Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Hardbass 2013 wat een nacht!

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

Hardbass 2013 wat een nacht!

Berichtdoor Jlhp » ma feb 04, 2013 8:14 pm

Hardbass
peops: Wish, lama, stoffel, reef
Xtc/ MDMA

Na een een tijdje hier op Drugsforum de verhalen gevolgd te hebben heb ik mijn eigen tripreport waardige ervaring beleefd. Tenminste dat vond ik haha voel je vrij om te lezen als je er zin in hebt, het is nogal een lang verhaal.

Ik ben die zaterdag om half 5 opgestaan om te werken en kwam ’s avonds om 8 uur thuis.
Tegen de tijd dat ik mezelf had klaargemaakt en nog even een goeie bodem had gelegd kon ik gelijk naar de bus die rechtstreeks naar het Gelderdome vertrok.

12:00
Door de controle heen en snel de zaal in.
We hebben een grote groep van een man of 50 waar we mee hadden afgesproken links midden van de zaal.
Daar eenmaal aangekomen was het eerst even allemaal verkennen aangezien het voor lama, stoffel en reef de 1e keer hardbass was moesten ze wel even de weg weten.
Wish en ik zijn al vaker geweest dus konden het allemaal uitleggen.

01:00
Tijd voor de eerste tablet “defqons”.
Normaal duurt het bij mij zo een 3 kwartier voordat hij inslaat maar dit keer kreeg ik na 20 minuten al tintelingen in mijn benen.
Ik zat aan de antibiotica voor blaasontsteking, dacht dat dit geen effect op elkaar had maar het zou daar misschien door kunnen komen. Maar goed ik vond het prima en knalde weer lekker door op de harde beat en de fantastische lichten die opeens wel heel erg intens langs me heen schenen.
Zo intens dat iedere keer als er een laser voorbij kwam en op me scheen ik het gevoel kreeg dat om zou vallen door de kracht.
Wat natuurlijk onmogelijk is aangezien je licht niet vast kunt pakken of voelen.
Maar goed, hierdoor wist ik het zeker hij sloeg in en lekker ook!
De bass van de muziek dreunde door mijn lichaam en ik kon alleen maar genieten en springen.
01:45
Bij de rest knalt hij ook in.
Ik kijk naar stoffel die altijd ongelofelijk veel begint te praten als ze gladjes is. Op dat moment begint ze tegen mensen te praten waarvan ik ze niet ken en betwijfel of zij ze wel kent. Ik loop naar haar toe en vraag of het leuk is met haar nieuwe vrienden. Ze kijkt me verbaast aan en vraagt nieuwe vrienden? Herken je ze dan niet? Ze noemt de namen op van wie ze dacht dat het waren. Ik draaide me om en wees de personen aan die ze bedoelde, verbaasd keek ze naar de onbekende jongens en zag dat ze helemaal de verkeerde voor zich had. Ik moest lachen om haar reactie maar babbelde vrolijk verder.

"Ongeveer" 02:30
Wish wil even op de tribune een sigaretje roken en een borreltje drinken dus ik join haar.
We zochten een mooi plekje uit waar we perfect van de lichtshow konden genieten en lekker met onbekende konden ouwehoeren. We namen allebei nog een halfje bij en een paar likken MDMA. De lichten waren intens en ik kon niet bijhouden hoe hard ze voorbij kwamen vliegen. Tot wish op een gegeven moment vroeg: hee, wie regelt dat eigenlijk die lichten. Ik wilde heel wijs antwoorden op de vraag toen ik ineens bij mezelf dacht, ja.. Ik weet het eigenlijk ook niet. Wij helemaal onder de indruk dat het misschien wel allemaal zo gebeurde en dat helemaal niemand het regelde, dat iets buitenaards dit voor ons deed! Zodat wij een geweldige avond konden hebben. Of het was er helemaal niet maar het kwam alleen door de drugs tot ik ineens het publiek in keek en tussen alle mensen een stage zag waar ze dat dus allemaal regelde, best duf wat ze stonden recht voor ons terwijl wij een half uur lang de zaal in staarde!

image.jpg
Als je naar het publiek gaat zie je waar de lichten worden geregeld, niet heel duidelijk maar zichtbaar.


03:15
Nog 1 lik MDMA en we gaan de zaal weer in.
Binnen 10 minuten zijn we door alle mensen heen terug bij onze groep waar iedereen inmiddels lekker hard aan het gaan is.
Reef gaat altijd helemaal los op de muziek en is niet bij te houden. Zodra haar haar in een staart gaat en der ogen net zwarte gaten zijn geworden weet je al hoelaat het is. Vandaar haar bijnaam reef, want ze veranderd van een onschuldig studente in een keiharde reefteef.
Lama staat stil met haar ogen dicht en haar armen in de lucht. Ze geniet, ze geniet vol op! Ze is zo Mellow dat als ik tegen haar praat ze alleen maar kan glimlachen, toch raar dat we met dezelfde hoeveelheid en dezelfde soorten drugs allemaal zo een andere feeling krijgen! Ik geniet van hoe iedereen gaat!

04:30
Ruim een uur lang staan stampen en het word tijd voor een volgende dosis want mijn benen beginnen kramp te krijgen en dat is niet de bedoeling. Ik vraag of ons groepje allemaal wil en iedereen stemt toe, ik pak het zakje M en vraag of iedereen een natte vinger heeft. Haha wat een foute vraag en ik krijg de slappe lach. Maar goed iedereen neemt een flinke lik en een halfje bij.
Als ik drinken wil gaan halen voel ik dat ik flink aan het slingeren ben en zeg wel 100x sorry omdat ik tegen allemaal onbekende aanloop, daar in tegen vind niemand het erg alleen maar grappig en ik krijg van iedereen snoepjes en water. De band die je met ieder persoon onder invloed hebt op zo een feest is ongelofelijk, iedereen is leuk en aardig!
Eindelijk bij de bar ik wil een red Bull en krijg die in een blikje, normaal schenken ze het in een beker maar dat is irritant als je probeert te dansen. Ik was zo gelukkig dat ik een blikje kreeg en vroeg er gelijk nog 4! Ik slingerde terug naar de rest gaf iedereen heel trots een blikje. Niemand keek er van op en ik zei hallo zijn jullie niet blij?? Ze snapte het niet. Ik zei kijk het is een blikje en geen stomme beker. Ze vonden het leuk maar snapte niet dat ik zo enthousiast kon wezen met een blikje.

6:00
Laatste uurtje, laatste tabletje.
Ik sta met mijn ogen dicht lekker los te gaan. Ik zie de kleuren van de lichten door mijn oogleden heen en ik geniet hier vreselijk van!
Ik doe mijn ogen na een tijdje weer open en krijg een klap terug op aarde. Niet vervelend maar wel lastig om mijn evenwicht te bewaren.
Ik mag op de nek van een vriend zitten en hij is verschrikkelijk lang. Het was wiebelig en lastig om er een beetje charmant op te komen haha moet een raar gezicht zijn geweest.
Op dat moment kijk ik de zaal in en voel me het hoogst van iedereen, het hoogst van de wereld. Dit was zo mooi om te zien en was zo gelukkig, het publiek begon te golven alsof iedereen een wave deed, natuurlijk was dat alleen een visual maar het was fantastisch om te zien! Ik zag verder op iemand die stond te kotsen en vroeg of ik van zijn nek af mocht. Ik huppelde door het publiek en vond inderdaad een jongen die niet goed werd. Ik gaf hem mijn blikje redbull en vertelde heel enthousiast het verhaal van "het blikje" inplaats van de beker, om hem een beetje af te leiden van zijn misselijkheid. Ik gaf hem kauwgom en had echt de drang om mensen te helpen.

06:45
Onee, ik moet terug! Het laatste kwartiertje horen we af te sluiten met de hele groep (dat is traditie)
Ik vraag aan de jongen of hij weer op is geknapt en hij zegt van wel, ik zoek de rest weer op en we stampen het laatste kwartiertje keihard met z'n alle! De show eindigt met vlammenwerpers en een spectaculaire lasershow, ik wist het zeker, ik wist niet waarom maar hardbass 2013 was het mooiste feestje ooit! En ik heb een hele hoop feestjes mogen bijwonen!!
Life is like a dance
Jlhp
Newbie
Offline
 
Posts: 6
Geregistreerd: zo jan 13, 2013 8:54 pm

Re: Hardbass 2013 wat een nacht!

Berichtdoor AgeOfLove » ma feb 04, 2013 8:19 pm

In een ruk doorgelezen. Zalig reportje!! :hulde:
Avatar gebruiker
AgeOfLove
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 489
Geregistreerd: wo jul 25, 2012 8:38 pm
Woonplaats: BE

Re: Hardbass 2013 wat een nacht!

Berichtdoor Vinnie » ma feb 04, 2013 9:37 pm

goed report
Miss E schreef:Gaat liever als een dronken tokkie de boel op stelten zetten dan vogels spotten.
Avatar gebruiker
Vinnie
DF Addict
Offline
 
Posts: 5034
Geregistreerd: zo feb 26, 2012 1:26 am
Woonplaats: †G-Town †

Re: Hardbass 2013 wat een nacht!

Berichtdoor Afca_Remy » di feb 05, 2013 2:50 am

Heerlijk report inderdaad!!
En ZÓ herkenbaar!! 8-)
Voelde precies met je mee!
Wat mij betreft is hardbass hét indoor feest van het jaar!!
Liever te dik in de kist, dan een feestje gemist :D :cheers:
Avatar gebruiker
Afca_Remy
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 790
Geregistreerd: wo jul 11, 2012 6:52 pm
Woonplaats: Noord Holland

Re: Hardbass 2013 wat een nacht!

Berichtdoor Jlhp » di feb 05, 2013 5:44 pm

Haha dankjewel,
En ben het met je eens, zou zo geen feestje op kunnen
noemen dat tegen hardbass op kan!
:woeh:
Life is like a dance
Jlhp
Newbie
Offline
 
Posts: 6
Geregistreerd: zo jan 13, 2013 8:54 pm

Re: Hardbass 2013 wat een nacht!

Berichtdoor Begaaid » vr feb 22, 2013 10:24 pm

Van zulke tripreport krijg je spontaan zin in een goed feest!

Maar antibiotica en MDMA is niet zo goed voor je lever, eigenlijk hetzelfde als antibiotica en alcohol. ;)
Begaaid
Newbie
Offline
 
Posts: 15
Geregistreerd: do sep 27, 2012 3:04 pm

Re: Hardbass 2013 wat een nacht!

Berichtdoor Jlhp » za feb 23, 2013 11:28 am

Ja kan kloppen maar ik heb het overleefd! Haha
Life is like a dance
Jlhp
Newbie
Offline
 
Posts: 6
Geregistreerd: zo jan 13, 2013 8:54 pm

Re: Hardbass 2013 wat een nacht!

Berichtdoor daywalker » zo feb 24, 2013 12:19 pm

Met veel plezier je reportje gelezen.

Enig idee hoeveel mdma je nu in totaal genomen hebt die avond/nacht?

Want buiten rode defqons ( die zijn toch zeker 180-200 mg?) hadden jullie ook nog MDMA-poeder, weet je het percentage van dat poeder ook?

Xtc is toch altijd HET leukste vind ik op een goed feest 8-)
"There is an area of the mind that could be called unsane, beyond sanity, and yet not insane. Think of a circle with a fine split in it. At one end there's insanity. You go around the circle to sanity, and on the other end of the circle, close to insanity, but not insanity, is unsanity."
Avatar gebruiker
daywalker
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 592
Geregistreerd: zo dec 16, 2012 2:33 pm

Re: Hardbass 2013 wat een nacht!

Berichtdoor Jlhp » zo feb 24, 2013 4:36 pm

Dat durf ik je echt niet te zeggen
Het was ongeveer 2 gram pure kristallen
En had nog een klein beetje over
Life is like a dance
Jlhp
Newbie
Offline
 
Posts: 6
Geregistreerd: zo jan 13, 2013 8:54 pm

Re: Hardbass 2013 wat een nacht!

Berichtdoor daywalker » wo feb 27, 2013 12:07 pm

Ok thx voor je reactie, want puur kristal betekent dan 84% ongeveer.

Als je er van 70% hebt en je neemt 100 mg, heb je eigenlijk 70 mg MDMA binnen of bij 200 mg, 140 mg, klopt toch he??

Dus dan kan een defqon van 180 mg MDMA dus meer bevatten dan 200 mg MDMA-poeder, dat wel hoog percentage heeft, maar niet puur is.
"There is an area of the mind that could be called unsane, beyond sanity, and yet not insane. Think of a circle with a fine split in it. At one end there's insanity. You go around the circle to sanity, and on the other end of the circle, close to insanity, but not insanity, is unsanity."
Avatar gebruiker
daywalker
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 592
Geregistreerd: zo dec 16, 2012 2:33 pm

Re: Hardbass 2013 wat een nacht!

Berichtdoor Stefaan » wo feb 27, 2013 6:36 pm

Met 2 gram pure kristallen bedoelt hij denk ik niet de puurheid van de mdma, maar meer dat er geen troep doorheen versneden zat.
Stefaan
Ja en nu?
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2410
Geregistreerd: ma jun 06, 2011 2:14 pm

Re: Hardbass 2013 wat een nacht!

Berichtdoor Jlhp » do feb 28, 2013 11:32 am

Ik volg het niet meer haha,
En ik ben een zij :roll2: dank u
Life is like a dance
Jlhp
Newbie
Offline
 
Posts: 6
Geregistreerd: zo jan 13, 2013 8:54 pm

Re: Hardbass 2013 wat een nacht!

Berichtdoor Ivo » do feb 28, 2013 11:56 am

daywalker schreef:Ok thx voor je reactie, want puur kristal betekent dan 84% ongeveer.

Als je er van 70% hebt en je neemt 100 mg, heb je eigenlijk 70 mg MDMA binnen of bij 200 mg, 140 mg, klopt toch he??

Dus dan kan een defqon van 180 mg MDMA dus meer bevatten dan 200 mg MDMA-poeder, dat wel hoog percentage heeft, maar niet puur is.

Dat klopt, maar of je nu 1.5g neemt of 2g, het blijft veel te veel :P
No sympathy for the devil; keep that in mind. Buy the ticket, take the ride...and if it occasionally gets a little heavier than what you had in mind, well...maybe chalk it up to forced consciousness expansion: Tune in, freak out, get beaten.
Avatar gebruiker
Ivo
Midnight Toker
Site Admin
Offline
 
Posts: 7871
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 12:34 pm

Re: Hardbass 2013 wat een nacht!

Berichtdoor Stefaan » do feb 28, 2013 3:10 pm

Jlhp schreef:Ik volg het niet meer haha,
En ik ben een zij :roll2: dank u


Bij het produceren van mdma ligt het eraan hoe goed ze de synthese doen en dan hebben de kristallen een bepaalde zuiverheid. Stel dat die zuiverheid 50% is. Dan kun je 1 gram pure kristallen in je hand hebben, zonder dat er iets doorheen versneden zit. Aangezien de kristallen 50% zuiver zijn heb je effectief maar 0.5 gram werkzame mdma in je hand. Bij pillen die getest zijn in het testcentrum, hebben ze die zuiverheid al in acht genomen. Een pil van 180 mg is ook echt 180 mg aan werkzame mdma.

Hopelijk is het zo duidelijk. Ik ben geen chemicus. Einstein kan het vast beter uitleggen.
Stefaan
Ja en nu?
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2410
Geregistreerd: ma jun 06, 2011 2:14 pm

Re: Hardbass 2013 wat een nacht!

Berichtdoor Jdjsusinebeieje » do feb 28, 2013 5:49 pm

Dit heeft niks met chemie te maken hoor, dit zijn weer die open deur basisschool rekensommetjes van je :#:
Perry schreef:Hiermee zal je niets dan weerstand opwekken en waarschijnlijk zal je de schuld hiervan bij de ander zoeken, omdat deze aanpak veelal ook duidt op weinig zelf-reflectie.
Avatar gebruiker
Jdjsusinebeieje
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4088
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 7:40 pm

Re: Hardbass 2013 wat een nacht!

Berichtdoor Vinz » do feb 28, 2013 5:51 pm

Niet zo huilen 8-)
Avatar gebruiker
Vinz
<3
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 3045
Geregistreerd: ma maart 28, 2011 12:10 pm

Re: Hardbass 2013 wat een nacht!

Berichtdoor Einstein » do feb 28, 2013 6:13 pm

Of die vervuiling er bij de productie of door versnijding doorheen komt maakt toch geen donder uit? :s
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11460
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: Hardbass 2013 wat een nacht!

Berichtdoor Ivo » do feb 28, 2013 6:25 pm

Einstein schreef:Of die vervuiling er bij de productie of door versnijding doorheen komt maakt toch geen donder uit? :s

En heeft verder weinig met het tripreport te maken :#:
No sympathy for the devil; keep that in mind. Buy the ticket, take the ride...and if it occasionally gets a little heavier than what you had in mind, well...maybe chalk it up to forced consciousness expansion: Tune in, freak out, get beaten.
Avatar gebruiker
Ivo
Midnight Toker
Site Admin
Offline
 
Posts: 7871
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 12:34 pm

Re: Hardbass 2013 wat een nacht!

Berichtdoor Jlhp » do feb 28, 2013 6:41 pm

Maakt niet uit, nou weet ik wat ik heb opgekauwt!
Haha en het was vast goed
anders had de avond heel anders kunnen verlopen!
Life is like a dance
Jlhp
Newbie
Offline
 
Posts: 6
Geregistreerd: zo jan 13, 2013 8:54 pm

Re: Hardbass 2013 wat een nacht!

Berichtdoor brick_top » wo okt 16, 2013 8:55 pm

daywalker schreef:Enig idee hoeveel mdma je nu in totaal genomen hebt die avond/nacht?


Kènkerveel.
Ik heb betere mensen al eens die fout zien maken.
Avatar gebruiker
brick_top
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 645
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 3:17 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 4 gasten

Royal Queen Seeds banner