Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Mijn 1e en 2e keer XTC

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

Mijn 1e en 2e keer XTC

Berichtdoor DonBaron » ma aug 25, 2014 1:47 pm

Het is inmiddels al weer lang geleden, maar ik wil toch mijn eerste en tweede keer met jullie delen. Voor de extra informatie, ik weeg rond de 60kg.

Eerste keer
Ik was een weekend alleen thuis en wilde natuurlijk goed gebruik hiervan makken. Ik had eigenlijk twee opties ingedachte, truffels of gewoon chillen zoals we altijd doen. (smoken enzo) Dit waren namelijk de twee dingen die ik regelmatig deed, ook al vind ik truffels niet zo geweldig. Toen ik dit deelde met een goede maat van mij kwam hij een tijdje later met het idee om misschien pillen te gaan doen. (hij heeft dat al vaker gedaan) Normaal als ik een voorstel krijg om pillen te gaan doen kreeg ik altijd het idee dat ik er nog niet klaar voor was. Maar gek genoeg kreeg ik dit keer het idee dat ik er WEL klaar voor was. Ik was ready voor de volgende stap.

De planning is inmiddels gemaakt, ik ga pillen doen. Natuurlijk had ik er erg veel zin in en kon ik de dagen ervoor aan niks anders denken.

Zodoende is de dag aangebroken, rond een uur of 20:00 zijn twee vrienden gearriveerd bij mijn huis. Licht gespanning/zenuwachtig pak ik de pilletjes tevoorschijn. Het zijn kleine blauwe driehoekig gevormde pilletjes. (200mg) Zelf had ik de planning om te beginnen met een halfje en daarna verder te kijken, maar mijn vrienden beginnen meteen met 1 pilletje. Rond 20:00 nemen mijn vrienden 1 pil en ik neem een halfje. Het wachten kan beginnen, ik zet wat muziek op en ga op de bank zitten. Ik drink een slok van mijn drinken en denk op dat moment, ja ach wat zal het ook ik neem ook wel meteen dat andere halfje in. Zo heb ik inmiddels 1 pil op en zit ik nog steeds licht gespannen/zenuwachtig op de bank te wachten tot de pil zijn werk doet.

Na een half uurtje beginnen mijn vrienden te zeggen dat ze het idee hebben dat ze de pil beginnen te voelen, op dat moment denk ik nog, ik voel me nog steeds hetzelfde. 5 minuten later gaat de bel, ik sta op, en op dat moment begin ik de pil ook een beetje te voelen. Ik loop naar de deur en doe open, een andere vriend staat voor mijn deur die gewoon even wilt komen chillen. We lopen terug naar de huiskamer waar ik inmiddels mijn andere 2 pillen vrienden zie springen. Ik ga weer op de bank zitten en drink nog wat van mijn drinken. Mijn chill maat is aan een tafel gaan zitten om een mooie joint te draaien, op dat moment denk ik nog, ja daar heb ik wel zin in. Het moment is daar, de joint is klaar en ik wil opstaan om deze te gaan op smoken. Op dat moment voel ik dat ineens al mijn vermoeidheid voorbij en ik weet, nu gaat het echt beginnen.

Ik sta in de woonkamer en alles voelt zoooo goed, ik draai helemaal door, ik ga snoeihard. De muziek heeft zo'n intense invloed op mijn gevoel, de bass is een soort van god. Elke drop van de bass wil ik opnieuw terugspoelen. De drop is zooo geweldig, we gaan helemaal los in mijn woonkamer. Mijn chill maat staat nog steeds buiten te wachten tot ik de joint kom opsmoken, ik ren naar buiten om hem te vertellen dat ik knetterstrak sta en ik momenteel geen tijd heb om te komen roken. Ik ren weer terug naar binnen, ik glij over de grond en begin over de grond heen te kruipen, het voelde allemaal zooo geweldig.

Ik heb ook het idee dat ik opzich nog wel meer aan kan, ik neem nog een pil en zit nu op ongeveer 400mg. Terug naar de muziek, doorgaan met hard gaan, het is allemaal geweldig.

In de tussentijd zijn mijn 2 pillen maten even naar buiten gegaan om een stukje te lopen, ik heb dit onderdeel geskipt omdat er meerdere mensen in mijn huis aanwezig waren en ik het gevoel had dat ik voor hun thuis moest blijven. Een uurtje later gaat de deurbel, mijn 2 pillen maten staan alleen in hun zwembroek voor mijn deur en zien eruit alsof ze in de modder gelegen hebben. (het is trouwens winter) Ik stel dus ook de vraag, wat hebben jullie gedaan? Mijn maat zeg heel snel "ja ja ja we hebben door de modder gerend het voelde allemaal zo goed". Oke, ik laat ze weer binnen.

Het begint laat op de avond te worden, ik begin mijn energie kwijt te raken en heb erg veel trek in smoken. Ik begin dus ook op mijn bed te liggen, chillwave muziek aan te zetten en begin lekker te smoken. Ook het smoken voelde euforisch aan, dit heb nog een paar uur volgehouden.

Tweede keer
Die maat die mij het voorstel deed om keer pillen te gaan doen is nu alleen thuis, het is inmiddels een half jaar later en we spreken af om nog een keer pillen te gaan doen. Ik doe het met de 2 zelfde mensen als de vorige keer plus nog 1 andere maat van mij die het voor het eerst gaat doen. De dagen ervoor begin ik er steeds meer zin in te hebben, de avond voor de grote dag kan ik zelfs niet wachten tot het morgen is. Rond 19:00 arriveer ik bij die maat, ik heb dit keer andere pillen geregeld. Het zijn blauwe ronde pillen. (220mg) Ik had vanuit huis een lasershow meegenomen en een gekke stroboscope. Na het klaarzetten van de lampen hebben nu een leuke kamer gemaakt in de slaapkamer van mijn maat. Dat gaat ook onze main room worden waar we de avond willen gaan doorbrengen. Rond 19:30 nemen we de pillen in, de 2 die meer ervaring hebben beginnen met 2 pillen, ik begin samen met mijn maat die het voor de eerste keer doet met 1 pil. Na het innemen gaan we op de bank zitten, na een half uurtje begin ik hem een beetje te voelen. Het begint een beetje te tintelen, op dat moment kijk ik naar mijn maat die het voor de eerste doet, hij lijkt een beetje gone te raken. Zijn ogen beginnen steeds dichter te gaan en hij ziet er verschrikkelijk moe uit. Echter weet ik dat hij mega stoned is en dat de pil nu een beetje bij hem begint om te komen. Ik zeg dus ook tegen hem, ga opstaan en dan voel je je waarschijnlijk minder moe. Hij volgt mijn advies op en komt naast mij staan, op dat moment zie ik binnen een paar seconde zijn ogen vanuit een dichte stand wage wijd open gaan. Hij staat ineens knetterstrak. We rennen naar de slaapkamer van mijn maat, we zetten muziek op en de lichten gaan aan. Waaaa wat was dat geweldig, de lasershow doet zijn werk en de stroboscope maakt het helemaal af. De bass is weer een god en heeft intense invloed op mijn lichaam. Ik ren weer naar buiten in de achtertuin, daar zie ik een andere pillenmaat staan die een zwembadje aan het opzetten is. Ik ren naar binnen en trek een zwembroek aan, ik ren weer naar buiten en spring in het badje. Oh wat was dat een goed gevoel, het water voelde echt heel lekker. Ik ga het water uit en ik ren weer naar binnen, ik ga op de bank zitten en begin lekker hard te gaan terwijl ik zit. Zo heb ik wel een tijdje gezeten. Ondertussen krijg ik wat waterijsjes naar me toegegooid die echt hemels waren en gooi ik samen met mijn maat die het voor het eerst doet nog 1,5 pil tegen aan. Ik en die maat zitten nu op ongeveer 550mg, de andere twee op 660mg.

Een tijdje later vraagt de maat die alleen thuis was aan mij, zullen we even buiten gaan lopen? Ik zeg, ik heb geen trui, hij pakt een random trui uit de kast en gooit die naar mij. Het mooie is dat we allemaal ook het gevoel hebben dat we liever willen dat de andere een goede trip heeft dan wijzelf. Zodoende hebben we veel voor elkaar over. We lopen de straat uit en beginnen met rennen, ik had dit mijn eerste keer niet gedaan, maar rennen voelt echt bizar aan. Het lijkt wel alsof ik een loopband aan het rennen was, maar dan met de loopband mee. Ik ging voor mijn gevoel echt super hard.

Een kwartiertje later zijn we bij een heuvel aangekomen, een maat komt met het idee om van die heuvel te gaan afrollen. Ik doe de capuchon van mijn trui op en ga liggen. Ik laat me van de heuvel afrollen zonder iets te doen. Zelf vond ik dit niet heel geweldig maar een andere maat vond het geweldig. Na 10 minuutjes gaan we weer door, we komen bij een vijver. Een maat zegt "zullen we in de vijver springen". Opzich had ik daar wel zin in, ik trek mijn trui uit en begin in het water te springen. (ik had nog steeds mijn zwembroek aan) Na een paar minuten gaan we ook hier weer weg, we gaan in het park zitten om een jointje te roken. Na de joint splitsen we ons op, 2 willen namelijk naar huis en ik samen met een maat die meer ervaring heeft willen we nog wel even buiten blijven. Ik vraag wel aan mijn maat of hij mijn schoenen wilde meenemen, ik liep namelijk op dat moment liever op blote voeten.

Inmiddels, zonder schoenen, zijn we bij een huisje aangekomen die niet bewoond wordt. Ter achtergrond informatie zijn we al een keer bij dit huisje geweest toen de truffels ophadden, we wilde er toen op klimmen maar het lukte toen nu. Zodoende komen we weer bij dat idee en beginnen we met klimmen. Inmiddels is mijn maat al op het dak en ik hang nog aan de dakgoot. Op dat moment komt er een man met een hond langs, hij zegt "wat moet dit hier allemaal". Ik kijk hem even aan en ik ga weer verder met waar ik mee bezig was. 10 seconde later realiseer ik me dat de man er nog steeds staat en het best raar is dat ik gewoon doorga. Ik laat me dus ook vallen en mijn andere maat loopt verder het dak op. Op dat moment zegt de man weer "wat moet dit hier, moet ik de politie bellen". Waarop ik antwoord: "ja dat kan wel maar we hebben wel gewoon goede muziek", want we hadden muziekboxen bij. De man met de hond kijkt me aan en heeft volgens mij wel het idee dat ik wat gebruikt heb, hij loopt dus ook door.

Genoeg van het huisje, we zijn er weer af en beginnen door te lopen. We komen op het idee om belletje te gaan lellen, eigenlijk heel flauw maar ik had er wel even zin in. We staan 10 minuten voor een deur te overleggen wat we gaan doen. Uiteindelijk is het plan dat ik ga aanbellen en dat ik dan naar de stoep kom en daar met mijn maat ga staan en dan blijven staan voor 10 seconde niks zeggen en dan weer wegrennen. Maar omdat we hard voor die deur stonden te praten was de bewoner allang naar de deur gelopen. Ik had dat niet door en bel alsnog aan. De deur gaat meteen open en hij zegt boos "wat zijn jullie aan het doen hier". Dit had ik niet verwacht en heb ook even tijd nodig om na te denken wat te doen. Zodoende blijf ik ook hier weer 10 seconde staan en op dat moment zegt mijn maat "RENNNEN". We rennen er als een gek vandoor richting huis.

Thuis aangekomen ga ik weer op de bank zitten, harde muziek aan met goede bass. Ik kijk naar de lasershow en voelde me nog steeds echt heel goed. Ik merkte wel dat ik inmiddels op het einde van mijn trip was. De zware smoke sessie begonnen. Na aardig wat gesmoked te hebben willen we weer even wat gaan lopen. Omdat ik mijn sokken ben vergeten bij de vijver ben ik gaan lopen in schoenen zonder sokken. Na een tijdje lopen kreeg ik het idee alsof er een takje mijn schoen zat ofzo. Het deed verder niet heel veel pijn dus ik dacht, dat haal ik er thuis wel uit. Dus wij lopen door totdat we thuis zijn, ik doe mijn schoenen uit en zie dat heel mijn schoenen onder het bloed zit. Blijkbaar heb ik heel mijn voet opengelopen maar voelde ik daar niet heel veel van. (de volgende dagen heb ik hier wel veel last van gehad)

Verder hebben we heel de nacht gesmoked en zijn we met harde muziek, lasers een stroboscope in slaap gevallen. De volgende ochtend had ik alleen beetje last met eten omdat mijn tong en mond kapot was. Verder had ik opmerkelijk genoeg geen last een kater of iets, de dagen daarna ook niet. PRIMA TRIP DUS.

Dit was mijn report, waarschijnlijk ben ik nog een hoop dingen vergeten, maar dit was het eerste wat in mij opkwam.
Avatar gebruiker
DonBaron
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 44
Geregistreerd: vr aug 08, 2014 6:07 pm

Re: Mijn 1e en 2e keer XTC

Berichtdoor snoepertje » za sep 06, 2014 2:58 am

leuk report. en mooi dat je et leuk heb gehad. alleen is de hoeveelheid te veel (niet dat ik daar iets van mag zeggen xD). zeker voor herhaling vatbaar dus?
Done: pep, mdma, 4fmp, wiet, hasj, alcohol, 2cb, ket, sos.

To do: DMT, LSD.

bam. schreef:Mijn auschwitz-postuur verergerd altijd wel na pep gebruik :snort:
snoepertje
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 83
Geregistreerd: vr jun 27, 2014 4:53 pm

Re: Mijn 1e en 2e keer XTC

Berichtdoor DonBaron » zo sep 07, 2014 8:41 pm

snoepertje schreef:leuk report. en mooi dat je et leuk heb gehad. alleen is de hoeveelheid te veel (niet dat ik daar iets van mag zeggen xD). zeker voor herhaling vatbaar dus?


Ja sws, alleen de volgende keer neem ik wat minder, kijken hoe dat is.
Avatar gebruiker
DonBaron
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 44
Geregistreerd: vr aug 08, 2014 6:07 pm

Re: Mijn 1e en 2e keer XTC

Berichtdoor MDMAZING95 » do sep 11, 2014 10:17 pm

Vooral het wachten voor de grote dag klink mij bekend in de oren haha, net een klein kind voor zijn verjaardag. Leuke trip lees ik maar schik wel een beetje van de hoeveelheden. Tolerantie is een bitch namelijk en als je de eerste keer al zoveel neemt heb je daar nu al grote kans op. Ik zou de volgemde keer 100-150 mg proberen want dit is wel echt te veel vanuit mijn mening.
Yolo

Done: Hasj/Weed/XTC/Truffels/Coke
MDMAZING95
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 54
Geregistreerd: ma mei 19, 2014 5:44 pm


Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner