Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Live report: 4-FA

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

Live report: 4-FA

Berichtdoor eenhoorn2 » vr apr 07, 2017 7:37 pm

Dag lieve mensen!

Locatie: thuis
Gezelschap: mijn beste vriend (R) en ik
Wat: 4-FA, 100mg

Zojuist (half uurtje geleden) een bommetje van 100mg 4-FA naar binnen gewerkt. Had het al een tijdje in mn hoofd om dit thuis een keer te proberen in plaats van op een feest en vandaag is het moment. Ik hoop dat jullie het interessant vinden om mee te genieten :)
eenhoorn2
Newbie
Offline
 
Posts: 22
Geregistreerd: do jan 05, 2017 2:05 pm

Re: Live report: 4-FA

Berichtdoor eenhoorn2 » vr apr 07, 2017 7:38 pm

Setje van the magician staat aan, we zitten lekker in de tuin in de bijna ondergaande zon en een duveltje is geopend. Dit gaat leuk worden! :D

Updates:
+ 0:00 R en ik nemen allebei onze capsule in gooien er ook maar meteen een multivitamine en een 1 gram vitamine C tablet achteraan.

+0.45: R is al volledig aan het genieten! Voelt zich heerlijk en staat nu te dansen in de tuin, geweldig haha! Ik voel me iets anders, voel dat het eraan zit te komen nu..

+0.50: En bij mij werkt ie ook :) Hij kwam heel snel opzetten deze keer, nu staan we samen los te gaan alsof we op een festival zijn :D:D:D

+1:00 Dit is echt ver boven verwachting. We zijn inmiddels naar binnen gegaan, hebben de muziek hier aan gezet en staan nog steeds te dansen. Ik blijf het niet normaal vinden hoeveel energie je van dit spul krijgt, ik kan gewoon echt niet meer stilzitten. We hebben beiden euforie ten top op het moment, net al een aantal keer geknuffeld (wat wij normaal echt niet doen, heel apart). Misschien nodigen we zo nog wat studiegenoten uit, hoe meer zielen hoe beter.

+1:30 Ik dacht dat ik al in geen uren meer op dit forum had gekeken, maar dat blijkt maar een half uur te zijn! De tijd gaat dus veel langzamer dan je denkt, wat natuurlijk heerlijk is. De effecten blijven nog steeds opbouwen heb ik het idee, ook bij R. Ik denk dat we ieder moment de piek zullen bereiken. Terwijl ik dit typ moet ik mezelf continue corrigeren omdat ik overal een blije of hele blije smiley achter wil plakken. Ach: fuck it :p

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :love: :love:

+2:00 Hahahaha wat een moment net. Wij stonden dus uit complete gekkigheid met z'n 2en op de tafel te dansen in de woonkamer (op zich al heel leuk :p) komt er net op dat moment een bekende voor het huis langsgefietst. Die zag het en begon keihard te lachen. Normaal gesproken had ik me hier nu heel erg voor gaan schamen, maar nu vind ik het eigenlijk gewoon hartstikke grappig :)

+2:40 Waar we net allebei nog heel scherp waren, zoals je met 4-FA altijd hebt, hebben we allebei het idee dat we nu toch iets 'vager' worden. Natuurlijk, nog lang niet op een level van MDMA ofzo, maar het superscherpe van de eerste 2 uur is er nu wel een beetje af. We hebben allebei wat meer problemen om de juiste woorden te vinden enz. Geluksniveau ligt overigens nog steeds onverminderd hoog! Deze 100mg p.p. hé, we gaan bijna denken dat het per ongeluk 200mg was :P

+2:45 Ik bedenk met net dat ik in het report nog helemaal niks heb gezegd over hoe fijn je hele lichaam aanvoelt als je 4-FA op hebt. Over je buik aaien alleen al is een goddelijk gevoel :love:
R heeft het de hele tijd over de tintelingen van 4-FA, die heeft hij echt continu. Bovendien heeft hij bij elk nummer wat hij leuk vindt dikke kippenvel en vertelt dit dan wel 5x

+2:55 Waar R nog steeds op een constant niveau van blijheid zit, begint bij mij de euforie nu iets af te zakken merk ik. Dit is sneller dan ik gewend ben, misschien heeft dat met de kleinere dosis te maken. R had ook nog 2c-b pillen meegenomen die getest zijn met een variatie van 12-18mg. Daar ga ik er NU één van innemen om het geheel wat visueler te maken :)

(Nietsnutfeit: ik moest zojuist smileys weghalen uit mijn bericht omdat ik teveel smileys gebruikt heb)

(Nietsnutfeit2: ik had geen idee dat R ook 2c-b had meegenomen, dus toen hij dit vertelde was dit op zichzelf ook alweer een moment van euforie. Dit omdat ik nog nooit een upper gecombineerd heb met 2c-b en hier erg benieuwd naar ben)

+3:25 Het lijkt erop dat de eerste tekenen van de 2c-b zich nu al voordoen, want ik begin ineens erg wazig te zien. R merkt nog niks. Ik hoop vooral dat door de 4-FA de zware bodyload van 2c-b wordt weggenomen.

+3:45 Zooooow he, die 2c-b doet bij mij als eerst zijn werk. Terwijl ik dit typ zie ik de letters als het ware 'oplossen' in het scherm (echt wegvloeien) en nu verschijnt er achter een aantal letters een soort groen/rode schaduw. Erg mooi!

+4:00 Ook bij R doet de 2c-b pil het werk. Ik heb echt de grootste moeite om dit te typen nu, ik zit constant met mijn gedachten ergens anders. Ik ben nu zo de weg kwijt dat ik net was vergeten dat ik al iets over het inkicken van de 2-cb had getypt.

R ligt nu echt de hele tijd dubbel. Hij heeft zelf geen idee waarom.

Wat ik wel jammer vind is dat de bodyload van 2c-b die je nuchter hebt nog steeds aan de deur klopt, zelfs als het combineerd wordt met een upper als 4-FA. Ook een beetje misselijkheid is aanwezig.

+4:05 Ik zie nu ineens overal olifanten op het scherm, muziek klinkt alsof ik het nog nooit gehoord heb. Wat awesome!

+4:15 Voor zover ik nog wat in mijn maag had zitten: dat is er nu uit

+4:35 Het muurschilderij dat ik hier heb hangen komt tot leven! Het is een schilderij van een kabbelend bergbeekje. Het water begint nu echt te stromen, net zoals ik net over de ijsbeer zei. Dit zijn levensechtere visuals dan ik ook met truffels gehad heb. Als ik erover begin tegen R zegt hij dat hij het ook ziet. R en ik zeggen op het moment niet zo veel meer, we genieten allebei volop van al het moois wat we zien

+ 4:50 Het overgeven heeft echt geholpen, de zware bodyload is nu volledig verdwenen. En ik trip nu nog harder, de muziek lijkt constant in loopjes te blijven hangen. R zegt dat hij zn hart heel erg goed voelt kloppen, zorg er dat hij het niet meer fijn vindt.

+ 05:10 Nadat ik R een beetje gerust had gesteld voelde hij zijn hart gelukkig al bijna niet meer. We gaan zo een lachgasballonnetje doen :)

Kikkermeneer (618157) jouw gifje die je onder elke post hebt staan is ook erg leuk om te bekijken nu. Dit gifje lijkt soms ineens te blijven hangen in de loop, net zoals ik eerder al bij de muziek had.

+06:10 De effecten van de 2C-B beginnen nu flink af te zakken. Aangezien er nu niet meer zo heel veel bijzonders te vermelden zal zijn behalve dat we lekker aan het chillen zijn stop ik met het report. Al met al vond ik het zeker een geslaagde avond, 4-FA blijft echt geweldig spul en zat qua euforie voor mij deze keer zelfs heel dicht tegen MDMA aan. Ik denk dat ik momenten als het samen op de tafel dansen met R niet snel weer zal vergeten.

Het bijnemen van de 2C-B gaf eerst toch weer de bodyload die ik niet fijn vindt, maar was uiteindelijk ook zeker de moeite waard. Super bedankt voor het lezen & reageren allemaal!
Laatst bijgewerkt door eenhoorn2 op za apr 08, 2017 1:11 am, in totaal 27 keer bewerkt.
eenhoorn2
Newbie
Offline
 
Posts: 22
Geregistreerd: do jan 05, 2017 2:05 pm

Re: Live report: 4-FA

Berichtdoor Perry » vr apr 07, 2017 7:51 pm

Have fun :woeh:
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13270
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Bij de buren in een boomhut.

Re: Live report: 4-FA

Berichtdoor eenhoorn2 » vr apr 07, 2017 8:02 pm

Thanks, leuk om te weten dat er in ieder geval één persoon meeleest!
eenhoorn2
Newbie
Offline
 
Posts: 22
Geregistreerd: do jan 05, 2017 2:05 pm

Re: Live report: 4-FA

Berichtdoor Perry » vr apr 07, 2017 8:04 pm

Haha, ik lees vrijwel alles op dit forumpje ;)
Live reports worden overigens meestal pas achteraf gelezen, dus dat er niet nu meer reacties zijn, betekent zeker niet dat ze niet nog gaan komen. Is 100mg trouwens niet aan de lage kant? Hoeveel weeg je if I may ask? Mogelijk na 1:30~2:00 ±50mg erbij? :kleuter:
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13270
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Bij de buren in een boomhut.

Re: Live report: 4-FA

Berichtdoor eenhoorn2 » vr apr 07, 2017 8:06 pm

JongGeleerd schreef:Haha, ik lees vrijwel alles op dit forumpje ;)
Live reports worden overigens meestal pas achteraf gelezen, dus dat er niet nu meer reacties zijn, betekent zeker niet dat ze niet nog gaan komen. Is 100mg trouwens niet aan de lage kant? Hoeveel weeg je if I may ask?


Ah natuurlijk, even niet aan gedacht!
Is zeker aan de weinige kant, maar met het oog op koningsdag (dan ga ik weer aan de 4-FA) wel zo verstandig omdat de pauze ertussen eigenlijk al flink te kort is.

En bovendien ga ik nu wel heel erg lekker op zo'n lage dosis! Ik vind het verschil ten opzichte van 180mg bijv. zelfs echt helemaal niet groot, maar misschien komt dat ook door deze goede setting.

Edit: looool kijk, ik ga zelfs zo hard dat ik vergeet je vraag te beantwoorden :p Ik weeg 70kg.
eenhoorn2
Newbie
Offline
 
Posts: 22
Geregistreerd: do jan 05, 2017 2:05 pm

Re: Live report: 4-FA

Berichtdoor Partypipo » vr apr 07, 2017 8:14 pm

Ongeveer 3 weken pauze is inderdaad flink korter dan de aanbevolen 3 maanden pauze en ikzelf zou het nu niet meer doen, zo'n veel te korte pauze.

Maar goed, alsnog heel veel plezier voor nu!
Ted Bundy schreef:Mochten quotes van mede df'ers in je onderschrift plaatsen weer 'in' worden. Dan is deze de mijne.
Avatar gebruiker
Partypipo
Doneer-meneer
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4138
Geregistreerd: di sep 06, 2011 1:36 am

Re: Live report: 4-FA

Berichtdoor eenhoorn2 » vr apr 07, 2017 8:27 pm

Partypipo schreef:Ongeveer 3 weken pauze is inderdaad flink korter dan de aanbevolen 3 maanden pauze en ikzelf zou het nu niet meer doen, zo'n veel te korte pauze.

Maar goed, alsnog heel veel plezier voor nu!


Ik weet het, je hebt helemaal gelijk. Gelukkig kan ik wel goed tegen mezelf zeggen: als je dan de regel overtreedt, ga je het daarna dubbel compenseren (natuurlijk nog niet zo goed als 3 maanden wachten). Zo heb ik dat vorig jaar ook 2x gedaan en dat is prima gelukt. En thanks, ga maar weer eens een update je doorvoeren! :)
eenhoorn2
Newbie
Offline
 
Posts: 22
Geregistreerd: do jan 05, 2017 2:05 pm

Re: Live report: 4-FA

Berichtdoor Kip » vr apr 07, 2017 8:32 pm

Veel plezier nog vanavond :D ik ben ook enorm 4-fa fan
Hypnotized.
Avatar gebruiker
Kip
Pro mod
Moderator
Offline
 
Posts: 1834
Geregistreerd: di maart 29, 2016 8:24 pm
Woonplaats: The Happy World Of Haribo

Re: Live report: 4-FA

Berichtdoor Perry » vr apr 07, 2017 8:33 pm

Het gaat best lang goed, maar neem van mij aan dat je jezelf flink voor je kop slaat zodra het niet meer goed gaat. I've been there...

@Kip 4-FAn
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13270
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Bij de buren in een boomhut.

Re: Live report: 4-FA

Berichtdoor eenhoorn2 » vr apr 07, 2017 8:47 pm

R en ik voelen dat onze hartslag flink omhoog is gegaan. Dat bracht het gesprek bij de opdonder die het hart van 4-FA krijgt. Nu vragen wij ons af: waarom is sporten (ook een hoge hartstlag) wel goed voor je hart maar een 'kunstmatig' hoge hartslag van drugs (dus ook zonder fysieke inspanning) niet? Iemand die hier enig idee van heeft? :)
Laatst bijgewerkt door eenhoorn2 op vr apr 07, 2017 8:50 pm, in totaal 1 keer bewerkt.
eenhoorn2
Newbie
Offline
 
Posts: 22
Geregistreerd: do jan 05, 2017 2:05 pm

Re: Live report: 4-FA

Berichtdoor eenhoorn2 » vr apr 07, 2017 8:48 pm

Kip schreef:Veel plezier nog vanavond :D ik ben ook enorm 4-fa fan


Bedankt! Groot gelijk heb je, wat een heerlijk spul :)

Erg leuk trouwens dat het nu al zo'n actieve boel is hier!
Als jullie nog tips hebben qua dingen om te doen, te kijken, te luisteren, en ga zo maar door, alles is welkom :)
eenhoorn2
Newbie
Offline
 
Posts: 22
Geregistreerd: do jan 05, 2017 2:05 pm

Re: Live report: 4-FA

Berichtdoor bonghit » vr apr 07, 2017 8:54 pm

eenhoorn2 schreef:
Kip schreef:Veel plezier nog vanavond :D ik ben ook enorm 4-fa fan


Bedankt! Groot gelijk heb je, wat een heerlijk spul :)

Erg leuk trouwens dat het nu al zo'n actieve boel is hier!
Als jullie nog tips hebben qua dingen om te doen, te kijken, te luisteren, en ga zo maar door, alles is welkom :)


Hier nog een volger
IK hou wel van live report

ga zo door,leuk dit 8-) :hulde:
Wie ben jij: bonghit
Wat zijn we: samen
Wat gaan we: Naar de klote
Avatar gebruiker
bonghit
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 3812
Geregistreerd: zo maart 13, 2011 9:39 pm
Woonplaats: in de coffeeshop

Re: Live report: 4-FA

Berichtdoor eenhoorn2 » vr apr 07, 2017 9:23 pm

bonghit schreef:
eenhoorn2 schreef:
Kip schreef:Veel plezier nog vanavond :D ik ben ook enorm 4-fa fan


Bedankt! Groot gelijk heb je, wat een heerlijk spul :)

Erg leuk trouwens dat het nu al zo'n actieve boel is hier!
Als jullie nog tips hebben qua dingen om te doen, te kijken, te luisteren, en ga zo maar door, alles is welkom :)


Hier nog een volger
IK hou wel van live report

ga zo door,leuk dit 8-) :hulde:


Leukleuk! geniet van je bonghit :p
eenhoorn2
Newbie
Offline
 
Posts: 22
Geregistreerd: do jan 05, 2017 2:05 pm

Re: Live report: 4-FA

Berichtdoor 618157 » vr apr 07, 2017 10:32 pm

Ik loer zo nu en dan ook mee, geniet ervan ^_^
Avatar gebruiker
618157
DF Maniac
Offline
 
Posts: 7695
Geregistreerd: di jul 26, 2016 8:03 am

Re: Live report: 4-FA

Berichtdoor eenhoorn2 » vr apr 07, 2017 10:41 pm

618157 schreef:Ik loer zo nu en dan ook mee, geniet ervan ^_^


Hartstikke bedankt! :)
eenhoorn2
Newbie
Offline
 
Posts: 22
Geregistreerd: do jan 05, 2017 2:05 pm

Re: Live report: 4-FA

Berichtdoor 618157 » vr apr 07, 2017 10:49 pm

eenhoorn2 schreef:
618157 schreef:Ik loer zo nu en dan ook mee, geniet ervan ^_^


Hartstikke bedankt! :)

Geen dank, tips jawel hele foute, maar dan is je avond zo voor bij ;)

Ik vond 4-FA best lekker maar de magie ging er vlug af enzo, daarna stond ik goed strak, anders als pep wel, maar niet verkeerd
Dat het bij mij soms minder was kwam omdat de MDMA feel verkloot heb al en had enorme bij pak drang op 4-fa ook.
Tips weet niet precies, beetje gamen mischien of iets wat je leuk vind als je strak staat, wel goed drinken, ook niet te veel, kacheltje eventueel aan, maar maak het niet te heet, shirt uitrekken als het lekker warm is vind ik persoonlijk erg prettig op een upper.

O en neem iets van een snoepje of kauwgom etc mocht je merken dat je kaken erg klemmen, of klapperen,lame tip, weet iedereen wel denk ik, eniewweej verder geniet, doe wat in je opkomt.
:)
Avatar gebruiker
618157
DF Maniac
Offline
 
Posts: 7695
Geregistreerd: di jul 26, 2016 8:03 am

Re: Live report: 4-FA

Berichtdoor Domilala » za apr 08, 2017 2:40 pm

Leuk om te lezen! Ik wil dit binnenkort ook eens proberen met een vriend.
Avatar gebruiker
Domilala
Newbie
Verbannen
 
Posts: 22
Geregistreerd: zo maart 26, 2017 4:47 pm
Woonplaats: Randstad

Re: Live report: 4-FA

Berichtdoor Chocoloco » ma apr 10, 2017 11:04 pm

Leuk report, 4-FA is mijn lievelings. Heerlijk spul. :D
Avatar gebruiker
Chocoloco
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 843
Geregistreerd: di maart 11, 2014 6:33 pm

Re: Live report: 4-FA

Berichtdoor Drugslover43 » za sep 02, 2017 4:16 am

Leuk triprapport om te lezen en leuk dat jullie tenminste wel enthausiast zijn van de fluoramfetamine. Ik heb in een avondje in totaal 600mg op en merkte er bijna geen klote van, me hartslag kwam zelfs niet boven mijn normale 60 slagen per minuut. Ik heb een heel hoge tolerantie voor veel middelen waaronder dexamfetamine , misschien dat die 4fa daarom nauwelijks zijn werk doet, maar ook met een supertolerantie als ik zou je toch zeker meer moeten voelen al helemaal bij zo'n hoge dosis. Morgen nog 6apb proberen en als ook dat zo tegenvalt zal ik moeten concluderen dat RCs niks voor mij zijn. Houd ik t gewoon bij illegale drugs en de dexamfetamine en Oxycodon die me nooit in de steek laten, behalve dan van t feit dat ik bijna overal een hoge dosis van nodig heb, wat ook met mijn adhd te maken heeft, dan moet je nou eenmaal wat hoger doseren dan normale mensen om hetzelfde effect te sorteren!
Drugslover43
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 129
Geregistreerd: vr aug 18, 2017 4:01 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner