuten later was dan de laatste keer dat ik keek, terwijl ik zelf op een uur later zou hebben gegokt. Heerlijk genieten.

Ik dronk er in het begin bier bij, maar dat smaakte me ook niet echt super meer en dat vloog er dus niet echt in. Overgestapt op water, maar wel tussendoor weer bier gehaald.

Op een gegeven moment moest ik redelijk nodig pissen en daar baalde ik al van, want ik had al gedacht dat dit toch niet zou lukken. Toch geprobeerd en tot mn verbazing lukte het me ook nog. Zwaar chill gevoel toen dat eruit was. Hierna ook nog 2 keer geweest, beide met succes.

Dat je van dit spul heel scherp blijft vind ik ook niet helemaal kloppen. Vaak ben je wel helder en in staat normale gesprekken te voeren en helder te kunnen denken. Ik had ook een gesprek met een meisje over xtc en ze had niet door dat ik nu ook iets op had (ook niet verteld daarna). Maar soms had ik ook weer net als bij xtc dat ik moeite kreeg om een lang gesprek te blijven volgen. Ik werd veel afgeleid en dan was ik soms de draad ff kwijt voor een paar seconden.

Wat ik ook jammer vind is dat ik, net als bij xtc, er helaas niet heel actief van word. Kameraden van me die bier op hadden stonden flink los te gaan op de muziek, maar ik had daar minder behoefte aan. Ik stond gewoon te chillen, te praten en van me af te kijken en ging alleen ff los als ik er een bekend hitje gedraaid werd waar ook vrijwel iedereen op los ging. De kameraad die ook 6-apb op had had hier minder last van en stond wel veel los te gaan.

Wat ik ook heel onprettig vond is dat ik vaak het gevoel had dat mensen naar me keken en wisten dat ik drugs op had. De kameraad die ook gebruikt had ervaarde hetzelfde en vond het ook heel vervelend. Maar volgens mij was dit helemaal niet zo dat die mensen dit dachten, want als ik de mensen aankeek waarvan mn kameraad vermoedde dat ze naar hem keken, had ik het gevoel dat het niet zo was en dat ze helemaal niet met ons bezig waren. Wel vreemd.

Ook vond ik de pieken en dalen ook redelijk verradelijk. Ik had nog 2 extra pellets mee en heb denk ik wel 6 keer op het punt gestaan om bij te pakken, maar had me voorgenomen dit niet te doen en heb me gelukkig hier wel aan kunnen houden. Maar shit hee wat is die drang groot soms.. :p

Voor de rest een prima avond gehad en tot het eind vol kunnen houden. In de trein terug spraken vrienden mij nog wel aan over mn grote pupillen die nu echt goed zichtbaar waren. Op dit moment in de trein begon ik een beetje in te kakken en werd het allemaal wat minder chill. Ik had ook echt het gevoel dat als ik thuis in bed zou gaan liggen, ik direct vertrokken zou zijn.

Thuis nog met moeite een boterham en koekje naar binnen gedrukt (had vanaf 13:00 uur tot 23:30 uur niets gegeten) en daarna in bed gaan liggen rond 0:00 uur. Helaas lukte het me niet om in slaap te komen. Viel soms even weg, maar werd dan een paar seconden later weer wakker. Toen ik dacht dat ik al wel 3 uur zonder te slapen in bed lag, bleek het nog maar 1:00 uur te zijn. Hierna wel in slaap gevallen tot vanochtend 8 uur, maar ben wel heel vaak 's nachts wakker geworden en weer in slaap gevallen, om vervolgens een kwartier later weer wakker te worden.

Ik voel me nu redelijk normaal. Beetje moe/energieloos misschien. Ik ga zo maar eens wat eten naar binnen proberen te drukken, ook al heb ik niet zo'n honger nog.


Al met al vond ik het wel een leuke ervaring, maar eerlijk gezegd niet heel bijzonder zoals mijn xtc ervaringen (3 keer gedaan). Misschien kwam het door het weer (de hele dag geregend), of doordat behalve die ene kameraad de andere 6 kameraden die mee waren niet mee deden en dus niet de avond ervaarden zoals ik en die ene kameraad, of het is gewoon niet mijn soort drugs.

Mocht ik het nog een keer overdoen, dan combineer ik het denk ik met een halve xtc pil, of ik neem 2 pellets 6-apb vlak achter elkaar. De reden waarom ik gisteren niet bijpakte had vooral te maken met dat ik dit gevoel op 3/4 en het eind van de avond had en dit dus geen zin zou hebben, omdat het spul dan na het feest nog heel lang door was gaan werken en ik hier uiteraard geen zin in had.
Baksteen
Newbie
Offline
 
Posts: 24
Geregistreerd: di nov 01, 2011 9:05 pm

Re: Eerste keer 6-APB

Berichtdoor Saikedellik » di apr 10, 2012 5:16 pm

Set&setting is de sleutel tot succes ;) Volgende keer met beter weer doen, of ergens binnen, en het liefst met mensen die ook gebruiken ;) Toch bedankt voor je report, jammer dat het tegenviel, voor mijzelf is 6-apb best wel gelijkwaardig aan mdma.
Junk.
Avatar gebruiker
Saikedellik
Donateur
Offline
 
Posts: 1712
Geregistreerd: vr jun 03, 2011 4:30 pm

Re: Eerste keer 6-APB

Berichtdoor devlon » do apr 12, 2012 4:38 pm

Mijn ervaring is dat een redose van 75mg ongeveer 2,5 uur na inname van 150mg het pas echt afmaakt. Daarvoor is het "net-niet" gevoel duidelijk aanwezig. Maar man man man wat kan je hard gaan op die zooi :hulde: :hulde: :hulde:
Avatar gebruiker
devlon
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 51
Geregistreerd: ma maart 19, 2012 9:49 am

Re: Eerste keer 6-APB

Berichtdoor Baksteen » za apr 14, 2012 10:26 am

Haha oke, ik zal de volgende keer wel wat meer nemen, want ik had ook vrijwel de hele tijd dat net-niet gevoel van die 125 mg idd. Ik wilde deze keer liever niet meer bijnemen omdat het eind van het feest al in zicht was en het dan niet zoveel zin meer heeft.
Baksteen
Newbie
Offline
 
Posts: 24
Geregistreerd: di nov 01, 2011 9:05 pm

Re: Eerste keer 6-APB

Berichtdoor devlon » ma apr 16, 2012 8:22 pm

Ik zou niet te lang wachten met bijnemen. Je gaat sowieso na het bijnemen harder dan op je piek van je eerste dosis. Zonde om daar te lang mee te wachten :grin:
Avatar gebruiker
devlon
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 51
Geregistreerd: ma maart 19, 2012 9:49 am


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner