Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Eerste keer OD speed

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

Eerste keer OD speed

Berichtdoor Broccoli » za jul 15, 2017 11:48 pm

Info vooraf:
Ik ben een ervaren speed gebruiker (dagelijkse basis, zowel bom als snuiven) waar ik nu al 2 jaar mee bezig ben. Mijn tolerantie is torenhoog en neem meestal bijna 1 gram per dag. Dan kom ik de dag door zonder uitgeput te zijn. Ook kan ik (gelukkig) gewoon slapen van speed. Wel neem ik dagelijks genoeg vitaminen en supplementen en eet ik zo goed mogelijk. Dit lukt niet altijd en ben dan ook veel afgevallen.

Op festivals drink ik geen alcohol en gebruik ik geen andere drugs. Ik drink meer dan genoeg water en probeer altijd te eten

Dit report is van een trip die ik vandaag heb meegemaakt. Het was vreselijk en heb dit dan ook nog nooit meegemaakt. Daarom dit report.

We gingen vandaag naar een festival en zijn om 10 uur vertrokken met de auto. Daarvoor geen speed gebruikt omdat ik energie wil bewaren voor het festival.

Ik had van te voren goed gegeten, gedronken en geslapen. Ook heb ik mijn dosis afgewogen. Ik zou 1 speedbommetje doen van 500 mg. Dit is voor mij een vrij hoge dosis die ik alleen op festivals neem. Ik wist dus wat me te wachten stond.

10 kilometer voordat we op onze bestemming aankwamen heb ik het bommetje achterover geslagen met een half flesje water. De bom zou dan ongeveer beginnen met werken wanneer ik op het terrein ben.

Na een uur waren we nog niet aangekomen op bestemming door een enorme file. De bom zou al moeten gaan werken, maar dit deed het nog niet. Mijn laatste festival merkte ik dat ik iets te weinig had aan 500mg en had daarom vandaag nog eenlos zakje meegenomen en nog een bom van 500mg die voor een vriend is.

Toen we geparkeerd waren merkte ik aan mezelf dat ik geen speed hoefde te snuiven omdat m'n neus zo vol zat als een deur. Toen heb ik de domste beslissing van m'n leven genomen; ik nam de andere bom van 500 mg.

Ik had in m'n hoofd dat dit twee kanten op kon gaan: het zou awesome zijn of het zou een drama worden.

Eenmaal binnen begon ik wat tintelingen te krijgen in m'n handen. Hetzelfde gevoel dat je krijgt als je xtc pil net begint te werken. Daarom heb ik meteen een flesje water besteld en opgedronken want ik begon te zweten. (Overigens neem ik altijd als eerste een flesje water ivm het zweten).

Het was vandaag vrij bewolkt maar toch een benauwde dag. Hierdoor wist ik dat ik genoeg moest drinken en tussendoor moest gaan eten. Kortom: ik was voorbereid wanneer ik me niet goed zou voelen.

Na een uur begon ik me vreemd te voelen. Het tintelende gevoel was nu over m'n hele lichaam en ik begon duizelig te worden. Ook had ik een lege maag gevoel. Ik ben meteen een punt pizza gaan halen en een banaan omdat ik dit meestal wel weg krijg. Het ging ietsje beter, maar zodra ik een dansje wilde wagen pel de ik de duizeligheid terugkomen die vervolgens niet meer wegging. Op dat moment besefte ik me dat het niet goed gaat en dat ik zsm maatregelen moest nemen want ik ben doodsbang dat ik out ga.

Ik ben op een rustig plekje gaan zitten met aa-drink en een flesje water. Ze zeggen altije dat je een sportdranken oid. moet gaan drinken, dus ik waagde een gok. Verkeerde beslissing.

Misselijkheid kwam opzetten, maar niet zo erg dat ik zou gaan kotsen. Ik heb meteen water gedronken. Helaas ging dit gevoel niet weg net als de duizeligheid.
Ik vertelde mijn vriend dat het niet goed ging, en hij weet dat het dan ook menens is. Toch heb ik niet gezegd hoe slecht het eigenlijk ging. Ik had namelijk het gevoel dat ik elk moment out kon gaan of erger. Ik verzwijg dit expres omdat er anders enorm op me gelet wordt en ik me dan alleen maar ellendiger zou gaan voelen.

Ons groepje besloot dat we een rondje gingen lopen. Maar goed ook want dan kreeg ik even wat frisse lucht. Het lopen ging alleen niet zo makkelijk. Ik slingerde als een malle en had geen idee waar ik was.

Vervolgens gebeurde me er iets dat ik nog nooit had meegemaakt; ik werd paranoia. Ik had het gevoel alsof iedereen me aankeek of over me praatten. Ik voelde vanalles op mn huid terwijl er niks zat. In mn ooghoeken zag ik vanalles bewegen maar het was er niet. Ook was ik iedereen kwijt terwijl ze naast me stonden. Toch probeerde ik zo normaal mogelijk te doen, dat is gelukt want niemans heeft doorgehad dat ik me enorm slecht voelde.

Met m'n zonnebril op liep ik over het terrein zodat m'n uitdrukking minder zou opvallen. Ik heb denk ik wel 100x gevraagd of ik er normaal uitzag, en dit was zo. Vreemd genoeg kun je nooit aan mij zien dat ik drugs heb gebruikt. Toch voelde het alsof ik al knarsend het terrein over liep met ogen zo groot als basketballen. Ook moest ik erg mijn best doen om m'n kaken stil te houden. Dit is gelukkig wel gelukt.

Wel was ik enorm druk in m'n hoofd en liep het zweet van m'n hoofd af als water. Ik begon me steeds ellendiger te voelen en was bang voor een hartaanval of hersenbloeding. M'n handen kon ik niet stil houden en moest elke keer wat vast houden. Ik deed spullen in m'n zak en haalde het er weer uit. Dit deed ik echt de hele dag.

Op het moment dat ik dacht dat ik het bewustzijn ging verliezen ben ik rustig gaan zitten en heb ik gegoogled wat ik moest doen. Naar de ehbo durfde ik niet. Ik merkte dat ik wat rustiger werd. Voelde me nog steeds ellendig maar er was geen paniek. Ik besloot om naar de wc te gaan want het was al een tijd geleden dat ik had geplast. Meteen na het plassen begon ik me beter te voelen.

Nog niet helemaal goed maar wel beter. Ik zweette minder en wist weer waar ik was. Toen ik weer bij een podium stond probeerde ik wat te dansen. Na 2 seconden ben ik maar opgehouden want ik voelde me weer hetzelfde als voorheen. Ik besloot gewoon de hele dag rustig te gaan staan en geen poging meer te doen om te dansen.

Na nog een aantal uren me zo ellendig te voelen dat ik bang was om out te gaan, begon ik me beter te voelen. Het was toen 21:00. Ik voelde me zoals ik me hoorde te voelen; vol energie, vrolijk en wilde met iedereen praten. Ik kon weer dansen, al heb ik maar geen risico genomen. Helaas gingen we een half uur later weer naar huis en had ik een kutdag gehad.

Eenmaal in de auto voelde ik me weer "normaal" en dacht terug aan mijn ervaring. Ik had gewoon een overdosis speed gehad, werd paranoia en had een milde psychose. Ik heb me nog nooit zo ellendig en bang gevoeld als vandaag.

Ook herinner ik me vrijwel niks van de dag. Ik herinner me alleen het vreselijke gevoel dat ik had.

Ik weet nu al dat de komende dagen een hel worden. Dit vergeet ik nooit meer.

Extra info:

Ik kan onder invloed van speed altijd helder nadenken. Ik weet wat ik moet doen om me beter te voelen en zorg ik zeer goed voor mezelf en anderen. Ik heb zoveel opgezocht over speed dat ik er enorm veel over weet. Mede dankzij dit forum en eigen ervaringen.

Ik voel me vaak ook beter als ik het voor me hou dat het niet goed gaat. Zo wordt ik er niet steeds mee geconfronteerd en kan ik mezelf in de hand houden. Wat er ook gebeurt ik kan altijd goed nadenken en weet precies wat ik moet doen. Behalve vandaag.

De tweede bom was een enorm grote fout en had al een vermoeden dat het niet goed za gaan. Toch heb ik met m'n domme hoofd het bommetje genomen met alle gevolgen van dien. Het had vreselijk mis kunnen gaan. Wat was er gebeurt als ik niet had gegeten of niet rustig had aangedaan? Ik ben er van overtuigd dat ik er niet goed vanaf was gekomen, als ik het al kon na vertellen en dat ik erg veel geluk heb gehad.

Dit was een wijze les waar ik veel van heb geleerd. Maar ook was ik ergens wel nieuwsgierig wat er zou gaan gebeuren, en dat heeft mij denk ik over de streep getrokken om de tweede bom te nemen.

Ik hoop dat ik een beetje een duidelijk verhaal heb neergezet. Sorry voor mijn schrijffouten, ik voel me nog maar sinds 3 uurtjes redelijk normaal.

Ik kon onder m'n OD nergens vinden dat iemand in totaal 1000mg (ongebeer, sowieso 950 mg) heeft genomen. Vandaar dat ik dit report schrijf.

Ik zal ongetwijfeld een hoop stront naar m'n hoofd gegooid krijgen, maar ik weet zelf dat ik dom bezig was. Dus nare reacties zijn niet nodig. It was for science! Haha

Mijn doel is dan ook dat iedereen hier een wijze les uithaalt. Doe dit nooit.
Broccoli
Newbie
Offline
 
Posts: 8
Geregistreerd: di okt 04, 2016 10:49 am

Re: Eerste keer OD speed

Berichtdoor Amvitamientje » zo jul 16, 2017 1:01 am

Heb jij je speed zelf, en dus niet door iemand anders, eens laten testen?

En hoe maak jij je bommetjes? In caps? Droog of nat?
Hans Teeuwen schreef:Belediging is voor sommige mensen ook gewoon een waarheid die ze liever niet willen horen.
Avatar gebruiker
Amvitamientje
Moderator
Offline
 
Posts: 3913
Geregistreerd: di nov 17, 2015 8:32 am
Woonplaats: Kielce

Re: Eerste keer OD speed

Berichtdoor Savage » zo jul 16, 2017 2:20 am

Wat Amvitamientje zegt. Lijkt me vrij onwaarschijnlijk dat je 1000 mg schone speed tot je genomen hebt. Dan had je dat 2e bommetje sowieso nooit genomen.

Waar stop je trouwens een halve gram pep in godsnaam in? Of neem je er 2 van 250 ofzo?
Avatar gebruiker
Savage
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 736
Geregistreerd: vr aug 09, 2013 10:52 am

Re: Eerste keer OD speed

Berichtdoor Broccoli » zo jul 16, 2017 2:23 am

Oh ja sorry dat was ik vergeten te melden. Meestal test ik het wel (niet altijd, ligt aan hoeveelheid) deze is toevallig wel getest. Uitslag was net geen 30%. Niet heel super, maar beter is hier niet echt te krijgen :') dit was het percentage voor het spoelen. Heb het nog gespoeld met aceton, ivm caffeine en de bijwerkingen daarvan maar toen niet meer getest.

Bommetjes maak ik altijd in capsules en volledig droog. Anders gigantisch veel last van m'n maag.
Broccoli
Newbie
Offline
 
Posts: 8
Geregistreerd: di okt 04, 2016 10:49 am

Re: Eerste keer OD speed

Berichtdoor Broccoli » zo jul 16, 2017 2:26 am

Nee dat 2e bommetje was ook een gigantische fout. Ik wist het wel, maar toch doen. Heel dom. Er past precies 500mg in 1 capsule als ik goed prop. Dan gaat er nog 0.7 vanaf voor het gewicht van de capsule. Bijna 500 mg dan ;-)

Savage schreef:Wat Amvitamientje zegt. Lijkt me vrij onwaarschijnlijk dat je 1000 mg schone speed tot je genomen hebt. Dan had je dat 2e bommetje sowieso nooit genomen.

Waar stop je trouwens een halve gram pep in godsnaam in? Of neem je er 2 van 250 ofzo?
Broccoli
Newbie
Offline
 
Posts: 8
Geregistreerd: di okt 04, 2016 10:49 am

Re: Eerste keer OD speed

Berichtdoor Druks » zo jul 16, 2017 11:02 am

Leipe shit :rock:
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Offline
 
Posts: 7233
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm

Re: Eerste keer OD speed

Berichtdoor Maus » zo jul 16, 2017 2:13 pm

Hi Broccoli,

Bedankt voor het delen van je verhaal. Heftig... :|

Ik denk dat dit het eerste zeer serieuze signaal is dat je geest en lichaam dagelijks te veel pep te verwerken krijgen. De volgende stap kan een serieuze amfetamine-psychose zijn.

Mijn advies: neem dit dus zeer serieus en ga onder begeleiding van een huisarts of psychiater je pep-gebruik afbouwen. Ik zeg dus niet stoppen, maar op een verantwoorde wijze afbouwen.

Veel sterkte! 8-)

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Stimulant_psychosis
http://amphetamines.com/effects/10-unde ... psychosis/
http://emedicine.medscape.com/article/289973-overview
Maus schreef:Wees liev voor elkaar en leef in vrede :stoned:


Albert Einstein schreef:
Der hauptgrund für stress ist der tägliche kontakt mit idioten...


Leo Gura schreef:
Society is an amusementpark for the ego to distract you from your truth...
Avatar gebruiker
Maus
RIP lieve Poseidon...
Donateur
Offline
 
Posts: 10205
Geregistreerd: vr mei 18, 2012 10:53 am
Woonplaats: Vrijstaat www.drugsforum.info

Re: Eerste keer OD speed

Berichtdoor Amvitamientje » zo jul 16, 2017 2:24 pm

Speed kan je beter in één keer mee stoppen ipv afbouwen.
Hans Teeuwen schreef:Belediging is voor sommige mensen ook gewoon een waarheid die ze liever niet willen horen.
Avatar gebruiker
Amvitamientje
Moderator
Offline
 
Posts: 3913
Geregistreerd: di nov 17, 2015 8:32 am
Woonplaats: Kielce

Re: Eerste keer OD speed

Berichtdoor Maus » zo jul 16, 2017 3:10 pm

Persoonlijk zou ik kiezen voor het afbouwen onder medische begeleiding.

Je zou bijvoorbeeld kast kunnen krijgen van stemmingsstoornissen of andere psychische shit. 1 gram pep per dag is serieus veel. Een arts ziet soms beter dan jezelf hoe het gaat en kan je ondersteunen en motiveren om door te zetten als je het moeilijk hebt. En tot slot goed monitoren of je geen last krijgt van psychotische verschijnselen. Het kutte van het laatste is dat je het meestal zelf niet doorhebt.

Kan daar over meepraten... :#:

Sterkte! 8-)
Laatst bijgewerkt door Maus op zo jul 16, 2017 5:49 pm, in totaal 1 keer bewerkt.
Maus schreef:Wees liev voor elkaar en leef in vrede :stoned:


Albert Einstein schreef:
Der hauptgrund für stress ist der tägliche kontakt mit idioten...


Leo Gura schreef:
Society is an amusementpark for the ego to distract you from your truth...
Avatar gebruiker
Maus
RIP lieve Poseidon...
Donateur
Offline
 
Posts: 10205
Geregistreerd: vr mei 18, 2012 10:53 am
Woonplaats: Vrijstaat www.drugsforum.info

Re: Eerste keer OD speed

Berichtdoor Perry » zo jul 16, 2017 4:04 pm

2 Dingen @Maus - Welk punt maakt die link volgens jou? en je beseft je dat de kans erg groot is dat die link over Crystal Meth gaat?
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13241
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Stim City

Re: Eerste keer OD speed

Berichtdoor Spectrum » zo jul 16, 2017 4:33 pm

JongGeleerd schreef:2 Dingen @Maus - Welk punt maakt die link volgens jou? en je beseft je dat de kans erg groot is dat die link over Crystal Meth gaat?


Ik gok dat Maus hiermee de ernst van withdrawal wil aangeven. Daarbij gaat het volgens mij niet specifiek over meth. Als ik het goed gelezen heb is het een overkoepelende categorie die beschreven wordt waaronder speed en meth.

Persoonlijk kan ik me best goed vinden in de withdrawal symptoms die beschreven worden.
“I desire to be with you. I miss you. I feel lonely when I can't see you. I am obsessed with you, fascinated by you, infatuated with you. I hunger for your taste, your smell, the feel of your soul touching mine.”
Avatar gebruiker
Spectrum
Donateur
Offline
 
Posts: 1092
Geregistreerd: di mei 10, 2016 7:22 am

Re: Eerste keer OD speed

Berichtdoor Maus » zo jul 16, 2017 5:45 pm

JongGeleerd schreef:2 Dingen @Maus - Welk punt maakt die link volgens jou? en je beseft je dat de kans erg groot is dat die link over Crystal Meth gaat?

Je hebt gelijk, de link is redelijk nutteloos als doel om mijn mening te onderbouwen. Heb hem net weggehaald, thx.

En heb er nog een korte toelichting bijgeschreven.
Maus schreef:Wees liev voor elkaar en leef in vrede :stoned:


Albert Einstein schreef:
Der hauptgrund für stress ist der tägliche kontakt mit idioten...


Leo Gura schreef:
Society is an amusementpark for the ego to distract you from your truth...
Avatar gebruiker
Maus
RIP lieve Poseidon...
Donateur
Offline
 
Posts: 10205
Geregistreerd: vr mei 18, 2012 10:53 am
Woonplaats: Vrijstaat www.drugsforum.info

Re: Eerste keer OD speed

Berichtdoor Zelfkweek » wo aug 02, 2017 12:00 pm

met speed moet je gewoon stoppen... je hebt geen medische hulp nodig... Je stopt met nemen en dan slaap je een week of 2 16 uur per dag en dan ben je goed. je word niet ziek ofzo als je stopt, gewoon MOE.

dus stop maatje want wat je nu al 2 jaar aan het doen bent is slecht voor je.

en 1 gram per dag is veel maar niet WAAAUW WTF BEN JE AAN HET DOEN VEEL. Ik deed meer en ben gewoon gestopt dag op dag, cannabis heeft mij wel geholpen die 2 weken.
Wat dan?
Avatar gebruiker
Zelfkweek
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 273
Geregistreerd: di mei 05, 2015 1:31 pm

Re: Eerste keer OD speed

Berichtdoor Kip » wo aug 02, 2017 6:16 pm

Leuk ook hoe dit topic "éérste keer OD speed" heet. Je voelt er zelf dus al meer aan komen? :p
Hypnotized.
Avatar gebruiker
Kip
Pro mod
Moderator
Offline
 
Posts: 1808
Geregistreerd: di maart 29, 2016 8:24 pm
Woonplaats: The Happy World Of Haribo

Re: Eerste keer OD speed

Berichtdoor Jmths » za aug 05, 2017 5:21 pm

Zelfkweek schreef:met speed moet je gewoon stoppen... je hebt geen medische hulp nodig... Je stopt met nemen en dan slaap je een week of 2 16 uur per dag en dan ben je goed. je word niet ziek ofzo als je stopt, gewoon MOE.

en 1 gram per dag is veel maar niet WAAAUW WTF BEN JE AAN HET DOEN VEEL. Ik deed meer en ben gewoon gestopt dag op dag, cannabis heeft mij wel geholpen die 2 weken.

Stimulant ontwenning ga je misschien niet dood aan maar je voelt je wel moeilijk ellendig. Je moet je wel kunnen neerleggen bij het feit dat je 2-7 dagen een ellendig kasplantje zult wezen.

Dat gezegd hebben is nog geen 30% zuiver ook wel triest weinig, amfetamine HCL is maximaal iets van 79% zuiver, als we voor het gemak uit gaan van 80% zuiverheid dan hou je 375mg van de 1000mg amfetamine over. Kleine 400mg zuivere HCL amfetamine (grof geschat) is alsnog vrij bizar maar het scheelt al meer dan de helft. Dexamfetamine (HCL) is iets potenter in gewicht maar als ik daar bijvoorbeeld 80mg van neem loop ik al zo'n beetje over het plafon en ik heb een tolerantie van 5 jaar meer dagen wel dan niet stimulant gebruik. :s
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 608
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner