Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

MDMA in andere omgevingen

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

MDMA in andere omgevingen

Berichtdoor boeyea » do feb 25, 2016 5:13 pm

dag beste rippers, ik lees al enige tijd de verlsagen die jullie hier publiceren en delen over vooral psychedelische drugs, nu heb ik zelf voor de eerste maal mdma gebruikt en wou ik mijn ervaring met jullie delen :)

voorgaande ervaring
ervaring met paddo's en truffels maar nog geen eerdere ervaring met mdma

dosis
500 mg ingenomen in 1 keer, ik besefte nadien ook dat dit een te grote dosis was voor in 1 maal of zelfs over een hele avond in te nemen, maar dit heeft me wel tot bepaalde voor en nadelen gebracht de avond zelf.

trip zelf
Ingenomen op een feest , Na 10 minuten van inamen kwam er een zenuwachtig speedy gevoel naar boven, ik trachte het onder controle te krijgen maar begon daardoor net nog zenuwachtiger te worden. gevolg door 3 maal overgeven op het feest zelf, uit vrees voor mijn gezondheid heb ik het feest verlaten en ben door gegaan naar kot, op de terugweg die zo een 20 minuten ongeveer duurt begon het speedy gevoel over te gaan naar een welbekend euforisch trip gevoel, het was op dit moment dat ik besloten heb het feest volledig achter mij te laten en mij te richten op een pure trip ervaring.
de opspaningen van het lichaam begonnen bijgevolg ook het tandenknarsen. op kot heb ik een douche genomen van +_ 1 uur waarbij ik het gevoel bestudeeerde en mezelf er vertrouwd mee maakte, rond dit moment begonnen de eerste visuals op te komen, vage schimmen die in je ooghoeken je aandaht trekken in het begin. opnieuw zelfverzekerd ging ik terug op stap in de straten van Gent ( iets wat ook niet aan te raden is, steden zijn en blijven een slechte plaats voor tripmidelen te nemen) momenteel voelde ik een effect zeer vergelijkbaar met de iname van truffels zoals Utopia, de zin om te feesten heeft plaats gemaakt voor de aanschouwing van de wereld rond jezelf en eigen gedachtengang, de visuals hebben in dit stadium ongeveer 2 uur na iname hun hoogtepunt berijkt, in plaats van schimmen ben ik nu in staat volledige personnnen te zien ( dit wordt versterkt doordat ik mijn bril van -1 corectie niet draag zodat mijn brein meer vage plekken kan invullen met visuals) , gesprekken van denkbeeldige personnen zijn duidenlijk hoorbaar maar niet verstaanbaar. dit wekt de ilusie van je in een menigte te begeven terwijl je aleen op stap bent. de visuals zelf beginne rond een afstand van 50 meter en stoppen rond een afstand van 10 tot 5 meter. later heb ik mij vergoegd met vrienden die uit het feest zijn gekomen en heb ik de rest van de trip doorgemaakt in gezelschap, opvallend is wel dat hier een stuk minder visuals optreden gezien je in conversatie begaan bent, de love feeling is gebleven tot de volgende ochtend waarna we weer richting huis trokken.
dankzij deze ervaring heb ik geleerd datja mdma een sterkt tripmidel kan zijn waarvoor je je niet op een feest moet begeven, de meeste personnen waarmee ik dit gesprek heb gehad beweren dat het verspiling zou zijn het ergans anders te nemen als op de dansvloer, maar ik zie het liever als een persoonlijke mening, ben je niet zo voor feesten kan je andere omgevingen zoeken met elk zijn eigen effect.

Mijn grote vraag nu aan jullie is, op wat voor plekken jullie nog mdma hebben weten gebruiken en met welke effecten afhangend van de dosering.
boeyea
Newbie
Offline
 
Posts: 1
Geregistreerd: do feb 25, 2016 4:59 pm

Re: MDMA in andere omgevingen

Berichtdoor Amvitamientje » do feb 25, 2016 6:09 pm

Thuis met vrienden is de beste locatie voor mij :love:

Maar zoek voortaan eerst wat informatie op voor dat je iets gebruikt, 500mg in één keer is echt dom. En dan zeg ik het nog beleefd!
Hans Teeuwen schreef:Belediging is voor sommige mensen ook gewoon een waarheid die ze liever niet willen horen.
Avatar gebruiker
Amvitamientje
Moderator
Offline
 
Posts: 3911
Geregistreerd: di nov 17, 2015 8:32 am
Woonplaats: Kielce


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner