Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Fantastische avond met een zuur randje (Speed, XTC, 6APB)

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

Fantastische avond met een zuur randje (Speed, XTC, 6APB)

Berichtdoor Takeru » di okt 27, 2015 2:57 pm

Hallo allemaal,

Na een lange afwezigheid leek het mij goed om weer eens een tripreport te maken. Is al van een tijd geleden maar nog steeds leuk. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden.

Wat: Speed (2 lijntjes) XTC (2 x 140 MG) en 6APB (1x 160 MG)
Tijdsduur: +- 11 uur
Gewicht: 105 KG

Op een donderdag in september had ik afgesproken bij een vriend (H) om lekker avondje te gamen en bij te kletsen. Ik heb hem lang niet 1 op 1 gesproken. Eenmaal aangekomen moeten we nog even boodschappen doen en begint de discussie wat we gaan eten. Al lopend naar de AH ontstaat het plan om wat speed te nemen en eventueel een pilletje erna. Dus de inkopen bestaan uit 2 spenen, kauwgom, veel verse fruit, 1 liter verse jus en perzikyoghurt.

Eenmaal terug in zijn huis ruimen we alles netjes op en nemen het eerste lijntje speed. Ik vergeet altijd weer hoe goor het smaakt en hoe lang het in je keel blijft steken!!! We zetten de Xbox aan en beginnen aan een potje Portal.

T 0.00: We merken allebei de speed boost. Vet geconcentreerd en enthousiast aan het gamen. Rood wijntje erbij, heerlijk.

T 0.30: De frustratie schiet omhoog als een level niet lukt. Ik ben er klaar mee. Accuut. Mortal Kombat it is.

T 1.00 Effect neemt wat af dus nog lijntje erbij. Inmiddels weer portal aan het spelen en dat gaat heerlijk.

T 1.30: Heerlijk voelbaar, hoog energie gehalte, concentratie valt weg. Tijd voor een pilletje XTC. H heeft er 4 liggen. Zegt dat ze licht zijn (140 mg). Doordat we al aan de speed zitten is het besluit gauw genomen, hele erin en gaan.

T 2.15 Hij begint op te komen. Muziek staan inmiddels aan, de gesprekken worden steeds beter. Zwetende handen, en mijn been begint als een razende te trillen. Time to fly!!!!

T 2.45 Heerlijk spacend met de lichten uit, mooie lampjes aan en het broederlijke gevoel dat ik bij H heb, word ineens enorm versterkt. We beginnen een zeer goed gesprek over onze relatie tot elkaar en hoe we elkaar ontmoet hebben. De emotionele band wordt weer goed aangetrokken

T 3.30: Het effect begint wat af te nemen dus volgende erin. Weer een hele...... Niet een heel slim besluit maar wat wil je.... Het voelt zo fijn. We voelen ons nog steeds prins heerlijk. We hebben gevolleybald met een ballon. Ik kan redelijk goed masseren door gevolgde cursussen vroeger en H wil wel graag een massage. Na ongeveer 15 minuten is hij heerlijk ontspannen en er volgt een fijne, broederlijke knuffel. Wat een liefde voor elkaar. Fantastisch.

(het keerpunt)

T 4.45: Ik vraag aan H of hij het aan mij merkt en hij verteld dat ik net 5 minuten op en neer gelopen heb op de gang met een koptelefoon op met stampende techno terwijl ik met een spacebril op lampjes in mijn ogen aan het schijnen was.... Misschien ga ik wat te hard. Ik zit op een relaxte zitzak maar ik kan mijn energie niet kwijt. Ik zit mezelf in de weg en begin ontzettend onrustig te worden. Dit gaat niet lekker.... H verteld me dat dit bij hem betekent dat de pil zo gaat beginnen. Ik maak me hierdoor iets minder zorgen. H is erg rustig en spaced hem al zuigend op de speen prima. Ik stel hem 100 vragen want ik maak me zorgen. Ik ben te druk......

T 5.00: De mokerslag..... De 2e pil slaat in..... Holy shit, wat een knal. Alsof iemand met een hamer op mijn hoofd slaat..... Mijn hartslag vliegt omhoog, mijn benen voelen als spaghetti en alle indrukken worden mij even teveel. Ik gooi mijn shirt van mijn lijf en neem een paar diepe ademhalingen.... De beat dreunt onverbiddelijk door terwijl H heerlijk met zijn ogen dicht staat te dansen in de woonkamer. Ik ga op de grond zitten op mijn knieën en doet wat ademhalingsoefeningen uit de vechtsport om rustig te worden. De diepe ademteugen zorgen ervoor dat ik de enorme dreun iets beter kan verwerken.

Ik zeg tegen H “hey man, ik moet even super hard werken. Sorry als ik even niks zeg en mijn ogen even dicht hou. Anders trek ik het even niet. Ik ga te hard.” H zegt tegen me “T, het komt goed. Het is de inslag. Doe je ding, ik ben er voor je.” Ik voel me veilig en geef me over aan de heftigheid. Ik krijg een aai over mijn bol en voel dat H naast me op de grond komt zitten en hij slaat een arm om me heen. Dit is waarom ik spacen met hem zo fijn vind. We zorgen als broers voor elkaar. Ik kan me herpakken en doe na 1 minuut mij ogen open en heb de inslag verwerkt. Ik meld hem dat ik ga douchen. Lekker donker, geen prikkels en alleen wat muziek op. Heerlijk warm en rustig. 10 minuten lang sta ik onder het warme water en luister alleen maar naar Extrawel- Soopertrack original. Wat een goed nummer om je te herpakken.

T: 5.30 Inmiddels is het rond half 1 in de avond en de maan schijnt mooi buiten. Tijd voor een rondje doen!!!!! We kleden ons warm aan (muts, goeie jas, lekkere handschoenen) en gaan een blokje om. Heerlijk rustig wandelen met een zacht muziekje uit een draagbare box. We komen een schommel tegen (zo een waarin je kan liggen met zn tweeën) en strijken hier neer. Weer goede gesprekken, complimenten aan elkaar maken en vertellen elkaar wederom waarom het voelt als broers en niet als goeie maten.

T: 6.00 we zijn weer thuis. Ik bied aan H een lichtshow te geven en hij heeft er zin in. In een donkere gang met zijn bril op gaat hij zitten. Ik zet Lord of the Rings muziek aan (lekker melodramatisch :D) en begin. Ik weet met mijn vingerlampjes de illusie te wekken dat er een draak door de gang vliegt en H wordt helemaal lijp. WOW WAT FUCKING VET.

T: 6.30 Effect neemt wat af.. We beseffen ons dat het op is... Vet jammer, de avonturen waren te leuk... We denken er nog even aan om iemand te bellen voor wat extra XTC maar beseffen ons dat dit niet lukt om half 2 snachts. Mijn verslagenheid is groot...... Ineens zegt H “misschien niet heel slim, maar let op.” Hij loopt weg en komt met 2 capsules, een weegschaaltje en een zakje wit poeder terug. 6-APB. Hij verteld me wat het is, wat het doet en als we dit innemen we pas rond 7 uur liggen te slapen.

We discussiëren een minuut of 5 en komen tot de conclusie FUCK IT, we nemen het gewoon.

T 9.00 Veel te laat, veel te wakker, veel te relaxt. Geen pieken en dalen zoals met pillen. Spacen het als een malle. We liggen drie kwartier languit op de grond naar het plafond te staren met allerlei mooie lampjes erop. Ik zie hele verhalen erin. Rozen, ridders, racewagens.... Mooi spul dit.

T 10.00 Half 6.... Ik ben er wel beetje klaar mee... Zit nog vol energie, voel me heel fijn maar vind het wel tijd om te gaan slapen........ De muziek staat inmiddels op laag pitje. Rustige space muziek.

T 11.30 7 uur... Liggen allebei half uur met onze ogen dicht te genietne van de muziek. Ik krijg mijn ogen niet meer open en zeg tegen H dat ik zo wel op bed ga want ik ben toch niks meer waard. Hij gaat ook richting bed en ik zet wat klassiek op om lekker in slaap te vallen. Dit lukt zo rond 7.30.
Conclusie:

Een heerlijke trip maar wel met een zuur randje. Ik besef me dat ik veel te veel gebruikt heb en veel te veel door elkaar..... Ik schaam me een beetje voor de gulzigheid waarmee ik besloot om toch de 6APB nog te pakken..... Wordt even herevalueren over hoe ik dit wil aanpakken in het vervolg.

Bedankt voor het lezen

Greetz,

Takeru``
Takeru
Newbie
Offline
 
Posts: 24
Geregistreerd: wo nov 13, 2013 4:03 pm

Re: Fantastische avond met een zuur randje (Speed, XTC, 6APB

Berichtdoor Adolf_Seeligmüller » di okt 27, 2015 5:21 pm

Je geeft zelf al aan dat je te veel en te snel genomen hebt, klopt volgens mij helemaal.
Ikzelf probeer speed en MDMA niet te combineren want de uitkomst is nooit zo leuk als je zou hopen:
-Als je speed neemt en daarna MDMA kan paniek en ongemak optreden bij de opkomst van de MDMA, zoals jij ervaren hebt, de speed kan dit versterken, geldt overigens ook voor wiet.
-Als je speed neemt ná MDMA wordt het MDMA gevoel veel minder, je voelt je helder in plaats van "lekker vaag". Dat is natuurlijk zonde van de pil.

6-apb duurt behoorlijk lang en moet eigenlijk niet gecombineerd worden met andere drugs. Iedereen die tot nu toe overleden is aan 6-apb had een mix van andere drugs in zijn lichaam (voorzover ik kan vinden).
6-apb is wat mij betreft een "avondvullende drug", het was misschien verstandiger geweest om eerst 6-apb te nemen, hoef je de rest van de nacht niets meer. Maarja, live and learn :grin:

Het klinkt in elk geval alsof je een heftige en leuke nacht hebt gehad, en dat is uiteindelijk waar het om gaat. 8-)
''Aan het hoofd der bedwelmende middelen staat de morphine. Het groote gevaar om in het tot gewoonte maken van het gebruik van dit middel te vervallen, ligt in de lafheid van de tegenwoordige menschen.''
-Adolf Seeligmüller (1891)

''Coca is a far more potent and far less harmful stimulant than alcohol, and its widespread utilization is hindered at present only by its high cost.''
-Sigmund Freud (1884)
Avatar gebruiker
Adolf_Seeligmüller
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 327
Geregistreerd: di okt 27, 2015 4:44 pm

Re: Fantastische avond met een zuur randje (Speed, XTC, 6APB

Berichtdoor Monologic » zo nov 29, 2015 2:58 pm

Laatst bijgewerkt door Monologic op vr mei 25, 2018 6:25 am, in totaal 1 keer bewerkt.
“Ik voel me beter dan alles buiten mij, mij laat voelen als ik me niet zou voelen, zoals nu.” - 8
The gods know what you've done..
Avatar gebruiker
Monologic
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 552
Geregistreerd: do maart 06, 2014 1:03 pm

Re: Fantastische avond met een zuur randje (Speed, XTC, 6APB

Berichtdoor Perry » zo nov 29, 2015 11:06 pm

Ik ga dit iig niet nu lezen, ben brak, maar ik wil me wel even bij Adolf aansluiten en er wat aan toevoegen. Speed + MDMA zorgt voor een verminderd effect van de MDMA en extra neurotoxiciteit. Dit geldt waarschijnlijk ook voor de combi Speed + 6-APB, gezien de gelijkende werking van MDMA & 6-APB. Dan is er nog het feit dat je MDMA & 6-APB bij elkaar gooit, die dusdanig veel serotonine vrij zouden kunnen geven dat je met het Serotonine Syndroom komt te zitten. Dan zijn de spreekwoordelijke rapen gaar.
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13291
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Bij de buren in een boomhut.

Re: Fantastische avond met een zuur randje (Speed, XTC, 6APB

Berichtdoor Prototype » do dec 03, 2015 2:10 pm

Adolf_Seeligmüller schreef:Je geeft zelf al aan dat je te veel en te snel genomen hebt, klopt volgens mij helemaal.
Ikzelf probeer speed en MDMA niet te combineren want de uitkomst is nooit zo leuk als je zou hopen:
-Als je speed neemt en daarna MDMA kan paniek en ongemak optreden bij de opkomst van de MDMA, zoals jij ervaren hebt, de speed kan dit versterken, geldt overigens ook voor wiet.
-Als je speed neemt ná MDMA wordt het MDMA gevoel veel minder, je voelt je helder in plaats van "lekker vaag". Dat is natuurlijk zonde van de pil.

6-apb duurt behoorlijk lang en moet eigenlijk niet gecombineerd worden met andere drugs. Iedereen die tot nu toe overleden is aan 6-apb had een mix van andere drugs in zijn lichaam (voorzover ik kan vinden).
6-apb is wat mij betreft een "avondvullende drug", het was misschien verstandiger geweest om eerst 6-apb te nemen, hoef je de rest van de nacht niets meer. Maarja, live and learn :grin:

Het klinkt in elk geval alsof je een heftige en leuke nacht hebt gehad, en dat is uiteindelijk waar het om gaat. 8-)

Wil daar even aan toevoegen dat speed en xtc combineren nog malen neurotoxischer is dan dat mdma of speed los van elkaar zijn en dat je hier ook erg nare klachten aan kan overhouden, ook na 1 keer.
Wil je dus adviseren om het voortaan bij een van beiden te houden.
Leuk reportje verder!
I'll make my own drugsforum! With blackjack and hookers!
In fact, forget the forum!
BEK HOUWE, NEUS VOLSTOUWE.

Frog schreef:Predatorprotomotherucking t rex
Avatar gebruiker
Prototype
Harder dan de rest
Donateur
Offline
 
Posts: 7474
Geregistreerd: do aug 01, 2013 11:57 pm
Woonplaats: The Void

Re: Fantastische avond met een zuur randje (Speed, XTC, 6APB

Berichtdoor Takeru » vr dec 04, 2015 11:08 am

De kater was deze keer ook best wel groot. Heb een rust ingelast want het moet wel leuk blijven. Verder samen met die vriend afgesproken dat we op elkaar letten en de hoeveelheid en types drugs ernstig gaan limiteren.
Takeru
Newbie
Offline
 
Posts: 24
Geregistreerd: wo nov 13, 2013 4:03 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner
cron