Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Hoge Verwachtingen (XTC; Witte Domino's, thuissetting)

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

Hoge Verwachtingen (XTC; Witte Domino's, thuissetting)

Berichtdoor cojiro » zo jun 01, 2014 5:41 pm

Hoge Verwachtingen

Na ruim een jaar van MDMA afgebleven te zijn, heb ik me afgelopen nacht toch weer aan een pilletje gewaagd. Ondanks mijn pogingen om er zo clear-minded mogelijk aan te beginnen, zat ik om één uur ’s nachts toch met vrij grote verwachtingen op de bank. Naast twee van m’n beste vrienden, een jongen en een meisje, beiden XTC-maagden, ging ik in m’n hoofd over de eerdere ervaringen die ik met de stof heb gehad. Nachten van eeuwig praten met vrienden, alles aan elkaar delen, verliefdheid ten top, maar ook nachten van stampen en dreunen en aan niks anders dan de muziek denken. Nachten van het kreunen van euforie, nachten van het liefde verklaren aan alles en iedereen om je heen. Al deed ik nog zo m’n best om mijn verwachtingen in toom te houden, ik kon het snakken naar het herleven van deze klassieke XTC-herinneringen niet staken.

En zo was het dat we om precies een uur ’s nachts elk een halfje witte dobbelsteen (200mg per heeltje) afbeten en er een slok water achteraan gooiden. Ik was nerveus; m’n hart ging als een gek tekeer en ik kon niet echt plaatsen waarom. We praatten wat over koetjes en kalfjes, m’n vrienden vroegen me hoe lang het zou duren voor het in zou kicken, en lichtelijk paniekerig realiseerde ik me dat ik absoluut geen idee had en dit volledig vergeten was. Ik vond een manier van afleiding in een pakje peuken dat op tafel lag en nam m’n vrienden mee naar de achtertuin waar zij er één opstaken. Ik bleef vooralsnog van de sigaretten af; ik ben geen roker en wilde de paar peuken die ik mezelf toe zou staan deze avond bewaren voor wanneer m’n trip in volle gang zou zijn. We hadden het over de rest van onze vriendengroep, die niet te strikken waren geweest voor een avondje XTC, en langzaam ebde m’n nerveusheid weg en maakte plaats voor een gevoel van tevredenheid en rust. We bemerkte gezamenlijk hoe we, terwijl we eerst nog lichtjes zaten te beven, het plotseling totaal niet meer koud hadden. En daar rolde het clichématige startschot van de nacht m’n tong af; ‘ik begin ‘m te voelen’.

M’n medetrippers knikten instemmend en na de peuken afgerookt te hebben gingen we weer naar binnen. Lopen ging wat wankel, we voelden ons als een veertje en rennen leek wel vanzelf te gaan; de klanken van de muziek die we in de achterkamer hadden achtergelaten, verwelkomden ons terug met verhoogde intensiteit. We ploften neer op de bank, arm in arm, en uitten onze waardering voor de muziek die op dat moment aanstond. Vervolgens uitten we de waardering voor elkaar en vervolgens voor al het andere moois in het leven wat ons op dat moment te binnenschoot. De vakanties, festivals en dagjes uit die ons voor de boeg lagen nu de zomervakantie voor mij begonnen was en voor m’n vrienden snel naderde, leken als een godsgeschenk. Ik besprak met een vriend zijn moeizame dagen nadat hij een ijskoude afwijzing had ontvangen van het meisje waar hij zo verliefd op was, en met z’n drieën praatten we alle negatieve emoties uit hem weg. We namen een slokje ijsthee, die er nog stond van voor het innemen, maar onze voorkeur ging overduidelijk uit naar simpel water. We praatten en praatten, over van alles en nog wat, over familie, vrienden en sociale contacten. Even daalde het effect van tevredenheid en vrolijkheid bij mij, en terwijl m’n vrienden nog uitgebreid vertelden hoe hard ze gingen voelde ik me even instorten; wat als het al over was? Wat als dit alles was? Een minuutje of twee lag ik te piekeren en zei niets, maar toen m’n vrienden me doormiddel van een paar vragen weer tot dialoog forceerden ging het langzaam beter.

En zo chillden we door, zonder dat er al te veel gebeurde. Ik wilde simpelweg van m’n trip genieten maar kon, hoe hard ik het ook probeerde, een vage gedachte in m’n achterhoofd niet tegenhouden; waar blijven de rushes? In al mijn XTC-herinneringen staan deze rushes van euforie, de rushes die je licht aan het kreunen maken en je het gevoel geven dat je boven de wereld uitstijgt, centraal ingegraveerd. Ik worstelde met grote tegenzin met het idee dat dit volgens zovelen de ‘ultieme drug’ was maar dat ik toch verre van een ‘ultiem gevoel’ beleefde. Ik voelde me kinderachtig en dom door het feit dat mijn hoge verwachtingen het simpele genieten zo konden verpesten, en piekerde nog een aantal minuten door alvorens toch maar te accepteren dat ik me in een mildere trip dan die uit m’n herinneringen bevond. Met een golf van blijheid die m’n bezorgdheid deed vervagen stond ik op en trok m’n vrienden van de bank; met tegenzin deden ze wat ik zei en verlieten hun comfort zone. Uitgerust met wat peuken en een jas trokken we eropuit, op zoek naar een chillplaats.

In de buurt vonden we een speeltuintje waar we genoten van een draaitoestel en vervolgens op z’n kop gingen hangen aan een rek; na uitgebreid van het speeltuintje gebruik gemaakt te hebben, ploften we neer en staken een sigaretje op. Ik voelde me heel tevreden, en al mistte die klassieke euforie nog altijd, ik had het enorm naar m’n zin en het lukte me de avond te waarderen voor wat het was. Zo kabbelden we voort; we luisterden muziek, hadden gesprekken over alles en nog wat; ik omhelsde m’n vriend en vertelde hem hoe blij ik was dat hij deze nacht met mij deelde en vervolgens omhelsde ik m’n vriendin met dezelfde boodschap. We rookten wat, gingen terug naar huis, en luisterden wat muziek. Dansen was er niet bij, waarschijnlijk door de setting, en het meisje waar we mee waren die normaal heel erg van het dansen en uitgaan is merkte zelf ook op dat ze niet verwacht had zo rustig van MDMA te worden. Met het gebrek aan dansen had ik niet bijster veel problemen, al had ik een wat energiekere, gebeurtenisvolle nacht wel kunnen waarderen.

Al met al was het allesbehalve een slechte nacht geweest, bedacht ik bij mezelf terwijl ik om acht uur ’s ochtends naar huis fietste. Er waren imperfecties geweest, die waarschijnlijk grotendeels te wijten waren aan te grote verwachtingen en mogelijk een verkeerde setting voor wat ik eigenlijk in gedachten had; desalniettemin was het een avond waarin ik veel over m’n vrienden te weten ben gekomen en een diepere band met ze heb kunnen bouwen, een avond van hele chille vibes, een relaxte, open sfeer en geen drama. Een piek kan ik niet aanwijzen; het effect bleef op een vrij constant, mild niveau gedurende zo’n 3 tot 4 uur, met een kleine stijging vlak na het innemen van de tweede helft. Een lekker avondje dus; ik kijk al uit naar m’n volgende XTC-ervaring, welke waarschijnlijk op Sziget zal plaatsvinden. Mogelijk neem ik dit keer een hogere dosis of gooi ik nog wat andere drugs in de mix om dat gevoel van niet waargemaakte hopen te kunnen ontstijgen, maar aan de andere kant realiseer ik me dat ik niet teveel moet toegeven aan m'n eigen hoge verwachtingen en het misschien wel gewoon op één pil moet houden.
Laatst bijgewerkt door cojiro op vr jun 06, 2014 5:12 pm, in totaal 1 keer bewerkt.
Avatar gebruiker
cojiro
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 926
Geregistreerd: za jan 11, 2014 3:15 am
Woonplaats: Utrecht

Re: Hoge Verwachtingen (XTC; Witte Domino's, thuissetting)

Berichtdoor Prototype » zo jun 01, 2014 6:09 pm

Je zit nu wel lang genoeg op het forum om te weten dat het ontzettend dom en zinloos is om met te hoge dosissen M te gaan stuntelen.
Laat dit dus maar achterwegen op sziget.
Verder je instelling erg belangrijk bij M.
Ga je de hele tijd zitten denken of je wel hard genoeg gaat dan ga je niet hard.
Ga je lekker los op de muziek en zit je niet aan die pil te denken dan ga je snoeihard.
I'll make my own drugsforum! With blackjack and hookers!
In fact, forget the forum!
BEK HOUWE, NEUS VOLSTOUWE.

Frog schreef:Predatorprotomotherucking t rex
Avatar gebruiker
Prototype
Harder dan de rest
Donateur
Offline
 
Posts: 7474
Geregistreerd: do aug 01, 2013 11:57 pm
Woonplaats: The Void

Re: Hoge Verwachtingen (XTC; Witte Domino's, thuissetting)

Berichtdoor lemonhaze » zo jun 01, 2014 6:21 pm

Leuk report cojiro!
Jammer dat het niet is uitgepakt zoals je hoopte! Het is heel lastig om geen verwachtingen te hebben, maar als je gewoon accepteert dat dit het is/was dan geniet je er vast veel meer van. :)
acid and good vibes
Avatar gebruiker
lemonhaze
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 978
Geregistreerd: ma dec 31, 2012 6:27 pm

Re: Hoge Verwachtingen (XTC; Witte Domino's, thuissetting)

Berichtdoor Hassan » zo jun 01, 2014 6:29 pm

ik heb gister ook witte domino's op, maar ik ging er wel erg lekker op. jammer dat dat bij jou niet was :xtc:
Hassan
Offline
 

Re: Hoge Verwachtingen (XTC; Witte Domino's, thuissetting)

Berichtdoor cojiro » zo jun 01, 2014 6:36 pm

prototype schreef:Je zit nu wel lang genoeg op het forum om te weten dat het ontzettend dom en zinloos is om met te hoge dosissen M te gaan stuntelen.
Laat dit dus maar achterwegen op sziget.
Verder je instelling erg belangrijk bij M.
Ga je de hele tijd zitten denken of je wel hard genoeg gaat dan ga je niet hard.
Ga je lekker los op de muziek en zit je niet aan die pil te denken dan ga je snoeihard.

Zoals ik al zei, ik vond het dom en zinloos van mezelf maar kon het gewoon niet helpen. En ik ga echt geen overdreven hoge dosissen naar binnenwerken hoor :lol:


Thanks lemonhaze! En Ano, ik denk toch dat het voor een groot deel aan mijn mindset en de setting lag en niet echt aan de pil want heb er heel veel enorm goede verhalen over gehoord en m'n vrienden gingen ook gewoon lekker hard, al was het voor hun natuurlijk de eerste keer.
Avatar gebruiker
cojiro
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 926
Geregistreerd: za jan 11, 2014 3:15 am
Woonplaats: Utrecht

Re: Hoge Verwachtingen (XTC; Witte Domino's, thuissetting)

Berichtdoor Hassan » zo jun 01, 2014 6:44 pm

cojiro schreef:
prototype schreef:Je zit nu wel lang genoeg op het forum om te weten dat het ontzettend dom en zinloos is om met te hoge dosissen M te gaan stuntelen.
Laat dit dus maar achterwegen op sziget.
Verder je instelling erg belangrijk bij M.
Ga je de hele tijd zitten denken of je wel hard genoeg gaat dan ga je niet hard.
Ga je lekker los op de muziek en zit je niet aan die pil te denken dan ga je snoeihard.

Zoals ik al zei, ik vond het dom en zinloos van mezelf maar kon het gewoon niet helpen. En ik ga echt geen overdreven hoge dosissen naar binnenwerken hoor :lol:


Thanks lemonhaze! En Ano, ik denk toch dat het voor een groot deel aan mijn mindset en de setting lag en niet echt aan de pil want heb er heel veel enorm goede verhalen over gehoord en m'n vrienden gingen ook gewoon lekker hard, al was het voor hun natuurlijk de eerste keer.


de eerste keer weet je niet wat je overkomt, en ga je gewoon super hard. dit was de eerste keer dat ik met een halve pil ben begonnen, en dat was achteraf maar goed ook. jemig wat klapte deze dingen erin zeg.

het voordeel is wel, dat je mindset de volgende keer volledig anders zal zijn omdat je minder hoge verwachtingen hebt omdat deze keer wat tegen viel.
Hassan
Offline
 

Re: Hoge Verwachtingen (XTC; Witte Domino's, thuissetting)

Berichtdoor cojiro » zo jun 01, 2014 6:46 pm

Yesss zo had ik er nog niet naar gekeken 8-)
Avatar gebruiker
cojiro
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 926
Geregistreerd: za jan 11, 2014 3:15 am
Woonplaats: Utrecht

Re: Hoge Verwachtingen (XTC; Witte Domino's, thuissetting)

Berichtdoor Wastum » zo jun 01, 2014 8:49 pm

Mooi geschreven rapportage man. Jammer dat je hoge verwachtingen je ervaring een beetje in de weg hebben gezeten, maar al met al ben je toch lekker gegaan met je vrienden. En inderdaad zoals hierboven al gezegd; hogere dosissen gooien gaat weinig uithalen. Gewoon zorgen dat je je de volgende keer je gedachten wat meer los laat en het komt allemaal goed!
Done: Wiet, Hasj, GHB, GBL, MDMA (Pillen en Kristallen), Tabak, Alcohol, Cafeïne, Amfetamine, Dexamfetamine, Methamphetamine, Fentanyl, Heroïne, 2C-B, MXE, Ketamine, DMT, Clonazepam, Xanax.

To do: LSD, Truffels.
Avatar gebruiker
Wastum
Newbie
Offline
 
Posts: 4
Geregistreerd: wo jul 24, 2013 3:00 am

Re: Hoge Verwachtingen (XTC; Witte Domino's, thuissetting)

Berichtdoor kaasje » zo jun 01, 2014 9:59 pm

Ik heb ongeveer dezelfde ervaring gehad. Na 8 maanden zonder XTC me dan toch eens aan de beruchte domino's gewaagd. Ik me zeker wel geamuseerd, maar had ook geen rushes en echt heel ver heen was ik niet. Jammer wel, ik had meer verwacht na zo'n lange pauze.

Nu heb ik wel het vermoeden dat deze pil minder sterk was dan dat iedereen beweerde, misschien zijn er al namaak domino's op de markt ofzo.
:wave:
Avatar gebruiker
kaasje
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1216
Geregistreerd: zo mei 12, 2013 4:04 pm
Woonplaats: België

Re: Hoge Verwachtingen (XTC; Witte Domino's, thuissetting)

Berichtdoor Hassan » zo jun 01, 2014 10:17 pm

kaasje schreef:Ik heb ongeveer dezelfde ervaring gehad. Na 8 maanden zonder XTC me dan toch eens aan de beruchte domino's gewaagd. Ik me zeker wel geamuseerd, maar had ook geen rushes en echt heel ver heen was ik niet. Jammer wel, ik had meer verwacht na zo'n lange pauze.

Nu heb ik wel het vermoeden dat deze pil minder sterk was dan dat iedereen beweerde, misschien zijn er al namaak domino's op de markt ofzo.


er is een nieuwe batch op de markt, hier zit minder in en ze zijn iets kleiner. mij dealer heeft ze allebei dus kon ik ze eens naast elkaar leggen. ik heb de nieuwe batch nog niet gebruikt, alleen maar de oude. ik had wel bij deze pillen dat ik er extreem ''scheel'' van ging kijken, of dat kwam doordat ik 2x had bij gepakt in 5 minuten omdat ik de eerste keer was vergeten :oops:
Hassan
Offline
 

Re: Hoge Verwachtingen (XTC; Witte Domino's, thuissetting)

Berichtdoor cojiro » ma jun 02, 2014 12:39 am

Ik heb de pillen afgelopen vrijdag gehaald, dus zou kunnen dat ze van die nieuwe batch komen dan. Eerdere ervaringen waren met paarse lambo's en witte nintendo's, wel echt stevige pillen dus. Misschien lag het daaraan. Maar hoe meer ik erover nadenk, hoe meer ik besef dat ik eigenlijk echt een geweldige nacht heb gehad.
Avatar gebruiker
cojiro
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 926
Geregistreerd: za jan 11, 2014 3:15 am
Woonplaats: Utrecht

Re: Hoge Verwachtingen (XTC; Witte Domino's, thuissetting)

Berichtdoor Hassan » ma jun 02, 2014 12:51 am

cojiro schreef:Ik heb de pillen afgelopen vrijdag gehaald, dus zou kunnen dat ze van die nieuwe batch komen dan. Eerdere ervaringen waren met paarse lambo's en witte nintendo's, wel echt stevige pillen dus. Misschien lag het daaraan. Maar hoe meer ik erover nadenk, hoe meer ik besef dat ik eigenlijk echt een geweldige nacht heb gehad.


mijn dealer heeft ze 2 weken geleden binnen gekregen, en ik heb de laatste die hij nog had van de oude batch gekocht. het is inderdaad zeer aannemelijk dat jij de nieuwe batch hebt gehad, hier zat uit mijn hoofd 160 in maar dat kan ik dus niet met zekerheid zeggen. wel mooi dat je er toch van hebt genoten :grin:
Hassan
Offline
 

Re: Hoge Verwachtingen (XTC; Witte Domino's, thuissetting)

Berichtdoor cojiro » ma jun 02, 2014 1:03 am

Dat is toch wel een verschil van 50mg met wat ik eerder gedaan hebben, zou het een en ander wel verklaren (:
Avatar gebruiker
cojiro
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 926
Geregistreerd: za jan 11, 2014 3:15 am
Woonplaats: Utrecht

Re: Hoge Verwachtingen (XTC; Witte Domino's, thuissetting)

Berichtdoor Jdjsusinebeieje » ma jun 02, 2014 1:09 am

Ik denk dat het niet alleen met de verwachtingen te maken heeft. Ik heb dit ook wel eens gehad. Dan is het gevoel gewoon aanwezig, maar dan pakt het je niet, of zo. Je gaat dan niet op in die wow dit is geweldig sfeer. Dan ga je denken van ohh kom nou waar blijft het effect en ben je meer daar mee bezig dan het echt laten overheersen. XTC heeft ook veel momentjes dat je het echt heel subtiel voelt, bij mij dan. Maar als je dan die stemming nog hebt van zo'n heftiger momentje dan blijf je daar in, zeg maar.

Volgende keer beter inderdaad. 8-)
Perry schreef:Hiermee zal je niets dan weerstand opwekken en waarschijnlijk zal je de schuld hiervan bij de ander zoeken, omdat deze aanpak veelal ook duidt op weinig zelf-reflectie.
Avatar gebruiker
Jdjsusinebeieje
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4088
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 7:40 pm

Re: Hoge Verwachtingen (XTC; Witte Domino's, thuissetting)

Berichtdoor cojiro » ma jun 02, 2014 1:12 am

Ja dat precies inderdaad
Avatar gebruiker
cojiro
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 926
Geregistreerd: za jan 11, 2014 3:15 am
Woonplaats: Utrecht

Re: Hoge Verwachtingen (XTC; Witte Domino's, thuissetting)

Berichtdoor Aebi » ma jun 02, 2014 1:15 am

Heb wel s gehad dat ik er te erg op zat te wachten en het kwam maar niet helema, toen ik dat accepteerde na een uurtje of 2 klapte ie er ineens hard en lekker in. Blijft vreemd af en toe.
Nobody exists on purpose, nobody belongs anywhere, everybody's gonna die. Come watch TV.
Avatar gebruiker
Aebi
It was good to be the king
DF Addict
Offline
 
Posts: 6371
Geregistreerd: wo dec 04, 2013 5:57 pm
Woonplaats: Boogie Wonderland

Re: Hoge Verwachtingen (XTC; Witte Domino's, thuissetting)

Berichtdoor Hassan » ma jun 02, 2014 1:16 am

elke keer XTC is ook weer anders inderdaad. blijft maar raar spul, die drugs :s
Hassan
Offline
 

Re: Hoge Verwachtingen (XTC; Witte Domino's, thuissetting)

Berichtdoor Jdjsusinebeieje » ma jun 02, 2014 1:25 am

Beetje hetzelfde als met goede seks. Je moet er echt zo'n "moment" van maken. Gewoon niet nadenken wat je voelt en echt er in blijven zeg maar. Geen rationele gedachten hebben, niks analyseren. Gewoon er van genieten. Als je gaat nadenken dan gaat het mis. 8-)

Ik had het op Soenda ook eventjes. Ik was helemaal blij, maar iemand had zo'n hoofdmassage ding bij zich, en dat bleef ze echt een 10 minuten bij me doen. In het begin was het echt super leuk, maar op een gegeven moment had ik zo'n nuchter momentje ging ik me irriteren en keek ik naar haar hoofd en zag ik die schele ogen en die kaak en zo. Toen was ik even een rondje gaan lopen in mijn eentje en had ik een lolly gehad van zomaar iemand en was ik weer helemaal in zo'n gelukkig momentje. Als je wat niet zint is iets doen waar je heel blij van kan worden het beste denk ik. Even een ijsje pakken of zo. 8-) Of je vrienden een sigaret geven en zien hoe blij ze er van worden. Dat is een soort trigger zeg maar. 8-)

Ik denk dat wat jij hebt gehad iedereen met XTC op een gegeven moment wel krijgt, als het uit begint te werken en zo. Dan is het heel belangrijk die positieve vibe te houden en niet te denken van ahh jammer dit was het. Hou die emotionele bindingsgesprekken gewoon, vraag geen dingen als "voel jij nog wat?" enzovoort. Dan blijf je blij. 8-)
Perry schreef:Hiermee zal je niets dan weerstand opwekken en waarschijnlijk zal je de schuld hiervan bij de ander zoeken, omdat deze aanpak veelal ook duidt op weinig zelf-reflectie.
Avatar gebruiker
Jdjsusinebeieje
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4088
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 7:40 pm

Re: Hoge Verwachtingen (XTC; Witte Domino's, thuissetting)

Berichtdoor MDMAZING95 » vr jun 06, 2014 10:27 am

Ah balen man. Ik denk dat je je gedachten opzij moet leggen en het je moet laten overkomen. Ik denk dat als je je best gaat doen om dat gevoel terug te krijgen het niet lukt. Hetzelfde met het afwachten tot de inslag van xtc, niet bij nadenken. Hoop dat je volgende ervaring beter wordt.
Yolo

Done: Hasj/Weed/XTC/Truffels/Coke
MDMAZING95
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 54
Geregistreerd: ma mei 19, 2014 5:44 pm

Re: Hoge Verwachtingen (XTC; Witte Domino's, thuissetting)

Berichtdoor Emerica. » vr jun 06, 2014 2:40 pm

Ik heb dit zelf ook wel eens gehad. Elke keer zat ik op te letten op het trillen van mijn ogen bijvoorbeeld om te kijken of ik nog wel hard ging. Uiteindelijk was het niks meer geworden.
“One good thing about music, when it hits you, you feel no pain.”
― Bob Marley
Avatar gebruiker
Emerica.
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 273
Geregistreerd: di feb 26, 2013 5:22 pm

Re: Hoge Verwachtingen (XTC; Witte Domino's, thuissetting)

Berichtdoor Moonlight Fanatic » ma dec 22, 2014 12:18 am

Het clichématige startschot:)

Klopt... Allen tegelijk, elkaar vrolijk aankijkend: "Ja, hij is er!"
Gouden moment.

Het halfje was te weinig.
Men zou kunnen denken dat je serotonine-gehalte te laag is, maar na een jaar onthouding is dit praktisch onmogelijk.
Heb je genoeg is er geen haar op je hoofd dat zich terug met de realiteit confronteert waarbij je je afvraagt of dit het was.
De rush zal waarschijnlijk nooit meer zo sterk zijn als je eerste pil, maar een rush moet je voelen, zo niet heb je te weinig of slechte pilletjes.

Als je daarna besluit om nog een halfje bij te nemen begint dit even mild te werken (net niet) en is het vorige al afgebroken.

Als je van xtc niet goed kan gaan word je alleen maar lastig, maar dat is feitelijk met alle drugs zo.
Het verlangen wordt gewekt maar niet bevredigd.
Avatar gebruiker
Moonlight Fanatic
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 794
Geregistreerd: zo dec 21, 2014 7:51 pm

Hoge Verwachtingen (XTC; Witte Domino's, thuissetting)

Berichtdoor Jdjsusinebeieje » ma dec 22, 2014 1:22 am

Volgens mij voel je wel wat van die pil. 8-)

Al die losse zinnetjes van wat je precies op dat moment denkt zonder structuur of regelmaat maar toch begrijpt iemand anders aan de pillen altijd precies wat je bedoelt. Grappig is dat. 8-)
Perry schreef:Hiermee zal je niets dan weerstand opwekken en waarschijnlijk zal je de schuld hiervan bij de ander zoeken, omdat deze aanpak veelal ook duidt op weinig zelf-reflectie.
Avatar gebruiker
Jdjsusinebeieje
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4088
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 7:40 pm

Re: Hoge Verwachtingen (XTC; Witte Domino's, thuissetting)

Berichtdoor Moonlight Fanatic » ma dec 22, 2014 3:25 am

Klopt ;)

Van elkaar houden heeft geen woorden nodig :)
Avatar gebruiker
Moonlight Fanatic
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 794
Geregistreerd: zo dec 21, 2014 7:51 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner