Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Eerste keer XTC: So much love and peace.

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

Eerste keer XTC: So much love and peace.

Berichtdoor MDMAmazing » ma jun 04, 2012 6:06 pm

Waarschuwing, onderstaande report is behoorlijk lang. Als je niet van lezen houdt zou ik hier weer weggaan. Ook is dit misschien erg onduidelijk & onrealistisch voor iemand die deze drug nog niet heeft gedaan. Ik heb het zo gedetailleerd mogelijk geschreven maar de echt onbelangrijke dingen er niet bijgeschreven.

P, D & J = Voorletters van onze naam.

In mei 2012 ondekte wij de TOR browser. Daarop vonden wij de website ..., waar je online drugs kunt kopen en verkopen. Na lang nadenken en overleggen besloten wij hier XTC te bestellen, rode defqons met 160-204mg MDMA. Toen de envelop binnenkwam zagen ze er erg goed uit, ik kon niet wachten om een datum af te spreken! Uiteindelijk hebben wij het zaterdagavond 2 juni gebruikt, hier is ons verhaal.

We zaten bij J thuis een beetje tv te kijken en wat muziek te luisteren, praten over hoe je denkt dat het gaat worden, zenuwachtig, zweethanden. We hadden er zin in. We hadden ons wel ingelezen maar wisten alsnog niet precies wat er zou gaan gebeuren en wanneer. We hakte de pilletjes door de helft en namen alle 3 een helft in rond 10 uur. Na 3 kwartier voelde we niks, en omdat dat ons teleurstelde namen we voor de zekerheid ook de andere helft omdat er nog altijd goede hoop was. Om 11 uur zouden J's ouders thuiskomen dus moesten we voor 11 uur het huis uit. We besloten toen om naar de café de Steen te gaan en daar afwachten wat er zou gebeuren. D haalde een pakje sigaretten en we stonden in het rokershok, nog steeds geen effect. Op een gegeven moment kwam er toch een beetje energie bij ons maar dit was het geld niet waard. Toen we even besloten naar buiten te gaan om een aansteker te vragen, begon het bij P te werken. Zijn ogen gingen wijd open en hij begon sneller te praten, hij voelde zich al heel goed en energiek. D en ik konden hier erg om lachen en P ging telkens maar harder. Wij baalde en waren een beetje jaloers op P. P wilde even weg van de mensen dus besloten we achter 2 vrachtwagens te staan waar onze fietsen stonden. P was erg enthousiast en zei dat het zeker het geld waard was. Hij vertelde over dat alle kleuren intens waren en hij kon erg genieten van de intense muziek uit zijn telefoon.

Langzaam begon ik al iets te voelen, D nog steeds vrij weinig wat leidde tot een chagrijnige stemming bij hem. Op een gegeven moment voelde mijn armen ongeveer 5 gram, ik had kippenvel omdat het een beetje koud buiten was, maar dat kippenvel werd omgezet in enorme energie en tintelingen, ik voelde me vrij en dolgelukkig. Mijn zintuigen werkte perfect, lopen kostte helemaal geen moeite, nu wist ik het, binnen 5 minuten voel ik me perfect en alles was helder. En dat was waar, want in die 5 minuten spacede ik hem heerlijk. D had nog steeds geen effect maar P en ik voelde ons al geweldig. De hemel en de sterren waren zo mooi, nu besefte we echt hoe mooi deze avond was/zou worden. Ongeveer een kwartier later zei D dat het ook begon te werken bij hem. Hij vertelde over tintelingen langs zijn benen door zijn rug naar zijn hoofd. Nu werden wij alleen maar blijer, want nu werkte het bij iedereen! P: "Huh, kijk die fiets, dat is niet mijn fiets! Kijk m'n stuur, daar kan je toch niet meer mee fietsen man, en kijk hoe laag m'n zadel is, wtf, zo klein!" "Neuh P, die fiets is hardstikke mooi en goed" "Oke, maar het lijkt echt niet op mijne!" Ik voelde een bepaalde spierpijn in mijn benen wat niet echt heel fijn was dus ik ging even zitten en toen was het weer goed. Ik had overal zin aan, om chill te zitten maar ook om te feesten en te dansen, dus het maakte mij niks uit. Ik vond de hemel zo mooi, alle wolken zagen er veel mooier uit en waren gestroomlijnd, het was net een tunnel. En de zuiderkerk was ook prachtig omdat de klok lichtgaf. D tegen P: "Wow, P, wat ben jij eigenlijk klein!" Toen ik hier op lette was het inderdaad zo, ik zat nog steeds en ik leek evengroot als hem terwijl hij stond. Toen ik mijn ogen dicht deed zag ik een geel vlekje, en als ik aan iets dacht veranderde het vlekje in datgene wat heel gaaf was.
Op een gegeven moment zei D dat we snel naar de feestcafé Brave Hendrick moesten want de deuren gingen bijna dicht, dat vonden we een goed plan en we liepen erheen. Bij de bewaking fluisterden we "Ok jongens, nu even rustig doen en normaal." We moesten onze ID laten zien en konden daarna doorlopen.


Dit was alsof we een trap opliepen naar een hemel. Iedereen was aardig. We liepen naar een vriend van D, en hij vroeg of we met hem even bier gingen halen, waarop D antwoordde: "Neuh, ff een colatje, ik sta kankerstrak!" en had zijn wagenwijd open met enorme pupillen.
We besloten even naar het kleine café te gaan om een cola te bestellen. Toen we daar kwamen waren de lichten zo prachtig, ze schenen door het hele café, bij D zelfs dwars door zijn ogen voor zijn gevoel. Alle kleuren waren zo intens, we genoten echt. De cola smaakte zalig en was lekker koud. Telkens Als ik naar Ds wijd openstaande ogen keek verscheen er weer een glimlach op mijn gezicht. P ging even bij wat andere vrienden van hem staan die al snel tot de ontdekking kwamen dat hij wat op had en daar waren ze niet blij mee. P liep naar ons en vertelde wat er was gebeurd, nu werden we allemaal een beetje verdrietig. We gingen naar het groepje en legde uit dat je het gewoon een keer moest proberen en dat het heel gaaf was. Ook kregen we alle drie erg de neiging om onze kaken op elkaar te klemmen en onze tanden hard op elkaar knarsen want dat voelde erg fijn. Als ik naar D's ogen keek verscheen er altijd weer een glimlach op mijn gezicht, zo prachtig. P keek een beetje boos maar dat kwam omdat hij zijn kaken op elkaar hield, maar ook hij voelde zich nog top ondanks het akkefietje met die andere vrienden. Uiteindelijk begonnen helaas de effecten iets minder te worden en P kreeg het erg warm dus we besloten weer buiten te staan. Daar was het best koud dus we gingen toen naar mijn huis. Daar hebben we in mijn tuin erg goede gesprekken met elkaar gehad die we normaal nooit zouden hebben. We hebben elkaar nog beter leren kennen, we hadden vooral gesprekken over het leven, nostalgie, goede herringeringen en vriendschap. D deelde voor het eerst echt veel gevoelens en verhalen over slechte gebeurtenissen in zijn jeugd en nu snap ik ook goed waarom hij nou zo in elkaar zit. De hele avond waren we het overal allemaal mee eens en hadden dezelfde mening over alles. Als we complimentjes over elkaar gaven, voelde het echt als puur genot. Wij waren zo blij met elkaar. Nu voelde we ons echt heel chill, en roken voelde ook top. Het leek alsof ik de rook heel ver blies zonder moeite. Nog steeds voelde het lekker om je benen te bewegen. Zelfs al was het al bijna voorbij. P spacede nog behoorlijk want hij zag de deur shaken en hij dacht dat ik een bril op had. D en P hadden ook gewoon een traan tijdens die gesprekken in m'n tuin, ik ook echt een brok in mn keel van vreugde.

Toen we (dachten dat we) helemaal waren uitgespaced ging P naar huis en D en ik naar bed. Toen zette we onze favoriete DnB op en deden we allebei oortjes in. Toen kreeg ik nog meer closed eye visuals wat weer erg vet was. Wel had ik lichte hoofdpijn maar ik vond dat niet zo erg. Uiteindelijk sliepen we ongeveer van 5 tot 10 uur. De volgende dag nog steeds grote pupillen, wat euforie en meer energie dan normaal, en wat hoofdpijn. We hebben lekker urenlang nagepraat en wat gewandeld en GunBound gespeeld. In de avond ben ik uit eten geweest met m'n hele familie. Deze effecten bleven tot maandagmiddag, toen moest ik definitief van alles afscheid nemen.


Stan SB - Sonic Colours

Geschreven door J


Nu ik deze drug heb gebruikt is mijn kijk op de wereld bijhoorlijk veranderd in positieve zin. Ik denk dat ik echt dichter bij liefde ben gekomen dan ooit en ik besef nu dat het leven niet zomaar iets is wat je leidt, maar dat spiritualiteit en paranormaliteit en al die dingen eromheen echt wel bestaan, bijvoorbeeld dat gele vlekje met mijn ogen dicht zat daar echt niet voor niks. Ik heb meer respect voor iedereen en ik denk dat ik me nog vaker fijn ga voelen (in nuchtere toestand) dan normaal omdat ik meer dingen gewoon begrijp ofzo. Ook ben ik veel minder gaan vooroordelen (meer open-minded), sta open voor iedereen, geef meer dingen een kans waarvan ik normaal zou denken dat het niks is, ik ben drugsgebruikers meer gaan begrijpen, ik ben enorm geminderd met alcohol drinken (vrijdag en zaterdag 2 biertjes en dan ga ik over op water of frisdrank, normaal 1-3 per weekend aangeschoten of zelfs dronken), ik vindt andere emoties dan alleen maar blij nu ook veel interessanter, de emotie verdrietig vindt ik bijvoorbeeld ook heel mooi nu, en ik luister ook meer "sad-songs" (mineur) dan eerst. Ook kreeg ik een weer een traan en kippenvel toen ik deze 3 liedjes achter elkaar luisterde:

Stan SB - Skyward Bound
Calvin Harris - Feel So Close
Lykke Li - I Follow Rivers (The Magician Remix)
Rameses B - I Need You (feat. Charlotte Haining)
Laatst bijgewerkt door MDMAmazing op ma jun 04, 2012 10:41 pm, in totaal 2 keer bewerkt.
Ik voel me helemaal betoverd! - 210mg MDMA


Did: Alcohol, nicotine, wiet, hasj, truffels, kratom, silene capensis, ritalin, alprazolam, DXM, DMT, 2C-B, 4-FMP, XTC
To do: Lachgas, pure MDMA, mescaline, LSD, GHB, 6-APB, 2C-I, TMA-2, TMA-6, 2CT-2, 2CT-4, 2CT-21
Dont's: Cocaine, heroine, crystal meth, crack

MDMA CEV's
MDMAmazing
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 165
Geregistreerd: ma jun 04, 2012 6:02 pm

Re: Eerste keer XTC: So much love and peace.

Berichtdoor Saikedellik » ma jun 04, 2012 7:01 pm

Zo fucking herkenbaar allemaal. Mooi report man :) Vooral die goeie gesprekken kan ook zo chill zijn, het is tijdens het gebruiken leuk, maar ook als je niet gebruikt heb je een veel sterkere band met die mensen. Heb dit zelf ook al ervaren...

Mooi report man, alleen volgende keer als je iets via het TOR netwerk koopt wel laten testen bij een testcentrum he ;)
Junk.
Avatar gebruiker
Saikedellik
Donateur
Offline
 
Posts: 1712
Geregistreerd: vr jun 03, 2011 4:30 pm

Re: Eerste keer XTC: So much love and peace.

Berichtdoor MDMAmazing » ma jun 04, 2012 7:23 pm

Saikedellik schreef:Zo fucking herkenbaar allemaal. Mooi report man :) Vooral die goeie gesprekken kan ook zo chill zijn, het is tijdens het gebruiken leuk, maar ook als je niet gebruikt heb je een veel sterkere band met die mensen. Heb dit zelf ook al ervaren...

Mooi report man, alleen volgende keer als je iets via het TOR netwerk koopt wel laten testen bij een testcentrum he ;)
Hartstikke bedankt man. In die laatste zin heb je wel gelijk, maar het meest dichtstbijzijnde testcentrum is behoorlijk ver, en aangezien er op Google & ... al enorm veel positieve reviews over stonden, had ik er het uiterst vertrouwen in dat het toppers zouden zijn. We hebben ook een paar keer geknuffeld met z'n 3en. Volgens mij als ik met een meisje zou knuffelen zou ik echt een explosie van liefde in m'n maag krijgen. D had mij met m'n 69 kilo zelfs even opgetilt (dacht toen dat ik zweefde), en de dag daarna nog aardig last van z'n rug :lol:
Ik voel me helemaal betoverd! - 210mg MDMA


Did: Alcohol, nicotine, wiet, hasj, truffels, kratom, silene capensis, ritalin, alprazolam, DXM, DMT, 2C-B, 4-FMP, XTC
To do: Lachgas, pure MDMA, mescaline, LSD, GHB, 6-APB, 2C-I, TMA-2, TMA-6, 2CT-2, 2CT-4, 2CT-21
Dont's: Cocaine, heroine, crystal meth, crack

MDMA CEV's
MDMAmazing
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 165
Geregistreerd: ma jun 04, 2012 6:02 pm

Re: Eerste keer XTC: So much love and peace.

Berichtdoor Saikedellik » ma jun 04, 2012 7:29 pm

Haha jah de reviews kunnen allemaal wel mooi zijn, maar je hebt geen idee van wie je het koopt, kan heel goed troep in zitten. Als je langer een vaste dealer hebt, en die vertrouwt, dan kun je het testen nog wel es achterwege laten, maar via ... zou ik toch altijd wel ff zekerheid willen hebben...

En ja, meisjes knuffelen op MDMA is fucking lekker :love:
Junk.
Avatar gebruiker
Saikedellik
Donateur
Offline
 
Posts: 1712
Geregistreerd: vr jun 03, 2011 4:30 pm

Re: Eerste keer XTC: So much love and peace.

Berichtdoor Zout » ma jun 04, 2012 8:49 pm

Wauw mooi report, zo hoort de eerste keer te zijn!
Avatar gebruiker
Zout
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 117
Geregistreerd: do dec 08, 2011 5:50 pm

Re: Eerste keer XTC: So much love and peace.

Berichtdoor Destudent » wo jun 06, 2012 10:13 am

Keihard spacen in feestcafe Brave Hendrick, dat zou ik echt niet trekken :woeh:. Ik doe het alleen in omgevingen waar iedereen "aan" is en ik sowieso geen bekenden met een anti-drugs mindset tegenkom. Techno :rock:.
Erg tof geschreven report! Pas wel op met grinden anders sponsor je zo weer een wintersportvakantie voor je tandarts;)
Destudent
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 93
Geregistreerd: za feb 18, 2012 2:46 pm

Re: Eerste keer XTC: So much love and peace.

Berichtdoor supermario » do jun 07, 2012 9:03 pm

We swingen nu al een tijdje, maar wappen zat er nog niet in omdat we dat echt samen met iemand wilden beleven waar we ons goed bij voelden en die we kunnen vertrouwen. Groot was onze verbazing toen plots één van de koppeltjes die we goed kenden vroegen of we eens naar een "pret-feestje" van hun wilde gaan. Ik samen met m'n vrouw zijn daar natuurlijk op ingegaan.

Het was een zeer bescheiden feestje met vier supermooie koppels, dus dat kon al zeker niet stuk. Vrij vroeg in de avond begon iedereen zich rond een tafel te staan waar de snoepjes tevoorschijn kwamen: de pilletjes hadden allemaal verschillende kleuren en namen (olifantjes, mercedessen, ...) en ook kleine tubes vloeistof. Voor ons was dit uiteraard allemaal nieuw, dus ik als een gek beginnen vragen wat al die snoepjes waren: het bleek om xtc, speed en ghb te zijn. Het bevriend koppel stelde ons voor om met een half xtc pilletje te beginnen. Iemand schreef op een blad papier de tijden op wie wat heeft genomen. Dus wij kregen ons eerste "half" xtc pilletje. Ik en m'n vrouw keken samen naar elkaar en besloten om het in te nemen. En toen wachten, wachten en nog eens wachten...

Een drie kwartier later voelde ik niets. Ik vroeg aan m'n vrouw of zij al iets voelde, maar ook zij voelde niets. De meeste andere koppels waren al behoorlijk "in de wolken". Toen hebben we samen de andere helft van het pilletje genomen, en opnieuw begonnen we te wachten en te wachten en te wachten...

Drie kwartier later, anderhalf uur na ons eerste half snoepje, voelden we nog steeds niets, terwijl al de rest al rustig aan't genieten was van hun snoepjes. Het bevriend koppel zei ons dat het de eerste keer normaal is dat het niet wil aanslagen. Teveel spanning kan ervoor zorgen dat het pilletje niet werkt. We zijn dan maar rustig op de matrasjes gaan liggen.

Plots werden er ballonen bovengehaald. Daar wilde we natuurlijk ook wel eens aan zuigen. Ik weer als een razende gek beginnen vragen te stellen, van wat zit erin, hoe geraak je eraan, ... Blijkt dus om een slagroomspuit te gaan met lachgas capsules die je in de Makro kunt kopen. Ze hadden voor mij en m'n vrouw een ballon klaargemaakt met elks drie capsules. We zijn gaan terug op de matrasjes gaan liggen en toen diep uitgeademd en vervolgens van de ballon gezogen, de lucht eventjes vasthouden en vervolgens weer in de ballon uitblazen.

BANG! Op één second van de aarde naar de hemel. En plots begon de xtc eindelijk aan te slagen. Het gevoel dat ik toen had is moeilijk te omschrijven. Iedereen was superlief, de vrouwtjes waren mega lekker, m'n vrouw was 1000000 mooier en liever geworden. De mensen die daar waren kenden we maar een paar uur, maar het leek of het m'n boezemvrienden waren. Ik kon m'n diepste geheimen aan hun kwijt, zo voelde het aan. Op dat moment wou ik met elke vrouw wel neuken, alleen een erectie zat er in zijn geheel niet meer in. De goesting was er nochtans wel, maar mijn kameraad wou niet meewerken.

Helaas heeft het gevoel niet langer dan een uur geduurd. Ik heb de weken nadien het internet afgeschuimd op mdma. Het blijkt dat je achteraf van mdma er een kater aan overhoud. Ik heb dit allesinds niet meegemaakt. Ook heb ik de dagen achteraf géén dipje gekregen ofzo. Ik weet niet of dit normaal is of niet? Mss geen goede pil?

Morgen gaan we opnieuw naar een trance-feestje opnieuw met supermooie mensen. Alleen weet ik nog steeds niet of ik iets ga nemen of niet. Ik denk dat ik wss weer teveel gefocused ga zijn op hetgeen wat gaat komen. Ook vind ik het spijtig dat je van xtc geen erectie kunt krijgen, terwijl ik op dat moment er echt wel voor wil gaan. Vrienden vertellen me dat de meeste er een viagra of kamagra bijnemen om dat probleem op te lossen, of eventueel xtc icm ghb te nemen. Maar om eerlijk te zijn, ghb schrikt me enorm af. Maar mdma + viagra zal ook wel niet echt veilig zijn.
Avatar gebruiker
supermario
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 247
Geregistreerd: vr mei 25, 2012 10:22 pm

Re: Eerste keer XTC: So much love and peace.

Berichtdoor Saikedellik » do jun 07, 2012 9:12 pm

Raar man, dat het zo kort duurde. Klinkt toch haast als iets anders dan MDMA... Of het moeten gewoon hele slappe pillen zijn, maar die bestaan tegenwoordig haast niet meer. Probeer de volgende keer dat je dit doet je pillen te laten testen op een testcentrum... Dan weet je precies wat er in zit, en verklaart het misschien waarom het niet in wou slaan en het ook zo snel weer over was.

Dat je geen kater hebt zou kunnen, ik had het mn eerste keer ook niet... De katers kwamen pas na vaker gebruiken echt...

Wat betreft GHB, lees je goed in van tevoren als je het wilt doen, doseer nauwkeurig, niet bijdoseren binnen 3 uur, etc.. Als je je goed inleest kan het ook heel leuk zijn. XTC zo snel zou ik niet weer doen, probeer er altijd 3 maanden tussen te houden, dan blijft het gevoel op zn mooist.

Oh en je mag voor je eigen triprport ook best een eigen topic aanmaken, zodat je dit topic niet "vervuilt" en ook zelf alle roem voor je eigen topic gaat krijgen.
Junk.
Avatar gebruiker
Saikedellik
Donateur
Offline
 
Posts: 1712
Geregistreerd: vr jun 03, 2011 4:30 pm

Re: Eerste keer XTC: So much love and peace.

Berichtdoor supermario » do jun 07, 2012 9:37 pm

@Saikedellik

Wat betreft het testen van die snoepjies, hoe gebeurt dit in de praktijk? Ten eerste ben ik een belg, ten tweede ik kan toch moeilijk één snoepje kopen van iemand, dat laten testen, en als het goed is er nog 10 bijkopen zeg maar. Wie garandeert mij dan die die 10 andere snoepjes van dezelfde kwaliteit zijn als het referentie snoepje? Of moet ik er ineens 10 kopen en er eentje laten testen in de hoop dat die andere ook van dezelfde kwaliteit zijn?

Ben zelf op het moment bezig om uit te pluizen waar ik aan zo'n snoepjes kan geraken zonder andere swingersvrienden ermee lastig te vallen, snap je? Maar ik heb ondertussen al ervaren dat het een vrij gesloten wereldje is, wat ik ook kan begrijpen natuurlijk.

Zoveel vragen, maar o zo weinig antwoorden.

[Ooops, nu bevuil ik het topic opnieuw, sorry]
Avatar gebruiker
supermario
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 247
Geregistreerd: vr mei 25, 2012 10:22 pm

Re: Eerste keer XTC: So much love and peace.

Berichtdoor Saikedellik » do jun 07, 2012 9:45 pm

Hm ok in Belgie is dat idd erg lastig... Of je moet er al voor naar Nederland willen rijden :P

Tsja, een dealer zoeken duurt soms even, maar dan is dat het ook waard ;) Succes met de zoektocht, ik had het gewoon wel aan een van die vrienden gevraagd, is toch het makkelijkst denk ik ;)
Junk.
Avatar gebruiker
Saikedellik
Donateur
Offline
 
Posts: 1712
Geregistreerd: vr jun 03, 2011 4:30 pm

Re: Eerste keer XTC: So much love and peace.

Berichtdoor Hi-Hat » vr jun 08, 2012 3:15 pm

Tof report, man. Klinkt als een fantastische avond!
Ik ga vannacht sinds 6 maanden weer eens een pilletje doen en ik krijg er echt nog 10 keer meer zin in door dit report! :D
Come meditate on bass weight.
Avatar gebruiker
Hi-Hat
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 697
Geregistreerd: ma feb 28, 2011 10:36 pm

Re: Eerste keer XTC: So much love and peace.

Berichtdoor E-lusion » wo jul 04, 2012 2:25 pm

Zoveel dingen die je beschrijft zijn zo herkenbaar :D. Zweverig gevoel, heerlijke gesprekken, één worden met de muziek en alles accepteren zoals het komt zijn aspecten die ook altijd aanwezig zijn in mijn xtc ervaringen. Dit weekend ga ik na een half jaar weer hard. Kneiterveel zin in :D. Hoe was jouw trip Matheson?
E-lusion
Newbie
Offline
 
Posts: 17
Geregistreerd: wo jul 04, 2012 12:54 pm

Re: Eerste keer XTC: So much love and peace.

Berichtdoor Dreuge » wo jul 04, 2012 6:18 pm

tl;dr
~*Hardcore Is A Way Of Life And If You Are Against It Than FUCK YOU!!*~

~*Take Me The Way I Am And Than We Could Be Friends*~


~~~~~FREE GONZO~~~~~
Avatar gebruiker
Dreuge
Einsteins koffiebitch
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4615
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 10:22 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner