Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

[TvdM-september '08] eerste keer MDMA ! wauw !

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

[TvdM-september '08] eerste keer MDMA ! wauw !

Berichtdoor Sublimo » di maart 01, 2011 5:14 am

Originele post door luckystrike op 2 sep 2008.

Nou daar is ie dan !
Mijn eerste MDMA ervaring

De 1-smiley-omschrijving hoe het was: :love: !!
Echt heeeerllijk !! :D

De setting: thuis bij een hele goede vriend van me. We zouden thuis de mdma (poeder) nemen en daar wachten tot het inslagmoment voorbij was en daarna lekker uitgaan.

Zitten we dan op de bank, helemaal klaar ervoor en zin erin. Hij had al ervaring ermee en voor mij zou het mijn primeur worden al had ik nog geen goed idee wat ik er precies van moest verwachten. Ik had er in ieder geval zin in.

Allebei een likje en wachten…half uur later..hmmm niets..allebei nog een flinke lik (en gatverdamme wat is t goor trouwens ! ) hmmm….weer half uur later….nog altijd niets…. Wachten nog even ? mwah to hell with it. we maken t gewoon op. Allebei nog een flinke lik..en maar weer wachten…na 5 minuten ben ik redelijk klaar met wachten en sta op om me jas aan te trekken en gewoon naar het feest te gaan en had niet echt hoop meer op iets erg spectaculairs.

Die vriend van me zegt..laten we nog even een peuk roken…nou dat was achteraf gezien echt een goed idee dat we nog niet weg waren gegaan !! Vooral voor hem !

Hij zit een peuk te roken en ik zit nog een beetje te zoeken in me tas naar me peuken.

En Ineens
:eek: BAM !

Out of the blue, alles tintelend, warm en GLASHELDER om me heen alles.
Vanaf dit moment kreeg ik een HUGE smile op me gezicht en die is er de hele nacht niet meer afgegaan. Ik voelde me zo ontzettend fijn, zooo happy zo gelukkig .

Alles was zooo warm en ergens ben je helemaal zweverig in je hoofd maar toch op een manier gigantisch helder.

Owja ik ging een peuk roken, pak een peuk uit me pakje. En ik voel dat de sigaret gewoon niets weegt in mijn handen. Alsof hij zo zou blijven zweven als ik hem los zou laten, zo voelde het.
Pas als ik hem los liet en zag dat hij viel , wist ik dat er zwaartekracht bestond, maar tot die tijd wist ik niet beter dan dat ie zou blijven zweven. Helemaal blij..hup alle sigaretten uit mijn pakje gehaald en op de bank neergelegd en er naar zitten staren hoe ze daar een beetje lagen en elk moment weg zouden kunnen vliegen.

Dorst….glaasje pakken…het glas woog ook compleet niets ! Tijdje met het glas zitten spelen.
Ik naar de kraan, water erin..en het werd gewoon absoluut niet zwaarder door het water erin.

Tijdje staan spelen in de keuken met glaasjes en water. Het water opgedronken en een glas nog een tijdje bij me gehouden want het was me ‘’lievelings’’  Hij was zo licht en vond het zo fijn om het in me handen te hebben.

Degene waar ik mee was vroeg of hij ook een glaasje water mocht ! Maar natuurlijk :)
Toen heb ik een glaasje water gevuld en naar hem gebracht en nog een en nog een en nog een. Ik wilde hem zo graag water geven en lief zijn en was er zelf ook helemaal gelukkig mee om mensen blij te maken.

Het hele besef dat dingen niets wogen. Daar begon het mee. Toen gingen er meerdere kaders vervallen en had ik op een gegeven moment een soort ervaring ala ‘’there is no spoon’’ in the matrix. Kan het bijna niet beter uitleggen. Het was een onbeschrijvelijk gevoel.

Ik was een met alles, en alles was een met mij en dat besefte ik me heeeeel erg goed.
Ik was me gigantisch bewust van mijn lichaam en dat het eigenlijk helemaal niet van mij was, maar dat slechts ‘’mijn ziel’’ of ‘’een deel van de ziel van de wereld ’’ of hoe je het ook wil noemen in mijn lichaam zit. Misschien is t totally bullshit maar t voelde in ieder geval zo en het voelde erg fijn :)

Ik had een wuppie (albertheijn beestje) gevonden en liet hem op het plafond lopen, want dat vond ie vast leuk...spiderwuppie spiderwuppie :D en eigenlijk zou ik het zelf ook graag willen, op het plafond lopen. Tsja …er was geen boven en onder meer of links of rechts,ik had een enorm besef van de beperktheid van het menselijk lichaam. En van de vele dimensies die er verder nog zijn die we eigenlijk niet kennen en hoe verbonden alles is met elkaar zonder dat we dit in het dagelijks leven eigenlijk merken. In deze realiteit was veel meer mogelijk. Materie was een soort laag waar ik doorheen kon kijken want ik ’’voelde’’ dat het in feite uiteindelijk maar gewoon energie was.

Maargoed op dit punt waarop ik besloot dat ik best op het plafond zou kunnen lopen als ik dat graag wilde werd ik even terug naar aarde geroepen door mijn soort van babysitter dat ik moest beloven om geen gekke dingen te doen. En hij heeft vervolgens ook uit voorzorg de voordeur op slot gedraaid voor als hij in slaap zou vallen.

Het gevoel is gewoon gebleven, nu dan met het besef in mijn achterhoofd dat het ‘’eigenlijk’’ niet kon. Maar het gevoel van blijheid erover werd er niet minder om :love:

Dus ik ben me maar veilig gaan vermaken op de grond met allerlei spulletjes om me heen :wink:

Ik had ook een enorm sterk gevoel van ‘’alles is goed’’ , ‘’iedereen is blij gelukkig en lief voor elkaar’’ Het zou niet uitmaken wat ik zou doen of wat wie dan ook zou doen.. alles en iedereen was blij en gelukkig.

Ik begon echt verliefd veel te houden van alles om me heen.

Ik had zo gigantisch veel blijheid, energie en grenzeloze liefde en een enorm besef van dat alles.

Ik wist niet meer waar ik het laten moest zoveel geluk was er. Was zoo gelukkig, zo blij, zo tevreden. Echt een machtig gevoel!!

Dat nu nog altijd in me achterhoofd zit ook al is het alweer dagen terug dit verhaal.

Ik ben rond gaan dwalen door het huis en wilde alles aanraken en voelen.

Toen begon ik te houden van de dingen om me heen. Van werkelijk alles. Van wc papier en afwasborstel , van kussens, van sigaretten van glazen, en uiteraard van degene waarmee ik was die op de bank lag.

Heb veel dingen naar hem toegebracht, alles wat ik in me handen had waar ik extreem gelukkig mee was daarvan mocht hij de helft hebben ,theezakjes , glaasjes, pakken drinken, sigaretjes, echt alles wat ik vasthad en blij over was wilde ik met hem delen en ik wilde hem zelf ook de hele tijd aaien en knuffelen.

Er lag een gigantisch grote tijgerkleed (zon ding voor de openhaard) op de grond. En ik heb m in bed gestopt en een tijdje zitten aaien. En ik had hem er in mijn beleving echt een plezier mee gedaan . Hij was zooo lief !!

Op het aanrecht stond een bieslook plant, die heb ik geknipt met een schaar, en daarna geroepen dat ie er fucking blij mee was dat ie naar de kapper was geweest.

Ik had een doos met het spel risk gevonden, daar zitten zon 300 gekleurde poppetjes in , en het waren allemaal mijn vrienden. Ik kon er maar niet over uit hoe belachelijk veel het er waren en hoe onwijs lief en blij ze allemaal waren !! Ik heb ze ook laten zwemmen in een glaasje water en ook daar waren ze heel erg blij mee .

Op een gegeven moment zit ik lekker op de grond een biertje te drinken en zie een plant naast me staan en wil het bier delen met de plant , slokje voor jou slokje voor mij. Toen ineens besloten dat het beter was om hem water te geven en de plant twee glazen water gegeven. En was er belachelijk tevreden over.

Degene waar ik mee was lag op de bank en het ging eigenlijk helemaal niet zo goed met hem,al heeft hij het niet tegen mij gezegd, omdat hij het leuk wilde houden voor me, hij had de hele week al belachelijk veel gebruikt en maar 5 uur geslapen in 4 dagen (speed, sos en ook mdma) en de mdma maakte hem nu alleen maar gigantisch uit zn dak maar dus niet happy..dus hij trok t super slecht..en maakte zich ook zorgen om zichzelf en was bang dat als hij in slaap zou vallen dat hij niet meer wakker zou worden, hij had gelukkig een vriend van hem gebeld met verstand van die dingen en die blede terug toen hij op de wc zat en zei tegen me dat hij maar onder de douche moest gaan staan, en dan steeds kouder en kouder en kouder water en dan een tijdje zo blijven staan en dan zou hij iig weer even fris zijn en minder hard gaan en dat hij zich geen zorgen moest maken en gewoon rustig moest wachten tot het weer over was.

Hierna ging t wel ietsjes beter met hem, maar het bleef in vlagen gaan. Het ene moment was hij weer gigantisch uit zn dak en had hij het koud terwijl hij zich kapot zweette met een dikke trui aan onder een deken op de bank. Of hij had het ineens weer enorm warm en ging supergestresst rondlopen zonder tshirt aan.
Hij voelde zich echt kut en ik vond het rot dat ik niets voor hem kon doen, ik kon ook niet te lang stil blijven zitten op de bank bij hem omdat ik zelf gewoon te gigantisch uit me dak was ik moest dingen blijven doen. En hij viel op een gegeven moment gewoon lekker in slaap.

Ik wilde iets liefs doen voor hem en heb een cocktail voor hem gemaakt. Nouja t was water met belachelijk veel suiker heel hard geschud in een cocktail shaker  ach..het was een cocktail, ik heb t gemaakt met een cocktailshaker.

Ik heb op een gegeven moment een schilderij gemaakt op een groot vel papier met daarop alle mooie dingen om me heen.

Toen mijn medegebruiker op een gegeven moment weer wat beter voelde is hij thee gaan zetten , en ik was er zoo gigantisch blij mee, ik heb na elke slok geroepen dat het zooo lekker was ! En hoeveel ik van hem hield .

De muziek was ook heeel erg mooi !! Al vond ik het jammer dat die niet harder mocht vanwege de buren.

Ik was op een gegeven moment helemaal fan van ijs staafjes uit de vriezer, het waren basicly gewoon ijsblokjes in de vorm van staafjes maar ik was helemaal gelukkig met deze ''ijsjes''

Op een gegeven moment heb ik het helemaal gezellig gemaakt met kaarsjes overal en het zoveel mooier dan anders als er kaarsen aanstaan.


Uiteindeijk was het misschien jammer dat mijn ervaringen zich beperkte tot het huis waarin ik was en dat degene waarmee ik was voornamelijk met zn ogen dicht op de bank lag.

Ik had echt heel veel zin om naar buiten te gaan, mensen te ontmoeten of om in het bos te lopen, maar degene waarmee ik was ging het echt niet meer trekken om naar buiten te gaan en ik mocht uiteraard niet alleen weg van hem, ik heb ook lang niet alles met hem kunnen delen en hij heeft de helft van mijn ervaringen ook niet meegekregen, vandaar waarschijnlijk dat ik zo belachelijk veel vrienden gemaakt heb in het huis met allerlei dingen... ach..het mag de pret niet drukken en dat doet het ook zeker niet.

Het was een onvergetelijke ervaring die ik zeker ga herhalen over een half jaartje !
Dan hopelijk met een gelukkige medegebruiker die niet ziek word maar met net zulke fijne gevoelens .


De dag erna nog de hele dag een soort van gloeiend warm gevoel over me heen gehad….en tegen de avond de volgende dag een enorme koppijn gekregen die echt behoorlijk lang heeft aangehouden en echt een van de meest extreme hoofdpijn die ik ooit gehad heb!! Dat was wel even minder...
Ik voelde me echt zooo zwaar ook ineens, alsof ik een ruimtereis gemaakt had en ineens weer terug op aarde was ,of alsof ik al die tijd buiten mijn hoofd was en nu ineens alles weer in mijn lichaam gepropt werd. Had ook enorme kramp in mijn maag en was misselijk en pijn in mijn kaken maar ondanks deze lichamelijke ongemakken was ik nogsteeds gigantisch blij en tevreden :D We hebben languit op de bank gelegen en zitten praten, ik heb het huis weer opgeruimd omdat ik t echt bijna genant vond wat een teringzooi ik ervan had gemaakt , echt alles lag op een andere plek, ondersteboven of op elkaar gestapelt, daarna lekker gegeten en al knuffelend 2 films gekeken met een wijntje erbij en daarna heerlijk geslapen.

En de volgende dag was alles weer normaal . The end. :D
I dare you, I double dare you motherfucker, say 'what' one more goddamn time!
Avatar gebruiker
Sublimo
Donateur
Offline
 
Posts: 3672
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 1:30 am

  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner