Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

MDAI + MDMA

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

MDAI + MDMA

Berichtdoor Evert » ma dec 12, 2011 11:55 am

Afgelopen vrijdag heb ik met een leuke meid MDAI uitgeprobeerd en ongepland hebben we uiteindelijk ook nog MDMA er bij genomen wat uiteindelijk geen slechte keuze bleek te zijn.

Ik had zelf nul ervaring met MDAI, maar wel een stuk of 5 ervaringen met MDMA. Zij had überhaupt nul ervaring met drugs. Het plan was om een milde empathogeen te gebruiken om haar voorzichtig te introduceren in de wereld van drugs. De laatste keer dat ik MDMA had gebruikt was precies 3 maanden hier voor. Ik heb slechts 1 keer de MDMA depressie meegemaakt, namelijk die laatste keer 3 maanden geleden en die wil ik echt nooit meer meemaken. Nu ben ik dus ietsje voorzichtiger... dat wil zeggen, ik besteed meer aandacht aan pre-loaden en post-loaden.

Set: Ik ben de afgelopen weken emotioneel enigszins instabiel geweest, omdat ik niet weet wat ik met mijn toekomst moet en of ik wel goed bezig ben met mijn studie. Misschien is dat een reden om juist geen drugs te doen (vanwege de mogelijke MDMA depressie) of misschien juist wel (omdat ik er misschien iets van kon leren). Zij was al een jaar of 2 bezig met een soort geestelijke zelf-transformatie. Ze zat erg goed in haar vel omdat ze voelde dat ze steeds meer de persoon werd die ze wilde zijn i.p.v. de persoon waar de maatschappij haar in probeerde te vormen. Ze vertelde dat ze van zichzelf al een beetje trippy is en erg liefdevol.
Setting: Het huis van haar vader die een week weg was, dus we hadden het hele huis voor ons alleen. We hebben de matrassen en dekens van haar bed in de woonkamer gelegd, we hebben kaarsjes opgezet en wierook aangestoken. Daarnaast stond er een soort klassieke chill muziek op. Allemaal heel rustgevend en intiem.

Korte uitleg, als ik schrijf T+1' dan bedoel ik T + 1 minuut (T is natuurlijk de tijd dat we de eerste dosis drugs namen) en als ik schrijf T+1" bedoel ik T + 1 uur.

Van T-60' tot T-15' hebben we grapefruitsap gedronken en ge-preload met een vitamine pil, choline (omdat ik racetams bij de MDAI had zitten), een tryptofaan&5-htp pil en een magnesium pil (dat zat niet in de vitamine pil en magnesium zou moeten helpen tegen het kakenklemmen). De grapefruitsap omdat ik had gelezen dat die je lever wat minder actief maakt waardoor de drugs langer zou werken en de choline+racetams omdat ik had gelezen dat er dan meer bloed (dus meer drugs) naar je hersenen toe gaat.

Op T=0 namen we een rennie plus de eerste capsule met 100 mg MDAI + circa 1 g racetams.
Op T+20' merkten we dat die begon met werken. Ik kan dan nooit echt iets specifieks noemen, maar ik merk gewoon dat ik anders uit mijn ogen kijk.
Op T+30' voelde ik wel de empathogene effecten opkomen, maar ik voelde me ook onrustig. Dat vond ik niet prettig, want ik wilde lekker ontspannen en dat lukte niet.
Op T+45' was de onrust grotendeels verdwenen en we hadden allebei het gevoel dat de MDAI al op zijn plateau zat. Het empthogene effect was wel merkbaar, maar meer dan dat ook niet. Het was een vreselijk licht effect, zó mild had ik het nou ookweer niet bedoeld. We namen dus nog een capsule met 100 mg MDAI + 1 g racetams.
Op T+75' hadden we wéér het gevoel dat de tweede capsule al (bijna) op zijn plateau zat en het effect was nog steeds te mild voor ons gevoel. Ik besloot dat ik wel wat MDMA er bij wilde doen en zij wilde wel met mij mee doen. We namen allebei een hoeveelheid dat ik op het oog vond lijken op 50 mg. Vanaf hier kan ik moeilijker tijd aangeven.

De MDMA gaf een goeie boost en ik kreeg van MDMA niet het onrustige gevoel dat ik van MDAI wel kreeg. Nog steeds ging ik niet vreselijk hard, maar dat was ook niet erg, ik voelde mij wel gewoon prima. Wat wel enigszins jammer was, was dat we niet even hard gingen. Zij kreeg een ontiegelijk intense roll. Een roll waar ik al tijden naar op zoek ben, een roll die ik nog nooit heb kunnen krijgen, een roll waar ik behoorlijk jaloers op ben. Zij werd overspoeld door eigenliefde en ze ging ontzettend veel lullen. Filosofisch lullen over liefde, over dat deze drug haar dichter bij zichzelf had gebracht en blablabla. Dat was echter niet eens waar ik zo jaloers op ben. Sinds de eerste keer dat ik de body high van MDMA heb gevoeld, heb ik gezocht om diezelfde body high weer te vinden, maar dan intenser. Nou, haar was het gelukt. Ze zei dat ze seks had met haar eigen lichaam, terwijl ze niks deed. Ze was niet aan het masturberen, maar toch zat ze voortdurend op het randje van een orgasme. Ze heeft meermalen geroepen "oh mijn god ik ga klaarkomen", maar ik weet niet of ze ook daadwerkelijk over die piek heen is gekomen. Af en toe vond ze het te heftig, want dan wilde ze niet meer op het randje van een orgasme zitten, maar dan kon ze het niet stoppen. Één keer zei ze "ik ga mediteren, misschien kan ik het daarmee stoppen" en dat deed ze en dat leek te helpen (daarnaast vond ik het heel fijn dat ze even geen geluid meer maakte :woeh:). Ik denk dat het gewoon in vlagen kwam, want tussendoor heeft ze ook wel gewoon kunnen opstaan, rondlopen, buiten naar de sterren kunnen kijken (niet te geloven hoe ze onder de indruk kon zijn van die 3 sterren die in Nederland zichtbaar zijn :mrgreen: ), en natuurlijk nog meer filosofisch kunnen lullen over liefde. Ze vertelde ook dat ze zelfs psychedelische momentjes had, want ze vond haar eigen tong een heel apart ding en toen ik mijn tong op verzoek uitstak vond ze die helemaal trippy.

Aangezien we het allebei erg jammer vonden dat ik niet zo hard ging als zij heb ik nog geprobeerd om extra MDMA te nemen, maar het mocht niet baten. Daar kunnen twee oorzaken voor zijn. Ofwel ik ben gewoon de magie van MDMA verloren, maar ik hoop echt dat dat het niet is. Ofwel ik had gewoon al tolerantie opgebouwd, aangezien we al een behoorlijk tijdje bezig waren.

Ik vond het heel tof dat zij zo'n intens fijne roll had dus die wilde ik zeker niet onderuit halen, maar stiekem haalde haar gekreun en gelul wel een beetje mijn roll onderuit. Ik voelde mij best prima, maar ik wilde graag ontspannen en dat lukte niet door alle drukte die zij veroorzaakte. Nu weet ik wel wat ik anderen heb aangedaan vroeger, want die drukte (maar dan nog veel erger) vertoon ik op LSD haha. :kleuter:

Tussen T+3" en T+4", wat eigenlijk veel langer heeft gevoeld, waren bij mij de empathogene effecten wel voorbij en had ik enkel nog een licht stimulerend effect over. Zij was echter nog behoorlijk aan het natrippen. Pas tussen T+8" en T+9" hebben we de slaap kunnen vatten. Ik heb daarvoor wel 30 mg melatonine en 10 mg temazepam nodig gehad. Voor het slapen gaan hebben we allebei nog een pil trypotaan&5-HTP gehad en sindsdien heb ik dat elke avond voor het slapen gaan gedaan en dat ga ik de komende week ook volhouden.

De volgende dag hadden we allebei een afterglow, zij wat intenser dan ik. De dag daarna ook nog steeds en vandaag voel ik mij ook nog prima.
Done: Alcohol, THC, XTC, Truffels, LSD, DMT, Paddo's, N2O, Concerta 36, Racetams, Dextro-Amfetamine, MDAI
To do: Cocaïne, MDA, MDMAI, GHB, Mescaline, Salvia, Muscimol (aka Amanita Muscaria), 5-MeO-DMT, (5-MeO)-DPT, (5-MeO)-AMT, (5-MeO)-DIPT (aka foxy), (5-MeO)-MIPT, Mephedrone (aka Meow) and Nootropics (aka smart drugs)
(No idea where I can get all that stuff XD)

Op zoek naar de ultieme seks drug/combo en naar de ultieme euforische/liefdevolle drug/combo.
Evert
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 127
Geregistreerd: zo mei 01, 2011 12:38 pm

Re: MDAI + MDMA

Berichtdoor Einstein » di dec 13, 2011 1:22 am

Haha, aparte situatie, in ieder geval leuk voor haar dat zij zo goed erop ging :P Wel jammer dat je zo weinig van de MDAI merkte, resultaten kunnen blijkbaar echt flink verschillen met deze stof.
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11460
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: MDAI + MDMA

Berichtdoor Evert » wo dec 14, 2011 9:08 am

Haha achteraf zegt ze nu dat zij die 2e MDAI pil toch al wel behoorlijk voelde, maar toen ik MDMA er bij wilde doen omdat ik weinig voelde wilde zij vrolijk mee doen dus vandaar dat ik de aanname maakte dat zij ook weinig voelde van de MDAI. XD

Anyways, mja misschien was het voor een eerste ervaring toch wat te veel. Ze heeft er geen spijt van ofzo, maar nu ben ik bang dat ze in de toekomst minder kan genieten van lage dosissen, omdat ze nu de intense dosis al een keer heeft meegemaakt.
Done: Alcohol, THC, XTC, Truffels, LSD, DMT, Paddo's, N2O, Concerta 36, Racetams, Dextro-Amfetamine, MDAI
To do: Cocaïne, MDA, MDMAI, GHB, Mescaline, Salvia, Muscimol (aka Amanita Muscaria), 5-MeO-DMT, (5-MeO)-DPT, (5-MeO)-AMT, (5-MeO)-DIPT (aka foxy), (5-MeO)-MIPT, Mephedrone (aka Meow) and Nootropics (aka smart drugs)
(No idea where I can get all that stuff XD)

Op zoek naar de ultieme seks drug/combo en naar de ultieme euforische/liefdevolle drug/combo.
Evert
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 127
Geregistreerd: zo mei 01, 2011 12:38 pm

Re: MDAI + MDMA

Berichtdoor edblok2 » vr dec 16, 2011 6:53 pm

Dat multiple-orgams gevoel is erg herkenbaar. En oh zo :love:
edblok2
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 234
Geregistreerd: vr jun 24, 2011 10:15 am

Re: MDAI + MDMA

Berichtdoor Evert » vr dec 16, 2011 8:17 pm

Ja ik ben er zó jaloers op. Ik heb slechts 1 keer die body high meegemaakt en die was zeker lekker, maar nog lang niet zo intens als zij nu heeft meegemaakt. Ik wil dat ook!

Zijn er drugs die misschien iets minder gespecialiseerd zijn op empathie maar misschien iets meer gespecialiseerd zijn op een lekkere body high? Of is er niets dat kan tippen aan de MDMA body high?

Anders denk ik gewoon dat ik een half jaar a een jaar ga stoppen met MDMA(-achtige stoffen) en dan over 6 of 12 maanden in één roll echt knijter veel MDMA neem zodat ik ongeveer dezelfde intensiteit zal meemaken zoals zij had. :mrgreen:
Done: Alcohol, THC, XTC, Truffels, LSD, DMT, Paddo's, N2O, Concerta 36, Racetams, Dextro-Amfetamine, MDAI
To do: Cocaïne, MDA, MDMAI, GHB, Mescaline, Salvia, Muscimol (aka Amanita Muscaria), 5-MeO-DMT, (5-MeO)-DPT, (5-MeO)-AMT, (5-MeO)-DIPT (aka foxy), (5-MeO)-MIPT, Mephedrone (aka Meow) and Nootropics (aka smart drugs)
(No idea where I can get all that stuff XD)

Op zoek naar de ultieme seks drug/combo en naar de ultieme euforische/liefdevolle drug/combo.
Evert
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 127
Geregistreerd: zo mei 01, 2011 12:38 pm

Re: MDAI + MDMA

Berichtdoor Chevy » zo apr 28, 2013 3:40 am

Evert schreef:Ja ik ben er zó jaloers op. Ik heb slechts 1 keer die body high meegemaakt en die was zeker lekker, maar nog lang niet zo intens als zij nu heeft meegemaakt. Ik wil dat ook!

Zijn er drugs die misschien iets minder gespecialiseerd zijn op empathie maar misschien iets meer gespecialiseerd zijn op een lekkere body high? Of is er niets dat kan tippen aan de MDMA body high?

Anders denk ik gewoon dat ik een half jaar a een jaar ga stoppen met MDMA(-achtige stoffen) en dan over 6 of 12 maanden in één roll echt knijter veel MDMA neem zodat ik ongeveer dezelfde intensiteit zal meemaken zoals zij had. :mrgreen:


Volgens mij als je je netjes aan de 3 maanden regel houd zal je niet zo 1,2,3 tolerantie opbouwen, zeker als je de aantal keren nog op 1 hand kan tellen.

Anders volgende keer er bij blowen? Maakt het bij mij een stuk intenser en lekkerder, en je ontspant meer waardoor je je minder focust op het effect, en het je dan sneller 'overkomt'. En als je dan helemaal intens wilt genieten raad ik je zeker aan na de joint een lachgasballon met 2 patronen te nemen. Gegarandeerd een ervaring wat je met MDMA(+wiet) alleen nooit zult bereiken, het gevoel gaat door iedere cel in je lichaam en word 100x intenser.

Zwaar aan te bevelen :D Dus geef de hoop nog niet zo snel op haha!


EDIT: Sorry, zie nu dat ik een topic van onder de grond omhoog heb geschopt, excuses ik zat niet op te letten!
Chevy
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 233
Geregistreerd: zo mei 20, 2012 3:40 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner