Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

eerste keer xtc, bad gaan, goed gaan en hallucinaties..

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

eerste keer xtc, bad gaan, goed gaan en hallucinaties..

Berichtdoor Mr.happy » do sep 08, 2011 1:52 am

De titel zegt het al, gister had ik met een paar vrienden afgesproken om naar een dubstep feest te gaan.. Een vriend (noem hem maar even S) had al vaker pillen gedaan, en zou er een paar meenemen. Voor mij en die andere vriend (noem hem maar H) zou het allebij de eerste keer worden.

here comes:

om 11 uur aangekomen in de stad, na een kwartiertje wachten waren allebij mijn vrienden er en gingen we richting het feest. Naar binnen gegaan en na een paar minuutjes van de muziek genieten met z'n drieën naar het toilet gegaan. S zou beginnen met en halve en H en ik met een kwartje, twijfelde of het genoeg zou zijn maar die pillen waren volgens S 200mg en een kwartje zou een mooi begin zijn.
na 30 minuten chillen bij de muziek voelde we er geen van allen nog iets van (voelde me wel vrolijker dan normaal) dus weer naar het toilet en allemaal nog een halve genomen.
Even los gegaan op de muziek en na 15 minuten naar buiten om te kijken of er iemand nog een jointje kon missen. Het ging vrij makkelijk dus na 5 minuten buiten stonden we gezellig een jointje te roken, voelde ergens in me langzaam iets opborrelen, ik ging samen met H op een muurtje zitten terwijl S met een paar mensen ons jointje oprookte. "H..?" "ja?" "ik kan niet meer stilzitten gast" "ik ook niet.." "ik voel m volgensmij wel redelijk.." "laten we naar binnen gaan!" Nog nooit had zo'n simpel plan zo geniaal geleken, losgaan op dubstep was het enige waar ik op dat moment zin in had..

Rond een uur of 1 zijn we met een redelijke groep mensen naar buiten gegaan om een lekkere wandeling te maken, iedereen was aardig en alles was zo mooi.. Het gevoel werd steeds sterker en ik voelde mijn kaakspieren constant samentrekken.. "H, laten we een sprintje trekken.." na een behoorlijk eind te rennen (normaal had ik het nooit volgehouden) op een muurtje neergeploft en een peukje opgestoken. Even gewacht op S en de groep, en H, S en ik namen nog een kwartje bij.. Op een gegevenmoment kon ik niet meer stilzitten.. ik stond op en begon rondjes op de weg te lopen.

Opeens hoor ik S schreeuwen: "neeeeeeee ik ben gerold!!!" ik vraag waarvan "van mijn pillen gek..." BAM weg vrolijke gevoel.. ik voelde me opeens ongelovelijk slecht. S dacht dat hij wist wie hem had gerold dus we zouden ff een hartig woordje met hem gaan spreken. Halverwege kreeg ik opeens een zure smaak in mijn mond, "o fuck nee dit gaat niet goed oh shit..." ik liep achteraan in mijn eentje te spacen dus niemand had door dat ik kotste, ik liep daarbij ook gewoon door want heel veel last had ik er niet van. even later nog een keer gekotst, dit keer zag H het wel en hij bracht me naar een schuin aflopend betonnen muurtje om de hoek van het feest waar al een paar andere mensen zaten. Hij vroeg iemand om op me te letten terwijl hij water ging halen. Ik had het bloedheet en deed mijn shirt uit, gleed van het muurtje af en ging op de stenen liggen. de stenen waren ijskoud en alles voelde koud aan. Opeens 2 handen die me omhoog trekken en een onbekende stem: "Oke luister, jij doet nu je shirt aan en gaat daar zitten. Zo ga je onderkoeld raken." ik luisterde naar hem, hij had me tenslotte van de koude grond af geholpen. Ik ging zitten en kreeg het weer extreem warm.

Oef wat voelde mijn hoofd zwaar aan, ik legde mijn hoofd op mijn arm en merkte dat mijn hele arm binnen no-time nat was van het zweet. Een arm om me heen, wat voelt het fijn als iemand je aanraakt, en een meisjes stem zegt: "gaat het nog wel goed?" ik probeer haar aan te kijken en te zeggen: jahoor gaat wel, maar meer als gebrabbel komt er niet uit dus ik schud mijn hoofd. "wil je water?" ik knik. Er worden van drie kanten flesjes water aangegeven en iemand splashed wat water in mijn nek, 'mhmm dat voelt goed' denk ik. Dan begint er nog iemand tegen me te praten: "Geen zorgen jongen, je bent oververhit aan het raken, maar ik help je er wel doorheen." hij giet wat water over mijn polsen, in mn nek en gooit wat in mijn gezicht, dan vraagt hij het meisje die nogsteeds naast me zit om nog wat langer op me te letten terwijl hij een cola haalt. Even later is hij weer terug met een cola, heerlijk! En er word me een kauwgompje aangeboden door iemand achter me. Ik voel me inmiddels al een stuk beter maar toen S naar me toe kwam gerend en vertelde dat hij zijn pillen weer had gevonden in zijn achterzak voelde ik me weer helemaal de oude.. Een paar seconden daarna belt mijn broer me op dat hij in de stad is en ook wel even langskomt, toen kon mijn avond niet meer stuk.

Na iedereen te bedanken die me had geholpen zijn we weer even naar binnen gegaan waar het inmiddels behoorlijk druk is geworden, terwijl ik naar binnenloop voel ik me over de top en ben ik helemaal los gegaan tot ik een smsje kreeg van mijn broer dat hij voor het gebouw stond maar niet meer naar binnen mocht.. Geen probleem, dacht ik gaan wel lekker rondjes lopen. gelukkig had niemand daar problemen mee. Na een behoorlijk eindje te hebben gelopen vinden we een verhoging met grind, ik ging er in zitten en nog nooit had ik zo lekker gezeten, we namen allemaal nog wat bij en gingen lekker spacen. Een stuk naar achter lag een plas water in het grind, ik leg mijn arm in het water en voel de gladde stenen in mijn hand en tegen mijn huid, het voelde hemels.. ik maak beide handen nat en vrijf over mijn gezicht, ook dit voelde te goed om te beschrijven.. na een halfuurtje daar zitten besloten we de stad in te gaan om een leuke club ofzo te zoeken.

Na een lange tijd doelloos rond te hebben gelopen en met zo veel mogenlijk mensen die we tegenkwamen te hebben gepraat toch nog maar eens proberen om mijn broer mee naar binnen te smokkelen. H, S en ik gingen naar binnen en mijn broer ging naar de zijdeur. S werkte in de club dus hij wist hoe hij bij de zijdeur moest komen. H en ik gingen helemaal los maar helaas lukte het S niet om D naar binnen te krijgen. H en ik zouden nog wat langer blijven en na een tijdje zou ik naar buiten gaan en S weer naar binnen. Buiten heerlijk liggen spacen met mijn broer.

Rond een uur of 5 gingen we uiteindelijk richting huis, hier begon ik echt dodelijk te spacen, opeens zag ik een hond in de berm, ik stapte van mijn fiets en liep er naar toe, de hond keek me aan en verdween opeens.. 'ben ik aan het hallucineren?' dacht ik. Ik vroeg of het mogenlijk was dat je ging hallucineren van pillen, en dat bleek wel mogenlijk. "dammnnn dat heb ik nu dus!"
de hele weg naar huis allemaal prachtige dingen gezien, van mannetjes in bomen tot een geest die op me af kwam zweven en dwars door me heen vloog, vaag maar heerlijk. rond 6 uur thuis gekomen een jointje gerookt en met zn allen een film gaan kijken. Halverwege de film in een heerlijke slaap gevallen..

Xtc.. heftige eerste keer maar zeker voor herhaling vatbaar!

Tnx for reading!
Mr.happy
Newbie
Offline
 
Posts: 4
Geregistreerd: do sep 08, 2011 1:40 am

Re: eerste keer xtc, bad gaan, goed gaan en hallucinaties..

Berichtdoor SuperSpace » vr sep 09, 2011 12:53 pm

Klinkt als een goede space. Maar je moet veel drinken tijdens je trip want anders krijg je inderdaad uitdroging. Mijn eerste keer met pillen moest ik ook gewoon kotsen kan best wel 1x gewoon voorkomen. Die hallucinaties klinken alsof ze best heftig zijn geweest en voor de rest goed report.
Avatar gebruiker
SuperSpace
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 107
Geregistreerd: wo mei 11, 2011 5:14 pm
Woonplaats: Het Ouderlijkhuis

Re: eerste keer xtc, bad gaan, goed gaan en hallucinaties..

Berichtdoor Balance » zo sep 11, 2011 12:51 pm

Leuk verhaal, weet je hoeveel MDMA je over heel de avond ophebt?
Fire
Spoiler! :
Oeps niks te melden hier :P
Avatar gebruiker
Balance
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 89
Geregistreerd: ma feb 28, 2011 10:12 pm

Re: eerste keer xtc, bad gaan, goed gaan en hallucinaties..

Berichtdoor Mr.happy » zo sep 11, 2011 9:07 pm

Ik denk over de hele avond zo'n 500-600 mg.
Mr.happy
Newbie
Offline
 
Posts: 4
Geregistreerd: do sep 08, 2011 1:40 am

Re: eerste keer xtc, bad gaan, goed gaan en hallucinaties..

Berichtdoor Intoxication » ma sep 12, 2011 1:11 pm

Mr.happy schreef:Ik denk over de hele avond zo'n 500-600 mg.

:|
coke is bloedvergieten
je gebruikt, je bent medeplichtig
Avatar gebruiker
Intoxication
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 586
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 12:15 pm
Woonplaats: Gent (Main City)

Re: eerste keer xtc, bad gaan, goed gaan en hallucinaties..

Berichtdoor Azy » ma sep 12, 2011 1:13 pm

Mr.happy schreef:Ik denk over de hele avond zo'n 500-600 mg.


je weegt zo'n 400 kilo? 500-600 mg blijft (zelfs verspreid over de avond) veel. Dat moment dat je slecht ging is dus daaraan te wijten, samen met eventueel het feit dat je niet op je vocht intake let (daar las ik niets over)
Avatar gebruiker
Azy
Donateur
Offline
 
Posts: 1950
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 6:56 pm

Re: eerste keer xtc, bad gaan, goed gaan en hallucinaties..

Berichtdoor Intoxication » ma sep 12, 2011 6:52 pm

ik snap trouwens niet hoe je op 600mg je avond schitterend kunt noemen, je ziet er uit alsof een auto over je kop heeft gerede + je herinnert je nauwelijks iets..
schitterende avond hoor!


:|
coke is bloedvergieten
je gebruikt, je bent medeplichtig
Avatar gebruiker
Intoxication
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 586
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 12:15 pm
Woonplaats: Gent (Main City)

Re: eerste keer xtc, bad gaan, goed gaan en hallucinaties..

Berichtdoor Mr.happy » ma sep 12, 2011 9:51 pm

Heb inderdaad niks geschreven over hoeveel ik heb gedronken maar dat heb ik wel goed in de gaten gehouden.
ik weet dat het inderdaad behoorlijk veel was, maar ik heb helemaal geen last van dat ik dingen ben vergeten zoals jullie zeggen en ik voelde me de hele avond prachtig op dat ene moment na..
Toch thanks voor de reacties, volgende keer wat minder nemen lijkt me dus een goed plan gezien jullie reacties :p?
Mr.happy
Newbie
Offline
 
Posts: 4
Geregistreerd: do sep 08, 2011 1:40 am

Re: eerste keer xtc, bad gaan, goed gaan en hallucinaties..

Berichtdoor Lex Talionis » wo sep 14, 2011 11:30 pm

Iets minder de volgende keer zou volgens mij geen kwaad kunnen nee :kleuter:

Wel tof dat die mensen je geholpen hebben in ieder geval! en gelukkig ging je der verder goed op
Misschien ben ik een simpele levensgenieter of zie ik de matrix, of zie ik em als enige niet
Avatar gebruiker
Lex Talionis
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 262
Geregistreerd: za feb 26, 2011 6:06 pm

Re: eerste keer xtc, bad gaan, goed gaan en hallucinaties..

Berichtdoor Dissendium » do sep 15, 2011 10:27 am

Weet je ook nog welke het waren? Ik gok op rode eekhoorntjes ofzo.
Keep the core alive.


De rood-wit-blauwe kleuren,
van de nederlands vlag. die zal ik blijven eren,
tot aan mijn laatste dag!
Avatar gebruiker
Dissendium
rengdengdeng
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 673
Geregistreerd: zo jul 24, 2011 1:21 am

Re: eerste keer xtc, bad gaan, goed gaan en hallucinaties..

Berichtdoor FlashKip » vr sep 16, 2011 10:56 pm

alinea 3 en 4 zijn mooi geschreven en erg herkenbaar :) mooi report!
Als je morgen even oud bent als vandaag, ben je dood.

Mocht ik me door de wiet beschijten, mocht ik door de hasj vergaan,
laat dan op mijn grafsteen schrijven: "Zijn luier was te zwaar om op staan''
Avatar gebruiker
FlashKip
kip kip kip
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 538
Geregistreerd: wo apr 20, 2011 5:35 pm

Re: eerste keer xtc, bad gaan, goed gaan en hallucinaties..

Berichtdoor LuchtiNgtoetje » wo okt 19, 2011 6:00 am

het mooie idd van mdma is dat iedereen elkaar wil helpen. Daarom is het zo geschikt met uitgaan. Je word er super sociaal van.

Mooie report, ben blij dat het goed bevallen is. Oh en je kan je dosis berekenen door 2x je lichaamsgewicht in mg te doen. Dus bv ik weeg 80kg. 2x80=160mg mdma. Alles daarboven maakt je alleen maar vaag
Avatar gebruiker
LuchtiNgtoetje
<3
Donateur
Offline
 
Posts: 1575
Geregistreerd: di feb 22, 2011 10:26 am

Re: eerste keer xtc, bad gaan, goed gaan en hallucinaties..

Berichtdoor J0rrit » za okt 22, 2011 1:13 pm

LuchtiNgtoetje schreef:het mooie idd van mdma is dat iedereen elkaar wil helpen. Daarom is het zo geschikt met uitgaan. Je word er super sociaal van.

Mooie report, ben blij dat het goed bevallen is. Oh en je kan je dosis berekenen door 2x je lichaamsgewicht in mg te doen. Dus bv ik weeg 80kg. 2x80=160mg mdma. Alles daarboven maakt je alleen maar vaag


En wat is er mis met vaag?;)
J0rrit
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 80
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 6:39 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner