Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

MDMA - Om blind van te worden!

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

MDMA - Om blind van te worden!

Berichtdoor Tikkel » wo jan 30, 2013 4:14 am

Hallo. Ik kan mij stukken van deze avond niet goed meer herinneren dus ik vertel het wel van af het interessante en vage gedeelte.

Betrokken:
Ikzelf
PA
DE
MA
MAY
KE

Locatie: Bij PA thuis. De ouders waren een weekendje weg.

Het was een gewone chille avond zoals we vaker hadden. 2 PC's met 4 schermen aangesloten. Goede boxen. Matrassen in de woonkamer naast de bank gelegd. We hadden een shisha(waterpijp) en genoeg wiet.

Iedereen had het naar zijn zin, vooral voor KE. Dit was zijn eerste ervaring en het was de beste avond van zijn leven. Ikzelf had ongeveer 300mg MDMA op. De avond verliep ook gewoon normaal tot we later in de nacht kwamen. Toen werd het ineens heftig (maar ik vond het wel nog leuk).

MAY en DE stonden voor een PC. Ik stond achter hun en plots uit het niets kreeg ik het gevoel alsof ik door een kanon af geschoten werd. Alles ging in slow motion en ik wist niet meer waar ik was. Ik had ook voor een moment geen idee meer wie MAY en DE waren. Ik hoorde eventjes bijna niks meer en naar een paar seconden keerde ik weer terug in de normale MDMA space.

Toen werd het nog later en de dingen voor mij nog vreemder. We waren TV aan het kijken, family guy weekend. Perfect voor ons. Maar ik merkte dat het lastig werd om op de tv te kunnen focussen. Ik begon langzaam scheel te kijken. Maar als ik mijn aandacht er bij hield was er niks aan de hand. Dit werd steeds erger en erger. Tot een bepaalt punt dat ik op geen enkele afstand mijn ogen meer op een voorwerp kon focussen. Dus ik besloot maar om gewoon steeds een oog dicht te houden, en dat af te wisselen. Dit werkte nog gewoon voor een tijd. Tot op het heftigste punt van de avond.

KE wilde mij een joint aangeven. Ik zat naast hem op het matras en probeerde de joint over te nemen. Helaas was mijn zicht zo sterk afgenomen, dat ik zijn hand bijna niet meer kon zien. Als ik naar de joint keek leek alles in een punt naar de joint af te lopen. Alsof ik in een diepe put keek. Dat had ik met beide ogen, of wanneer ik een dicht hield.

Van af dat punt ben ik ook gewoon achterover gaan liggen, heb mijn ogen dicht gedaan en heb nog gewoon gezellig met de vrienden gepraat. De avond kwam sowieso tot een einde en we zijn kort daar na wat gaan slapen.

Alhoewel ik stukjes kwijt ben van die avond, en het echt heel heftig was. Heb ik me niet slecht gevoelt, of ben ik "bad gegaan". Ik heb de gehele avond tot in de ochtend lol gehad met mijn vrienden en het is nog een van de geweldigste avonden van mijn leven.

De dag er na had ik wel een ontiegelijke zware hoofdpijn. Ik heb ook niks anders gedaan dan op dat matras liggen, jointjes roken en TV kijken.
Avatar gebruiker
Tikkel
Newbie
Offline
 
Posts: 12
Geregistreerd: wo jan 30, 2013 1:18 am

Re: MDMA - Om blind van te worden!

Berichtdoor Afca_Remy » wo jan 30, 2013 11:34 am

Waarschijnlijk ben je gewoon te hard gegaan! Dat ik zelf mdma nog misbruikte kwam het wel vaker voor dat mijn zicht vaag werd of soms beetje begon te vibreren. Of dat me ogen wegdraaide en ik me zo lekker voelde dat ik gewoon besloot een tijdje met me ogen dicht te staan en genieten!!
Liever te dik in de kist, dan een feestje gemist :D :cheers:
Avatar gebruiker
Afca_Remy
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 790
Geregistreerd: wo jul 11, 2012 6:52 pm
Woonplaats: Noord Holland

Re: MDMA - Om blind van te worden!

Berichtdoor pinnes » wo jan 30, 2013 4:32 pm

Afca_Remy schreef:Waarschijnlijk ben je gewoon te hard gegaan! Dat ik zelf mdma nog misbruikte kwam het wel vaker voor dat mijn zicht vaag werd of soms beetje begon te vibreren. Of dat me ogen wegdraaide en ik me zo lekker voelde dat ik gewoon besloot een tijdje met me ogen dicht te staan en genieten!!
+1
Qua effect doet het nog het meest denken aan tramadol/O-desmethyltramadol en niet zo zeer aan morfine/hydrocodone-achtige opiaten.god=liefde Wat doe ik fout?
Avatar gebruiker
pinnes
Belezen Gebruiker
Verbannen
 
Posts: 116
Geregistreerd: di dec 18, 2012 2:53 pm

Re: MDMA - Om blind van te worden!

Berichtdoor Tikkel » wo jan 30, 2013 5:10 pm

Precies, gewoon er van genieten!
Avatar gebruiker
Tikkel
Newbie
Offline
 
Posts: 12
Geregistreerd: wo jan 30, 2013 1:18 am

Re: MDMA - Om blind van te worden!

Berichtdoor Knert » vr feb 01, 2013 3:20 pm

Je verloor je zicht niet, maar door de hoge dosis MDMA die je tot je toe had genomen ging je scheel kijken (hier hebben we nog een foto van, maar die zal ik niet posten hier haha)!

Je bent nog een beetje in de begin fase van MDMA gebruik volgens mij weet je nog niet echt je grens te bepalen met deze drug. Aan de andere kant heb je het niet als slecht ervaren alhoewel ik je wel al vaker heb gezegd dat het niet echt gezond is :P
(Speciaal voor Moraaltje)
Avatar gebruiker
Knert
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 91
Geregistreerd: wo okt 24, 2012 8:30 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner