Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Eerste keer XTC - Wat een ervaring!

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

Eerste keer XTC - Wat een ervaring!

Berichtdoor Lunaticsx » zo dec 08, 2013 9:01 pm

(24, M)

Graag zou ik jullie willen vertellen over mijn overweldigende XTC ervaring. Een onbeschrijflijk gevoel, wat waarschijnlijk moeilijk op papier te krijgen is. Maar ik doe m'n best!

Waarom?
Ik ben altijd vrij sceptisch geweest met harddrugs en heb weinig vrienden die deze middelen gebruiken. Ook bij de verhalen van anderen dacht ik meestal 'het zal wel, ik drink liever een biertje'.
Ook mijn ervaringen met drugs zijn niet altijd zo positief. Blowen doe ik nooit, behalve als ik dronken ben, wat eindigt met mijn hoofd boven de wc pot. Spacecake heb ik serieus een keer een bad trip van gehad (niet meer kunnen bewegen, je hart horen bonken, zweten als een jekko, angstig etc.).

Door deze ervaringen ben ik er niet van gaan houden en had ik de neiging om alle soorten drugs over één kam te scheren. Maar nu heeft zich het tegendeel bewezen!!

Voor de inname
Ik had eerst een hele dag gewerkt van 7 tot 5. Ik was daarom ook behoorlijk moe en niet zo in een feeststemming. J., een maatje van mij, had 2 XTC pillen geregeld om te gebruiken voor een feest waar we die nacht naartoe zouden gaan. Het was een lichtblauwe, gespikkelde pil. Ik had geen flauw idee hoe sterk deze was en hoe ik me er bij zou gaan voelen. J. liet via facebook zien van wie hij de pillen had geregeld. Van deze mocro kreeg ik absoluut geen goed gevoel, maar ik dacht: fuck it!

We zaten met z'n tweeën bij mij thuis en waren verschillende manieren aan het bedenken hoe we deze pillen op het desbetreffende feest naar binnen zouden smokkelen. Eerst had ik ze in een sigarettenpakje gedaan, toen in m'n schoen, daarna in mijn portemonnee en ten slotte heb ik ze in een klein broekzakje van m'n broek gedaan haha.

Omdat ik niet meteen een hele wilde innemen, besloten we om de pillen door de helft te snijden. Er zat geen breuklijn op, dus het ging ook tamelijk amateuristisch. Met een groot bakkersmes probeerden we de pillen door te snijden. Bij ons allebei verbrokkelde de helft. Deze helft hadden we meteen ingenomen, en de 2e helft meegenomen naar het feestje.

De inslag en werking
Ik voelde me in de rij bij het feestje al wat zweterig en was stiekem wat nerveus, voor wat er zou gaan gebeuren. Eenmaal binnen heb ik eerst een paar biertjes genuttigd en ben daarna overgegaan op water. Een uur na inname voelde ik nog vrij weinig, dus besloten het andere halfje in te nemen.
We gingen naar een grote zaal vol met mensen, om daar in het midden te gaan dansen. Op gegeven moment voel ik me wat angstig en had door dat er iets veranderde.

Ik moest even naar buiten, want het gevoel overviel me. Een beetje paniek dus, met wat misselijkheid. Ik heb even rustig gepraat met iemand en het paniekgevoel was al snel weg. Toen ik terug naar de zaal ging voelde ik me ontzettend blij en opgetogen. Ik had niet kunnen bedenken dat het ZO LEIP zou zijn. Alles wat mensen mij ooit vertelden over XTC, klopte gewoon. Kauwend als een gek, danste ik op de allerslechtste muziek (die natuurlijk op dat moment prachtig was).

Volgens mij heb ik wel 100 keer gezegd hoe lekker ik me voelde en hoe prachtig ik dit vond. De avond vloog gewoon voorbij. Ik had gewoon het gevoel alsof de muziek zich afspeelde in mijn lichaam. De bas-trillingen van de techno muziek waren zo ontzettend intens en voelden heerlijk aan.
Gesprekken met mensen waren zo fijn. Ik kan me nog herinneren dat ik met een meisje in gesprek was die ik niet kende. Uiteraard heb ik haar meteen verteld hoe lekker ik me voelde, en dat ik een pilletje had geslikt. De inhoud van het gesprek sloeg nergens op, maar de manier waarop ik met haar praatte was geweldig. Het gevoel alsof je perfect op elkaar aansluit in een gesprek, dat alles wat gezegd wordt prachtig wordt beschreven en precies klopt. Naja genoeg ;p

Een vriendin van me die ook aanwezig was, had ook gebruikt. Zij besloot om 02:00 bij te nemen en vroeg of ik ook wilde. Dit heb ik niet gedaan, omdat ik me zo ontzettend lekker voelde en niet wilde dat dit zou veranderen. Achteraf een goede keuze geweest. Zij begon na de 2e inname in te kakken en werd ongelooflijk moe.

Om 05:00 uur was het feest afgelopen en stopte elke DJ met spelen. Ik voelde me nog steeds zo blij en actief en ik wilde gewoon doorgaan met feesten. J. was erg moe en ging thuis eigenlijk gelijk slapen. Ik heb de muziek op gezet en heb zeker nog wel een uur gedanst in mijn appartement.
De dag en week erna was ik eigenlijk nog steeds euforisch over die nacht. Veel mensen heb ik ook aangeraden om eens een pilletje te nemen, terwijl ik dat voor dat weekend echt nóóit zou doen.
Achteraf ook wel een beetje spijt van haha. Maar ik moest het gewoon kwijt. Fantastisch!!

Oja ter info: ik heb 1 x eerder xtc gebruikt toen ik op visite was bij een maatje. Ik zei dat ik niks voelde en ben toen naar huis gegaan. Toen ik thuis was had ik ontzettend grote pupillen en ben ik maar op bed gegaan. Na de hele nacht gewoon met mijn ogen open gelegen te hebben, ben ik naar m'n werk gegaan. Deze 1e keer had ik niets van het euforische gevoel gemerkt en sowieso had ik het idee dat het geen effect bij me had. Daarom is deze 2e keer misschien ook wel zo ontzettend euforisch. Omdat ik al wat sceptisch was en niet altijd positieve effecten heb bij drugs, was het natuurlijk nog meer euforisch dat dit wel goed ging. En ik ging hardddddd :rock: :rock:

Het verhaal zal vast herkenbaar zijn, maar ik moest het even kwijt xD.
Ik ben nog wel benieuwd hoe sterk de pil is geweest. Helaas weet ik dat niet. Misschien iemand een idee bij de nogal vage beschrijving? Lichtblauw, licht gespikkeld, geen breuklijn. Helaas weet ik niet meer of er ook een logo'tje op was gezet. Niet een hele herkenbare in ieder geval.

Ik zeg: Weg met alcohol! Na zo'n 2/3 maanden ga ik sowieso weer 1tje innemen bij een vet feest!
Lunaticsx
Newbie
Offline
 
Posts: 5
Geregistreerd: zo dec 08, 2013 8:15 pm

Re: Eerste keer XTC - Wat een ervaring!

Berichtdoor Prototype » zo dec 08, 2013 9:18 pm

Leuk dat je het naar je zin hebt gehad :)
Je doet er inderdaad goed aan om 3 maanden te wachten, dit geeft je hersenen weer de tijd om te herstellen en om je serotonine niveau weer op te krikken.
Als je niet elke keer 3 maanden wacht zal het effect steeds iets verminderen totdat er niet zo veel meer aan is. ( dit gaat wel een tijd goed, maar tolerantie is onomkeerbaar bij xtc )
Verder vroeg je nog wat voor pil het geweest zou kunnen zijn, misschien herken je een van deze?
Blauwe superman:
Spoiler! :

Blauwe defqon:
Spoiler! :

Blauwe albert heijn:
Spoiler! :
I'll make my own drugsforum! With blackjack and hookers!
In fact, forget the forum!
BEK HOUWE, NEUS VOLSTOUWE.

Frog schreef:Predatorprotomotherucking t rex
Avatar gebruiker
Prototype
Harder dan de rest
Donateur
Offline
 
Posts: 7474
Geregistreerd: do aug 01, 2013 11:57 pm
Woonplaats: The Void

Re: Eerste keer XTC - Wat een ervaring!

Berichtdoor Lunaticsx » zo dec 08, 2013 9:29 pm

die eerste en derde sowieso niet. Die 2e zou het kunnen zijn ja! Kzal eens googelen wat de inhoud daarvan is.
Lunaticsx
Newbie
Offline
 
Posts: 5
Geregistreerd: zo dec 08, 2013 8:15 pm

Re: Eerste keer XTC - Wat een ervaring!

Berichtdoor Vinnie » zo dec 08, 2013 9:53 pm

leuk report om te lezen en heel herkenbaar :grin:
Miss E schreef:Gaat liever als een dronken tokkie de boel op stelten zetten dan vogels spotten.
Avatar gebruiker
Vinnie
DF Addict
Offline
 
Posts: 5025
Geregistreerd: zo feb 26, 2012 1:26 am
Woonplaats: †G-Town †

Re: Eerste keer XTC - Wat een ervaring!

Berichtdoor lemonhaze » zo dec 08, 2013 10:26 pm

Mooi dat het zo'n leuke ervaring was en zoals prototype al zegt.. goed dat je er 2/3 maanden tussen wil houden!
Als je eenmaal een uitzondering heb gemaakt met de 3-maanden regel, gebeurt het (meestal) vaker :roll2:
acid and good vibes
Avatar gebruiker
lemonhaze
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 978
Geregistreerd: ma dec 31, 2012 6:27 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner