Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

[Tripreport RC]: MDPV

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

[Tripreport RC]: MDPV

Berichtdoor terrorlinda » zo sep 14, 2014 11:14 am

Dit wordt dan mijn eerste tripreport hier op het forum onder deze naam! Veel langer geworden als verwacht, maar hoop toch dat het een interessant reportje is om te lezen. De setting was als volgt:

Drug: MDPV (Methylendioxypyrovaleron), een research chemical wat mij is verteld een vervanger voor coke te zijn. Daarna nog wat keta gedaan.
Hoeveelheid: 60/80 mg verspreid over 2 lijnen, ong 30/40 mg per lijn (achteraf blijkt dit boven de 'aanbevolen' hoeveelheid te liggen, maar desondanks geen last van gehad)
Plaats: Bij een vriend thuis en later langs het water op een bankje.

01:00: Tijd voor onze eerste lijn. Ik heb afgesproken met mijn goede vriend M om deze avond eens goed te spenderen en een Research Chemical te gebruiken die hij onlangs heeft ontvangen, MDPV. Het schijnt een soortgelijke werking als coke te hebben en dit maakte me ERG nieuwsgierig om het uit te proberen! T, een andere vriend die aanwezig is deze avond, maar nuchter bleef omdat hij moest leren voor tentamens besloot ons te voorzien van heerlijke raw hardstyle. Al flink in de stemming besloten we het eerste lijntje te snuiven, wat ongeveer 30 - 40 mg geweest zal zijn :snort: M legde de eerste lijntjes klaar en stampte het wat fijn, aangezien het spul een beetje klonterde.

01:15: Een kwartiertje later begon ik de eerste effecten te voelen, die ik meteen al erg fijn vond. Ik zat op bed, maar ging al snel comfortabel liggen omdat ik de body load wel wat zwaar vond. Deze body load ervaarde ik in deze setting als erg fijn en paste goed bij het relaxte gevoel wat ik door heel me lichaam heen voelde. Ik kan me wel voorstellen dat deze wat minder prettig kan zijn op een feessie, maar dat is persoonlijk :mrgreen: M en ik kregen na ongeveer 15 minuten al flink last van spraakwater, ik denk dat dit goedje zelfs een van de drugs is die me tot nu toe het meeste zin geeft om te praten. Deze bijwerking leidde tot erg leuke gesprekken over van alles en nog wat, gezelliiiiiig! :lol: Zelfs als M even met T bezig was bleef ik maar (onzin) praten haha :kleuter: Enige nadeel wat ik heb ervaren tot nu toe is dat mijn keek flink verdoofd was, hetzelfde effect wat coke kan geven. Omdat het spul een fijnheid heeft die te vergelijken is met bloem (dat spul om te bakken), gebeurt het al vrij snel dat het je keel in schiet. Lekkere verdoofde keel dus. Super irritant, maar dit heb ik ook met coke, maar nu eigenlijk meteen omdat dit spul echt zo je neus door schiet recht je keel in doordat het zo'n licht poeder is! Na een tijdje lette ik er niet meer op en maakte het gevoel alles weer prima hehe. M had hier minder last van, wellicht is zijn snuiftechniek beter haha!

01:30: Ik voel me eigenlijk steeds relaxter worden naarmate de tijd verstrijkt, maar dit geldt niet voor me kaken. Mijn tong is toch wel beetje spastisch aan het worden en me kaken voelden wat aangespannen. Dit heb ik dan weer in mindere mate tijdens het gebruiken van coke, achja we zijn het gewend denk ik zo. Wel merk ik nu dat me hartslag flink hoog is, zelfs wat hoger dan wanneer ik coke gebruik. Verder niet irritant als je je er niet op focust. Kon ook haast niet, want ik was alleen maar bezig met me ultra relaxt voelen. Heerlijk gevoel vond ik dit, bij coke moet ik toch vaak wat "zoeken" naar dat gevoel, maar dat was bij dit goedje zeker niet nodig! :love: Ik krijg van coke vaak wel wat energie wanneer ik het op een feest gebruik, maar een energie rush was nu niet echt duidelijk aanwezig. Paar keer gaan staan en dansen en dat voelde eigenlijk wel prima ondanks de zwaardere body load. Ik bedacht me toen dat ik die dag wel de hele middag had gewerkt, daarna ben ik vaak wat lui en moe, maar met de MVDP in me koppie had ik nergens last van. Geeft toch wel wat energie denk ik wanneer je gaat bewegen, toppie!!

02:30: Na heel wat praten (naar mijn idee, tijdsbesef was aardig verstoord) besloten we nog een lijntje te nemen van weer ongeveer 30 - 40 mg. Niet omdat het gevoel veel minder werd naar mijn idee, deze bleef eigenlijk bij mij en M aardig constant, maar omdat er toch een bepaalde "drang" was om meer te nemen. Dit is wel te vergelijken met coke, daar heb je voordat je het weet ook zo een gram van weggesnoven :keta: Dus hop we rolde weer briefgeld op tot een snuifbuisje en weg was het lijntje weer, op naar nog meer chille tijden :rock:

02:45: Waar ik na het eerste lijntje duidelijke effecte voelde, blijft het level na het tweede lijntje eigenlijk constant. Geen idee waar het aan lag, misschien omdat ik en M nog net zo relaxt op bed lagen met hier en daar wat self-inventedbhandbewegingen op de maat van de dikke track die nu opstond. Was een aardig rauw nummertje dat T voor ons draaide, maar het beïnvloedde mijn relaxte gevoel niet. Vond het eigenlijk super chille muziek in hoeverre dat kan hahaha :mrgreen: Wel begon me kaak nu toch wel flink te bewegen samen met mijn tong, zal morgen vast wel weer lekker voelen nu me tong steeds langs mijn ijzeren spalkje achter mijn tanden schuurt, ach je moet er iets voor over hebben... :oops: Op het moment zelf voelde dit alleen maar goed, dus liet ik hem zijn gang maar gaan (daar had ik eigenlijk ook geen keuze in lol ) Toen ik me tong tussen me tanden deed voelde ik pas goed hoeveel spanning er op mijn kaken stond, M had dit ook maarja, kek mar dachten we beide! :wave: Keel ook weer beetje verdoofd direct na het nemen van het tweede lijntje, maar ondertussen aan gewend. Verder verdoofde eigenlijk vrijwel niks, wat soms nog wel het geval is na een flinke lijn coke :s

03:00: T wilde slapen en aangezien we bij hem thuis waren besloten we onze chill sessie ergens anders voort te zetten. Dit werd een bankje langs het water in een soort van haventje. Lekker verlaten, ietwat donker en rustig. Omdat ik hier vaker kom om te relaxen wist ik dat er hier een leuk klimrek stond van touwen waar bovenin stoeltjes zaten. Eenmaal daar aangekomen na wat klimmen, wat eigenlijk prima ging hehe, kwamen we op het idee om één of twee sleutelpuntjes keta erbij te nemen.... Geniaal idee en gelukkig hadden we dit heerlijk spulleke ook bij ons :love: We besloten dat dit wel veiliger zou zijn om gewoon in de auto te doen in plaats van in het klimrek, geen verdere uitleg nodig denk ik :roll2:

03:15: M had de S keta bij, oftewel de staafjes variant. Deze is wat potenter als de R variant als ik me goed herinner, dus werkte lekker snel, tijd om even flink wap te gaan :mrgreen: M en ik hebben beide al flink wat ervaring met zowel R en S keta als mxe, maar keta in combinatie met deze Research Chemical voelde toch wat "anders". En eigenlijk wel goed anders, waaw! :love: Kreeg gigantisch zin om te dansen dus zette we voor de verandering de set van f.noize op Decibel op gevolgd door andere heerlijke herrie om even flink los te gaan. We stonden lekker te stampen op de parkeerplaats toen het me opviel hoe super deze combo is. Totaal geen zware body load meer, desondanks dit ook wel eens het geval is met keta (na een aantal puntjes hehe) en ik voelde me heerlijk meegaan met alle soorten muziek, vet genieten. Zelfs M begon de (uptempo) hardcore steeds meer te waarderen terwijl dit normaal niet echt de voorkeur heeft, top combo dus om samen eens flink gek te doen :woeh:

04:15 Na een uurtje besloten we nog een puntje keta erin te knallen voor nog meer effect. Ik had al een poosje geen keta gebruikt, dus ik voelde het tweede puntje wel aardig. Dubbele tong, niet uit je woorden komen wat uitliep op onnozele gesprekken die ook weer stopte midden in een zin :kleuter: Lekker de vaagheid in je hoofd zoals we die kennen van keta. Deze combinatie gaf me wel direct tintelingen door me lichaam en ik voelde me echt één met de muziek, deze tintelingen ervaar ik normaal pas bij een hogere dosis keta, super gevoel dat dit nu al zo snel aanwezig was :love: Nooit gedacht dat deze combo zo zwaar goed zou uitvallen. Me hoofd dacht nergens aan, geen stress geen zorgen alleen lekker stampen op de muziek zonder dat de wereld daarbuiten er wat aan deed. Wel miste ik de bepaalde "vaagheid" van keta in me gezichtsveld wat M en ik echt nice vinden, maar kreeg er zo'n "andere" keta experience door dat ik dit totaal niet miste. Opvallend was ook hoe snel ik dingen kon doen, ik voel me tijdens keta vaak super traag in me koppie, maar dit was nu echt anders, alles ging met gemak laten we zeggen :rockband: Zelfs smsen naar me moeder hoe laat ik thuis zou komen ging perfect, wat soms nog wel eens lastig is na een paar punten keta..... :| Deze combo vult elkaar dus echt perfect aan, zeker voor herhaling vatbaar.

06:00: En opeens was het 6 uur in de ochtend. Oeps, aardig laat voor een avondje "even snel wat proberen". De avond was ook iets langer als gepland, maar weer een geniale Research Chemical ontdekt dankzij M en ook nog eens een ultieme combo ervaren naar mijn mening. Super erg genoten en wilde nog wel uren doorgaan :love: Helaas was het toch tijd om weer naar huis te gaan en hier splitte M en ik onze wegen. En nu lig ik hier in bed, klaarwakker. Plafonddienst, want slapen ging dus echt niet. Nog een nadeeltje voor mij persoonlijk aangezien ik van coke (in geringe hoeveelheid) meestal toch wel wat slaap pak. Hartslag is nog steeds zo hoog als een malle maar dit lost zich vanzelf wel op.

Dit was onze eerste ervaring met deze leuke RC, die naar mijn idee zeker de moeite waard is om te proberen. In een chill setting geeft dit het ultieme relaxte gevoel. Nu nog eens kijken hoe dit op een feestje zal zijn. Er staan nog een aantal andere RC's op de planning, dus wellicht dat ik binnenkort een nieuw tripreport drop als deze wordt gewaardeerd! Greeeets van Linda!
Done: XTC, MDMA kristallen, 6-APB, Speed, Cocaïne, Ketamine, GHB, DMT, MXE, MDPV
terrorlinda
Newbie
Offline
 
Posts: 2
Geregistreerd: zo sep 14, 2014 10:21 am

Re: [Tripreport RC]: MDPV

Berichtdoor Dopamientje » zo sep 14, 2014 4:35 pm

Nou, jullie hebben het goed naar je zin gehad, mooi zo! :grin:
Avatar gebruiker
Dopamientje
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2417
Geregistreerd: di feb 22, 2011 6:33 am
Woonplaats: Brabant, kut!

Re: [Tripreport RC]: MDPV

Berichtdoor Prototype » zo sep 14, 2014 4:47 pm

Klinkt leuk!
De hartkloppingen lijken me alleen minder, vind dat al erg storend bij coke. :s
I'll make my own drugsforum! With blackjack and hookers!
In fact, forget the forum!
BEK HOUWE, NEUS VOLSTOUWE.

Frog schreef:Predatorprotomotherucking t rex
Avatar gebruiker
Prototype
Harder dan de rest
Donateur
Offline
 
Posts: 7474
Geregistreerd: do aug 01, 2013 11:57 pm
Woonplaats: The Void

Re: [Tripreport RC]: MDPV

Berichtdoor terrorlinda » zo sep 14, 2014 8:36 pm

prototype schreef:Klinkt leuk!
De hartkloppingen lijken me alleen minder, vind dat al erg storend bij coke. :s


Ja precies, het duurde ook wel even voordat het eigenlijk weer een normaal tempo had. Vanochtend in bed uit nieuwsgierigheid een app gedownload wat je aantal hartslagen per minuut meet op dat moment. Geen idee hoe betrouwbaar deze app is, maar volgens die app had ik een hartslag van 129. Mijn hartslag vliegt altijd wel snel omhoog, ook bij andere soorten drugs, maar dit vond ik toch wel een beetje teveel van het goede... :|

Dit punt buiten beschouwing latend een erg positieve eerste indruk van deze RC gekregen! :)
Done: XTC, MDMA kristallen, 6-APB, Speed, Cocaïne, Ketamine, GHB, DMT, MXE, MDPV
terrorlinda
Newbie
Offline
 
Posts: 2
Geregistreerd: zo sep 14, 2014 10:21 am

Re: [Tripreport RC]: MDPV

Berichtdoor Prototype » zo sep 14, 2014 11:38 pm

Een hartslag van 129 bij rust is inderdaad nogal snel.
Bij inspanning zal het dan nog verder oplopen, lijkt me dus niks voor een hardstyle of hardcore feest. :p
Dit lijkt me meer iets voor rustig mee te chillen dan.
I'll make my own drugsforum! With blackjack and hookers!
In fact, forget the forum!
BEK HOUWE, NEUS VOLSTOUWE.

Frog schreef:Predatorprotomotherucking t rex
Avatar gebruiker
Prototype
Harder dan de rest
Donateur
Offline
 
Posts: 7474
Geregistreerd: do aug 01, 2013 11:57 pm
Woonplaats: The Void

Re: [Tripreport RC]: MDPV

Berichtdoor Perry » ma sep 15, 2014 12:18 am

Zo hoog is dat niet hoor, als je onder invloed bent... Je maximale hartslag is 220-leeftijd. In mijn geval dus 200, dus nog genoeg ruimte voor verbetering :snort:
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13270
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Bij de buren in een boomhut.

Re: [Tripreport RC]: MDPV

Berichtdoor Prototype » ma sep 15, 2014 12:29 am

Een normale hartslag ligt bij rust tussen de 70 en 90 slagen per minuut.
Dan vind ik een hartslag van 129 bij rust aardig snel.
Bij inspanning zou dat zo boven de 170 kunnen schieten, en dat lijkt me echt niet meer leuk of gezond. Laat staan 200 :s
I'll make my own drugsforum! With blackjack and hookers!
In fact, forget the forum!
BEK HOUWE, NEUS VOLSTOUWE.

Frog schreef:Predatorprotomotherucking t rex
Avatar gebruiker
Prototype
Harder dan de rest
Donateur
Offline
 
Posts: 7474
Geregistreerd: do aug 01, 2013 11:57 pm
Woonplaats: The Void

Re: [Tripreport RC]: MDPV

Berichtdoor Perry » ma sep 15, 2014 12:34 am

Mijn hartslag in rust in een periode van wekelijks gebruik was gemiddeld 90.
Onder invloed zal ik ook wel minstens 120 gehaald hebben en dan beukend op een feest ~170, dus nog 30 over. Ruim genoeg
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13270
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Bij de buren in een boomhut.


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner