Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Eerste keer XTC, geweldige ervaring

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

Eerste keer XTC, geweldige ervaring

Berichtdoor ParadijsVogel » ma dec 10, 2012 2:43 am

Hé Forummers!

1. Even voorstellen, wel zo netjes

Ik zal me eerst even kort voorstellen. Ik ben T, 19 jaar en de laatste tijd begin ik het steeds leuker te vinden om Dubstep-feestjes te bezoeken. Vroeger had ik eigenlijk nooit iets met harde geluiden, drukke ruimtes en eigenlijk feestjes in het algemeen. Ik was meer een kroegtijger, zodoende kwam ik ook weinig met drugs in aanraking. Na mijn eerste Dubstep-feestje was ik toch wel aardig benieuwd geworden naar waarom al die gekke mensen nou zoveel ijsjes eten op dat soort feestjes.

2. Het plan

Over het algemeen ben ik heel berekenend en totaal niet impulsief, zo ook dit keer. De pillen die gebruikt zouden worden, had ik ruim van tevoren gekocht bij een vriend, het waren 3 donkerblauwe Defqons die getest waren op 220mg. Je gooit natuurlijk nooit zomaar iets op hoop van zege in je giechel. Ik zou met twee vrienden naar een Dubstep-feest gaan in Amsterdam. Op het laatste moment voegde zich daar nog een vriend van een vriend bij, die al wat meer ervaren was en dus vrij goed van pas kwam, aardige kerel ook.

3. De reis ernaartoe

De heenreis verliep wat hectisch vanwege de NS en de weersomstandigheden. Uiteindelijk was het wel fijn dat de trein een kwartier vertraging had, zodat iedereen van ons op hetzelfde moment de trein kon pakken. Op de heenweg hebben we een biertje gedronken, gepraat over wat we verwachtten van het feest en een jointje gedraaid. Toen we aankwamen op Amsterdam Centraal zijn we op zoek gegaan naar een kluisje, aangezien we de nodige voorzorgsmaatregelen hadden genomen. Vers fruit, water, vruchtensapjes, vitaminepillen en snoepjes hadden we maar meegenomen om een kater zoveel mogelijk te voorkomen. Kluisje geregeld en toen een jointje opgestoken en even een tochtje over de wallen gemaakt om even bij de Bulldog langs te gaan. Ik ben zelf niet zo'n fan van de winkel, maar de anderen wilden er even heen om er geweest te zijn. Daar nog even een jointje gerookt en richting het feest gelopen. Toen we daar aankwamen hadden we pas door dat we onze kauwgumpjes in de kluis gestouwd hadden, dus moesten we nog even op zoek naar een winkel. Om half 12 stonden we keurig in de rij om naar binnen te gaan, helaas duurde dat wel even, omdat het vorige concert wat uitliep. In die rij een paar gasten uit Hoorn ontmoet, die we eigenlijk de hele avond tegenkwamen, waren hele relaxte mensen. Ook aan hun verteld dat het de eerste keer was en ze wensten me een fijne avond toe.

4. Eindelijk binnen

Toen we binnen waren hebben we nog maar even een jointje gerookt en zijn we de sfeer gaan proeven in de kleine zaal, de grote zaal was helaas nog niet open. Toen naar de WC om 1 kwartje te nemen, de pillen had ik in de trein al verdeeld. Bij het breken realiseerde ik me eigenlijk pas dat die pillen zelf ook ontzettend smerig zijn, van puur MDMA wist ik het, maar bij pillen had ik er niet eens bij stilgestaan. Nog even een sigaretje gerookt in de rookruimte en daarna de grote zaal in. Ongeveer een uurtje later voelde ik er eigenlijk nog weinig van, terwijl de rest eigenlijk al goed door de kosmos aan het zweven was. Nog even gewacht en toen nog maar een kwartje genomen en een sigaretje en jointje gaan roken. We kwamen de mensen uit Hoorn daar nog tegen, die inderdaad ook concludeerden dat ik er nog niet helemaal was. Na weer een kwartiertje in de grote zaal begon het effect, ik voelde een stoot energie en een vreemde verbondenheid met de rest van de zaal. Op dat moment had ik er meer van verwacht. Uiteindelijk na een uurtje nog een kwartje erbij genomen, wat wel leidde tot een grappige situatie. Ik kwam de WC uit en deelde aan mijn vrienden mee dat "hij zich verstopt had". Meteen vloog er een schoonmaakster de WC in met de vraag "Is ie alweer verstopt?", waarop 1 van mijn vrienden heel droog meedeelde "Nee, mevrouw. Hij heeft het over zijn geslachtsdeel.", dat zorgt nu nog voor een gegarandeerde lachbui.

Goed, even de zaal terug in en toen begon het. Een heerlijk gevoel van eenheid en liefde voor die hele zaal en vooral voor de muziek, die ik op de een of andere manier beter leek te begrijpen dan daarvoor. Alles was leuk en alles was mooi en ik leek te zweven over de vloer, al mijn bewegingen werden opeens natuurlijk en heel fijn. Op een gegeven moment tikten de anderen mij aan met het idee om een ijsje te halen, een perenijsje nog wel! Een ijsje was nog nooit zo heerlijk geweest en ik heb daar intens zitten genieten van de sfeer in de kelder, die erg relaxed was met gedimde lichten en een livefeed vanuit de zaal op gematigd volume. Toen nog even een sigaretje en jointje gerookt in het rookhok en weer de grote zaal in. Nog steeds leek ik te zweven op de muziek en het eenheidsgevoel was heerlijk. Ik zag de mensen uit Hoorn weer, die dit keer wel concludeerden dat ik behoorlijk hard aan het gaan was en even vroegen hoe ik het vond. Ik hoefde niet eens te antwoorden, ze hadden al begrepen dat ik het helemaal geweldig vond. Ongeveer 5 kwartier na het vorige kwartje heb ik mijn laatste kwart nog opgemaakt. Het gevoel werd nog intenser en ik had nu het idee dat ik iets te hard aan het gaan was, dus maar even rustig aan gedaan en nog even een overheerlijk ijsje gehaald. Vanaf toen leek de tijd te vliegen en was het feest alweer bijna afgelopen. Het laatste nummer was een knaller en ik gaf alles wat ik in me had.

5. De reis terug

Op de reis terug bleek inderdaad dat ik iets te hard ging, maar na even gezeten te hebben ging het alweer een stuk beter. Ik kwam er toen ook achter dat ik flink aan het schuimbekken was, toen de rest zei dat ik even mijn mondhoeken schoon moest maken. Het lopen naar het Centraal station voelde goddelijk in de frisse lucht. Daar aangekomen hebben we gelijk ons kluisje opgezocht en ben ik gretig begonnen aan een appel en ook daar heb ik nog nooit zo van genoten. Onze trein ging pas een half uur later, dus we besloten nog even een jointje te roken. Tijdens het draaien kwamen we nog mensen uit Nijmegen tegen, waar we eerder die avond ook nog een beetje mee gepraat hebben, hun trein ging pas 3 uur later. De warmte van de trein die we gepakt hadden was erg fijn en we kwamen nog meer mensen tegen die ook op hetzelfde feest waren. Uiteindelijk honderduit zitten praten met die mensen onder het genot van wat reggae, aangezien onze coupe toch leeg was. Eenmaal thuis aangekomen hebben we nog even wat fruit gegeten en zijn daarna in slaap gevallen, het was ondertussen half 11.

6. De kater

Helaas niet echt fijn geslapen en toen we om 4 uur opstonden konden we eigenlijk helemaal niets meer. We hebben van 4 tot half 12 maar een beetje op de bank gehangen, fruit gegeten en een beetje tv gekeken. Uiteindelijk kwamen we weer een beetje tot leven en zijn we naar een vriend toe gegaan die die avond op een wat kleiner feestje in onze woonplaats zou draaien. Ik merkte dat ik niet heel veel energie had, maar het wel erg leuk vond. Na zijn set ben ik dan ook naar huis gegaan en als een blok in slaap gevallen. Dan komen we op vandaag (zondag). Ik was nog wel wat vaagjes, maar ik had geen depressief of uitgeput gevoel meer. De kater was het wel waard, maar ik denk dat ik de volgende keer wat minder moet gebruiken om de kater wat minder te laten zijn.

7. Conclusie

Ik vond het zonder twijfel een van de mooiste feestjes die ik in mijn leven heb bezocht, maar toch merk ik wel dat ik dit zeker niet meer dan 1 keer in 2/3 maanden moet doen en dat het soms lastig is om niet overmoedig te worden. Er was goed over nagedacht, de voorzorgsmaatregelen waren getroffen en dat maakte het een hele mooie ervaring die voor herhaling vatbaar is. Ik zou het alleen nooit ongepland doen met pillen waarvan ik niet weet of ze getest zijn of waar ze vandaan komen. En dat raad ik anderen natuurlijk ook aan.

Bedankt voor het lezen, ik hoop dat het vermakelijk was of informatief of beide natuurlijk!
Tinychat huisdier

Ivo schreef:Hahahahaha, dat vraagt echt om misbruik.
Avatar gebruiker
ParadijsVogel
Corrupt
Donateur
Offline
 
Posts: 1987
Geregistreerd: ma dec 10, 2012 1:26 am

Re: Eerste keer XTC, geweldige ervaring

Berichtdoor Stefaan » ma dec 10, 2012 10:26 am

Leuk en overzichtelijk report. Dikke lol met je verstopte geslachtsdeel haha. Een redelijke richtlijn om aan te houden is 1.5 - 2 mg per kg lichaamsgewicht mdma op een avond. En het liefst zo min mogelijk bijnemen. Direct na het spacen vitamine c nemen om de schade te beperken. En je krijgt toch nauwelijks maaltijden weg, dus ik snack altijd de hele dag door kleine dingetjes, voornamelijk drinkyoghurt of fruit.

Een uitgeput gevoel is helaas de prijs die betaalt. Blij dat je zo serieus er mee om gaat. Dan zal het altijd ook wel goed gaan. Schuimbekken kan ook wat komen door de lichaamsactiviteit, ik heb tijdens het sporten ook wel eens iets witte mondhoekjes.
Stefaan
Ja en nu?
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2410
Geregistreerd: ma jun 06, 2011 2:14 pm

Re: Eerste keer XTC, geweldige ervaring

Berichtdoor ParadijsVogel » ma dec 10, 2012 7:31 pm

Het is natuurlijk niet zomaar speelgoed, dus vonden we het inderdaad belangrijk om er niet te licht mee om te gaan en lekker veel fruit en salades te snoepen. Toch ging een kapsalonnetje er 's avonds ook wel lekker in!

Toch vond ik de kater op de een of andere manier ook wel relaxed, een totaal gevoel van ontspannenheid en niets hoeven doen. Eigenlijk ook niets willen, maar wel gewoon heerlijk comfortabel op de bank liggen en TV-kijken.
Tinychat huisdier

Ivo schreef:Hahahahaha, dat vraagt echt om misbruik.
Avatar gebruiker
ParadijsVogel
Corrupt
Donateur
Offline
 
Posts: 1987
Geregistreerd: ma dec 10, 2012 1:26 am

Re: Eerste keer XTC, geweldige ervaring

Berichtdoor Stefaan » ma dec 10, 2012 7:33 pm

Dat is de kater die je nu hebt ja. Ik noemde het eerst altijd een knuffeldag, de dag na xtc. Echter als je vaker (of misschien beter gezegd: te vaak) gebruikt wordt deze kater steeds smeriger en viezer. Tot je niet meer je bed uit kan komen met knallende koppijn. Des te meer reden om je aan de pauzes tussendoor te houden. :) Dan blijft het leuk!
Stefaan
Ja en nu?
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2410
Geregistreerd: ma jun 06, 2011 2:14 pm

Re: Eerste keer XTC, geweldige ervaring

Berichtdoor Taxi. » di dec 11, 2012 2:40 pm

Leuk report !
Welk feestje was het ? 50hurtz, Oi ! ?
Avatar gebruiker
Taxi.
I got some bad ideas in my head.
Donateur
Offline
 
Posts: 995
Geregistreerd: di sep 20, 2011 3:53 pm

Re: Eerste keer XTC, geweldige ervaring

Berichtdoor ParadijsVogel » di dec 11, 2012 3:36 pm

MushRockker schreef:Leuk report !
Welk feestje was het ? 50hurtz, Oi ! ?Oi inderdaad, viel me qua muziek tot een uurtje of 2 wel een beetje tegen. Ik kwam eigenlijk speciaal voor Hatcha, maar die wist me niet helemaal te overtuigen, Jakes daarentegen :love:
Tinychat huisdier

Ivo schreef:Hahahahaha, dat vraagt echt om misbruik.
Avatar gebruiker
ParadijsVogel
Corrupt
Donateur
Offline
 
Posts: 1987
Geregistreerd: ma dec 10, 2012 1:26 am

Re: Eerste keer XTC, geweldige ervaring

Berichtdoor Youngster » wo dec 12, 2012 12:54 am

Leuk geschreven en erg herkenbaar. Ga je ook naar 50HURTZ 4 januari?
Youngster
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 39
Geregistreerd: ma sep 10, 2012 10:43 pm

Re: Eerste keer XTC, geweldige ervaring

Berichtdoor ParadijsVogel » wo dec 12, 2012 10:21 am

Youngster schreef:Leuk geschreven en erg herkenbaar. Ga je ook naar 50HURTZ 4 januari?YES! Toen ik die line-up zag kwam ik bijna schreeuwend klaar, dat wil ik echt niet missen!
Tinychat huisdier

Ivo schreef:Hahahahaha, dat vraagt echt om misbruik.
Avatar gebruiker
ParadijsVogel
Corrupt
Donateur
Offline
 
Posts: 1987
Geregistreerd: ma dec 10, 2012 1:26 am

Re: Eerste keer XTC, geweldige ervaring

Berichtdoor Venezia2 » do dec 13, 2012 12:19 am

Mooi herkenbaar report hoor, maar Dubstep is helaas echt niet mijn genre.
Geef mij maar lekkere house.
Maar die blauwe defqons zijn blijkbaar ook heel erg sterk he?
Pfffff wat een luxe nu, bij mijn eerste keer en jaren erna was t xtc-gehalte-crisis.
Je kon al blij zijn met een pil van 100+ mg ofzo
En mensen ( ouder dan ik) vertelden dat ze in de 90's nog lekker gingen op een halfje of kwartje van een pil, dacht gewoon die mensen hun tolerantie is totaal naar de klote.
Maar ze hadden gelijk.
Eind jaren 2000 tot nu zijn de knallers van pillen terug en is 200+ mg eerder regel dan uitzondering.
Venezia2
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 45
Geregistreerd: zo dec 09, 2012 4:08 pm

Re: Eerste keer XTC, geweldige ervaring

Berichtdoor ParadijsVogel » do dec 13, 2012 12:28 am

Ieder zijn eigen genre, ik vind house dan weer wat minder.
Ik stond in ieder geval goed op mijn kop van die blauwe defqons. Dus ik denk dat ze inderdaad wel vrij sterk zijn. Zo'n gehaltecrisis vind ik trouwens wel vrij apart, als je kijkt naar de ingredienten van MDMA, dan is dat vrij makkelijk te krijgen. Het is alleen wel een behoorlijke investering, maar daar mogen we het volgens mij niet over hebben hier.
Tinychat huisdier

Ivo schreef:Hahahahaha, dat vraagt echt om misbruik.
Avatar gebruiker
ParadijsVogel
Corrupt
Donateur
Offline
 
Posts: 1987
Geregistreerd: ma dec 10, 2012 1:26 am


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner