Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Mdma, eerste keer

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

Mdma, eerste keer

Berichtdoor spacewijf » di aug 07, 2012 11:15 pm

Om te beginnen wil ik melden dat het een mega fantastische ervaring was en ik momenteel nog steeds zo blij ben als een kind dat net heeft leren fietsen en deze blijdschap niet kan onderdrukken dus dit in mijn eerste zin van het report moet delen. En dan nu;

Persoonlijk:
Dit jaar ben ik 21 geworden. Ik had al vaker nagedacht over hard drugs en was er ongetwijfeld nieuwsgierig naar. Maar onwetendheid, besef dat ik een controlefreak kan zijn en gebrek aan aanleiding hadden er voor gezorgd dat ik nooit met harddrugs in aanraking was gekomen. Wel ben ik toen ik 14 jaar was wiet gaan roken, minimaal 4 jointjes per dag, een jaar lang. Dit maakte veel kappot waar ik verder niet op in zal gaan, en ben er toen in een keer mee gestopt. Lees 2 keer in het jaar een half jointje meeroken and that was it.

Verleiding:
Het vond allemaal plaats op Reggae Geel (super-setting!). Van tevoren wist ik al dat de groep met wie ik zou gaan verscheidene drugs gebruikte en dat dit voor mij een kans op nieuwe ervaringen betekende. Op het festival aangekomen heb ik het de eerste dag bij hash gelaten. Mijn gezelschap was die avond space en trippend en ik vond dit zo bijzonder mooi en intrigerend om te zien hoe zij aan het genieten waren dat mijn nieuwsgierigheid werd aangewakkerd. De volgende dag heb ik gevraagd wat voor effecten het heeft en besloot toen om 4 uur te wachten, geen drugs of alcohol te gebruiken en als ik het dan nog steeds wou gewoon te doen. En toen was het zo ver, ik voelde mijn maag kriebelen want het was wel spannend. Ik wist er bar weinig over, maar omdat ik de persoon met wie ik was en die mij voorzag van de mdma vertrouwde was er geen angst.

Harddrugs? Nogal soft..
Omdat ik liever geen effect voelde dan te hard zou gaan ben ik met weinig begonnen. Helaas weet ik geen hoeveelheden, maar het ging om mdma kristallen, dus geen pillen vermengd met speed ed. Ik vroeg hem iets in een bekertje te doen en dat ik waarschijnlijk na een uurtje wel zou bijnemen afhankelijk van het effect. Bij de eerste dosis zei hij nog: ‘’het lijkt me heel sterk als je hier echt verkeerd op gaat’’. Ik heb er wat drinken bij geschonken en de kristallen laten oplossen. Van een vieze smaak heb ik gelukkig weinig gemerkt. Na een uur merkte ik wel iets, maar dit was lichter dan het effect van 2 hijsjes van een jointje. Toen heb ik dezelfde hoeveelheid als de eerste keer bijgenomen. Vervolgens ben ik naar de festivalweide gegaan in afwachting van het effect. Ongeveer weer een of anderhalf uur later ging ik ietwat teleurgesteld terug naar de camping, ik voelde bar weinig en snapte er niets van. Dit heb ik ook zo gezegd en toen dus weer bijgenomen. Nu meer dan dan de vorige keer, ongeveer ¾ van wat ik in totaal al op had. En met succes! Niet lang daarna stond ik op en voelde me plots vrolijk, werkelijk onverstelbaar. Ik besefte dat het aan het inwerken was en moest hier erg om lachen, eigenlijk om alles want ook de blikken die op mij gericht waren lokte lachkicks uit. Ik voelde me zo euforisch en ik kreeg een knuffel als een soort van gefeliciteerd met je eerste keer, en dat voelde zo goed. Ik begreep ook meteen waarom het ook wel the hug drug wordt genoemd, knuffelen is hemels!

Piek:
Nadat de mdma begon te werken ben ik nog op de camping gebleven tot ik de piek bereikt had. Voor heel even leek het mis te gaan, geestelijk raakte ik waarschijnlijk in paniek want uit het niets voelde het absoluut niet fijn en wou ik eruit, lichamelijk had ik verder nergens last van. Dit heb ik toen ook meteen gezegd en ik werd gerustgesteld en moest rustig blijven ademen. Gelukkig verdween dit vervelende moment net zo snel als het gekomen was en kon ik weer ongeremd genieten. Ik voelde mijn gezicht strak trekken, kaken stevig geklemd, ogen wijd open, en zo nu en dan een gekke bek wat op onvoorstelbare manier amusant was. Op dat moment kwam de behoefte naar muziek, wel te verstaan stevige bas, razendsnel omhoog. We besloten dan ook naar de festivalweide te lopen, een avontuur an sich. Ik vind het moeilijk om een gedetailleerde beschrijving te geven van mijn geestelijke ervaring, letterlijk alles maakte me blij en was fijn. Vooral behoefte aan lichamelijk contact en openheid met de mensen om me heen voelde magisch. Aangekomen op de festivalweide begon ook het oppeppende effect te werken en rende/huppelde ik samen met iemand anders uit de groep het hele terrein in alle vrolijkheid en blijheid over, waarbij ik iedereen vrede en liefde toewenste. Omdat de drang naar muziek nu echt te groot werd om te weerstaan ging ik mijn oren achterna. Met een kleine tussenstop om een boom te knuffelen, hij was namelijk van plastic en dat was zo bijzonder op dat moment dat ik die eigenlijk niet meer los wou laten. Maar toen was er muziek! En O! wat ging ik er in op. De hele nacht heb ik daar gestaan, de bas trillend door mijn hele lijf alsof ik trance was, het voelde zo goed en vredig. Het verwonderde me hoe je jezelf afsluit in het dagelijks leven voor onbekende mensen, en hoe mdma dit veranderd. Vooroordelen verdwijnen als sneeuw voor de zon, slechte bedoeling zijn onbekend en iedereen is lief. Ik heb ook meerdere onbekende geknuffeld, zo fijn om te ervaren. Wat ook bijzonder plezierig was, was het opsteken van een sigaret. Waarschijnlijk heb ik er nog nooit zo van genoten als toen. Al langere tijd merkte ik dat het effect verzwakte, en hoewel mij verteld werd dat de trip nog wel een lange tijd zou aanhouden bleef ik meer willen en heb uiteindelijk nog wat bijgelikt om de ervaring te verlengen. Ik ging hard, het was geweldig, visueel waren er naar mijn beleving weinig veranderingen, lichamelijk voornamelijk het energieke en de verminderde eetlust, maar vooral de geestelijke effecten deden het hem. Die nacht heb ik nog een band gelegd met een hoedje en ben tot de volgende ochtend doorgegaan.

Coming down:
Na al het feest gingen we terug naar de camping en op het moment dat mijn lichaam rust kreeg kwam het in opstand. Ik moest overgeven en werd wat duizelig. Ik moest toen iets eten en drinken en ben toen heerlijk in de schaduw gaan slapen. Het bijzondere is dat ik behalve wat vermoeidheid, wat logisch is na alle energie die je verbruikt en niet aanvult, geen kater had. Het is nu drie hele dagen geleden en geen dipje of wat dan ook. Enkel de spierpijn in mijn kaken is noemenswaardig maarja, ik stond er dan ook bij als een echte kikker, onder het motto; als je het doet, doe het dan goed! And so I did.

Tot slot:
Ik ben nog steeds aan het nagenieten van de herinneringen, maar zeker de eerste twee dagen erna was ik ook letterlijk nog mellow en knuffelig. Ook kan ik me goed voorstellen waarom het verslavend kan zijn, het voelt zo goed dat het onwerkelijk lijkt, maar omdat je het hebt meegemaakt weet je dat het kan. Gelukkig besef ik ook dat het een intens heftige ervaring is die mij zeker nog voldoende tijd zal kosten om te verwerken voordat ik het nog een keer doe. Het heeft mij zeker veranderd, als eerste heeft het mijn nieuwsgierigheid naar drugs enorm versterkt. Ik ben niet bang dat ik mijzelf hierin verlies want het gaat mij om de ervaringen en niet om een nachtje te kunnen doorhalen. Maar net zo belangrijk heeft het mij inzicht gegeven in de mens, je word zo open in de omgang met anderen onder invloed van mdma, vooroordelen verdwijnen en als iedereen nou zo happy met elkaar kon omgaan zou de wereld er letterlijk roze uitzien. Ik kijk uit naar mijn komende ervaringen!

Als je tot hier bent gekomen met lezen wil ik je bedanken. Hopelijk heb je er van genoten, voor mij was het in ieder geval weer een mooie flashback. Achteraf heb ik nog gevraagd hoeveel ik ongeveer gehad heb, en dit was ongeveer 1 ½ portie, hoeveel dat ook moge wezen.
Love, Experience & Honesty
spacewijf
Newbie
Offline
 
Posts: 3
Geregistreerd: di aug 07, 2012 11:12 pm

Re: Mdma, eerste keer

Berichtdoor Dione » di aug 07, 2012 11:26 pm

Welkom op df! Leuk report heb je geschreven. Klinkt als een geweldige kennismaking. Verstandig dat je met weinig begonnen bent. Ik kan je wel aanraden je goed in te lezen voor je nog een keer iets gaat uitproberen. Hoe meer kennis je hebt, des te beter je veilig kunt gebruiken. 1,5 portie zegt niet zoveel, doseringen gaan in mg en voor iedereen is de goede dosis anders. Gemiddeld genomen kun je zeggen dat een dosis tussen de 1 en 2 mg mdma per kg lichaamsgewicht de veiligste en voor de meeste mensen meest prettige dosis is bij mdma.
Flameon schreef:Mercie Boekoe!
Avatar gebruiker
Dione
Original DF Queen
Donateur
Offline
 
Posts: 1734
Geregistreerd: di feb 22, 2011 1:11 am

Re: Mdma, eerste keer

Berichtdoor Inhalicus » wo aug 08, 2012 2:33 am

<3
Avatar gebruiker
Inhalicus
Guppekop
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 590
Geregistreerd: di feb 22, 2011 6:39 pm
Woonplaats: ZH

Re: Mdma, eerste keer

Berichtdoor Saikedellik » wo aug 08, 2012 10:50 am

Oh wat vind ik het altijd mooi om "eerste keer" reports te lezen... Zo heerlijk herkenbaar, krijg altijd weer flashbacks naar mijn eerste keer.

Maar idd, als je nog meer dingen wilt proberen, lees je goed in van tevoren qua dosis, effect, neveneffecten en bijpakken etc... En welkom op het forum natuurlijk!!

Bedankt voor het delen :love:
Junk.
Avatar gebruiker
Saikedellik
Donateur
Offline
 
Posts: 1712
Geregistreerd: vr jun 03, 2011 4:30 pm

Re: Mdma, eerste keer

Berichtdoor Stefaan » wo aug 08, 2012 11:10 am

Zeer herkenbaar en leuk om te lezen! Mdma is wel echt de gateway-drug en stelt je open voor de wereld der drugs. :p Dat heb verslavend is ben ik het niet mee eens. Hoogstens een weekendverslaving. Maar als jij dagelijks mdma gaat pakken ben je het snel zat. In dat geval is speed meer verslavend. Bliif maar beter van de speed af. En trouwens, vrijwel geen pillen in NL bevatten speed.
Stefaan
Ja en nu?
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2410
Geregistreerd: ma jun 06, 2011 2:14 pm

Re: Mdma, eerste keer

Berichtdoor Davinci » wo aug 08, 2012 11:25 am

Report met structuur en duidelijkheid :love:
Wekt de nodige nostalgie op naar de eerste keer.

Het is niet omdat je kristallen hebt, dat ze zuiver zijn. De kans is groot dat er geen andere stoffen inzitten, maar niet 100%.
Laat je dope testen, weeg het nauwkeurig af en hou het bij gematigd gebruik.
Inlezen en kennis sprokkelen is een must bij gebruik.
De driemaandenregel bij mdma bv. is een dikke aanrader.
You have to know the material you're writing about before you alter it.
Avatar gebruiker
Davinci
Omnia fert aetas
Donateur
Offline
 
Posts: 1504
Geregistreerd: vr maart 04, 2011 1:47 pm
Woonplaats: Permanent ++

Re: Mdma, eerste keer

Berichtdoor spacewijf » wo aug 08, 2012 11:29 am

Gman007 schreef:Zeer herkenbaar en leuk om te lezen! Mdma is wel echt de gateway-drug en stelt je open voor de wereld der drugs. :p Dat heb verslavend is ben ik het niet mee eens. Hoogstens een weekendverslaving. Maar als jij dagelijks mdma gaat pakken ben je het snel zat. In dat geval is speed meer verslavend. Bliif maar beter van de speed af. En trouwens, vrijwel geen pillen in NL bevatten speed.
Love, Experience & Honesty
spacewijf
Newbie
Offline
 
Posts: 3
Geregistreerd: di aug 07, 2012 11:12 pm

Re: Mdma, eerste keer

Berichtdoor spacewijf » wo aug 08, 2012 11:36 am

Oeps dat ging niet helemaal goed! Maar echt super dat jullie het fijn om te lezen vonden, en dat het bij jullie ook weer herinneringen ophaalt xD
Toen ik zei dat ik me voor kan stellen dat het verslavend werkt, bedoelde ik meer in die zin dat je niet meer zonder wilt, maar niet dat je ook elke dag gebruikt. Ik weet namelijk dat het effect bij dagelijks gebruik veranderd, hoe het werkt in je hersens etc. So I'll be safe!
En ik ben ook al veel aan het inlezen wat betreft kennis en ervaringen met andere drugs, maar voorlopig nog zeker aan het nagenieten van alle nieuwe indrukken!
Love, Experience & Honesty
spacewijf
Newbie
Offline
 
Posts: 3
Geregistreerd: di aug 07, 2012 11:12 pm

Re: Mdma, eerste keer

Berichtdoor TrotseBoer » vr aug 10, 2012 8:21 pm

Heerlijk report! Krijg steeds meer zin in dinsdag, dan mag ik weer!
Van Lauwerszee tot Dollard tou, Van Drenthe tot aan 't Wad,
Doar gruit, doar bluit ain wonderland, Rondom ain wondre stad.
Ain pronkjewail in golden raand, Is Grönnen, Stad en Ommelaand;
Ain pronkjewail in golden raand, Is Stad en Ommeland!
Avatar gebruiker
TrotseBoer
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 158
Geregistreerd: di mei 08, 2012 3:46 pm
Woonplaats: De groene hel

Re: Mdma, eerste keer

Berichtdoor Delicate » vr aug 10, 2012 11:45 pm

Herkenbaar! Geweldig spul is het toch ;).
Avatar gebruiker
Delicate
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 126
Geregistreerd: do jul 26, 2012 12:37 pm

Re: Mdma, eerste keer

Berichtdoor justmakepeace » za aug 18, 2012 6:54 pm

Mooi report! ik wil het zeker ook nog een keer proberen, heb een keer een halfje gehad. Het enige wat ik voelde was een beetje warm/koud tegelijk net als wanneer je ziek bent, wat wel chill was maar ik moest me er echt op concentreren om het te voelen. Verder heb ik de hele nacht liggen praten tegen iemand die met oordopen in aan het slapen was xD probeer ook zeker een keer truffels als je wilt, halve dosis beginnen in rustige omgeving met goede vrienden op een legen maag, jezelf goed inlezen en er kan vrijwel niks fout gaan, echt mijn lievelings ding (ook omdat je het makkelijk gehaald hebt enzo, legaal en die shit ;))
Geef me een mice en een drum machine en ik pomp je vol psilocybine!
justmakepeace
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 61
Geregistreerd: di aug 14, 2012 8:57 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner