Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Eerste keer XTC, extreem gaaf!

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

Eerste keer XTC, extreem gaaf!

Berichtdoor stinopepperino » vr jul 22, 2011 6:19 pm

Hallo mede drugs users,

Dit is mijn allereerste tripreport! Ik ben sowieso nieuw op deze site dus ik heb mijn verhaal opgesplitst in achtergrond informatie over mezelf en het feitelijke tripreport. Ik hoop dat jullie mijn report kunnen waarderen!

Achtergrondinformatie over mezelf


Ik zal mij eerst even voorstellen omdat ik nieuw ben op dit forum. Mijn bijnaam is Stino (geef liever niet m'n echte naam). Op dit moment word ik vaak 'Stinopepperino' genoemd omdat ik een tijdje aardig wat pep heb gebruikt. Maar vanaf nu word ik ook wel eens Xtstino genoemd hehe. Ik ben 21 jaar oud en woon in de mooiste uitgaansstad van het noorden. Ik heb Gymnasium afgerond en doe nu netjes een HBO opleiding.

Op m'n 16e heb ik voor het eerste een jointje gerookt, zo'n smerige kant en klare. Ik weet nog goed dat ik lachend van de bank af viel met een paar vrienden en het echt geweldig vond. Nou zal dit deels de wiet zijn geweest en deels een placebo effect gok ik, omdat ik echt niet fatsoenlijk kon inhaleren nog. Ik voelde me in ieder geval 'goed leip' en vond het echt gaaf. Daarna heb ik bijna 2 jaar zelden gesmoked, dus alleen heel soms op feestje of whatever. Toen ik echter 18 werd en het gewoon 'legaal' mocht kopen ben ik veel wiet gaan smoken en zo nu en dan hasj. Maar dit boeit verder niemand wat, let's talk about mind blowing drugs!

In januari dit jaar (2011) ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met harddrugs. Ik ben slim en verstandig opgevoed, dus ik had het stereotype beeld ontwikkeld dat ALLE hardrugs 'extreem slecht en schadelijk zijn'. Ik ben er veel over gaan lezen op internet en kwam er achter dat er, net als met alcohol, zowel misbruikers als gebruikers zijn. Ik ben erg nieuwsgierig van aard dus ik wou wel eens harddrugs gebruiken natuurlijk! Ik heb dus in januari voor het eerst pep (speed) gesnoven en wooooow wat ging ik hard!!! Ik was eerst bij iemand thuis maar ging later op stap en ik kwam thuis met 10 (vrouwelijke) telefoonnummers hehe. Ik bleef maar praten in de stad, ik had soms tijdens een gesprek niet eens door waar ik over praatte. Ik brabbelde non stop over van alles en nog wat, heel gaaf om mee te maken. De volgende ochtend voelde ik me een kadaver en ik kon echt niet opstaan uit bed, dat was iets minder :P

Twee maand terug heb ik voor het eerst cocaïne geprobeerd en teeering dat spul is ook heftig zeg. Op die dag heb ik overigens ook besloten nooit meer pep te gebruiken omdat het echt killing voor me was. Ik gebruikte het 1 á 2 keer in de week en kreeg echt chronisch slaapgebrek. 60 uur wakker zijn gaat mij te ver dus toen heb ik direct besloten er mee te stoppen. Vervolgens heb ik het als het ware vervangen voor cocaïne. De afgelopen twee maand gebruik ik ongeveer elke week 0,5 gram cocaïne. Dit doe ik alleen als ik met veel vrienden ben en bijvoorbeeld op stap ga, ik gebruik het niet zomaar doordeweeks.. gewoon lekker partyen en losgaan op de muziek met wat sos in the nose! Heerlijk, maar wel erg prijzig voor een arme student.. Misschien ook maar goed, dat beperkt het gebruik weer. Ik gebruik nu nog steeds af en toe cocaïne maar ik probeer het beperkt te houden en het verstandig te gebruiken.

Trip report XTC

Afgelopen zaterdag, 16 juni dus, heb ik voor het eerst een XTC pil genomen. Ik zat met een vriendengroep (12 man ongeveer) bij iemand thuis die sinds kort op zichzelf is gaan wonen. We waren gewoon bier aan het drinken, wat drankspelletjes aan het doen en staken af en toe een dikke toeter wiet op. Rond een uur of kwart over 12 ging een deel al richting de stad om op stap te gaan. Ik bleef met een paar vrienden nog even in dat huis chillen. Een vriend van me, bijnaam Loco, vroeg daarna ineens of ik misschien wat klikjes kon regelen. Hij had ze wel vaker gebruikt en had er nu zin in. Een andere vriend van me, L, wou wel een halve pil nemen. Goed, ik belde iemand op die toevallig in de buurt was en ging 7 XTC pillen ophalen. Het waren zeven witte dolfijnen; ik had hem uitdrukkelijk gevraagd om niet al te sterke pillen omdat ik niet te hard wou gaan. Ik moet deze pillen nog even laten testen, maar ik geloof wel dat het niet extreem sterke pillen waren.

Om 1:15 's nachts (nacht van zaterdag op zondag) namen mijn kameraden allebei een halve pil en ik nam zelf meteen 1 hele pil. Ik had al eens eerder pillen van deze gast gehad en die heb ik laten testen op ongeveer 85 mg MDMA, zonder rotzooi. Deze pillen waren van ongeveer dezelfde kwaliteit en ik weet dat 1 á 2 mg per kg lichaamsgewicht een 'veilige' dosis is. Ik weeg ongeveer 75 kg dus meteen een hele pil leek me veilig. Vervolgens zijn we met de rest van de groep richting de stad gegaan om chill gekte te bouwen in alle kroegen.

Een uur later, 2:10, was ik net een half uurtje in de kroeg maar ik was nog aardig nuchter. Ik had vier halve liters bier gehad en uiteraard nog wat wiet en hasj gerookt, dat doe ik sowieso elk weekend namelijk. Maargoed ik had dus weinig alcohol gehad en de XTC pil voelde ik nog helemaal niks van. Ik baalde een beetje want ik had echt zin om goed leip te worden en chill te spacen op de muziek, maar zonder alcohol of drugs is dat toch anders. (Ja, ik kan natuurlijk nog wel feesten zonder (hard)drugs, maar soms heb je gewoon zin om echt hard te spacen op de muziek en dan zijn wat hulpmiddelen zeker niet overbodig :smokin: ).

Een half uurtje daarna, 2:45, voelde ik nóg steeds niet! Ik lees vaak dat pillen sterk verschillen van elkaar en dat het lang kan duren, maar ik had inmiddels al langer gewacht dan 1,5 uur. Die vriend van me, L , voelde het een klein beetje zei hij maar dat kan ook het bier geweest zijn.. Dat weet je nooit helemaal zeker. We besloten echter allebei nog een halve te nemen. Ik had dus in totaal 1,5 pil gehad en hij 1 hele.

Ik weet nog goed dat ik uit voorzorg een flesje water had gedronken. Een half uurtje later, rond 3:10 geloof ik, had ik namelijk het gevoel dat de pil in begon te klappen. En ja hoor, BAM, 5 minuten later was ik aan het vliegen en spacen als een aap die 20 trossen bananen krijgt in de dierentuin. Ik had nog nooit zoiets eerder gevoeld. Speed en cocaïne geven echt een veel ander effect dan MDMA. Vervolgens was ik wel heel even bang omdat het de eerste keer was en ik gelijk 1,5 pil had genomen en ik dus geen idee had hou hard de pil zou inslaan. Ik had er echter wel heel veel zin in en liet me op een gegeven maar gewoon gaan en wooooooooow wat een gruwelijke space!

Ik ging even naar buiten om te roken en besloot daarna een andere kameraad, W, op te zoeken in een andere club. Deze club staat erom bekend dat er echt veel drugs gebruikt wordt, dus ik val daar totaal niet op :D Ik ging naar binnen, dronk zeer verstandig nog een flesje water, en ging ongelofelijk hard los op de muziek. Ik voelde me echt extreem blij de hele tijd, alsof ik totaal geen problemen had. Ik had nog maar één emotie, en dat was blijdschap. Ik weet nog dat ik op een gegeven moment een nummer hoorde dat ik normaal echt stront vind, maar zelfs dat nummers werd heel erg mooi en geweldig dus ik ging helemaal los!

Rond een uur of 4 of misschien half 5 (Ik weet niet alles exact meer) zat ik echt op de top van m'n trip en spacete hem keihard. Een vreemde had me inmiddels kauwgom aangeboden omdat ik volgens hem 'extreem ziek aan het kauwen was op niks en dat viel nogal op' hehe. Daarna was ik lekker aan het kauwgom kauwen en heeeerlijk aan het trippen op alle muziek, de mensen en eigenlijk gewoon alles. Vooral de keiharde bass in de muziek voelde geweldig, elke trilling voelde als een streling van een engel. Lichamelijk gezien was ik wel redelijk wat een het zweten, maar dit kwam ook voornamelijk door de warmte in de club. Verder merkte ik dat ik onuitputbaar was en veel energie had.

Geestelijk blijf ik vaak nog erg helder. Ik kan heel veel smoken en alcohol drinken, zonder dat ik echt de weg kwijt raak of totaal ontspoor. Als ik dronken ben kan ik nog enigszins normaal overkomen en flikker ik niet de hele tijd op m'n bek. Maar van deze XTC pillen werd ik zelfs geestelijk wat vaag! Echt heerlijk om een keer alles te vergeten en even niet gebonden te zijn aan alledaagse bullshit en regels! Even geen school, zeurende scharrels, moeilijke mensen of nietszeggende domme problemen. Alles was gewoon mooi en geweldig! Eigenlijk was alles té mooi voor woorden, gewoon onwerkelijk mooi. Op dit moment besefte ik dus wel dat dit alles door een XTC pil kwam, omdat alles gewoon té mooi was. Op zich was dit besef wel fijn om te hebben. Alles bleef veel te mooi, maar ik wist ook dat ik morgen weer redelijk normaal zou wakker worden. 10 seconden later voelde het namelijk weer alsof ik op een vliegend tapijt door de kroeg heen vloog.

Maar dit bedierf de pret uiteraard niet! Zo weet ik nog dat ik 2 minuten lang naar een tafel aan het kijken was totdat W mij aantikte en zei dat ik wel heel lang aan het staren was. Het enige wat ik zei was 'Wooow die tafel is zo mooi, echt zo mooi!'. Hij kwam niet meer bij van het lachen en ik zelf ook niet trouwens, echt geweldig. Een ander geestelijk effect was dat ik geen echte angst meer kende en weinig besef had van dingen als zelfvertrouwen. Ik was dus lekker aan het praten met allerlei mensen die ik nog nooit eerder had gezien. Ik heb echt de leipste en vaagste gesprekken gehad met de meest rare mensen. Echt geweldig!

Ik herinner me ook dat ik niet meer in staat was smsjes op m'n mobiel te lezen. Dat was zo raar! :xtc: Ik probeerde een smsje te lezen en wat terug te sturen, maar ik kon me niet concentreren op de zinnen. Alles was vaag, ik zag dubbel en de woorden leken te bewegen. Dit was echt heel vaag maar ook wel weer leuk om te ervaren. Vrienden van mij moesten smsjes voorlezen en vervolgens een reactie terugsturen, ik kon het gewoon echt niet meer! Uiteraard vond ik ook dat weer ongelofelijk grappig. Voor m'n vrienden was ik net een wandelende attractie, ik bleef maar domme en rare opmerkingen maken :lol: Ik liep als een herkauwende koe raar te dansen, echt geweldig.

Rond een uur of 6 besloten we richting huis te gaan. Ik zat nog volop te spacen en liep samen met W (die geen harddrugs had gehad) richting zijn huis om daar nog even te chillen. Onderweg stopte ik af en toe zomaar ineens met lopen en ging ik stil staan. Ik stond dan gewoon te staren naar een boom of een stoeptegel. W stopte ook met lopen en keek me aan, en merkte dus op dat ik aan het staren was. 10 seconden later vroeg hij 'gast, wtf doe je?! waar kijk je naar?!' en ik kon alleen maar antwoorden met 'jooo gast, die bladeren zijn zo gedetailleerd en zo mooi, wat gruwelijk!!' en weer moesten we keihard lachen. Zo ging de hele terugweg ongeveer (15 min lopen, maar we deden er 25 min over).

Eenmaal bij hem thuis heb ik nog een paar jointjes gerookt omdat ik daar ineens heel veel zin in had. Ik heb in 20 minuten tijd even 3 dikke joints weggewerkt met hem maar voelde er totaal niks van! W had bij de tweede joint al zoiets van wooow gast, ik ben zo stoned! Maar ik voelde er zelf helemaal niets meer van, ik spacete nog te hard door de XTC. Er hing een grote Bob Marley poster op z'n kamer en daar kon ik ook heerlijkkk op trippen. Het leek een beetje alsof ik in de poster gezogen werd, echt heel vreemd. Ik kon er in ieder geval een dikke 15 minuten naar kijken met een dikke grijns en smile op m'n gezicht. W gaf echter aan dat hij rete stoned was en graag wou pitten, dus toen ben ik maar naar huis gelopen (5 min lopen).

Onderweg naar huis heb ik nog een jointje opgerookt in m'n eentje en volgens mij was dat in een recordtijd! Tering, ik hees die joint in no time helemaal op en merkte er niks van. Ik herinner me nog goed dat ik onderweg was en even achterom keek. Ik zag verder niks bijzonders, ik keek even naar een bushalte en liep weer verder. Na voor mijn gevoel een heel eind te hebben gelopen keek ik weer achterom, en die bushalte was nog bijna net zo dichtbij! Ik had echter 10 meter gelopen maar voor m'n gevoel was ik al 200 meter verderop, echt heel vaag!

Eenmaal thuis aangekomen heb ik zelfs nog uitgebreid m'n tanden gepoetst en getandenstokerd (jaja, goed opgevoed hehe) en ging ik in bed liggen. Dit was rond half 8. Ik heb zeker tot een uur of half 10, dus nog 2 uur lang, dik lopen spacen in m'n bed op alles wat ik om me heen zag. Ik merkte op dat moment wel dat het effect al iets minder was en besloot toen te gaan slapen.

Zondag middag rond 1 uur werd ik wakker en ik was tering brak! Ik had een beetje hoofdpijn en veel dorst. Ik had ook gruwelijke spierpijn in m'n kaak. Dit was ook wel logisch, omdat ik een miljoen keer heb lopen kauwen op 1 kauwgompje. Maar savonds rond een uurtje of 20:00 voelde ik me al weer stukken beter. Ik heb die avond zelfs nog bij een kameraad gechillt tot 3:00 s nachts en ben nog teruggereden met de auto ook! Ik was de sjaak, moest bobben :D
Dus 24 uur na het innemen van die XTC pil voelde ik me al weer helemaal op en top, ik was helemaal niet brak meer en had alweer zin om te feesten. Ik ben echter gewoon naar huis gegaan en rond half 4 in slaap gevallen, omdat ik toch wel verstandig wil omgaan met m'n lichaam en mezelf niet helemaal wil uitputten.


Nou dit was mijn allereerste trip report en zelfs mijn eerste ervaring met het gebruik van XTC. Ik hoop dat jullie het leuk/interessant vonden om te lezen. Ik heb dit verhaal net zo even achter elkaar getypt dus het zal wel wat rommelig zijn.

De pillen die ik gebruikte waren dus witte dolfijntjes maar ik weet niet precies hoeveel mg MDMA erin zat. Ik weet wel dat ik een onvergetelijke avond heb gehad. Naja onvergetelijk, ik ben automatisch de helft wel vergeten hehe. Blame it on the drugs :stoned:

1) Ik was extreem blij;
2) ik was zowel lichamelijk, visueel als geestelijk in de hemel. Misschien nog wel verder dan de hemel!;
3) Ik was maar een halve dag brak de volgende dag;
4 En last but not least: een pil kost echt maar 3 euro.

Deze combinatie zorgde ervoor dat het echt een ongelofelijk leuke, spannende en spacende ervaring was. Dit is een ervaring die ik nooit zal vergeten en die zelfs mijn leven én het kijk op het leven een beetje heeft veranderd. Ga ik het dus vaker doen? Ja. Ga ik het té vaak doen? Nee. Ik wil het wel leuk houden en ik wil ook niet afhankelijk worden van drugs. Ik gebruik het puur om lekker mee te feesten, en that's it.

In principe raad ik andere mensen van harte aan om het een keer te proberen als je er nieuwsgierig naar bent. Maar bij alle drugs moet je jezelf afvragen hoe verslavingsgevoelig je bent. Ik ben zelf aardig verslavingsgevoelig weet ik van mezelf, dus eigenlijk zou ik geen drugs moeten gebruiken. Ik ben echter wel verstandig en weet er daardoor wel redelijk goed mee om te gaan. Houdt het bij gebruiken en wordt geen misbruiker van drugs. En verder: Keep on spacing! :xtc:


Bedankt voor het lezen allemaal.
Ik hoop dat jullie mijn erg geslaagde trip kunnen waarderen!

Stino.


Ps. Zeer binnenkort wil ik pure MDMA kristallen (79% pure MDMA, getest) gaan proberen met twee vrienden. Als die ervaring het waard wordt om te delen, zal ik dat ook zeker doen :smokin:
It's ya boy Stino Pepperino sipping beer, poffing cigarettes, smoking weed and doing other sick shit!
stinopepperino
Newbie
Offline
 
Posts: 9
Geregistreerd: vr jul 22, 2011 6:06 pm

Re: Eerste keer XTC, extreem gaaf!

Berichtdoor stinopepperino » vr jul 22, 2011 6:22 pm

Oh wow wat een ziekelijk lang verhaal, ik had echt niet door dat ik zoveel getypt had! Ik heb het net allemaal in één zucht getypt.
Ik hoop niet dat dit mensen afschrikt om het te lezen :smokin:
It's ya boy Stino Pepperino sipping beer, poffing cigarettes, smoking weed and doing other sick shit!
stinopepperino
Newbie
Offline
 
Posts: 9
Geregistreerd: vr jul 22, 2011 6:06 pm

Eerste keer XTC, extreem gaaf!

Berichtdoor gowiththeflow » vr jul 22, 2011 8:05 pm

:love::rock2: Amazing
Ik zit er ook al tijde aan te denken om mn eerste pilletje te doen.
I wanna get high, so high.
Avatar gebruiker
gowiththeflow
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 58
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 12:04 am

Re: Eerste keer XTC, extreem gaaf!

Berichtdoor Osaka » za jul 23, 2011 2:42 am

Vet verhaal ! Leest goed weg moet ik zeggen en herkenbare dingen haha
Maar heb nog steeds geen betere keer als de eerste keer gehad.

Altijd is het vet maar de 1ste keer is onvergetelijk :love:
Avatar gebruiker
Osaka
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 96
Geregistreerd: ma feb 28, 2011 12:23 am
Woonplaats: 't Zuiden

Re: Eerste keer XTC, extreem gaaf!

Berichtdoor stinopepperino » za jul 23, 2011 3:51 pm

Ja ik vond het echt geweldig! @Gowiththeflow: Ik zou het gewoon een keer proberen met wat vrienden! Laat het wel even testen etc zodat je weet dat je goed en veilig spul hebt en goed kunt doseren. Je gaat er zeker geen spijt van krijgen! Ik heb het gevoel zoveel mogelijk geprobeerd te beschrijven en je zal ook zeker dingen terug gaan herkennen gok ik, maar je ervaart het toch weer anders dan ik!

@Osaka: Bedankt voor het compliment! Ik ben ook erg benieuwd hoe de tweede keer gaat zijn! Waarschijnlijk wordt dat eind augustus pas bij Mysteryland! Lekker spacen met duizenden mensen op knetterharde muziek, geweldig :smokin: Dat wordt ook nog eens m'n allereerste (groot) festival waar ik heen ga dus ik ben erg benieuwd.

Ik ben binnenkort wel van plan wat pure MDMA kristallen (79% getest) te proberen. Als dat een leuke trip wordt komt daar ook zeker een trip report van :love:
It's ya boy Stino Pepperino sipping beer, poffing cigarettes, smoking weed and doing other sick shit!
stinopepperino
Newbie
Offline
 
Posts: 9
Geregistreerd: vr jul 22, 2011 6:06 pm

Re: Eerste keer XTC, extreem gaaf!

Berichtdoor lolnoob » za jul 23, 2011 5:40 pm

Mooi report, dit staat ook nog steeds op mijn lijstje om een keer te proberen.

Als ik je report zo lees denk ik dat je ook veel plezier zou kunnen beleven aan een echte trip met bijvoorbeeld paddo's/truffels. Heb je dat al eens geprobeerd?
:woeh: :woeh: :woeh: :woeh: :woeh:
drugsforum.info schreef:Je bericht bevat teveel smilies. Er is een maximum-aantal van 5 smilies toegestaan.

Fuck the system!
Avatar gebruiker
lolnoob
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 449
Geregistreerd: di feb 22, 2011 2:39 pm

Re: Eerste keer XTC, extreem gaaf!

Berichtdoor Enjoy » za jul 23, 2011 7:45 pm

Wow wat schrijf jij ontzettend leuk!! Echt leuk en pakkend verhaal.. als er een xtc-promotie-magazine zou zijn, had ik je artikel direct geplaatst ;)
Avatar gebruiker
Enjoy
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 268
Geregistreerd: wo maart 16, 2011 10:54 pm

Re: Eerste keer XTC, extreem gaaf!

Berichtdoor stinopepperino » zo jul 24, 2011 5:40 pm

Bedankt, ik doe m'n best :smokin:

Nee, ik heb nog nooit paddo's of truffels geprobeerd. Ik ben een beetje huiverig met echt hallucinerende middelen! Maar misschien dat ik dat ooit nog eens ga proberen.. waarschijnlijk wel, ben altijd wel nieuwsgierig. Maar op dit moment gebruik ik 1 á 2 keer per week sos, dus ik probeer daar eerst even mee te minderen. Moet niet te gek worden hé :roll2:
It's ya boy Stino Pepperino sipping beer, poffing cigarettes, smoking weed and doing other sick shit!
stinopepperino
Newbie
Offline
 
Posts: 9
Geregistreerd: vr jul 22, 2011 6:06 pm

Re: Eerste keer XTC, extreem gaaf!

Berichtdoor Veggol » zo jul 24, 2011 11:13 pm

Gaaf verhaal om te lezen. Ik herken wel verschillende dingen, maar ik moet zeggen dat jij toch wel vette en lachwekkende dingen hebt mee gemaakt!

Enige waar ik beetje van schrik is het verhaal dat je geen smsjes kon sturen/lezen. Dit is namelijk mijn noodzakelijke communicatie omdat ik vaak mensen kwijt raak :P (Waar ik bij m'n 1ste keer geen last van had.)
Avatar gebruiker
Veggol
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 388
Geregistreerd: do feb 24, 2011 8:13 pm
Woonplaats: Oost

Re: Eerste keer XTC, extreem gaaf!

Berichtdoor kofixteprate » ma jul 25, 2011 11:33 am

stinopepperino schreef:Bedankt, ik doe m'n best :smokin:

Nee, ik heb nog nooit paddo's of truffels geprobeerd. Ik ben een beetje huiverig met echt hallucinerende middelen! Maar misschien dat ik dat ooit nog eens ga proberen.. waarschijnlijk wel, ben altijd wel nieuwsgierig. Maar op dit moment gebruik ik 1 á 2 keer per week sos, dus ik probeer daar eerst even mee te minderen. Moet niet te gek worden hé :roll2:


Ik zou eerder huiverig zijn met dingen als sos? Paddo's zul je niet verslaafd aan kunnen raken.. lijkt me een stukje lastiger met coke. Al helemaal die fucking prijzen Oo hoeveel ben je daar aan kwijt per week if you don't mind me asking?

Probeer 'n keer truffels ;) Lekker avondje verwarring en mooie kleurtjes <3
kofixteprate
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 97
Geregistreerd: do mei 26, 2011 8:07 pm

Re: Eerste keer XTC, extreem gaaf!

Berichtdoor stinopepperino » ma jul 25, 2011 10:06 pm

kofixteprate schreef: Ik zou eerder huiverig zijn met dingen als sos? Paddo's zul je niet verslaafd aan kunnen raken.. lijkt me een stukje lastiger met coke. Al helemaal die fucking prijzen Oo hoeveel ben je daar aan kwijt per week if you don't mind me asking?

Probeer 'n keer truffels ;) Lekker avondje verwarring en mooie kleurtjes <3


Verschilt enorm. Ik koop vaak een halve gram samen met iemand waardoor ik 25 euro kwijt ben
ongeveer. Verder snats ik alleen kleine hoeveelheden naar binnen, ik doe redelijk rustig aan hoor! Afgelopen vrijdag had ik bijvoorbeeld om 4 uur 's nachts ongeveer een halve gram gehad en we hadden nog een extra grammetje gehaald. Twee vrienden van mij wouden lekker doorgaan en ook die laatste gram gebruiken, maar zelfs onder invloed van sos en drank was ik gewoon in staat dat te weigeren. Ik ben toen naar huis gegaan om te slapen, terwijl zij nog doorgingen en die laatste gram opmaakten. Ik weet zeker dat de meeste sos gebruikers niet dezelfde keuze hadden gemaakt :smokin:
It's ya boy Stino Pepperino sipping beer, poffing cigarettes, smoking weed and doing other sick shit!
stinopepperino
Newbie
Offline
 
Posts: 9
Geregistreerd: vr jul 22, 2011 6:06 pm

Re: Eerste keer XTC, extreem gaaf!

Berichtdoor Enjoy » ma jul 25, 2011 11:36 pm

stinopepperino schreef:Bedankt, ik doe m'n best :smokin:

Nee, ik heb nog nooit paddo's of truffels geprobeerd. Ik ben een beetje huiverig met echt hallucinerende middelen! Maar misschien dat ik dat ooit nog eens ga proberen.. waarschijnlijk wel, ben altijd wel nieuwsgierig. Maar op dit moment gebruik ik 1 á 2 keer per week sos, dus ik probeer daar eerst even mee te minderen. Moet niet te gek worden hé :roll2:


+1
Hier hetzelfde.. voor mij voornamelijk omdat ik bang ben voor de "bad trip" en die angst is al zo groot dat ik mezelf er volgens mij al in heb voor k überhaupt wat zal voelen van de drug ;) Niet een al te beste instelling als je zoiets gaat proberen. Staat evengoed bij mij ook nog wel op de lijst om eens te proberen, maar als ik sterk genoeg in m'n schoenen sta :)
Avatar gebruiker
Enjoy
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 268
Geregistreerd: wo maart 16, 2011 10:54 pm

Re: Eerste keer XTC, extreem gaaf!

Berichtdoor kofixteprate » di jul 26, 2011 12:38 pm

Zorg er gewoon voor dat je 'n chille persoon hebt om het mee te doen en neem niet te veel, en er kan eigenlijk vrijwel niets misgaan. Als je 9/10 keer bad zou gaan zou het 'n stuk minder populaire drug zijn, en als je een kleine portie neemt en toch ''bad'' gaat zal dit een stuk makkelijker in de goede richting te sturen zijn.
kofixteprate
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 97
Geregistreerd: do mei 26, 2011 8:07 pm

Re: Eerste keer XTC, extreem gaaf!

Berichtdoor lolnoob » wo jul 27, 2011 3:09 pm

Als je gewoon echt een kleine dosis neemt is het heel erg moeilijk om er bad op te gaan. Lees eens een paar badtrip verhalen op erowid, dan zul je zien dat het bijna altijd of een te hoge dosis is of dat het heel slecht is voorbereid.

Lees daarna wat chille tripreports en je krijgt er gegarandeerd zin in ;)
:woeh: :woeh: :woeh: :woeh: :woeh:
drugsforum.info schreef:Je bericht bevat teveel smilies. Er is een maximum-aantal van 5 smilies toegestaan.

Fuck the system!
Avatar gebruiker
lolnoob
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 449
Geregistreerd: di feb 22, 2011 2:39 pm

Re: Eerste keer XTC, extreem gaaf!

Berichtdoor Mike » do aug 04, 2011 10:23 pm

Heerlijk altijd die "eerste keer verhalen" . Geniet ervan zolang het duurt!
Avatar gebruiker
Mike
Donateur
Offline
 
Posts: 25
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:28 pm

Re: Eerste keer XTC, extreem gaaf!

Berichtdoor Stefaan » di aug 09, 2011 11:46 am

Leuk verhaal ja! En volgens mij gaat vrijwel nooit iemand bad op xtc. Goede drugs voor beginners!! ;) En als je het vaak gebruikt wordt het vanzelf minder leuk, goed om de verslaving tegen te gaan dus.
Stefaan
Ja en nu?
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2410
Geregistreerd: ma jun 06, 2011 2:14 pm

Re: Eerste keer XTC, extreem gaaf!

Berichtdoor stinopepperino » ma aug 22, 2011 7:16 pm

Dit weekend ga ik naar Mysteryland en dat zal de tweede keer XTC gaan worden denk ik, lekker trippen en klappertanden op hard muziek :smokin: Ik twijfel of ik pure MDMA kristallen zal nemen of XTC pillen. Wat raden jullie aan?
It's ya boy Stino Pepperino sipping beer, poffing cigarettes, smoking weed and doing other sick shit!
stinopepperino
Newbie
Offline
 
Posts: 9
Geregistreerd: vr jul 22, 2011 6:06 pm

Re: Eerste keer XTC, extreem gaaf!

Berichtdoor Einstein » ma aug 22, 2011 7:19 pm

Kristallen zijn het makkelijkst te doseren als je en weegschaal hebt, zo niet, dan (geteste!) pillen :rock:
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11460
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: Eerste keer XTC, extreem gaaf!

Berichtdoor ge0ks » ma aug 22, 2011 11:41 pm

Einstein schreef:Kristallen zijn het makkelijkst te doseren als je en weegschaal hebt, zo niet, dan (geteste!) pillen :rock:
Een pilletje hakt er toch lekkerder in 8-) Tof report :)
ge0ks
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 109
Geregistreerd: di feb 22, 2011 3:42 am

Re: Eerste keer XTC, extreem gaaf!

Berichtdoor stinopepperino » di aug 23, 2011 3:37 pm

Einstein schreef:Kristallen zijn het makkelijkst te doseren als je en weegschaal hebt, zo niet, dan (geteste!) pillen :rock:


De kristallen heb ik laten testen met als 79% pure mdma als resultaat. Ik heb ze al gedoseerd in porties van ongeveer 120 mg. Ik denk dat ik die maar ga gebruiken dan, omdat ik geen tijd meer heb om pillen te laten testen :smokin:
It's ya boy Stino Pepperino sipping beer, poffing cigarettes, smoking weed and doing other sick shit!
stinopepperino
Newbie
Offline
 
Posts: 9
Geregistreerd: vr jul 22, 2011 6:06 pm

Re: Eerste keer XTC, extreem gaaf!

Berichtdoor Stefaan » wo aug 24, 2011 10:44 pm

Voor het bijdoseren zijn wat kleinere doses misschien gewenst.. Anders kan het opeens zo hard gaan allemaal :rock: :eek:
Stefaan
Ja en nu?
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2410
Geregistreerd: ma jun 06, 2011 2:14 pm

Re: Eerste keer XTC, extreem gaaf!

Berichtdoor Mr.happy » do sep 08, 2011 2:39 am

Als je huiverig bent voor hallucineren zou ik ook oppassen met xtc, met te hoge doseringen en vaak in combinatie met wiet kunnen ook redelijk heftige hallucinaties optreden ;)

Verder lekker Report, herken veel dingen :)
Mr.happy
Newbie
Offline
 
Posts: 4
Geregistreerd: do sep 08, 2011 1:40 am

Re: Eerste keer XTC, extreem gaaf!

Berichtdoor stinopepperino » ma sep 12, 2011 6:31 pm

Mr.happy schreef:Als je huiverig bent voor hallucineren zou ik ook oppassen met xtc, met te hoge doseringen en vaak in combinatie met wiet kunnen ook redelijk heftige hallucinaties optreden ;)

Verder lekker Report, herken veel dingen :)


Thanks :) Heb nog niet gehallucineerd terwijl ik wel veel smoke, ook als ik XTC gebruik. Ik doseer altijd wel veilig met XTC, wil het wel een beetje leuk houden.. ik hoef niet helemaal weg te spacen hehe. Naja oké op Mysteryland had ik gigantische doppen :xtc:
It's ya boy Stino Pepperino sipping beer, poffing cigarettes, smoking weed and doing other sick shit!
stinopepperino
Newbie
Offline
 
Posts: 9
Geregistreerd: vr jul 22, 2011 6:06 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner