Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Eerste keer XTC..WAUW!!

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

Eerste keer XTC..WAUW!!

Berichtdoor w0lfje89 » zo feb 09, 2014 10:25 pm

1. Even voorstellen en inleiding

Mijn naam is A. 24 jaar jong, 86 kilo en 178 cm groot. Ik heb diabtes type 2, en was vooral hier bang voor. Voorheen altijd een tegenstander van harddrugs, heb van dichtbij meegemaakt hoe het ook kan mis kan gaan. Maar na vrijdag ben ik volledig van mening veranderd.


2. Voorloop en hoe we tot het idee zijn gekomen tot gebruik


We hadden deze avond 6 weken van te voren gepland, ik en 7 maten zouden vrijdagavond drugs gaan gebruiken. Ik ben 5 weken en 6 dagen er vrij nuchter onder geweest en had er echt zin in. De bewuste vrijdag hoefde ik maar een half dagje te werken, dus dat was een ideaal. Vanuit mijn werk in de trein naar mijn maatje toe waar het feest gehouden zou worden.

We hebben samen boodschappen gedaan voor het eten, drinken en lekkernijen voor tijdens het spacen.
We hadden besloten wraps te eten met kip en paprika, lekker gezond en niet te zwaar op de maag.
Ijsjes gehaald, fruit mentos, kauwgom, dextro (voor m'n suiker) en cola, cola ligt, 7-up etc.

Rond 5 uur waren we thuis van boodschappen doen en vanaf dat tijdstip kwamen de andere maten binnen.
Om 6 uur ging mijn maat het eten voorbereiden zodat we op tijd konden eten en het eten even kon zakken. Normaal eet ik 4/5 wraps, maar mijn maatje zei dat ik het vandaag maar rustig aan moest doen met het eten, zodat mijn maag niet al te vol was voor ik de drugs ging innemen.


3. Onderweg naar gebruik toe en ervaring die hier zijn opgedaan

Na het eten werd ik met de minuut zenuwachtiger, omdat het nu toch echt dichtbij ging komen. M'n maten hadden er al ontzettend veel zin in, en zeiden na een uur na het eten van we gaan drugs pakken. Toen was mijn hartslag al vrij hoog, en sloeg er opeens toch weer een beetje twijfel in. Toen was mijn eerste gedachte; bij twijfel niet doen!
Maar ik dacht ik ga eerst zien hoe het bij mijn maten gaat inslaan (ervaren gebruikers), toen eenmaal R. er in zat ging hij helemaal los, hij bleef maar praten, en bewegen en dansen en hij zag er zoooo euforisch uit. Dat mijn twijfels helemaal weg waren. Tegen de tijd dat ik had besloten de pil vast te pakken en bijna in te gaan nemen was iedereen al helemaal wappie. Dus toen kon ik niet meer achter blijven.4. Het moment van gebruik en de trip zelf

Na al het getwijfel keek ik mijn beste maat aan, en hij gaf me een geruststellend knikje, zo van het is goed zo.
Dus ik een halfje (paarse lamborghini) naar binnen gewerkt, waar mijn maten eerst twijfelde of ik 3 kwart moest nemen of een halve heb ik uiteindelijk zelf besloten te beginnen met een halve, want je kan altijd het kwartje nog naar binnen gooien.
Nadat ik het halfje had ingenomen had ik mijn vriendin geappt dat ik hem had ingenomen, na 45 minuten stuurde ze een berichtje terug met de vraag of ik al iets voelde. Waarom ik mezelf bedacht van niet, dus ik dat kwartje naar binnen gegooid. Nou ik kan jullie zeggen na 8 minuten nadat ik het kwartje naar binnen had gegooid voelde ik mezelf een beetje rusteloos, licht in mijn hoofd en begon te zweten. Ik m'n beste maatje geroepen, en hij kwam wappie naast me zitten en vertelde me dat alles goed ging komen, en dat ik een onwijs gave trip ging krijgen. Nou dat gevoel duurde 3/4 minuten en toen kwam het!!

Een onwijs warm gevoel over heel mijn lichaam, energie voor 10, euforisch gevoel in heel mijn lijf en ik wilde alleen maar dansen. Op de achtergrond hadden we hardcore opstaan, normaliter niet mijn smaak van muziek, maar mijn god wat heb ik staan hakken en los staan gaan :woeh: Het is het meest geweldige gevoel dat ik ooit gevoeld heb!! Mijn kaken gingen als een dolle machine, en kauwgom kwam goed van pas. de smaaksensatie van de ijsjes en de fruitmentos waren geweldig!! Lekker het shirt uit en stampen haha.

Ik heb al mijn maten wel 100 keer bedankt voor deze ervaring en dat ik me zo goed voelde!
Ik heb me gevoeld als een koning, ik voelde me overheerlijk. Op een gegeven moment zei ik; als er sneeuw binnen zou liggen, zou ik een sneeuwengel maken. Ik heb iedereen geknuffeld, ik heb mijn vriendin gebeld om te zeggen hoeveel ik van d'r hield :love: ik heb andere vrienden en vriendinnen geappt, en zelfs mijn teamleider van het werk heb ik bedankt voor alles (dus dat krijg ik dinsdag te horen)

Na 4 uur begon het gevoel een beetje minder te worden, dus heb ik weer half op, het gevoel begon steeds meer te vervagen, hup weer een kwartje er in. Daarna was het feest, in eens misselijk en vervolgens :puke: . Dat was een domper op de avond, want mijn maten waren allemaal nog aan het spacen op 4fmp, XTC, pep en mdma kristallen. Nadat ik gekotst had zei me beste maatje (die echt goed voor me gezorgd heeft) dat het wel genoeg was geweest voor de eerste keer. Ik zei dat ik nog door wilde gaan, en hij gaf aan dat ik wel een likje MDMA kon pakken. Maar helaas geen effect meer.

Toen ben ik gaan zitten, en begon ik als een dolle te hallucineren, en dat was ook echt te gek! Een vriend van ons is 1,90, en heeft als hij van de kaart is diepe ogen, ik zat hem aan te staren en opeens veranderde hij in Frankenstein, dus ik moest lachen, en ik zo heeee R. je lijkt op Frankenstein waarop een paar maten moesten lachen omdat ze hem ook paar keer in Frankenstein hebben zien veranderen.
Een van me maatjes had een shirt aan met diepe V-hals, en hij veranderd in een vrouw met dikke tieten, oorbellen, rokjes en kort haar. M'n beste maatje zat naast me en zag precies hetzelfde, wij nog samen 15 minuten in de deuk gelegen omdat C. was veranderd in een chick haha.


5. Einde (of toch niet het eind?) van de trip

Het eind van de trip voelde ik echt goed aankomen, maar toen ik dacht dat het uitgewerkt was begon ik lekker te hallucineren.

6. De weg terug en comedown

Mijn comedown was wel een beetje klote, komt voornamelijk omdat ik zo'n lekker gevoel had en ik er in wilde blijven omdat al mijn vrienden er nog waren. Toen baalde ik als een stekker, mijn vrienden nog allemaal wappie en bij mij begon het steeds sneller uit te werken. Toen ik weer terug was, ben ik lekker gaan douchen, tanden geposte (wat heerlijk was na 40 sigaretten)7. De dagen en weken na de trip

De zaterdag en zondag waren eigenlijk best wel prima, alleen beetje misselijk geweest en geen zin om te eten. Echter na 3 dagen begon het normaal eten eigenlijk vanaf het ontbijt, ik verwacht nog wel de dinsdagdip, omdat mijn vrienden me daarvoor gewaarschuwd hebben.

8. Conclusie en laatste woord

Conlusie : Wauw wat een fucking vette ervaring!! Ik heb er echt van genoten, het was ontzettend heerlijke, geweldig, gewoon WAUW!
Dit gaat zeker niet de laatste keer zijn. Het was echt ongelofelijk vet! Ik heb genoten voor 100 mensen, en heb echt geen spijt dat ik het gedaan heb.

Mijn diabtes heeft niks geleden onder het gebruik van XTC, ik heb me de hele avond prima gevoeld, en hem om het uur 1 dextro naar binnen gegooid en een glaasje cola. Waardoor mijn suiker gewoon goed op hoogte bleef.

Al met al, een super onwijze ervaring. Ik ben verliefd geworden op XTC.
w0lfje89
Newbie
Offline
 
Posts: 4
Geregistreerd: zo feb 09, 2014 9:41 pm

Re: Eerste keer XTC..WAUW!!

Berichtdoor lemonhaze » zo feb 09, 2014 10:32 pm

Leuk beschreven, nu ik dit lees wil ik echt weer mijn eerste keer xtc opnieuw beleven! :kleuter:
acid and good vibes
Avatar gebruiker
lemonhaze
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 978
Geregistreerd: ma dec 31, 2012 6:27 pm

Re: Eerste keer XTC..WAUW!!

Berichtdoor Lager » ma feb 10, 2014 12:50 am

Leest heerlijk weg! Krijg spontaan weer die love gevoelens in me buik haha!

Verder raad ik je wel aan om eigenlijk niet bij te nemen omdat het meestal vrij weinig effect heeft zoals je zelf ook al aangaf. En laat er 3 maanden tussen om dat love gevoel te houden :D
Avatar gebruiker
Lager
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 239
Geregistreerd: di aug 20, 2013 3:10 am

Re: Eerste keer XTC..WAUW!!

Berichtdoor Perry » ma feb 10, 2014 1:54 am

Klinkt als n heerlijke ervaring! Overgeven komt vaker voor bij M, is jammer, maar niets aan te doen.
Overigens heb je echt veel teveel genomen over de avond verspreid en ben ik van mening dat je vrienden, de 'ervaren gebruikers' zich wel even mogen inlezen...
Je eerste dosis was prima, maar al dat bijpakken... (neem aan dat zij dat dus ook doen)
Verder combineren ze met pep en 4-FA? Lijkt mij ook niet bepaald verstandig...
MDMA & pep heeft al verhoogde neurotoxischiteit(? schrijf ik dit wel goed) en 4-FA is nog een research chemical, waardoor dergelijke zaken niet onderzocht zijn.
Ik zou 4-FA sowieso niet combineren overigens...
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13266
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Bij de buren in een boomhut.

Re: Eerste keer XTC..WAUW!!

Berichtdoor Aebi » ma feb 10, 2014 3:59 am

JongGeleerd schreef:neurotoxischiteit(? schrijf ik dit wel goed).

Nee. :geek:
Nobody exists on purpose, nobody belongs anywhere, everybody's gonna die. Come watch TV.
Avatar gebruiker
Aebi
It was good to be the king
DF Addict
Offline
 
Posts: 6371
Geregistreerd: wo dec 04, 2013 5:57 pm
Woonplaats: Boogie Wonderland

Re: Eerste keer XTC..WAUW!!

Berichtdoor Kockar » ma feb 10, 2014 8:20 am

heerlijk die reports over MDMA-ontmaagdingen :xtc: :xtc:
welkom in de wereld van drugs, er is geen weg terug :wave:
Avatar gebruiker
Kockar
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2328
Geregistreerd: vr aug 02, 2013 10:58 am

Re: Eerste keer XTC..WAUW!!

Berichtdoor w0lfje89 » di feb 11, 2014 2:34 pm

Gister mijn dipdag gehad, was er op voorbereid maar het voelde toch ellendig. De hele dag in de foetus houding in bed gelegen en mezelf zielig gevonden en heimwee naar mijn trip! Bijna niks gegeten pas tegen 22.00 uur een pizza naar binnen gewerkt.

Vandaag weer lekker positief in het leven en een positief gevoel naar afgelopen vrijdag! Zin in mijn volgende space, maar ook de discipline om te wachten de komende 3 maanden.

Als ik er op terug kijken alleen maar positieve dingen!! :D

Volgende keer inderdaad minder nemen, want zoals jullie aangeven werd ik alleen maar wazig van de extra halfjes.

Volgende keer 4fmp? Is dat een wijze beslissing?
w0lfje89
Newbie
Offline
 
Posts: 4
Geregistreerd: zo feb 09, 2014 9:41 pm

Re: Eerste keer XTC..WAUW!!

Berichtdoor Perry » di feb 11, 2014 5:55 pm

4-FA is ook leuk ja, maar er geldt wel kruistolerantie, dus niet binnen die 3 maanden.
Zoek je een bepaald gevoel?
De blijheid/love als met M is niet iets wat je binnen die 3 maanden op moet willen zoeken (als dat wel je plan was, iets tussen die 3 maand)
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13266
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Bij de buren in een boomhut.

Re: Eerste keer XTC..WAUW!!

Berichtdoor Frog » di feb 11, 2014 6:01 pm

Leuk report, er zijn trouwens al tips gegeven om het leuk te houden ook, dus dat is helemaal mooi.
Zelf wou ik dat ik nog kon genieten van XTC maar bij mij werkt het niet goed meer en de kater is helss.
Meestal komt bij mij de kater pas na een dag of 4,5 ik word dan heel er depressief, en mega pusyy, nog meer als normaal, dan kan zo om bijna alles huilen etc en voel me 2 a 3 weken vrij suïcidaal... zucht...

enieweeejj Erg tof dat je het leuk heb gehad, doe volgende keer wat kalmer aan, en ik kijk uit naar je volgende trip report :)
Avatar gebruiker
Frog
Badass Junkie
Verbannen
 
Posts: 2111
Geregistreerd: vr nov 01, 2013 11:52 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner