Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Hard... BASS!

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

Hard... BASS!

Berichtdoor Gta Ripper » zo feb 09, 2014 6:59 pm

Hallo iedereen!

Ik was vorig weekend naar Hard Bass geweest, en ik heb dus de behoefte om over de ervaring daar te schrijven. Ik begon mezelf namelijk zwaarder te voelen door de MDMA, in plaats van lichter. En dat vond ik erg bijzonder. Dit was mijn vierde maal XTC gebruiken.

Waar: Hard Bass in het Gelredome
Wat: XTC(Een Mario Bullet)
Leeftijd: 19
Lengte: 1,73m
Gewicht: 65kg

Mijn laatste keer snoepen was al weer drie maanden geleden, iets meer zelfs. Thrillogy was het laatste feestje wat ik had gepakt, maar ivm een iets te korte pauze ging ik minder hard dan op Hard Bass. Ik was nu dus van plan om mij aan 3 maanden pauze te houden.

Op het begin van de avond had ik op Utrecht Centraal afgesproken om samen met een vriendin van me en een vriendin van haar samen naar Hard Bass te gaan. In de trein komen we er achter dat we een verschillende ingang hebben, en spreken een meetpunt af in de zaal.

Eenmaal binnen haal ik eerst wat munten en een cola'tje om vervolgens naar het meetpunt te gaan. Eenmaal daar aangekomen zijn we met zijn allen naar de opening van Team Green gaan kijken, waarbij ik eigenlijk alleen de eerste track interessant vond. Na een kwartiertje raak ik de twee meiden alweer kwijt, en voorspelde ik al dat ik een groot deel van de avond alleen zou zijn. Gelukkig heb ik geen probleem met alleen mijn feest vieren, want ik weet dat ik met heel veel vreemde mensen zal gaan praten later op de avond.

Rond een uur of twaalf besluit ik naar het rokershok te gaan en praat daar gezellig met een groepje mensen uit Amsterdam e.o. Vervolgens krijg ik een SMSje van de beste vriend van mijn vriendinnetje waar ik ben. Ik was helemaal vergeten dat hij ook aanwezig was! Dus wij meeten in het rokershok. Hij had al een kwartje geslikt, maar hij voelde er niks van. Wij lopen weer terug de zaal in en gaan even los op het begin van de liveset van Frontliner. Ondertussen had die vriend nog een halfje geslikt, en hij zegt dat hij invalt en dat hij even wilt gaan zitten. Dus lopen we samen naar de tribune toe.

Na een kwartiertje te zitten besluiten we weer terug de dansvloer op te gaan. Er stond op de trap naar beneden een ontzettende rij, en vond het na 5 minuten tijd om mijn eerste halfje te droppen. Dit was rond een uur of 1. Die vriend raak ik net daarna kwijt en ik ben dus weer alleen. Na ongeveer 10 minuten ben ik eindelijk van de trap af, en besluit ik nog even naar de wc te gaan voordat plassen niet meer mogelijk is. Ongeveer een kwartiertje later sta ik bij de wc's en het rokershok wederom. Ik steek eerst een sigaret op om toen hij op was naar de wc te gaan. Tot mijn grote verbazing ging plassen op dit moment al niet van harte, terwijl ik hem nog niet ''voelde zitten''. Ik voel aan mijn water dat het halfje snel in zou gaan vallen.

Ik loop de WC uit en besluit gelijk de zaal weer in te gaan. Echter kom ik net voordat ik weer naar binnen ga een groepje mensen tegen die ik op mijn vorige feestje, Thrillogy, had leren kennen. Ik was erg blij hen weer te zien, en na misschien 2 minuten gepraat te hebben voel ik opeens overal kippevel. Wauw, al na heen half uurtje? Hoe kan dit nou? Normaal duurt het bij mij drie kwartier of langer totdat de pil inslaat. De groep mensen die ik bij Thrillogy heb leren kennen begint te lachen, want ik had daarnaast ook allemaal rare stuiptrekkingen. Het voelde haast als een orgasme. Ik besluit weer terug de zaal in te gaan om van de muziek en de lichten te genieten en zeg het groepje gedag.

Na een kwartiertje in de zaal merk ik dat ik me zwaar begin te voelen, terwijl ik me er normaal licht van ga voelen. Ook mijn ogen kan ik niet helemaal open houden en ik merk dat ik de lach niet van mijn gezicht af kan halen, behalve door te kauwen. Ik besluit, omdat ik echt niet in staat was om te stampen op dit moment, wat rondjes te lopen door de zaal. Overal zie ik statafels en glazen muren, en het voelt alsof ik door een doolhof loop van glazen muren en statafels. Het lijkt misschien heel onprettig als je kijkt op welke manier ik het beschrijf, maar ooooh wat was het prettig.

Ondertussen merk ik dat ik behoefte heb aan sociaal contact, en aangezien het geluid in de zaal te hard is voor normale gesprekken besluit ik weer naar de rokersruimte te gaan. Het is ondertussen ongeveer half 3. Ik krijg op dat moment ook een smsje van die vriend, die wilde mij weer meeten. Wederom zeg ik dat hij naar het rokershok moet komen. Op het moment dat hij binnen kwam beginnen we met een meid te praten die voor het eerst aan de pillen ging, en die had het zo te horen flink naar haar zin. Ik zie die vriend van me opeens wit wegtrekken, en hij begint over te geven. Toen kwam ik er achter dat hij rond de 250 mg mdma had ingenomen binnen een anderhalf uur, en het was ook zijn eerste keer. Hij begon slecht te gaan, dus ik besluit bij hem te blijven totdat het beter gaat en hem moed in te spreken. Ik besluit daar ook mijn tweede halfje in te nemen voordat we terug gaan naar de zaal.

Eenmaal terug in de zaal ga ik al een heel stuk minder hard dan aan het begin, en hoop dat het tweede halfje snel inslaat. Ondertussen beginnen de Wild Motherfuckers met draaien. Onder het lopen door het publiek kom ik een ex klasgenoot van mij tegen en een vriendin, waar ik mee begin te praten. Hier raak ik die vriend wederom kwijt. Daarna ga ik lekker los en voel ik mijn 2e halfje aan het einde van de set invallen. Ik besluit wat meer naar achter te gaan waar ik meer ruimte heb, want Team Red gaat beginnen met draaien bijna, en daar zit ik al heel de avond op te wachten.

Vanaf de eerste plaat ben ik alleen nog maar non stop los gegaan, en ben ik tevreden naar huis gegaan. Alleen, helaas. Omdat ik zoals altijd weer iedereen kwijt was haha.

Uiteindelijk val ik heerlijk in slaap en heb ik niet echt last van een kater, maar eerder een lekkere afterglow.
Gta Ripper
Newbie
Offline
 
Posts: 14
Geregistreerd: vr nov 22, 2013 4:43 pm

Re: Hard... BASS!

Berichtdoor ParadijsVogel » zo feb 09, 2014 7:06 pm

Leuk geschreven! Je bent wel extreem vaak mensen kwijt geraakt als ik het zo lees :grin:
Tinychat huisdier

Ivo schreef:Hahahahaha, dat vraagt echt om misbruik.
Avatar gebruiker
ParadijsVogel
Corrupt
Donateur
Offline
 
Posts: 1987
Geregistreerd: ma dec 10, 2012 1:26 am

Re: Hard... BASS!

Berichtdoor Gta Ripper » zo feb 09, 2014 7:08 pm

ParadijsVogel schreef:Leuk geschreven! Je bent wel extreem vaak mensen kwijt geraakt als ik het zo lees :grin:

Houd op, schei uit. Hahaha

Ik ben het wel gewend, ik kan mezelf ook prima in mijn eentje vermaken meestal. Dus het is op zich geen probleem. :grin:
Gta Ripper
Newbie
Offline
 
Posts: 14
Geregistreerd: vr nov 22, 2013 4:43 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner