Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Eerste keer XTC, de allerbeste keer

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

Eerste keer XTC, de allerbeste keer

Berichtdoor Zout » do dec 08, 2011 6:46 pm

Ik heb voor het eerst XTC genomen bij Pinkpop dit jaar. Mijn vriend had al redelijk wat ervaring met drugs en ik eigenlijk vrij weinig (alleen wiet en hasj), maar ik wou het zo graag proberen.

We konden moeilijk aan pillen komen, de meeste hadden het niet en degene die wel hadden woonden voor ons toch wat te ver weg. Uiteindelijk konden we via via aan pillen komen, de avond voor we naar Pinkpop zouden vertrekken! Het zouden de groene Canadeesjes (maple leaf, 130 mg) worden.


De eerste avond van Pinkpop nam ik een heel klein beetje, stiekem in de tent, om even te kijken hoe ik zou reageren. We waren met 5 man waarvan 2 helemaal niks met drugs hebben, dus het moest allemaal vrij stiekem. Die avond heb ik niet veel gevoeld, ik zat er heel de tijd mee in mijn hoofd, en wist echt niet wat ik moest verwachten, daarbij had ik maar een kwart pilletje op. Ik werd wel wat praterig en voelde me best gaaf, maar meer ook niet.

De volgende avond zou het echt gebeuren, het andere meisje dat mee was wou ook wel met ons mee doen en die andere 2 zouden we proberen af te schudden. Een uurtje voor de Bloody Beetroots kwamen heb ik op een wctje het pilletje afgebeten, ik zou nu een halfje nemen, en het andere meisje ook. Mijn vriend had al een hele op. Na een half uur stond mijn vriend vrij strak. Ik voelde maar niks, ik was er ook zo mee bezig in mijn hoofd, maar kon het echt niet van mij afzetten! The Bloody Beetroots zouden met een kwartiertje beginnen en we gingen vast naar de grote tent, mijn vriend bleef daar in de hoek staan, en ik ging met het andere meisje (die ook nog niks voelde) nog 6 glazen water halen. We zeiden onderweg nog tegen elkaar: Ik voel echt geen kut! En waren er een beetje teleurgesteld van, echter viel ons wel op dat we een heel stuk sneller en makkelijker liepen dan de mensen om ons heen haha!

Ieder 3 glazen in hun hand liepen we terug de tent in, het was al ontzettend druk en we hoorden dat ze al waren begonnen met spelen. We waren bijna bij mijn vriend, we hoorden de klok van het liedje Warp, ik zag mijn vriend al, nog 1 meter waren we van hem vandaan.. 1, 2 WHOOOP WHOOP! Heel de zaal ging los, springen dansen, ons water vloog ons langs de oren, al springend en vliegend kwamen we aan bij mijn vriend en ik kon niks anders meer doen dan genieten!

Alles was lekker, mijn handen in mijn haar, mijn handen over kleding, mijn handen in de lucht, mond open, mond dicht, praten, praten heel veel praten, springen en weer mijn handen in de lucht. Ik heb daar gek staan doen, maar oh wat voelde het goed! Ik had het gevoel dat ik de hele wereld aan kon. Met het halve glaasje water wat we nog over hadden heb ik nog een halfje genomen, mijn vriend vond ook dat het nu wel kon.

Die avond waren we met z'n 3e een grote eenheid, we deden lekker gek en gezellig, brilletje op en met onze ogen dicht dansen, of lekker los gaan en springen. Ik zocht ook mensen die ook iets op hadden, en voelde me zo verbonden met hun. Het was echt geweldig om te zien hoe andere mensen genoten van de muziek en de setting, en ik vond het jammer voor de mensen die zich zichtbaar niet zo heel erg vermaakten.

Na the Bloody Beetroots kwamen de Kings of Leons, het hele optreden heb ik amper mee gekregen, ik hield alleen van de muziek, en de mensen die om me heen stonden. Er stonden mensen om me heen die maar stil stonden, op hun klok te kijken wanneer ze weer naar hun tentje konden. Wat wou ik graag dat die mensen toen konden voelen hoe ik me voelde!

Wat ook een hele ervaring op zich was was de wandeltocht terug, we stonden op camping B dus we moesten zo'n 15 minuutjes wandelen, wat op de heenweg een eeuwigheid leek kon nu niet lang genoeg duren. Met je handen langs het hek, of langs de bosjes lopen omdat de takjes zo lekker aanvoelden tegen je benen, het was alsof ik terug naar de camping toe rolde.

Bij de tent terug aangekomen hebben we nog even nagepraat, rare blikken gekregen van de 2 die geen drugs hadden gedaan, en gek genoeg was ik helemaal op toen we bij de tent kwamen, ben ik in mijn slaapzak gekropen en heb ik heerlijk geslapen!

Ik vind het nog altijd jammer dat je niet een 2e eerste keer kan meemaken met XTC. Ik vind het nu ook helemaal geweldig als ik heb gebruik en het is allemaal zo gaaf en leuk, maar toch is het nooit zoals toen.
Avatar gebruiker
Zout
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 117
Geregistreerd: do dec 08, 2011 5:50 pm

Re: Eerste keer XTC, de allerbeste keer

Berichtdoor Jdjsusinebeieje » do dec 08, 2011 7:13 pm

Leuk report, klinkt als een super avond! Hoe vaak heb je het sindsdien gebruikt? Als je 3 maanden pauze houdt tussen elke ervaring denk ik dat de kans groot is dat je elke keer weer vindt dat het de leukste keer ooit is. Als je al minder voelt dan de eerste keer is een half jaar pauze misschien zelfs beter. Hoop dat je het niet verpest door vaak te nemen, zonder van je hersencellen en van je avond. :P
Perry schreef:Hiermee zal je niets dan weerstand opwekken en waarschijnlijk zal je de schuld hiervan bij de ander zoeken, omdat deze aanpak veelal ook duidt op weinig zelf-reflectie.
Avatar gebruiker
Jdjsusinebeieje
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4088
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 7:40 pm

Re: Eerste keer XTC, de allerbeste keer

Berichtdoor Zout » do dec 08, 2011 7:52 pm

Na Pinkpop heb ik ongeveer 2 maanden later weer gebruikt. Ik zal niet ontkennen daarna iets te vaak na elkaar (een maand ertussen en een keer 2 keer in 2 weken) gebruikt te hebben. Mijn laatste keer, bij I love Techno, had ik 2,5/3 maanden niks genomen. Het waren stuk voor stuk weer extreem gave ervaringen hoor! Echt geweldige avonden, en het is ook niet dat ik meer moet hebben dan eerst oid. maar het is gewoon dat nieuwe kwijt denk ik, nu weet ik al wat er allemaal lekker is, die avond ging er gewoon een hele wereld voor me open haha!
Avatar gebruiker
Zout
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 117
Geregistreerd: do dec 08, 2011 5:50 pm

Re: Eerste keer XTC, de allerbeste keer

Berichtdoor Taxi. » do dec 08, 2011 11:39 pm

Zout schreef:Na Pinkpop heb ik ongeveer 2 maanden later weer gebruikt. Ik zal niet ontkennen daarna iets te vaak na elkaar (een maand ertussen en een keer 2 keer in 2 weken) gebruikt te hebben. Mijn laatste keer, bij I love Techno, had ik 2,5/3 maanden niks genomen. Het waren stuk voor stuk weer extreem gave ervaringen hoor! Echt geweldige avonden, en het is ook niet dat ik meer moet hebben dan eerst oid. maar het is gewoon dat nieuwe kwijt denk ik, nu weet ik al wat er allemaal lekker is, die avond ging er gewoon een hele wereld voor me open haha!


Maar ik denk dat dit wel met alle soorten Drugs is. De eerste keer (tenzij je er geen kut van voelt natuurlijk omdat je miss te weinig heb genomen... salvia in mijn geval :() blijft het speciaalste omdat het de eerste keer is. Betekent niet dat het de leukste keer is.

Mijn eerste keer truffels was echt verreweg het speciaalst, er ging namelijk (letterlijk) een nieuwe wereld voor me open. Maar het was niet de leukste trip...|
Zelfde geldt voor mdma, wiet/hasj, alles eigenlijk..
Avatar gebruiker
Taxi.
I got some bad ideas in my head.
Donateur
Offline
 
Posts: 995
Geregistreerd: di sep 20, 2011 3:53 pm

Re: Eerste keer XTC, de allerbeste keer

Berichtdoor J&G » wo dec 14, 2011 7:54 pm

Heel mooi omschreven report.
Mijn 1ste echte keer is ongeveer hetzelfde gegaan :love:
Avatar gebruiker
J&G
Newbie
Offline
 
Posts: 15
Geregistreerd: di maart 08, 2011 6:29 pm
Woonplaats: Limburg

Re: Eerste keer XTC, de allerbeste keer

Berichtdoor Zazuu. » wo dec 28, 2011 1:33 pm

Mijne ook :)
Zazuu.
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 267
Geregistreerd: di maart 01, 2011 10:33 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 4 gasten

Royal Queen Seeds banner