Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Gezellig Avondje Op XTC

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

Gezellig Avondje Op XTC

Berichtdoor SuperSpace » vr sep 09, 2011 2:04 pm

Dit is mijn tripreport van wat ik dit weekend uitgespookt heb. Ik vond deze ervaring persoonlijk zeer indrukwekkend ondanks dat er eigenlijk redelijk wat zwarte vlekken zijn.

Wat Ervoor Afging
Ik kwam aan op een feest van een vriend van mij K hij werd namelijk 16 en ik dacht moet wel even langs komen. Hier ben ik een half uurtje gebleven want ik moest door naar een dupstep feestje. ik ging door naar het adres waar me zouden verzamelen en waar enkelen aan het indrinken waren. Hier zijn we rond half 10 vertrokken op de fiets. we kamen met wat moeite pas rond half 11 bij de pin automaat in de stad. Hier nam ik snel sneaky me 1ste pillejte. na 5 minuten waren we binnen bij het feest.

Op Het Dubstepfeest
30 min na inamen voeld het al lekker om me huid aan te raken en me kaak begon lichtelijk te bewegen en de muziek was heerlijk. Ik ging helemaal los maar ik dacht ik ga nog niet hard genoeg dus nog even snel halfje bijgenomen zo dat ik weer verder kon gaan. Na 1 uur was hij al heerlijk ingekikt. Ik was een vriend kwijt want ik wou samen met hem gaan roken. Ik was al naar het rokers hok gelopen. Waar ik me opeens in een ultimate space voelde toen ik me shagie aan het rollen was. Ik kreeg een smsje dat S me kwam ophalen in het rokers hok waarom wist ik niet. Er liepen 4 mensen voor me neus langs ik had het idee dat 1tje tegen me zij dat ik al hard genoeg ging, ik weet niet zeker of hij het echt zij. na ik eindelijk me shagie gerold had kwam S binnenlopen hij zij tot hij naar buiten ging. Na de helft van me shagie ben ik er maar achter aangelopen. Het ging niet lekker met S hij was oververmoeid en had wat alcohol op dus na een rondje te lopen had hij besloten naar huis te gaan. Het was nog maar 12 uur maar toch vond ik dat ik hem naar huis moest brengen.

Back To Home Town
Het terug fietsen was best leuk ik vond het heerlijk om te fietsen ondertussen voelde me lichaam zich geweldig dus ik kon niet laten om wel eens heele harde WOOEWWHH :woeh: :woeh: te schreeuwen. We hebben over wat dingen gepraat die redelijk persoonlijk waren en eigenlijk hoe goed het er met onze levens voor stond. Toen ik S had afgezet bedacht waar moet ik nou naar toe ik ben nog lang niet uit gefeest. Toen kreeg het idee het feest van K zou nog vast wel aan de gang zijn.

Het feest van K
Ik kwam geloof ik rond een uur 1 aan bij het feest van K. Ik kwam eerst wat mensen tegen die me maar raar aankeken omdat me ogen helemaal wazig waren en laag stonden ze dachten dat ik stoned was. Ik kwam A tegen de zus van K. Zij wist dat ik aan het space wat want ik ben ook goed bevriend met haar en ze wist ik ging space. Dus ze vroeg hoe het met me was en zij dat ik haar ouders moest ontwijken omdat ik best duidelijk aan het space was. Ik ging op zoek naar K. Ik zag hem depri op de bank zitten en ik dacht hij heeft me liefde nodig.

Ik vroeg aan K wat er aan de hand was hij zij dat hij iets teveel gedronken had en liefdesverdriet had. Want een of andere chik die hij cool vond stond te zoenen met een van zijn vriendin op da feest. Dus ik ging heel veel met hem praten en ik legde me arm om hem heen omdat ik heilig ervan over tuigt was dat hij zo een stukje van mij liefde kreeg. Toen ging ik even een rondje lopen op da feest, wat vrienden zoeken even wat mensen knuffelen en even snel wat bij pakken alleen me gevoel van tijd was totaal verdwenen :lol: .

Ik ging weer bij K zitten om te kijken hoe het ging, het ging weer lekker en hij was met wat mensen aan praten. Ik zat hem ondertussen weer te chillen op de bank en ik vond een dekentje. Dit dekentje was een held gewoon, het was wit en had kleine zachte frutseltjes dus ik sla het dekentje om me heen en verga van zachtheid. Ik ging maar weer rondje lopen om iedereen de zachtheid van het dekentje te laten voelen. Ik wou wat te drinken gaan pakken maar toen waren er van die kido's en die wouden drinken voor mij inschenken met ijsklontjes uit het ijsklontjes apparaat(dit apparaat is gewoon heilig). Dit wou ik maar al te graag. Toen ging ik weer chillen met K M R en A want het feest begon leeg te lopen.

We waren nog maar met z'n 5 over. M en R waren teveel met elkaar bezig dus ik liep maar even naar de koelkast voor meer drinken ik vond hier het ijsthee pak ik besloot hem mee te nemen zo dat ik niet zo vaak hoefde op te staan om te drinken. A ging naar bed en ik besloot nog te blijven want ik kon er nog tegenaan. hier heb ik me laatste beetje bijgepakt. Ik liep even me k een rondje buiten want ik moest en zou gaan roken. toen we terug kwamen begon ik opeens te hallucineren. Het hoofd van R was opeens een oude opa hoofd voor een paar seconden, M lag opeens omgedraaid, en me vloeiboekje zat opeens in me drinken. We hebben nog beetje na geklets en besloten naar huis te gaan rond .

De Laaste Rijs
We begonnen aan de terugrijs R moest de andere kant op en ik besloot M thuis af te zetten. We fietsen een beetje en ik zag een hoofd in 2 bomen en overal waren mensen op straat deze waren er natuurlijk niet. M was thuis afgezet en vanaf hier hoefde ik maar 2 min te fietsen en ik was thuis.

Aftertrip
Ik kwam thuis rond kwart over 4 me broer was een tostie aan het maken toen wist ik dat ik genaaid was want me ogen waren nog zo groot als wat en ik was eigenlijk nog volop aan het trippen. Me broer zag dit natuurlijk en zij het maakt niet uit want ik weet dat je het al eerder gedaan heb ik vertrouw je hier mee.(helaas is me broer een paar dagen hier na opeens spontaan uit geflipt en wil me gaan naaien bij me ouders als hij weet dat ik gespaced heb) Dit heeft me trip gelukkig niet verpest. Rond half 5 lag ik in bed en ben maar muziek gaan luisteren. Hier kwam me vetste vissual ooit, Ik zag een gigantisch baby hoofd die met sterren uitgedrukt was en een lag op z'n gezicht had. Op dit moment wist ik dat ik gelukkig was. Ik heb nog beetje na gespacde en ben rond half 7 dromerig geworden en om half 9 ben ik helemaal in slaap gevallen en werd rond half 2 weer wakker.

Nawoordje
Ik had geen echte kater beetje lam enzo niet echt heel erg. Ik vond het me beste trip tot nu toe want ik heb een goede vriend van mij heel erg kunnen helpen en dit maakte me trip eigenlijk gewoon geweldig. Ik zie dat het verhaaltje redelijk lang is geworden maar hopelijk vinden jullie het te lezen en vermakelijk

Gr. SuperSpace :rock:
Avatar gebruiker
SuperSpace
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 107
Geregistreerd: wo mei 11, 2011 5:14 pm
Woonplaats: Het Ouderlijkhuis

Re: Gezellig Avondje Op XTC

Berichtdoor Balance » zo sep 11, 2011 12:59 pm

Overzichtelijk reportje, onderhoudend om te lezen maar misschien de volgende keer wat meer space info (vind ik zelf ook lastig). Dankjewel :).
Fire
Spoiler! :
Oeps niks te melden hier :P
Avatar gebruiker
Balance
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 89
Geregistreerd: ma feb 28, 2011 10:12 pm

Re: Gezellig Avondje Op XTC

Berichtdoor SuperSpace » zo sep 11, 2011 3:28 pm

Bedankt voor het lezen en ik zou er op proberen te letten.
Avatar gebruiker
SuperSpace
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 107
Geregistreerd: wo mei 11, 2011 5:14 pm
Woonplaats: Het Ouderlijkhuis


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner