Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Eerste keer XTC: smaakt naar meer

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

Eerste keer XTC: smaakt naar meer

Berichtdoor me_spoogsta » ma apr 16, 2012 11:23 pm

Wanneer: 14 april 2012
Waar: Feestje in Nijmegen
Wie: Ik (21) , J,O en 4 vrienden van hun
Dosage: 1 defcon (half+kwart+kwart)
(Lengte: 1.74m Gewicht: 65kg)

Hoi allemaal! Ik ben nu al een jaar actief een roamer op deze site. Ik moet even mijn verhaaltje kwijt dus heb speciaal een account aangemaakt om mijn verhaal te delen, en ik ben blij dat ik deel mag zijn van deze fijne, informatieve omgeving.

8:30
We verzamelden met zijn alleen op CS in Nijmegen. Drie vrienden van J kwamen ook mee, had ze nog niet eerder gezien dus had kennis gemaakt met ze. Meteen een Jointje gedraaid op het station en onderweg naar de club opgerookt. Ik had mezelf voorgenomen om niet te smoken voor het gebruik van XTC.
Het feest begon pas om 11:00, dus we waren nogal vroeg aanwezig. Ik en O moesten nog kaartjes kopen, maar aangezien de club nog niet open was moesten we nog ff wachten. Nog wat jointjes gerookt, toch maar een paar hijsjes genomen. Ik was nogal verlegen omdat de groep zo groot was, niet veel gezegd dus, maar ik voelde me wel op me gemak en had er enorm veel zin in.

11:00
Party time! Kaartjes gekocht en ff de omgeving gecheckt. Er waren misschien 5 andere mensen, super rustig. Ff ciggaretje gerookt en geforceerd gedanst tot 11:30.

11:30-00:00
We gingen een voor een naar de wc om de pillen in te nemen. Iedereen begon met een halfje. Toen O van de wc af kwam gaf hij mij het halfje en een glas water. Ik stapte de wc in en nam zonder na te denken het halfje in en dornk het glas op. Ik was redelijk zenuwachtig maar de nieuwschierigheid nam de overhand. Nu turning back!
Ik begon al na 10 minuten een warm gevoel van binnen te krijgen en werd ook al wat socialer. Super chill. We rookten nog een ciga en hadden flesjes water gekocht die we konden bijvullen.

00:30
Nu kickte het echt in. Het voelde als een opluchting, eindelijk is het zover! Ik ging aan iedereen vragen hoe het was, voelde een enorm verband tussen alle vrienden die meewaren, en begon al meteen te knuffelen en te praten over dat ik het waardeerde dat ik samen met hun kon feesten. Die verbintenis vergeet ik nooit meer.

01:00
Ik keek om me heen; in ieder geval de helft van de inmiddels volgelopen zaal heeft ook gebruikt. Ik voelde gewoon de verbintenis tussen alle mensen in de zaal, vooral de gebruikers. Ik werd ook opgewonden, zoveel chicks in de zaal! Had nog niet echt de zelfvertrouwen om naar iemand toe te stappen, had daar eigenlijk ook helemaal geen zin in, vond het maar tijdverspilling. Ik had inmiddels ontdekt hoe onwijs chill het was om je ogen dicht te doen en je mee te laten gaan met de muziek, woah...

01:00-03:00
Dit is echt de chillste avond van me leven dacht ik, ik wil dat dit nooit meer eindigt.. De tijd ging ook zo onwijs snel, niet normaal! Voelde het effect een beetje minder worden, maar nog steeds super chill. Ik vroeg aan O wanneer we meer kunnen nemen. dus om 01:30 namen we allemaal nog een kwartje bij. Ik voelde niet veel van het kwartje, maar ging net zo lekker als voorheen.
Dit ging zo door tot 03:00. En toen ineens was het weg. Bam. Nuchter.
Ik had al vaker gelezen dat dit voor kon komen en dat het vanzelf weer terug zou komen. Dus ik ben gewoon door gaan dansen, wou niet dat de rest erachter kwam want misschien verstoorde ik dan hun trip. Iedereen die mee was stond inmiddels goed strak. Ik baalde hier echt enorm van. Deed nog een aantal pogingen om een gesprek te beginnen maar het leek net alsof niemand me meer begreep, en ik hun niet meer. Naja boeiend, dacht ik, en gewoon maar een paar biertjes gehaald.

04:00
Iedereen nam nog een kwartje. Ik hoopte dat het gevoel weer terug zou komen maar wist stiekem dat dit niet meer zou gebeuren helaas. Dat bleek ook te kloppen.

05:00-06:00
We gingen nog een jointje roken in de rokersruimte. Ik had gelezen dat cannabis het effect van E weer terug kan brengen, dus ik besloot mee te roken. Dit laatste uur was ik echt helemaal van de kaart. Het kwam flink terug, wou alleen maar dansen en alleen maar mijn eigen ding doen. Begon zelfs te hallucineren. Het leek alsof iedereen in rijtjes voor de DJ opgesteld stond, alsof er een soort colloseum tribune was geplaatst in de zaal, en iedereen stond op bankjes. Als ik goed focuste verdwenen de bankjes weer. Dit vond ik erg interessant en indrukwekkend.

06:00-09:00
Iedereen werd eruit geschopt. We gingen richting station, waar we nog een J hadden gerookt. Ik voelde de E wegzakken, en merkte dat de wiet de overhand begon te nemen. Ik voelde me chill en op me gemak, maar had verder geen zin om te praten ofzo.

Verdict:
Wow. Was echt een hele dikke avond. Ik vond het wel enorm balen dat het om 3:00 ineens weg was en voor de rest ook niet meer terugkwam. Enig idee hoe dit kan komen? Misschien heb ik te weinig bijgenomen en had ik beter ipv een kwartje meteen een halfje moeten nemen?
5 Mei gaan we het waarschijnlijk weer doen. Ik weet dat je eigenlijk 4 maanden moet wachten maar ik denk niet dat ik de verleiding kan weerstaan. :lol:

Hoop dat het een beetje leuk te lezen is, en ik hoor graag jullie reacties!
Ciao
me_spoogsta
Newbie
Offline
 
Posts: 2
Geregistreerd: ma apr 16, 2012 10:31 pm

Re: Eerste keer XTC: smaakt naar meer

Berichtdoor Dennenboom » ma apr 16, 2012 11:46 pm

Ja, de bijdrop is toch best groter dan de startersdosis? Denk zeker wel dat je halfje had kunnen nemen.
Die verbintenis vergeet ik nooit meer.
:kleuter:
Avatar gebruiker
Dennenboom
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 501
Geregistreerd: di feb 22, 2011 7:01 pm

Re: Eerste keer XTC: smaakt naar meer

Berichtdoor Davinci » di apr 17, 2012 9:08 am

Ik weet niet of je bekend bent met de werking van mdma (actieve stof XTC).
MDMA gaat vooral werken op de neurotransmitter serotonine, en in mindere mate dopamine.
Serotonine is een tryptamine die invloed heeft op stemming, zelfvertrouwen, slaap, emotie, seksuele activiteit en eetlust. Het speelt ook een rol bij de verwerking van pijnprikkels.
MDMA gaat echt een massa serotonine in je hersenen dumpen (simpel uitgelegd). Met een massa bedoel ik echt een enorm grote hoeveelheid.
Dit verklaart waarom bijnemen kut is en meestal geen zin heeft. Als je serotonine grotendeels verbruikt is, kan je nu eenmaal dat love-gevoel niet meer ervaren...
De dinsdag-dip komt ook door het feit dat je serotonine voorraad nog altijd aan de lage kant is.
Bijnemen staat ook rechtstreeks in verband met meer neurotoxiciteit.
Als je dat love-gevoel zo lang mogelijk wil behouden, mag je nooit herdoseren!
Het geeft alleen maar een grotere kater en zorgt dat je love-gevoel rapper naar de eeuwige jachtvelden vertrekt.
Ik raad toch aan om drie maanden te wachten.
Hoe leuk het ook lijkt, mdma kan serieus wat schade aanrichten.
MDMA gaat vooral serotonine in de prefrontale cortex verbruiken.
De prefrontale cortex is betrokken bij cognitieve en emotionele functies als beslissingen nemen, plannen, sociaal gedrag en impulsbeheersing. Het dorsolaterale deel (in tabel: DLPFC) is veel in verband gebracht met het werkgeheugen. Men spreekt in dit verband ook wel van executieve functies. Vanwege de connectie met emoties, wordt de prefrontale cortex (met name de orbitofrontale cortex) tot het limbisch systeem gerekend. Ook functies van de ventromediale prefrontale cortex worden vaak geassocieerd met controle van emoties. Verschillende circuits die belangrijk zijn voor transport van de neurotransmitter dopamine hebben uitlopers naar de prefrontale cortex.
Als je weet wat de functies van de prefrontale cortex zijn, dan wil je daar eigenlijk niet te veel mee fucken :roll2:

Leuk report :)
You have to know the material you're writing about before you alter it.
Avatar gebruiker
Davinci
Omnia fert aetas
Donateur
Offline
 
Posts: 1504
Geregistreerd: vr maart 04, 2011 1:47 pm
Woonplaats: Permanent ++

Re: Eerste keer XTC: smaakt naar meer

Berichtdoor me_spoogsta » di apr 17, 2012 1:11 pm

Bedankt voor je reactie, super informatief!

Davinci schreef:MDMA gaat echt een massa serotonine in je hersenen dumpen (simpel uitgelegd). Met een massa bedoel ik echt een enorm grote hoeveelheid.
Dit verklaart waarom bijnemen kut is en meestal geen zin heeft. Als je serotonine grotendeels verbruikt is, kan je nu eenmaal dat love-gevoel niet meer ervaren...


Dit is me nog niet helemaal duidelijk. Toen mijn vrienden voor de tweede keer namen kwam het effect juist harder terug, maar ik merkte niet veel verschil. Is het dus eigenlijk beter om één keer te doseren en daarna niet meer, en dat het normaal is dat het "love-effect" zo kort duurt?

Nu ik wat meer uit mijn dip ben besef ik idd dat het verstandiger is om 4 maanden te wachten, bedankt dat je me hebt overtuigd!
me_spoogsta
Newbie
Offline
 
Posts: 2
Geregistreerd: ma apr 16, 2012 10:31 pm

Re: Eerste keer XTC: smaakt naar meer

Berichtdoor Stefaan » di apr 17, 2012 1:39 pm

Naar mijn mening is bijnemen wel nuttig als je het effect wilt verlengen (of het verstandig is is een tweede), maar de eis is dan dat je net over of op je piek moet bijnemen (met de inwerkingstijd in acht genomen), als je langer wacht, en je voelt het effect duidelijk afzwakken, heeft bijnemen geen nut meer. Ik voel me alleen daarna wat wakkerder maar verder geen echte mdma effecten erbij. Meestal neem ik bij zo'n 2 á 2.5u na de 1e inname.
Stefaan
Ja en nu?
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2410
Geregistreerd: ma jun 06, 2011 2:14 pm

Re: Eerste keer XTC: smaakt naar meer

Berichtdoor Davinci » di apr 17, 2012 1:59 pm

Als ik mij goed herinner spelen er twee factoren een rol bij het bijnemen:
- de gevoeligheid van je receptoren
- je serotonine voorraad.

Na de piek van mdma ontstaat er een effect in je serotonine receptoren dat down-regulation noemt.
Het is een vorm van zelfbescherming van de receptor waardoor hij gaat krimpen, hij wordt dus minder gevoelig. Combineer dit met een serotonine voorraad die al grotendeels verbruikt is; dan heeft bijnemen op dat moment echt geen zin meer.
Zoals Gman007 al aangeeft, bijnemen moet je voor 2a2.5u na 1e inname doen.

Persoonlijk ben ik daar helemaal niet voor. Je gaat het wel gemerkt hebben, tijd gaat supersnel tijdens mdma. De strijd tegen de eeuwige veel te vroege comedown is echt een bitch.
Bijdoseren moet je echt goed timen of het werkt deels/niet. Samen met al dat gepruts en de extra neurotoxiciteit is het misschien beter om een andere weg te zoeken.
Ik raad je volgende combo's aan:
-2c-i (8 a 9mg) met 100mg mdma, 2c-d met mdma is ook goud
-Na de mdma 2cb droppen.
Misschien moet je ook eens wat info opzoeken over het stofje 6-apb.
Het is iets mdma achtig die langer duurt en met bijkomende voordelen: het duurt langer en je hebt het gevoel dat je dagen rondloopt op een feestje :lol:
You have to know the material you're writing about before you alter it.
Avatar gebruiker
Davinci
Omnia fert aetas
Donateur
Offline
 
Posts: 1504
Geregistreerd: vr maart 04, 2011 1:47 pm
Woonplaats: Permanent ++

Re: Eerste keer XTC: smaakt naar meer

Berichtdoor Stefaan » di apr 17, 2012 2:01 pm

En 6-apb is gewoon online verkrijgbaar, betalen met iDeal, thuis met de post.. Ideaal!
Stefaan
Ja en nu?
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2410
Geregistreerd: ma jun 06, 2011 2:14 pm

Re: Eerste keer XTC: smaakt naar meer

Berichtdoor hardstylelovertje » di mei 22, 2012 11:29 am

Davinci schreef:MDMA gaat echt een massa serotonine in je hersenen dumpen (simpel uitgelegd). Met een massa bedoel ik echt een enorm grote hoeveelheid.
Dit verklaart waarom bijnemen kut is en meestal geen zin heeft. Als je serotonine grotendeels verbruikt is, kan je nu eenmaal dat love-gevoel niet meer ervaren...


Is het dus eigenlijk beter om één keer te doseren en daarna niet meer, en dat het normaal is dat het "love-effect" zo kort duurt?
[/quote]

Kan je dus beter een hele nemen en daarna niet meer? Deze vraag was namelijk niet helemaal beantwoord
hardstylelovertje
Newbie
Offline
 
Posts: 7
Geregistreerd: ma mei 21, 2012 12:50 pm

Re: Eerste keer XTC: smaakt naar meer

Berichtdoor Stefaan » di mei 22, 2012 11:41 am

hardstylelovertje schreef:
Davinci schreef:MDMA gaat echt een massa serotonine in je hersenen dumpen (simpel uitgelegd). Met een massa bedoel ik echt een enorm grote hoeveelheid.
Dit verklaart waarom bijnemen kut is en meestal geen zin heeft. Als je serotonine grotendeels verbruikt is, kan je nu eenmaal dat love-gevoel niet meer ervaren...


Is het dus eigenlijk beter om één keer te doseren en daarna niet meer, en dat het normaal is dat het "love-effect" zo kort duurt?


Kan je dus beter een hele nemen en daarna niet meer? Deze vraag was namelijk niet helemaal beantwoord[/quote]

Dat is correct als je "gezond bezig wil zijn". Bijnemen heeft wel zin als je het op tijd doet, het verlengt de trip enorm maar is ook een stuk schadelijker.
Stefaan
Ja en nu?
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2410
Geregistreerd: ma jun 06, 2011 2:14 pm

Re: Eerste keer XTC: smaakt naar meer

Berichtdoor Frog » di mei 22, 2012 12:59 pm

ik vind het nogal dubbel om iemand voor neurotoxische schade en gevaren te waarschuwen van XTC, maar vervolgens tips geven voor RC's (Research Chemicals) waar veel minder over bekend is kwa werking, maar vooral schade.
Nu zullen sommige RC's best wel beschreven zijn inmiddels, maar langere termijn effecten etc is vaak toch een donker gebied, en gis werk.
Of dat voor deze RC'S ook geld weet ik niet, dus vergeef me al ik er naast zit.
Drugs gebruik brengt altijd risico's met zich mee, maar bij RC's zijn die nog ef wat hoger meestal

ieder zijn ding ik waag me niet aan RC"S tot er veel meer onderzoek naar gedaan is.
Kleven in mijn ogen te veel gevaren aan, stofnamen die ineens toch een andere samenstelling hebben om zo door de mazen van de wet te glippen,amper onderzoek op lange termijn.
Beetje lijp als je denkt een bepaald middel te bestellen en ineens een ander produckt in je zakje zit onder de zelfde naam.
Of dat veel vorkomt weet ik niet, weet wel dat het een kat en muis spel is met politie en fabrikanten, en die laaste doen er alles aan geld te verdienen.

Als jullie willie pionieren en experimenteren mijn best, ik wacht wel op stoffen die langer bekender en beter beschreven zijn.
(wat nogmaals ook niet 100% veilig is)
Avatar gebruiker
Frog
Badass Junkie
Verbannen
 
Posts: 2111
Geregistreerd: vr nov 01, 2013 11:52 pm

Re: Eerste keer XTC: smaakt naar meer

Berichtdoor Davinci » wo mei 23, 2012 10:49 am

Frog goed dat je zo'n post maakt. Af en toe zou ik dat wel eens durven te vergeten.
Ik ben resoluut tegen het herdoseren van mdma. Het lijkt misschien hypocriet om het dan te combineren met iets dat als research chemical bestempeld wordt, maar het blijft gezonder om mdma met 2cb/2cd te combineren en om heel de avond bij te nemen.

Maar het blijft maar mijn visie...
You have to know the material you're writing about before you alter it.
Avatar gebruiker
Davinci
Omnia fert aetas
Donateur
Offline
 
Posts: 1504
Geregistreerd: vr maart 04, 2011 1:47 pm
Woonplaats: Permanent ++

Re: Eerste keer XTC: smaakt naar meer

Berichtdoor Angelic_Fly » wo mei 23, 2012 6:44 pm

ik ga akkoord met je visie Davinci ( klopt dat mdma enorm veel serotonine vrijgeeft), vind persoonlijk bijnemen nutteloos, bedoel eerst een halve pil nemen, uur later kwartje, halfuur later nog kwartje.

Ik doe een avond/nacht als ik mdma gebruik altijd met 2 pillen. De eerste neem ik gans om 23u ongeveer als t feest nog moet beginnen, de andere neem ik pas tegen 4u-5u 's ochtends, feest duurt tot 9u. En dan is het geslaagd en ben ik constant erg onder invloed van de XTC.

Je weet nooit 100% wat er nog in je pillen zit, maar drink gewoon genoeg ( niet te veel!; frisdrank is goed) en ook pillen die genoeg mdma bevatten; weet dan ook niet precies hoeveel, maar wel een gemiddelde van boven de 100 mg.
BOEDDHISME : Deze shit is slechts schijn.
HINDOEISME : Deze shit heb je uit je vorige leven.
ISLAM : Als je in de shit zit, is het Allah’s wil.
KATHOLICISME : Je zit in de shit omdat je zondig bent.
CHRISTENFUNDAMENTALISME : God stuurt spoedig GROTE SHIT!
JEHOVA’S GETUIGEN : Laat u door ons uit uw shit redden..
ATHEISME : Er is geen shit.
HIPPIES : Shit zit in jezelf.
RASTAFARIANS : Laten we deze shit oproken
Avatar gebruiker
Angelic_Fly
Newbie
Offline
 
Posts: 18
Geregistreerd: di mei 22, 2012 8:41 am

Re: Eerste keer XTC: smaakt naar meer

Berichtdoor Jdjsusinebeieje » wo mei 23, 2012 10:54 pm

Is er al wat bekend over de schade van 6-apb dan? Je kan dat wel leuk aanraden, maar na een heel wetenschappelijk verhaal waarom herdoseren met MDMA niet goed is en dan zonder uitleg dat zeggen vind ik een beetje vreemd. 8-)
Perry schreef:Hiermee zal je niets dan weerstand opwekken en waarschijnlijk zal je de schuld hiervan bij de ander zoeken, omdat deze aanpak veelal ook duidt op weinig zelf-reflectie.
Avatar gebruiker
Jdjsusinebeieje
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4088
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 7:40 pm

Re: Eerste keer XTC: smaakt naar meer

Berichtdoor Stefaan » do mei 24, 2012 12:31 pm

Angelic_Fly schreef:Ik doe een avond/nacht als ik mdma gebruik altijd met 2 pillen. De eerste neem ik gans om 23u ongeveer als t feest nog moet beginnen, de andere neem ik pas tegen 4u-5u 's ochtends, feest duurt tot 9u. En dan is het geslaagd en ben ik constant erg onder invloed van de XTC.


Dat zou bij mij en mijn vrienden never nooit werken.. Na 4-5u is de 1e pil zo'n beetje compleet uit gewerkt, en biologisch gezien is het dan vrijwel onmogelijk om een duidelijk effect te voelen van dat 2e pilletje. Je wordt er misschien wat wakkerder van, maar een love-mdma gevoel zal je er echt niet van krijgen hoor..
Stefaan
Ja en nu?
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2410
Geregistreerd: ma jun 06, 2011 2:14 pm

Re: Eerste keer XTC: smaakt naar meer

Berichtdoor Angelic_Fly » vr mei 25, 2012 8:33 am

Gman007 schreef:
Angelic_Fly schreef:Ik doe een avond/nacht als ik mdma gebruik altijd met 2 pillen. De eerste neem ik gans om 23u ongeveer als t feest nog moet beginnen, de andere neem ik pas tegen 4u-5u 's ochtends, feest duurt tot 9u. En dan is het geslaagd en ben ik constant erg onder invloed van de XTC.


Dat zou bij mij en mijn vrienden never nooit werken.. Na 4-5u is de 1e pil zo'n beetje compleet uit gewerkt, en biologisch gezien is het dan vrijwel onmogelijk om een duidelijk effect te voelen van dat 2e pilletje. Je wordt er misschien wat wakkerder van, maar een love-mdma gevoel zal je er echt niet van krijgen hoor..


Oke, maar echt love-gevoel krijg ik toch al niet meer zoals aan begin en voel duidelijk t effect van tweede pilletje, anders zou k tegen 4u richting huis gaan als k ben wezen stappen
BOEDDHISME : Deze shit is slechts schijn.
HINDOEISME : Deze shit heb je uit je vorige leven.
ISLAM : Als je in de shit zit, is het Allah’s wil.
KATHOLICISME : Je zit in de shit omdat je zondig bent.
CHRISTENFUNDAMENTALISME : God stuurt spoedig GROTE SHIT!
JEHOVA’S GETUIGEN : Laat u door ons uit uw shit redden..
ATHEISME : Er is geen shit.
HIPPIES : Shit zit in jezelf.
RASTAFARIANS : Laten we deze shit oproken
Avatar gebruiker
Angelic_Fly
Newbie
Offline
 
Posts: 18
Geregistreerd: di mei 22, 2012 8:41 am

Re: Eerste keer XTC: smaakt naar meer

Berichtdoor Stefaan » vr mei 25, 2012 8:58 am

Of het werkt of niet, gezond is het zeker niet, maar dat is bijpakken op welk tijdstip dan ook niet :)
Stefaan
Ja en nu?
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2410
Geregistreerd: ma jun 06, 2011 2:14 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 4 gasten

Royal Queen Seeds banner