Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Met beide benen ingetuimd!

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

Met beide benen ingetuimd!

Berichtdoor the_dude » ma sep 16, 2013 12:38 pm

Ik:
- 24 jaar jong
- 1,90 meter lang, 90 kg
- in gezelschap van een grote hoeveelheid vrienden
- festival: Smeerboel
- staat: euforisch, maar dan nog net een beetje beter

Het was een zaterdagavond op het laatste techno-festivalletje dat buiten zou zijn dit jaar. Al mijn vriendjes en vriendinnetjes waren er ook! Ik liep dus rondjes als een bezetene (door de modder en scheefhangende loopplaten). Niet alleen omdat ik iedereen wilde zien, maar ook omdat er gespreid over de dag alweer 2 zware xtc-pilletjes en 3 bescheiden sleutelpuntjes speed mij heerlijk wegvoerde naar euforische staten.

Na een heel flink aantal uren dansen, zweten, zuchten, socializen, uitrekken, knuffelen, en nog eens dansen was het feestje om 23:00 dan toch echt afgelopen. We begaven ons naar de kluisjes en daar heb ik even staan wachten op mijn vrienden, met natuurlijk de glimlach als die van een malloot, en nog steeds half dansend op de muziek die er niet meer was. De lichten schenen heel sferisch op de mensenmassa die langzaam en gelukzalig naar de uitgang aan het lopen was.

Ik dacht te merken dat de mdma zich in mij had omgezet naar mda, want ik begon de dingen niet te ervaren zoals ze zijn (voor zover dat nog kon). Een beetje vage visuals doemden op › schaduwen van mensen die er niet waren, felle lampen, etc. En toen gebeurde het mij ook hoor.. Ik heb er al vaak over gelezen op dit forum, en veeele verhalen van gehoord, maar ik ben er zelf ook met beide benen ingetuimd! Ik stond nog steeds op mijn vrienden te wachten die naar hun kluisje opzoek waren, en tijdens het wachten zag ik ineens een goede vriend staan die ik al de hele dag probeerde te bereiken maar nog niet had gezien. Laten we voor het gemak de goede vriend 'Bas' noemen (want zo heet hij ook: Bas). Hij stond ongeveer 30 meter verderop, dus ik wurmde me tussen de mensen door om naar hem toe te gaan. Daarbij struikelde ik helaas één keer over een andere flinke vent, die mijn gestuntel begroette met een veel te brede grijns en een flinke zonnenbril. Eenmaal overeind gekrabbeld en een paar schaterlachen verder vervolgde ik mijn wereldreis naar Bas. Ik riep een paar keer zijn naam (vrij luid) maar hij stond te bellen dus hij hoorde me niet. Ik riep hem nóg harder en was nu bijna bij hem. Bas begroette me met een nonchalant 'ben-even-bellen-hoofdknikje' toen ik bijna bij hem was. Hij was aan het bellen maar ik begon toch maar een beetje tegen hem te praten en ik merkte dat hij dat oké vond. Halverwege mijn eerste zin zag ik dat hij me niet meer aankeek, en toen pakte ik hem even bij zijn arm. Dat was het moment waarop ik me realiseerde wat me was overkomen. Ik keek Bas eens goed in zijn ogen, en als een soort koude wind die over me heen kwam, kwam ik tot het besef dat Bas, Bas helemaal niet was! Ik heb de plotselinge vreemdeling een paar seconden aangekeken met een gezicht alsof iemand net had gezegd dat mijn moeder was overleden. Dit was Bas echt niet.. En sterker nog: hij stond ook helemaal niet te bellen. Maar ik was er zo van overtuigd! Ik deed compleet verbaasd een paar stappen achteruit, en verdomme!!! Het was wel Bas!! 'Bas! Jochie! Jij bent het wel!' spookte door mijn hoofd. Na nog eens goed kijken van een afstand zag ik toch een klein aantal dingetjes waardoor het Bas niet kon zijn. Deze jongen was ietsje voller, en zijn wenkbrauwen waren iets anders dan die van Bas. Na ongeveer 5 minuten (?) in verbazende- en bedenkelijke fase te hebben gezeten accepteerde ik dat de beste knul niet Bas was, en dat ik (en mevrouw xtc, en meneer speed) mezelf goed tuk had!

Na een rete-gezellige bus- en treinrit naar huis met heel veel 'goede' gesprekken, plofte ik nog steeds euforisch op de bank. Het zat me toch niet lekker (al kon ik er ook aardig om lachen) dat ik Bas nou wel of niet had gezien. Dat ik alleen al twijfelde of ik hem had gezien deed mijn hersenen kronkelen. Ik besloot hem een berichtje te sturen met hoe hij het had gehad, en of hij me nog had gezien ergens. Ik kreeg niks terug. Was het dan toch Bas geweest en was hij dan ergens boos om dat hij me niet wilde spreken ofzo?

Na het tripje heerlijk uitgezeten en gewandeld te hebben heb ik als een roosje voor 8 uur lang geslapen. Mijn whatsapp was zoals gebruikelijk ontploft na het goede festival. Ik las mijn berichtjes, en ah! daar was een berichtje van Bas. Hij vertelde dat hij een vrij goed festival had gehad, alleen dat hij rond 21:00 al iets te veel biertjes op had en maar naar huis was gegaan. Er was dus geen mogelijkheid dat ik Bas had aangesproken/aangegaapd rond 23:30.

Ik kan er nog steeds verbaasd om zijn, en om lachen als ik er aan terug denk. Ik had al vaker gelezen dat je ineens iemand kunt zien die je denkt te kennen, maar dat dat diegene niet is. Dat heb ik al een keer eerder gehad, maar dan véél lichter! Toen dacht ik dingen als 'hee Marie staat daar! Oh nee, wacht.. Marie is hier niet'. Ik had niet verwacht dat ik zo vol overgave in een goocheltruucje van mdma zou trappen! Het verbaasd me niet alleen dat ik overtuigd was dat daar Bas stond terwijl hij het niet was, maar ook dat ik in een zo veel voorkomend iets ben getrapt terwijl ik er alle verhalen al over heb gehoord. Ik kijk er nu wel positief op terug, want ondanks dat ik even uit het veld was geslagen heb ik 100% puur genot gehad op het festival. Toen mijn vrienden zich weer bij me hadden gevoegd en ze mijn verhaal hadden aangehoord liepen we naar de bus. Daar heb ik nog twee keer iemand aangesproken met 'hee! wij hebben net even gepraat toch?', maar toen zag ik meteen dat zij het niet waren. De mensen die ik zo aansprak reageerde er heel leuk en grappig op, en ik ben voor die avond even de beste vrienden met ze geweest.
my rug was stolen.
Avatar gebruiker
the_dude
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 59
Geregistreerd: ma aug 05, 2013 2:25 pm

Re: Met beide benen ingetuimd!

Berichtdoor Poseidon » ma sep 16, 2013 1:41 pm

:lol:
In ieder geval bleven mensen humane vormen behouden tijdens je trip, ook al bleek 'Bas' Bas niet te zijn. Beter dan vrienden die in verkeersborden transformeerden et vice versa, hetgeen ik persoonlijk wat moeilijker vond om mee om te gaan.
Wij willen onze blauwe luchten terug.
Avatar gebruiker
Poseidon
JeVader
In Memoriam
Offline
 
Posts: 10486
Geregistreerd: do maart 17, 2011 4:34 pm
Woonplaats: Liquid Universe

Re: Met beide benen ingetuimd!

Berichtdoor Ben » ma sep 16, 2013 1:43 pm

En weet je wat het is met dat drumstel? Voor alle andere groepen staan de drums rechts opgesteld en ik speel links. Denk daar maar eens over na.
Avatar gebruiker
Ben
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 384
Geregistreerd: zo sep 15, 2013 3:17 pm

Re: Met beide benen ingetuimd!

Berichtdoor the_dude » ma sep 16, 2013 1:47 pm

Haha! Ik lach me stuk om jullie om jullie reacties! Thanks! :D
my rug was stolen.
Avatar gebruiker
the_dude
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 59
Geregistreerd: ma aug 05, 2013 2:25 pm

Re: Met beide benen ingetuimd!

Berichtdoor Poseidon » ma sep 16, 2013 1:54 pm

Heb eens met 2 witte speakers op & loads of cocaine op mijn hoofd in de pauk gestoken en zo op mijn rug liggend het concert van de metalband in kwestie ondergaan. :rock2:
Wij willen onze blauwe luchten terug.
Avatar gebruiker
Poseidon
JeVader
In Memoriam
Offline
 
Posts: 10486
Geregistreerd: do maart 17, 2011 4:34 pm
Woonplaats: Liquid Universe

Re: Met beide benen ingetuimd!

Berichtdoor Гника » ma sep 16, 2013 3:18 pm

Zelfs de eindbaas wordt een keer verslagen :kleuter:


Maaruh:
the_dude schreef:Al mijn vriendjes en vriendinnetjes waren er ook!


Boehoe :(
Is Lief, Braaf, Onschuldig en nog Maagd
Avatar gebruiker
Гника
Viking
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 793
Geregistreerd: vr feb 25, 2011 12:21 pm
Woonplaats: Gasselternijveenschemond

Re: Met beide benen ingetuimd!

Berichtdoor Fret » ma sep 16, 2013 6:06 pm

Hahaha te herkenbaar

Je hoeft je niet te schamen dude, dit overkomt de beste wel eens.
"Ik ben hier emotioneel te onzeker voor Ernie." -Bert, 2015

Avatar gebruiker
Fret
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 786
Geregistreerd: wo jun 26, 2013 9:04 pm
Woonplaats: Bij mijn moeder thuis in de kelder

Re: Met beide benen ingetuimd!

Berichtdoor Klimtox » ma sep 16, 2013 6:36 pm

Zeer herkenbaar, MDA hallucinaties lijken echt levensecht :woeh:
<3
Avatar gebruiker
Klimtox
Klimbaus
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 3661
Geregistreerd: wo jul 31, 2013 3:41 pm

Re: Met beide benen ingetuimd!

Berichtdoor Ahote » ma sep 16, 2013 7:01 pm

Haha leuk reportje. Heb zelf nog nooit "last" gehad van zoiets. Enkel dat ik zo even iemand die ik goed ken schuin achter mij hoor praten of dat ik even denk die gezien te hebben in mn ooghoek maar meer ook niet
I do it just to get a rep
Avatar gebruiker
Ahote
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 745
Geregistreerd: di dec 25, 2012 2:51 am
Woonplaats: België

Re: Met beide benen ingetuimd!

Berichtdoor Einstein » di sep 17, 2013 12:21 am

Hahaha, nice :lol:
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11460
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: Met beide benen ingetuimd!

Berichtdoor hmm-hmm » di sep 17, 2013 10:04 am

hardop gelachen om je report (en om de comments eronder) :D
verder wel een mooie dag gehad zo te horen? :)
gapen is bijpakken
Avatar gebruiker
hmm-hmm
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 121
Geregistreerd: za jun 16, 2012 4:57 pm

Re: Met beide benen ingetuimd!

Berichtdoor Afca_Remy » di sep 17, 2013 3:51 pm

Heel herkenbaar!
Al vaak meegemaakt!
Ook complete wenteltrappen in een zaal of ineens een bar voor me neus met "echte" bediening achter de bar.. nja te veel om allemaal op te noemen!!,
Liever te dik in de kist, dan een feestje gemist :D :cheers:
Avatar gebruiker
Afca_Remy
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 790
Geregistreerd: wo jul 11, 2012 6:52 pm
Woonplaats: Noord Holland

Re: Met beide benen ingetuimd!

Berichtdoor the_dude » di sep 17, 2013 6:44 pm

Haha! Wat een geweldige reacties, en geruststellend ook! :D @hmm-hmm: jaa zeker! Supergoede dag gehad! Véél fijne momentjes zoals hier vaak beschreven staan onder xtc-reportjes. De dagen erna geen last gehad van een dipje (heb ik maar één keer gehad tijdens mijn xtc-carrière, maar dan ook meteen voor een hele week lang!), maar wel flink wazig af en toe! @Remy: Wauw! Zo heftig heb ik het dan weer niet gehad. Ik heb wel af en toe het idee gehad dat er zomaar een houten blok op de grond stond -waardoor ik plots stopte met lopen-, en een keer fruitvliegjes weggeslagen die er niet waren. Vond het best grappig allemaal, maar voor mij is dit wel een teken om weer even wat rustiger aan te doen. 2 pillen van 220 mg is ineens normaal geworden voor mij, terwijl ik eerder al kneiterhard ging op 1 hele pil daarvan. Tijd om de tolerantie weer terug te dringen, en over 2? 3? 4? maanden weer compleet het love-gevoel en de warme golven te voelen! Want hoe meer/vaker ik ben gaan gebruiken; het love-gevoel werd steeds sterker vervangen door een soort roes (die ook heel fijn is, maar meer trippend). The Dude lays back for a while. Maar eind oktober, november, december.. Poh.. Dan wordt t weer mooi :-)

Dank voor de leuke reacties allen! Ik heb veel plezier met het typen van een reportje, en minstens even veel plezier van jullie reacties!
my rug was stolen.
Avatar gebruiker
the_dude
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 59
Geregistreerd: ma aug 05, 2013 2:25 pm

Re: Met beide benen ingetuimd!

Berichtdoor hmm-hmm » wo sep 18, 2013 11:34 pm

the_dude schreef: 2 pillen van 220 mg is ineens normaal geworden voor mij, terwijl ik eerder al kneiterhard ging op 1 hele pil daarvan. Tijd om de tolerantie weer terug te dringen, en over 2? 3? 4? maanden weer compleet het love-gevoel en de warme golven te voelen! Want hoe meer/vaker ik ben gaan gebruiken; het love-gevoel werd steeds sterker vervangen door een soort roes (die ook heel fijn is, maar meer trippend).


Er is mij ooit verteld, en je leest het vaker ook wel terug, dat het love-gevoel, the magic-feeling, dancing-on-rainbows (net wat je wilt), nooit meer zo sterk zal zijn als bij de eerste (paar) ke(e)r(en). En dat naarmate je het vaker, en ook sneller, op elkaar doet, hoe minder aanwezig dat zal zijn. Persoonlijk denk ik niet dat het bij mij zal verdwijnen, maar iets wat ik wel duidelijk merk is dat het minder wordt zodra er een kortere tijd tussen x1 en x2 heeft gezeten. Dit effect (het verminderde love/ het magische/ gevoel) doet ook nog meer zijn intrede wanneer tussen x1 - x4 een vaste tijd zit. Het lijkt er bij mij dus op, dat zodra er een patroon, regelmaat, in komt dat het magische gevoel minder wordt. En dat hoe sneller dit patroon zich uitvoert (dus; hoe korter de periode van x1 tot x2, x2 tot x3, etc) hoe minder het magische gevoel is.
Voor mijzelf heb ik daarom het idee dat het te maken heeft met regelmaat en dus ook verrassingen; het vergeten van hoe het was. Vandaar dat ik voor mezelf de 2-3 maanden regel sowieso aanhoud, en alleen pak wanneer ik er eigenlijk al niet meer aan denk. Ik ben dus ook niet meer zo van het (weken tot maanden vooruit) plannen van drugs; omdat dat er voor zorgt dat ik er mee bezig ben wat weer lijdt tot een verwachting. Deze verwachting verpest voor mijn gevoel dat magische.
Spoiler! :
Concreet komt het er bij mij dus op neer dat ik sowieso 2-3 maanden wacht, er verder niet over na(probeer te)denk(en) en zodra na die 2 a 3 maanden zich een keer een situatie voordoet waarbij het past, ik dan het besluit maak om te nemen. Het kan zijn dat het me 2 tot 1 week van te voren opvalt dat er dan een leuk feestje/moment is, waarbij ik dan de optie open houd, maar het verder echt overlaat aan de avond/dag (als ik er op terugkijk gebruik ik dan in 50% van de gevallen wel mdma, alleen wanneer ik vind dat de sfeer het toelaat). Het kan zijn dat ik het een dag (of twee) van te voren bedenk, of op de avond/dag zelf er pas over nadenk. Dit zorgt er ook voor dat ik niet super lang het idee van gebruiken kan hypen, en dus niet kan teruggrijpen op gesimuleerde gevoelens die teruggrijpen op de eerste ervaring.

Misschien iets om zelf eens op te letten? :) Wie weet heb je er ook baat bij om zonder verwachting de drugs te gebruiken, zodat je het weer als 'een van de eerste ervaringen' ervaart, omdat je het gevoel alweer (een beetje) vergeten bent. 8-)
gapen is bijpakken
Avatar gebruiker
hmm-hmm
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 121
Geregistreerd: za jun 16, 2012 4:57 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner