Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

MDA/MDMA

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

MDA/MDMA

Berichtdoor Dr.Sub » wo jun 12, 2013 7:03 pm

Er zijn veel hooggedoseerde MDMA pillen op de markt de laatste tijd, maar ik vind dat een combi van een 120 mg MDMA samen met ongeveer 100 mg MDA veel beter is dan MDMA ( xtc) pillen van 200 mg ofzo, dat vind ik gewoon té hoog en niet echt een meerwaarde hebben en daarenboven gevaarlijk voor newbies op het gebied van MDMA;

mijn report gaat over de combi MDA/MDMA.
Op een woensdagavond had ik een gram MDMA kunnen kopen en ook zeldzaam een halve gram MDA ( MDMA wordt omgezet in MDA en zorgt voor de meer 'trippy' effecten tijdens een xtc-inname ( CEV's enz.)

Ik hadwat lege capsules kunnen bemachichten, in de smartshop en had/heb een precisieweegschaal.

Ik had besloten dat 120 mg MDMA volstond om in de capsule te doen.
Voor MDA had ik 80-100 mg in gedachte.

Uiteindelijk heb ik 2 capsules gemaakt met elk ongeveer 120 mg MDMA en zo'n 100 mg MDA.

Dit was voor mij de ideale/ultieme 'ecstacy'-pil.


Samen met een vriend hadden we besloten om eerst bij mij thuis en dan in een kleine disco te gaan genieten van onze capsule(s).

T 0 00 : het was ongeveer 20u 's avonds, ik had enkele pilsjes op en mn vriend ( K) had een benzo genomen ( alprazolam denk ik, 2 mg).
We hadden beiden nog geen avondmaal gegeten en namen de capsule elk op een lege maag.

T 0 20: het effect van de capsule kwam al opzetten, vrij snel, maar omdat het een capsule was ipv een geperste pil ook wel logisch, we voelden allebei de typische MDMA-rush, maar ook duidelijk de MDA.
Ik ervaarde al lichte visuele veranderingen in de omgeving en ook K voelde zich ' anders' dan bij een gewone xtc-pil.

T 0 50: nu hadden zowel K als ik beiden CEV's ( we zagen patronen en verschillende kleuren en figuren etc.) en de muziek die ik had opgezet klonk ineens zo luid en zo intens.

T 1 00: We besloten om te wandelen tot aan de bushalte en de bus te nemen tot een discotheek in de stad gelegen waar lekkere muziek gedraaid werd en we los konden gaan, want we hadden beiden enorm veel energie, een bodyload.

T 1 45: aangekomen in de club en na elk een cola'tje besteld te hebben genoten we van de muziek. We dansten, maar namen ook de tijd om met mekaar te praten en om te zitten en van bepaalde visuals te genieten. Dit ging zo nog een tijdje verder

T 3 15: we waren terug aangekomen bij mijn thuis en we gingen op mijn kamer nog wat genieten van house-muziek en daarna nog van onze visuals en later gesprekken over koetjes en kalfjes, maar toch we voelden een duidelijke connection

T 6 00 : De capsule begon uit te werken en K haalde een doosje met benzo's boven, Alprazolam EG 2 mg, hij gaf me 2 pilletjes ( ik heb nauwelijks tolerantie en 2 mg is de hoogste dosis). De pil had een dubbele breuklijn. K had ook nog een topje wiet ( welke weet ik niet) en hij rolde een jointje.
We rookten deze samen op en het was een relaxte vibe, daarna vertrok K met z'n fiets naar zijn thuis om te gaan slapen.

T 7 00 : ik was best stoned van de joint, maar besloot de alprazolam EG pil in twee te breken, dus ik nam 1 mg. Na een halfuur voelde ik me enorm ontspannen ( bovenop de stonedheid) en voelde ik me ook moe ( heb geen tolerantie voor benzodiazepines) en toen ben ik mijn bedje gaan opzoeken en ben ik heerlijk, vredig in slaap gevallen.
Dr.Sub
Newbie
Offline
 
Posts: 23
Geregistreerd: wo jun 20, 2012 1:34 pm

Re: MDA/MDMA

Berichtdoor pillenvreter » wo jun 12, 2013 8:50 pm

Flinke dosis MDA zoals ik het zo lees. Volgens mij werd normaalgesproken zo'n 7% MDMA omgezet naar MDA, dus bij inname van 200mg MDMA zo'n 14mg MDA.

als dat bij veel mensen al voor wat trippy effecten zorgt, zal je best de pan uit hebben gespaced :P

verder leuk reportje! hoe wist je zeker dat het MDA was? want (ik geloof) dat ze dat niet aan kunnen geven bij 't testen.

en waarom pak je eigenlijk nog die benzo, je kan toch prima slapen na xtc? al helemaal als je er een jointje na hebt gerookt.
Done: XTC, Speed, Coke, Truffels, Lachgas, GHB, Keta, 4-FMP, Nicotine en Alcohol

To do: meer van het bovenstaande :kleuter:
pillenvreter
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 409
Geregistreerd: do jun 02, 2011 11:06 pm

Re: MDA/MDMA

Berichtdoor Ivo » wo jun 12, 2013 9:11 pm

Ik heb gelezen dat de dosis van MDA iets hoger ligt dan die van MDMA, dus het valt op zich wel mee. Lijkt me wel iets te veel in combinatie met MDMA...
No sympathy for the devil; keep that in mind. Buy the ticket, take the ride...and if it occasionally gets a little heavier than what you had in mind, well...maybe chalk it up to forced consciousness expansion: Tune in, freak out, get beaten.
Avatar gebruiker
Ivo
Midnight Toker
Site Admin
Offline
 
Posts: 7871
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 12:34 pm

Re: MDA/MDMA

Berichtdoor Dr.Sub » wo jun 12, 2013 9:42 pm

Ik wist dat het zeker MDA was pas na inname en toen ik de specifieke effecten kreeg, maar ik vertrouw degene van wie ik het koop. Altijd goede ervaringen mee gehad en daarom ben ik wel vrij zeker dat het MDA was en niet een ander MDxx, ook al bracht ik het niet naar n testcentrum.

Ik vind de dosis MDA niet zo hoog als je bedenkt dat de dosis MDMA 120 mg was, terwijl momenteel je makkelijk doses van 200+ mg MDMA pillen vind.
Dan heb ik liever een mengeling van de twee, want 120 mg wordt door velen als de optimale dosis MDMA beschouwd.


:xtc:
Dr.Sub
Newbie
Offline
 
Posts: 23
Geregistreerd: wo jun 20, 2012 1:34 pm

Re: MDA/MDMA

Berichtdoor Einstein » wo jun 12, 2013 10:30 pm

Maar de MDA werkt ook samen met de MDMA, dus dan wordt het totaal wel weer erg hoog :P
100 mg MDA is an sich helemaal niet zo'n vreemde dosis, de potentie van MDA ligt, zoals Ivo zei, wat lager dan MDMA.
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11460
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: MDA/MDMA

Berichtdoor zaagmans » za jun 15, 2013 1:30 am

Ik heb nog meegemaakt dat er MDA pillen waren, begon jaren 90. Zonnetjes ik weet dat nog wel. Wat ik me ook nog herinner is dat ik er helemaal niet zo'n heftige hallucinaties van kreeg. Het was heel euforisch en heel dromerig. Erg lekker. De volgende dag wel een dikke kater.

Ik heb ook nog mdea gehad. Dat vond ik eigenlijk lekkerder. Lekker lullen, lekker helder, de muziek klonk mooi. Jammer genoeg kom je het niet meer tegen.
zaagmans
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 98
Geregistreerd: za feb 09, 2013 7:26 am

Re: MDA/MDMA

Berichtdoor Dr.Sub » za jun 15, 2013 9:02 am

pillenvreter schreef:Flinke dosis MDA zoals ik het zo lees. Volgens mij werd normaalgesproken zo'n 7% MDMA omgezet naar MDA, dus bij inname van 200mg MDMA zo'n 14mg MDA.

als dat bij veel mensen al voor wat trippy effecten zorgt, zal je best de pan uit hebben gespaced :P

verder leuk reportje! hoe wist je zeker dat het MDA was? want (ik geloof) dat ze dat niet aan kunnen geven bij 't testen.

en waarom pak je eigenlijk nog die benzo, je kan toch prima slapen na xtc? al helemaal als je er een jointje na hebt gerookt.


Je hebt gelijk, achteraf gezien had ik die benzo helemaal niet nodig gehad pillenvretertje :wave:
Dr.Sub
Newbie
Offline
 
Posts: 23
Geregistreerd: wo jun 20, 2012 1:34 pm

Re: MDA/MDMA

Berichtdoor Piotr » do sep 05, 2013 3:53 pm

Als iemand bepaalde pillen kent (logo/kleur/etc.) die MDA bevatten hoor ik het graag, dan kan ik een keer rond gaan vragen :roll2:
L S D
Avatar gebruiker
Piotr
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1889
Geregistreerd: vr okt 26, 2012 11:23 pm

Re: MDA/MDMA

Berichtdoor GaiaNyx » ma nov 25, 2013 3:07 pm

Weet iemand de reden dat er bijna geen MDA (pillen) meer te verkrijgen zijn? Als ik het zo lees is er redelijk wat animo voor, inclusief ondergetekende :love: :love: :love:

Je zou zeggen een gat in de markt?
De enige keer dat ik het ben tegengekomen was een canadese vendor op silkroad, helaas bood hij het aan tegen een belachelijke prijs, gemiddelde MDMA-prijs x4!

Het is niet moeilijker te maken dan MDMA toch? Zo'n 10 jaar geleden werden er regelmatig pillen getest die MDA bevatte, weet iemand wat er is veranderd sinds toen? Waardoor het nu zo zeldzaam is?
Done: weed, alcohol, nicotine, caffeine, XTC, MDMA, speed, coke, crack, morfine, salvia, truffels, LSA, GHB, yaba, 2cb, 4fa, lachgas, poppers, MXE, Al-LAD

To do: LSD, DMT, 4aco dmt, ketamine
Avatar gebruiker
GaiaNyx
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 374
Geregistreerd: vr dec 02, 2011 10:51 pm
Woonplaats: omg eindhoven

Re: MDA/MDMA

Berichtdoor Piotr » ma nov 25, 2013 4:24 pm

Ik denk dat iedereen, inclusief mijzelf, erg benieuwt is naar MDA, maar de effecten in vergelijking met MDMA een beetje tegenvallen. Er is vast wel een reden geweest waarom het ineens vrijwel niet meer op de markt te vinden is. Dit lijkt mij een vrij logische.

Maar ik wil dit ook zoooo graag eens proberen.... :woeh:
L S D
Avatar gebruiker
Piotr
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1889
Geregistreerd: vr okt 26, 2012 11:23 pm

Re: MDA/MDMA

Berichtdoor GaiaNyx » ma nov 25, 2013 4:56 pm

Nou ik heb het vrijwel zeker een keer gehad, en ik vond het zeker NIET tegenvallen! We hadden xtc gekocht, capsules, 4 bruine en 3 witte. De dealer zei dat de bruine het beste waren. We begonnen ieder met 1 bruine en 1 witte, paar uur later nog een bruine. Ik heb de hele trip (8uur) keihard gehallucineerd! Mooiere hallucinaties dan ik ooit van truffels of 2cb heb gehad! Ik zag overal gouden spinnenwebjes, ik kon ze aanraken en laten bewegen! Eventjes had ik ook enge hallucinaties maar dat was maar 5 minuutjes.

Nog een keer alleen de witte gehad, toen had hij de bruine niet meer. Dat was het 'normale' mdma gevoel.

Ik heb daarna ook nog een aantal keer expres een extreem hoge dosis mdma gehad, in de hoop weer zo'n trip te beleven, helaas zonder resultaat behalve een extreme kater.

Helaas kende ik toen DF nog niet en wist ik niet wat ik mezelf aandeed :roll:
Done: weed, alcohol, nicotine, caffeine, XTC, MDMA, speed, coke, crack, morfine, salvia, truffels, LSA, GHB, yaba, 2cb, 4fa, lachgas, poppers, MXE, Al-LAD

To do: LSD, DMT, 4aco dmt, ketamine
Avatar gebruiker
GaiaNyx
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 374
Geregistreerd: vr dec 02, 2011 10:51 pm
Woonplaats: omg eindhoven

Re: MDA/MDMA

Berichtdoor Piotr » ma nov 25, 2013 5:56 pm

Dan schat ik de kans groter dat het geen MDA was maar een andere stof, eventueel i.c.m. MDMA. De visuals van MDMA/MDA vallen niet echt in het rijtje van tripmiddelen, dat is toch echt heel iets anders. Als je 8 uur lang kei hard hallucineert lijkt me het nog sterker dat het echt MDA betreft. Kan dan in principe net zo goed 6APB zijn, want mensen zeggen daar ook lang van te hallucineren.
L S D
Avatar gebruiker
Piotr
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1889
Geregistreerd: vr okt 26, 2012 11:23 pm

Re: MDA/MDMA

Berichtdoor GaiaNyx » ma nov 25, 2013 6:43 pm

Het waren de typische levensechte hallucinaties die ik vaker over mdma heb gelezen, echter dan welk tripmiddel dan ook. Geen vervormingen oid maar echt levensechte objecten. Mijn vriend, die de tijd nog heeft meegemaakt dat mda vaker in xtc gevonden werd herkende het ook als MDA.
Was 6apb 5 jaar geleden al op de markt dan? Want ik lees idd dat MDA en 6apb veel gelijkenissen vertonen.
Done: weed, alcohol, nicotine, caffeine, XTC, MDMA, speed, coke, crack, morfine, salvia, truffels, LSA, GHB, yaba, 2cb, 4fa, lachgas, poppers, MXE, Al-LAD

To do: LSD, DMT, 4aco dmt, ketamine
Avatar gebruiker
GaiaNyx
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 374
Geregistreerd: vr dec 02, 2011 10:51 pm
Woonplaats: omg eindhoven

Re: MDA/MDMA

Berichtdoor Ivo » ma nov 25, 2013 7:15 pm

Kan perfect gewone MDMA geweest zijn...
No sympathy for the devil; keep that in mind. Buy the ticket, take the ride...and if it occasionally gets a little heavier than what you had in mind, well...maybe chalk it up to forced consciousness expansion: Tune in, freak out, get beaten.
Avatar gebruiker
Ivo
Midnight Toker
Site Admin
Offline
 
Posts: 7871
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 12:34 pm

Re: MDA/MDMA

Berichtdoor Piotr » ma nov 25, 2013 7:17 pm

Nu je zegt dat het al 5 jaar geleden is geweest dan heb ik er wel iets meer vertrouwen in. Maar volgens mij was er vanaf 2000 al amper MDA meer op de markt te vinden. 6APB lijkt me dan ook niet logisch, aangezien het pas de laatste jaren populair is. Maar die levensechte visuals zijn inderdaad wel typerend voor MDMA(-analogen). Maar zoals Ivo al zegt kan het gewoon MDMA zijn geweest, maar ik weet natuurlijk niet hoe jij het hebt ervaren. Ik heb ook wel eens van die vage levensechte visuals gehad na flink wat mdma-pillen.
L S D
Avatar gebruiker
Piotr
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1889
Geregistreerd: vr okt 26, 2012 11:23 pm

Re: MDA/MDMA

Berichtdoor GaiaNyx » ma nov 25, 2013 7:38 pm

Wat ik het meest typisch vond was dat de hallucinaties die ik vaker aan het einde van mijn MDMA space kreeg deze keer al na een uurtje verschenen. Een hand die mijn tamme kauw vanaf buiten tegen het raam verpletterde! Hij zat gelukkig veilig in zijn kooi! En een waterval over de bank. Het ene moment was alles compleet normaal en dan weer inneens een supervreemde hallucinatie, waaruit ik dan weer 'wakker schrok'
Jullie mogen denken wat jullie weten maar ik ben 99% zeker dat de bruine capsules MDA bevatte ;)
Done: weed, alcohol, nicotine, caffeine, XTC, MDMA, speed, coke, crack, morfine, salvia, truffels, LSA, GHB, yaba, 2cb, 4fa, lachgas, poppers, MXE, Al-LAD

To do: LSD, DMT, 4aco dmt, ketamine
Avatar gebruiker
GaiaNyx
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 374
Geregistreerd: vr dec 02, 2011 10:51 pm
Woonplaats: omg eindhoven

Re: MDA/MDMA

Berichtdoor Harrie_knarrie » vr jan 10, 2014 4:55 pm

King schreef:Als iemand bepaalde pillen kent (logo/kleur/etc.) die MDA bevatten hoor ik het graag, dan kan ik een keer rond gaan vragen :roll2:


Ik kan je een foto sturen heb er namelijk een paar
Harrie_knarrie
Newbie
Offline
 
Posts: 10
Geregistreerd: vr jan 10, 2014 4:42 pm

Re: MDA/MDMA

Berichtdoor Piotr » vr jan 10, 2014 5:06 pm

Over welke pillen gaat het dan precies? Ik zou graag een foto willen zien ja!

Heb je de pillen getest of verwacht je dat er MDA in zit?
L S D
Avatar gebruiker
Piotr
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1889
Geregistreerd: vr okt 26, 2012 11:23 pm

Re: MDA/MDMA

Berichtdoor Harrie_knarrie » vr jan 10, 2014 5:07 pm

Ik heb er 1 laten testen bij testcentrum in Haarlem en vandaag de uitslag gehad
Bijlagen
foto (2).JPG
foto (2).JPG (93.72 KiB) 1694 keer bekeken
Harrie_knarrie
Newbie
Offline
 
Posts: 10
Geregistreerd: vr jan 10, 2014 4:42 pm

Re: MDA/MDMA

Berichtdoor Piotr » vr jan 10, 2014 5:12 pm

Harrie_knarrie schreef:Ik heb er 1 laten testen bij testcentrum in Haarlem en vandaag de uitslag gehad


en wat was de uitslag? :grin:

EDIT: zeker alleen marquistest? heb je hem ook naar t lab laten opsturen?
L S D
Avatar gebruiker
Piotr
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1889
Geregistreerd: vr okt 26, 2012 11:23 pm

Re: MDA/MDMA

Berichtdoor Harrie_knarrie » vr jan 10, 2014 5:19 pm

King schreef:
Harrie_knarrie schreef:Ik heb er 1 laten testen bij testcentrum in Haarlem en vandaag de uitslag gehad


en wat was de uitslag? :grin:

EDIT: zeker alleen zuurtest? heb je hem ook naar t lab laten opsturen?


Ook naar het lab heb er 4 weken opgewacht de uitslag was dat er geen MDMA inzit maar MDA en de hoeveelheid MDA testen ze niet
Harrie_knarrie
Newbie
Offline
 
Posts: 10
Geregistreerd: vr jan 10, 2014 4:42 pm

Re: MDA/MDMA

Berichtdoor Piotr » vr jan 10, 2014 5:25 pm

Dat is dan weer jammer. Heb je hem al eens genomen? Ben wel benieuwd namelijk. Aan de hand van je foto kan ik trouwens niet echt zien of de pil nou wit of licht-gekleurd is. Verder vraag ik me ook af hoe lang je deze al in je bezit hebt, want MDA-pillen zijn onderhand bijna een mythe geworden.
L S D
Avatar gebruiker
Piotr
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1889
Geregistreerd: vr okt 26, 2012 11:23 pm

Re: MDA/MDMA

Berichtdoor Harrie_knarrie » vr jan 10, 2014 5:33 pm

King schreef:Dat is dan weer jammer. Heb je hem al eens genomen? Ben wel benieuwd namelijk. Aan de hand van je foto kan ik trouwens niet echt zien of de pil nou wit of licht-gekleurd is. Verder vraag ik me ook af hoe lang je deze al in je bezit hebt, want MDA-pillen zijn onderhand bijna een mythe geworden.


De kleur is zandkleurig en de pil is heel zacht. Ik ga hem vanavond nemen. heb deze nu vanaf december in bezit maar heb gewacht op de uitslag.
Harrie_knarrie
Newbie
Offline
 
Posts: 10
Geregistreerd: vr jan 10, 2014 4:42 pm

Re: MDA/MDMA

Berichtdoor Piotr » di feb 11, 2014 8:49 pm

Ik denk dat de potentie van MDA ten opzichte van MDMA vrij afhankelijk is van de dosering. Aangezien MDA visueler is kan ik best geloven dat hoge dosissen MDA als heftiger kunnen worden ervaren dan hoge dosissen MDMA. Terwijl dat op lagere dosissen misschien een gebrek aan empathie, euforie en/of stimulatie kan worden ervaren.

Jammer dat er zo weinig (recente) ervaringen zijn, zeker op drugsforum.
L S D
Avatar gebruiker
Piotr
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1889
Geregistreerd: vr okt 26, 2012 11:23 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Bing [Bot] en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner