Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Eerste Tripreport: 6-APB

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

Eerste Tripreport: 6-APB

Berichtdoor Erwinat0r » ma nov 28, 2011 4:16 am

Ik zag dat er nog niet veel tripreports waren over het stofje 6-APB a.k.a. benzo fury. Aangezien ik momenteel toch niets beters te doen heb, ga ik mijn ervaringen delen van mijn ervaring.

ongeveer een maand geleden heb ik 6-apb besteld bij een vendor om die 'binnenkort' een keer te gaan gebruiken. Helaas heeft mijn huisgenoot die toen opgesnoept met een vriend van hem. Na een leuke trip was ik er nog meer van overtuigd dat ik het ook wou proberen. Dus weer nieuwe pillen besteld. (4 stuks van 125mg)

Setting
Het plan was om naar een concert van Kubus en Rico te gaan. Na dit concert konden we gelijk door naar met een dubstepfeest in dezelfde zaal. Ik zou met vijf vrienden gaan, twee daarvan zouden eerst bij mij komen chillen, de andere twee zouden we daar ontmoeten. Toen de twee vrienden hier waren heb ik samen met een van de twee allebei 1 pil naar binnen gewerkt. De andere vriend wou hier graag ons graag zien trippen en wij waren blij met een tripsitter. Ter informatie; Ik had de nacht ervoor maar drie uur geslapen en de middag ervoor buitenproportioneel gesport. (voor mijn doen dan) ik was dus redelijk naar de ratten voordat we zouden gaan nemen.

20:15 allebei een pil á 125mg naar binnen gewerkt.
21:00 Ik begon me energieker te voelen, kon niet zo goed meer stil zitten en had zin om muziek te luisteren en een beetje rondjes te lopen. De andere vriend (vanaf nu Kees, om het een beetje anoniem & gemakkelijk te houden) voelde nog niet zo veel.
21:15 Ook Kees begon rondjes te lopen door de kamer maar beweerde dat hij nog niet zo veel voelde van de benzo fury. Zelf voelde ik me prima, enigszins energiek, verder weinig bijzonders.
21:30 Het begon er een beetje in te klappen, we begonnen meer te praten. Zelf begon ik ook sneller te praten. Omdat we ons allebei erg fijn voelden besloten we om een mes te regelen, een pilletje in tweeën te hakken en allebei nog een halfje te slikken. Nog even in de spiegel gekeken om onze pupillen te bewonderen. Niet geschrokken, toch vrij groot.
21:35 We moesten naar het concert, we moesten namelijk om 22:00 aanwezig zijn, anders konden we niet meer naar binnen. Toen we eenmaal de voordeur achter ons dicht hadden gedaan beseften we ons dat me met zijn drieën maar 1 fiets hadden. Na 10 seconden babbelen hadden we besloten dat het niet verstandig was om met zijn drieën op een kleine damesfiets te gaan zitten. Ik kwam met het briljante idee om de niet-gebruiker te laten fietsen en mij een Kees te laten rennen. Na ongeveer een kilometer rennen had ik nog ontzettend veel energie, ik was alleen enorm buiten adem. Na even de tijd gecheckt te hebben besloten we dat we ook nog wel op tijd zouden komen als we zouden snelwandelen.
22:00 Perfecte timing. Even snel gepind, en we stonden in de rij. Ik en Kees zaten heerlijk te babbelen en waren enorm energiek. Nadat we onze jassen hadden opgehangen en muntjes gehaald gingen we naar de zaal. Twee flesjes water gekocht. (hulde voor Simplon trouwens, er zaten doppen op)
22:10 Kubus en Rico traden aan. Voor de mensen de het niet kennen; het is een beetje spacy/elektronische nederhop. Aangezien het nog niet heel druk was gingen we lekker vooraan staan. We gingen enorm lekker, dansen was leuk en de muziek was een stukje intenser.
22:30 Van een schattig meisje naast ons kregen we een lolly aangeboden, ze dacht dat we daar wel zin in zouden hebben. Dat had ze goed ingeschat. De smaak was enorm intens, ik kon de lolly niet langer dan tien seconden in mijn monden houden, zo zoet was het. Toch was het enorm fijn om ergens op te sabbelen. We besloten dat we enorm zin hadden in een sigaret en gingen de zaal uit om ons naar de rokersruimte te begeven. Sigaretten roken ervaarden we allebei als erg prettig.
23:30 We stonden nog steeds in de rokersruimte. Kees had in een uur ongeveer een half pakje leeg gerookt. We waren constant in gesprek met andere mensen.
1:00 Onze tripsitter kwam ons zoeken, had ons al twee en en half uur niet gezien bij het concert. Ook kwamen we erachter dat Kubus en Rico al lang was afgelopen. We waren nog steeds aan het praten met allemaal verschillende mensen. We concludeerden dat we ons enorm goed voelden. We waren enorm sociaal en hadden beiden enorm zin om te praten. Ook voelde ik me enorm 'scherp'. Ik had enorm goed in de gaten waar ik het over had, gesprekken gingen ergens over. Ook was ik enorm geinteresseerd in mensen.
1:10 - 3:45 In deze tijd was het rondjes lopen door het gebouw heen. Naar de wc water halen. Daar in gesprek raken met mensen, vervolgens elkaar kwijt raken. om elkaar vervolgens weer ergens te vinden. Ergens in dit stuk zijn de andere vrienden op stap gegaan. Wij vermaakten ons prima, dus besloten te blijven.
3:45 We concludeerden dat het een geweldige avond is. Ik heb nog nooit zoveel onbekenden gesproken. Ik denk dat ik ongeveer met 40-50 mensen heb gesproken. Allemaal leuke gesprekken met de meest uiteenlopende onderwerpen. De mensen daar waren allemaal lekker open-minded. Dit ook omdat vrijwel iedereen wel aan een drugs zat. Ik besefte me dat ik nog steeds enorm energiek was. Ook was mijn aandacht de hele avond niet verslapt. Ik voelde me echt helemaal fijn. Al uren lang het 'top on the world' gevoel.
4:00 Het sociale begon een beetje af te nemen. Ik had minder de behoefte om met vreemden te praten. We besloten toch nog maar wat van het feestje mee te maken.
4:00 - 5:15 We hebben heerlijk staan dansen. Nog steeds alle energie van de wereld. We hadden het gevoel dat andere mensen een stuk meer in de war waren dan wij. Veel mensen compleet raar zien rondlopen.
5:15 Het dubstepfeest was afgelopen. Even zitten twijfelen of we nog naar de afterparty wouden, maar uiteindelijk toch maar besloten om naar huis te gaan. geen van ons had zin om te fietsen, we waren allebei wel in voor een wandeling. Het wandelen was heerlijk, lopen ging als vanzelf.
5:45 We waren thuis aangekomen. we waren allebei nog totaal wakker. We besloten om lekker op de bank te gaan hangen met de tv aan.
7:30 We begonnen moet te worden, nog steeds lekker aan het praten. Ik kreeg moeite om mijn ogen open te houden.
9:15 Ik werd wakker al zittend op de bank. Dit omdat Kees terugkwam van de WC. We waren allebei in slaap gevallen, waarschijnlijk even voor achten. Ik besloot om op bed te gaan. Kees viste ergens een deken vandaan en is op de bank gaan slapen.

Ongeveer tot 2 uur geslapen. Vrij onrustig, vaak wakker en dan denken dat je te strak staat om te slapen. Echter viel ik elke keer weer in slaap.

Volgende dag
Lichte spierpijn in mijn hele lichaam, dit zal wel komen door de combinatie van het sporten en het feesten. Geen kater of iets dergelijks, ik voelde me enorm fit. Een stuk fitter dan normaal. Ook Kees had hetzelfde gevoel. Kauwen is enigszins gevoelig omdat ik dat afgelopen nacht al meer dan genoeg had gedaan. Toen er om 17:00 een vriend langs kwam, zag hij nog dat we het hadden gebruikt. Volgens hem keek ik alle kanten op en stonden mij ogen een stuk verder open dan normaal. Niet echt iets wat je wil gebruiken als je de volgende dag naar weer moet werken of iets dergelijks.

Mening
Tot nu toe de tofste drug die ik heb gebruikt. Ik heb een licht love-gevoel ervaren, een stuk minder dan bij xtc. Wel heb ik veel geknuffeld. Dit kwam echter door de vele meisjes die er rond liepen die wel aan de xtc zaten. Het leukste vond ik het sociale, urenlang heb ik met allemaal mensen gepraat, het was heerlijk. Ook had ik ontzettend veel energie. Deze combinatie heeft me een top-avond bezorgt. Wel kreeg ik ontzettend dorst van dit spul, ik heb heel wat litertjes water naar binnen gewerkt. Ook heb ik flink zitten zweten, echter kon me dat totaal niet deren.

Mijn huisgenoot had het vooral over visuals toen hij zijn trip beschreef, gezichten op de tv vervormden en stilstaande objecten bewogen en trilden. Ik en Kees hebben hier beiden niets van gemerkt.

Kortom een leuke drug. Over een paar maand maar weer eens nemen.

Het was niet mijn bedoeling om de tripreport zo lang te laten worden. Ik ben gewoon nogal enthousiast!
Laatst bijgewerkt door Erwinat0r op di nov 29, 2011 4:30 am, in totaal 2 keer bewerkt.
Erwinat0r
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 35
Geregistreerd: ma okt 31, 2011 2:36 am

Re: Eerste Tripreport: 6-APB

Berichtdoor Taxi. » ma nov 28, 2011 8:40 am

Goed report! :rock:
Wil dit stofje ook snel eens uitproberen. Alleen vind ik het jammer dat het love-gevoel wat minder is, want juist dat vind ik geweldig aan XTC.
Avatar gebruiker
Taxi.
I got some bad ideas in my head.
Donateur
Offline
 
Posts: 995
Geregistreerd: di sep 20, 2011 3:53 pm

Re: Eerste Tripreport: 6-APB

Berichtdoor Saikedellik » ma nov 28, 2011 7:13 pm

Mooi report man! Ik heb het ook wel es in de Simplon gebruikt, de perfecte locatie ervoor imo. Erg gezellig altijd in de rookruimte, iedereen gebruikt wel iets daar haha ;)
Junk.
Avatar gebruiker
Saikedellik
Donateur
Offline
 
Posts: 1712
Geregistreerd: vr jun 03, 2011 4:30 pm

Re: Eerste Tripreport: 6-APB

Berichtdoor XM77 » di nov 29, 2011 1:19 am

6-APB is er inderdaad eentje die nog steeds erg mijn interesse heeft. Alleen inderdaad jammer dat het love-gevoel wat minder lijkt te zijn. Mooi reportje iig ^^
XM77
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 246
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 2:41 pm

Re: Eerste Tripreport: 6-APB

Berichtdoor Jamess » ma dec 12, 2011 8:55 pm

Hahah, dub & dwars he, ben ik ook geweest. Hoe zag je eruit, mss ken ik je ;)
heb dat met misschien wel 100 mensen uren lopen praten voor me gevoel :D
sadboys2001
Avatar gebruiker
Jamess
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 881
Geregistreerd: ma nov 21, 2011 3:54 pm

Re: Eerste Tripreport: 6-APB

Berichtdoor Erwinat0r » di dec 13, 2011 7:10 pm

Als je bij de foto's van kubus en rico kijkt, sta ik op foto 14. met het gele shirt aan.

http://www.simplon.nl/content/view/23/25/ --> pics 2010-2011 --> kubus en rico

Het meisje waar ik mee sta te praten is trouwens het schattige lolliemeisje!
Erwinat0r
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 35
Geregistreerd: ma okt 31, 2011 2:36 am

Re: Eerste Tripreport: 6-APB

Berichtdoor Jamess » zo dec 18, 2011 9:02 pm

Hmmm, beetje onduidelijk maar als ik je had gezien kan ik het me wss ook niet meer herinneren. Een beetje te veel gesnoept van 't snoepgoed.
sadboys2001
Avatar gebruiker
Jamess
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 881
Geregistreerd: ma nov 21, 2011 3:54 pm

Re: Eerste Tripreport: 6-APB

Berichtdoor Karhu » zo dec 18, 2011 9:06 pm

Simplon :love: !
Avatar gebruiker
Karhu
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2032
Geregistreerd: vr feb 25, 2011 3:50 pm
Woonplaats: Groningen

Re: Eerste Tripreport: 6-APB

Berichtdoor Huggybear²³ » zo dec 18, 2011 9:31 pm

Als ik dit allemaal lees zie ik toch dat ik vaker naar simplon moet.... ben er maar een paar keer geweest :|
Avatar gebruiker
Huggybear²³
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 519
Geregistreerd: vr maart 11, 2011 11:17 pm

Re: Eerste Tripreport: 6-APB

Berichtdoor Karhu » ma dec 19, 2011 1:57 am

Huggybear schreef:Als ik dit allemaal lees zie ik toch dat ik vaker naar simplon moet.... ben er maar een paar keer geweest :|

DOEN! :love:
Avatar gebruiker
Karhu
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2032
Geregistreerd: vr feb 25, 2011 3:50 pm
Woonplaats: Groningen

Re: Eerste Tripreport: 6-APB

Berichtdoor Saikedellik » ma dec 19, 2011 11:02 am

21januari DUb&Dwars, zal ook wel weer een leuk feestje worden ;) Simplon is een toptent voor mensen van dit forum denk ik ;)
Junk.
Avatar gebruiker
Saikedellik
Donateur
Offline
 
Posts: 1712
Geregistreerd: vr jun 03, 2011 4:30 pm

Re: Eerste Tripreport: 6-APB

Berichtdoor Jamess » di dec 27, 2011 8:06 pm

Helaas zit deze jongen dan in zijn Tentamenweek en wil niet het risico lopen om fucked up te zijn tijdens m'n tentamen ):.

Maar idd Simplon is een top tent voor velen van dit forum!
sadboys2001
Avatar gebruiker
Jamess
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 881
Geregistreerd: ma nov 21, 2011 3:54 pm

Re: Eerste Tripreport: 6-APB

Berichtdoor Chrysopath » di dec 27, 2011 8:31 pm

Nice! Ik blijf er benieuwd naar, de energie boeit me ook wel.
Zij zien in de aarde een oneindige bron van kaas en botten.
Avatar gebruiker
Chrysopath
Always say less than necessary
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2145
Geregistreerd: di jun 14, 2011 2:25 am
Woonplaats: Pappa's SM-zolder

Re: Eerste Tripreport: 6-APB

Berichtdoor Yokibeer » za dec 31, 2011 9:07 pm

Nice report! heb hierdoor ook zeker intresse verkregen in 6-APB
Yokibeer
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 79
Geregistreerd: za dec 17, 2011 1:21 pm

Re: Eerste Tripreport: 6-APB

Berichtdoor Mad Hatter » do jan 19, 2012 4:21 am

Leuk report. Misschien moet ik dit goedje ook maar eens proberen al vind ik het nog vrij prijzig.
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter.

Which luckily I am.


Avatar gebruiker
Mad Hatter
Down with the bloody Red Queen!
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 454
Geregistreerd: zo okt 02, 2011 10:26 pm
Woonplaats: Wonderland

Re: Eerste Tripreport: 6-APB

Berichtdoor Erwinat0r » do jan 19, 2012 3:56 pm

Het is inderdaad redelijk prijzig. Echter relativeer ik dat soort dingen altijd met wat in op een avondje stappen uitgeef. Dan is het ineens niet zo heel duur :)
Erwinat0r
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 35
Geregistreerd: ma okt 31, 2011 2:36 am

Re: Eerste Tripreport: 6-APB

Berichtdoor bonghit » ma nov 11, 2013 11:12 pm

Mooi tripreport,
Duidelijk en boeiend geschreven 8-)

Ik kijk uit naar je volgende tr :grin:
Wie ben jij: bonghit
Wat zijn we: samen
Wat gaan we: Naar de klote
Avatar gebruiker
bonghit
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 3807
Geregistreerd: zo maart 13, 2011 9:39 pm
Woonplaats: in de coffeeshop


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner