Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

eerste keer XTC

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

eerste keer XTC

Berichtdoor rode oortjes » do maart 26, 2015 11:53 pm

waar? bij een vriend thuis.
personen: 5 jongens inclusief ik.
hoeveel? 0.45 blauwe warner bros,

inleiding:

ik heb altijd al vrienden om me heen gehad die gebruiken, zelf wou ik het ook proberen maar de gedachten dat mijn neef helemaal ontspoort is geraakt hieraan weerhield mij ervan. tot dat het moment was dat ik aan het werk was op een vrijdag avond en mijn beste vriend vroeg of ik ook kwam chillen. hij had me al uitgelegd en ik vertrouw hem enorm en stemde toe.

de avond:

om 9 uur was ik bij de jongen T aangekomen (mijn beste vriend). de andere jongens J,L en R waren er al. we besloten om 9.30 de eerste te nemen. omdat ik zelf met mijn gedachten een beetje bij mijn neef zat had ik een kwartje genomen.

10.15
we waren tv aan het kijken en en ineens voelde ik me benen zwaar worden en voelde ik een enorm chille warme rush geleidelijk vanaf me tenen naar me hoofd gaan. op dat moment kwam het bij de jongens ook omhoog en hadden we allemaal zoiets van wow, heel relaxt dit! (hun hadden al aantal keer ervaring). ik werd een beetje wazig in me hoofd en ik kon niet meer stil staan. HET WAS BEGONNEN!

11.00
het leek alsof de tijd ZO ontzettend sloom ging terwijl ik het heel erg naar me zin had! ik zat aardig te wausen en ineens zegt T tegen mij geen mij is een knuffel maat! het voelde super relaxt omdat ik dan even mezelf ontspande. ineens loopt R naar buiten en kotst op de tegels, iedereen was bezorgd en heeft mij verder niet beïnvloed, misschien omdat ze ook zeiden dat dat gewoon kan gebeuren als je maag het even niet trekt.

11.30
we besloten sfeer lampen aan te zetten en de muziek wat harder te doen. we hadden het donker gemaakt en een lava lamp op tafel gezet. ook had hij van die lampen die je om kan draaien en dan een mooie gloed heeft op het plafond. verder ging ik moeilijk relaxt en besloten we nog wat bij te nemen. ik nam een halve warner bros erbij.

12.00
hij kickte overnieuw ziek lekker in en begon nu echt te wausen als een konijn! me ogen waren moeilijk groot, alles was vaag en relaxt, muziek ging op z'n hardst aan ( hij woont vrijstaand) en me kaken begonnen te malen alsof ik hete bitterballen aan het eten was.

12.30
veel dingen die hun zeiden geloofde ik. we hadden inmiddels al onze shirts uitgedaan. T is erg bruin van zichzelf en in het donker leek het net of hij een zwart t-shirt aan had, terwijl hij geen shirt aanhad XD. ook had J ineens 2 zonnebrillen op zn achterhoofd zitten! toen ik naar buiten ging om te roken vertelde R mij om met mijn blote voeten door het vochtige gras te gaan, ik door het gras en kreeg per direct een big smile vanaf het eerste contact! oww wat was dat zalig! het vochtige gras kietelde tussen je tenen, al snel dook ik met me handen en hoofd in het gras XD.

13.00
we gingen nog steeds allemaal moeilijk hard en was een groot waus fissa geworden. vanaf dit moment begon ik zwaar te hallucineren terwijl de rest dat niet had. ik zei helemaal niks tegen hun dat ik hallucineerde. wel hadden ze me verteld dat je het allemaal moet accepteren omdat je dan het juist leuk gaat vinden. ik zei ook een paar keer tegen mezelf dat ik dit gewoon chill vond en het erbij hoord! toen ik J aankeek werd ze hoofd ineens moeilijk groot en had hij aan 1 kant ineens allemaal blauwe plekken en werd het helemaal opgezwollen. als ik dan weer goed keek was het ineens weg.

14.00
iemand pakte een nat washandje en ging over me rug heen, NOG NOOIT ZOIETS LEKKERS GEVOELD!!! ik vroeg heel lief of ik het washandje mocht lenen en begon in me nek rug en voorhoofd te vrijven. wat een gevoel was dat! ik keek ineens in de spiegel van de woonkamer en zag dat ik moeilijk gespierd was! (ben wel gespierd maar niet overdreven). we gingen met z'n alle vergelijken en ik kreeg veel complimenten, wat echt heel chill is op z'n moment.

14.30
de effecten werden allemaal wat minder en kon voor het eerst ineens naar de wc. ik besefte ineens dat ik ook thuis zou slapen en ik ook onderhand wel naar huis kon gaan. ze vroegen mij of het verstandig was om naar huis te gaan of beter daar kon blijven slapen, ik concludeerde dat ik beter daar kon slapen en heb keurig me ouders gesmst dat ik daar sliep omdat ik nogal dronken was.

15.00
ik lig eindelijk in me bed. me lichaam voelde moe aan en ik was ook gewoon op. toen ik me ogen dicht deed leek het wel of ik ''half'' sliep. ik was volop aan het denken in me hoofd en zag het visueel voor me, terwijl ik zeker wist dat ik me ogen dicht had!

15.45
ik lag nog steeds zo moeilijk hard te denken en besefte ineens dat ik met nog iemand op de kamer sliep, ik vroeg of hij nog wakker was en dat was ie ook. we hadden nog even gepraat en later vielen we allebei in slaap.

volgende dag:
we hadden netjes het huis met z'n alle opgeruimd en concludeerde dat het een hele zieke avond was geweest en we het zeker over gaan doen!

toch zit ik met een vraag:
hoe kan het ineens dat het leek alsof ik uit mijn lichaam trede en alles visueel zag? komt dat omdat ik gewoon nog volop aan het wausen was? hoe zit dat in elkaar?

dankjewel voor het lezen en als je me vraag kan beantwoorden graag!
rode oortjes
Newbie
Offline
 
Posts: 20
Geregistreerd: do maart 26, 2015 11:13 pm

Re: eerste keer XTC

Berichtdoor Gabber » vr maart 27, 2015 1:47 am

Leuk report, klinkt als een heerlijk avondje!
Fijn dat je eerste keer zo'n mooie ervaring was.
Over je vragen, ik denk dat het voor iedereen ander is maar als je erg moe bent en de pillen zijn uitgewerkt wil je nog wel eens behoorlijk vaag worden.
Ik heb zelf dan altijd erg vage ideeën en van het ene vage idee ontstaat weer een andere en die dingen zie ik dan ook echt achter mn ogen afspelen (met mn ogen dicht)
Expect the Unexpected
Avatar gebruiker
Gabber
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 39
Geregistreerd: di feb 03, 2015 6:23 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner