Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Mijn eerste keer XTC

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

Mijn eerste keer XTC

Berichtdoor Gta Ripper » vr nov 22, 2013 5:47 pm

Hallo iedereen, het is nou weer een paar maandjes geleden dat ik voor het eerst XTC heb gebruikt. Toch lijkt het mij leuk om dit alsnog even te delen. Ook leuk als openingspost op het forum dit, denk ik zo! :)

Over mij
Leeftijd: 19 (Toentertijd 18)
Gewicht: 65kg
Lengte: 1,73m
Waar: Een hardstyle feestje

Woordje vooraf
Ik ben sinds mijn 16e ongeveer al een beetje aan het experimenteren met drugs, eerst begon ik met blowen op mijn 16e, en op mijn 17e heb ik voor het eerst MDMA geprobeerd, al was de dosering toentertijd zo laag dat ik er eigenlijk niks van voelde.

Voor het feest
Een vriendin van me zat een tijd lang heel de tijd verhalen over haar XTC ervaringen aan mij te vertellen, en hoe prachtig dat allemaal wel niet was. Ik vond het vervelend dat ik er niet over mee kon praten, want het klonk allemaal echt heerlijk waar zij het over had. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt. Echter zat ik nog met het woord ''hard drugs'' in mijn hoofd, en dat heb ik ooit aan mijzelf beloofd om nooit te gebruiken. Toch ben ik uit nieuwsgierigheid mezelf gaan inlezen over de drug, en ik heb besloten het toch maar eens te proberen. Ik had twee weken na het besluit al een feestje in de planning staan, en dat leek me het geschikte moment om een keer te gebruiken. Ik heb toen al gauw de pilletjes in huis gehaald, en deze goed opgeborgen om later op dat feest weer tevoorschijn te kunnen halen. Ik had er 3 gehaald, van ongeveer 150 mg per pil. Ik heb me helaas niet goed ingelezen over de dosering die je het best kunt innemen per keer, waar ik later na het feest ontzettende spijt van heb gehad.

Fast forward naar de dag van het feest. Ik had in Amsterdam afgesproken met het groepje waar mee ik zou gaan feesten. Ik was niet de enige gebruiker, maar daar kwam ik pas op het feest zelf achter.

In Amsterdam hebben wij even in een café gezeten om een biertje te drinken, ik dronk niet mee omdat ik wist dat MDMA en alcohol niet altijd even goed samen gaan, en ik wilde puur eens voelen hoe het was om aan de XTC te zijn. Ik ben in het cafeetje ook nog even naar de wc gegaan, om aldaar nog even de pillen te ''verstoppen''. Eenmaal terug was het tijd om eens op weg naar het feest te gaan. We moesten via de pont naar het feest toe komen, en ik maakte nog even een praatje met mijn groepsgenoten. Eenmaal bij het station van het feestje aangekomen gaan we snel in de rij staan. We waren vroeg, en de DJ's waren nog niet begonnen met draaien. Wel konden we al naar binnen. We werden gefouilleerd, waar ik nog even moest schrikken omdat ik mijn riem af moest doen. Toch ben ik zonder problemen door de beveiliging heen gekomen.

Op het feest
Eenmaal binnen heb ik als eerst een aantal muntjes gekocht om consumpties van te kunnen kopen. Het eerste wat ik kocht toen ik binnen was, was een flesje water. Ik had me toch een droge mond van de zenuwen voor het gebruiken! De gedachte dat meerdere mensen zouden gebruiken op dat feest kalmeerde mij naderhand wel. Op dat moment komt de eerste DJ op, en vanaf het moment dat de beat er op klapte ging ik al lekker los, toch bleef het feit dat ik ging gebruiken later die avond in mijn hoofd spoken.

Ik ben zelf trouwens al een vrij fanatieke liefhebber van het hardstyle genre, dus kon ik nuchter al goed genieten van de muziek.

Ik ben lekker aan het stampen, en begin ontzettende zin te krijgen in het gebruik, de zenuwen beginnen een beetje weg te gaan. De tweede DJ komt op, en ik besluit om mijn eerste pilletje te poppen. Ik geef mijn waterflesje aan een vriend van me, en haal de pillen vanuit een donkere plek naar boven. Ik pak er eentje uit en ik doe hem in mijn mond (een hele de eerste keer, stom stom stom). Ik vraag mijn waterflesje terug, en weg is hij.

Ongeveer een half uurtje a-3 kwartier later begint de inslag. Ik voelde me benauwd worden, en eigenlijk voelde ik me niet zo lekker. Ik dacht op dat moment dat ik het eigenlijk niet zou lekker zou gaan vinden, omdat ik me misselijk begon te voelen. Ik voel de drang om te gaan zitten, maar ik blijf doordansen, omdat ik dacht dat ik het even over me heen moest laten komen.

Nog geen 5 minuten later ga ik me toch een partij HARD, ja met hoofdletters. Het eerste wat me op valt is dat ik allemaal mensen lijk te herkennen, ik dacht dat ik bekenden zag. Dat heb ik ook aan een iemand gevraagd, waarna hij nee zei en ik verward terug ging naar mijn plek.

Op dit moment heb ik echt heel erg de neiging om met iedereen te gaan praten, dus loop ik naar een random meisje toe en knoop ik een gesprek aan. Ik kan me niet meer herinneren waar dit over ging, maar het voelde allemaal heerlijk.

Naderhand heb ik nog twee mindere ervaringen gehad met een gesprek voeren: Een maal probeerde een meisje waar mee ik aan het knuffelen was mijn zakken te rollen, de tweede keer dat ik met iemand stond te praten vond het vriendje van dat meisje het niet zo leuk, en werd hij boos.

Anyways, ik kwam het eerste meisje weer tegen en besloot met haar groep mee te gaan even. Ik heb daar lekker staan dansen. Ik krijg een whatsapp van een maat van me die ook naar het feest zou gaan, hij zou binnen een half uurtje binnen staan. Ik ga dus wat meer naar de ingang toe, en heb daar uiteindelijk een half uur staan ijsberen, waarna ik hem nog niet tegen kwam. Toch heb ik dit niet als onprettig ervaren, zelfs het ijsberen voelde gewoon heerlijk. Sterker nog, ik heb me nog NOOIT zo lekker in mijn leven gevoeld.

Ik besluit weer terug de zaal in te gaan, en maak een praatje met een ervaren gebruiker. Ik vertelde dat dit mijn eerste keer was, en dat ik een hele had gepopt. Hij zei toen zelf dat je beter met halfjes kunt werken, en dat ik dat vanaf nu ook maar moet gaan doen. Aardig dat gebruikers zo naar elkaar uit kijken en elkaar proberen te helpen, helemaal geweldig!

Nog geen 5 minuten later kom ik die vriend toch tegen, en na een half uurtje heerlijk met hem stampen besluit ik een halfje bij te nemen. Ik deel mijn pil met een vreemde vent die naast mij stond te stampen, wat voelde ik me vrijgevig zeg. Ik gunde iedereen de wereld!

Een half uurtje later ga ik weer lekker hard en ben ik lekker aan het stampen. Ik kom een vriendin van me tegen net buiten de zaal, en man, wat was ik blij haar te zien! Ik begon gelijk met een hele dikke knuffel. Het valt haar op dat ik echt niet om aan te zien was, en dat mijn ogen alle kanten op gingen. Ik heb haar daar voor ook proberen te whatsappen, maar tervergeefs, mijn ogen trilden te hevig.

Ik ga weer terug naar dat maatje van me, en besluit weer een halve te nemen, deze deelde ik wederom weer met een vreemde for some reason. Ik heb nog twee uur heerlijk staan dansen, samen met die maat, en ik ben later ook nog even met die vriendin mee gegaan.

Helaas zit er aan het gebruik van XTC ook een keerzijde. Rond een uur of 6 in de ochtend begin ik in te kakken, het lekkere gevoel begint te verdwijnen, echter had ik nog wel redelijk wat energie. Helaas, was ook dit ook na een half uurtje weg, en ik voelde mij ONTZETTEND gaar worden. Ik ben aan de zijkant gaan zitten en besloot nog een maal los te gaan op het laatste nummer van het setje wat toen gedraaid werd. Ik loop er na naar buiten, en na wat problemen met het OV kom ik thuis, en ga ik lekker op bed liggen

Na het feest/dipje
Ik word die zondagavond weer wakker, en man man man, ik krijg geen brok door mijn keel. Ik probeer wat te eten, maar dat lukte niet heel best, en na een miniscuul bordje nasi krijg ik al geen hap meer door mijn keel. Ik heb mij tot en met woensdag echt ronduit belabberd gevoeld, en heb alleen maar op bed gelegen. Wat kan een mens zich rot voelen zeg!

Verdict
Hoewel de dip na het gebruik zwaar verrot was, heb ik mij nog NOOIT zo lekker in mijn leven gevoeld. Dit heb ik hier na nog twee keer herhaald op andere feesten. Wat een heerlijke drug is het. Wel kan ik iedereen die voor het eerst gebruikt aanraden om zich eerst in te lezen over de doseringen e.d., want ik ging op het begin eigenlijk veel te hard!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om over mijn eerste ervaring met XTC te lezen! :)
Laatst bijgewerkt door Gta Ripper op ma dec 09, 2013 3:21 pm, in totaal 1 keer bewerkt.
Gta Ripper
Newbie
Offline
 
Posts: 14
Geregistreerd: vr nov 22, 2013 4:43 pm

Re: Mijn eerste keer XTC

Berichtdoor Afca_Remy » vr nov 22, 2013 6:01 pm

Leuk report.. leest lekker weg en altijd leuk om de eerste keren te lezen, doet een hoop mooie herinneringen opborrelen! Neem na het gebruik en de dagen erna extra veel vitamines, met name vitamine c en je bent er zo weer bovenop!
Liever te dik in de kist, dan een feestje gemist :D :cheers:
Avatar gebruiker
Afca_Remy
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 790
Geregistreerd: wo jul 11, 2012 6:52 pm
Woonplaats: Noord Holland

Re: Mijn eerste keer XTC

Berichtdoor supermario » vr nov 22, 2013 8:13 pm

Probeer toch de volgende keer op je dosis te letten. Want nu heb je 2 pillen van 150 mg op, en dat is way too much!
Avatar gebruiker
supermario
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 247
Geregistreerd: vr mei 25, 2012 10:22 pm

Re: Mijn eerste keer XTC

Berichtdoor Gta Ripper » vr nov 22, 2013 9:15 pm

supermario schreef:Probeer toch de volgende keer op je dosis te letten. Want nu heb je 2 pillen van 150 mg op, en dat is way too much!


I know, heb ik ook als leermomentje meegenomen naar de volgende keren! :grin:
Gta Ripper
Newbie
Offline
 
Posts: 14
Geregistreerd: vr nov 22, 2013 4:43 pm

Re: Mijn eerste keer XTC

Berichtdoor cocainekoen96 » vr nov 22, 2013 9:23 pm

kankeeerhaardd gaaaan
cocainekoen96
Experimenterende Gebruiker
Verbannen
 
Posts: 44
Geregistreerd: vr nov 22, 2013 8:51 pm

Re: Mijn eerste keer XTC

Berichtdoor Perry » za nov 23, 2013 7:12 am

Leuk report! Kon het bijna mee voelen!
Lees je even goed in voor in t vervolg, 3 maanden regel bijvoorbeeld.
Deze eerste keer is het mooist, weet dat, dit moet je niet weer op gaan zoeken.
Laatst bijgewerkt door Perry op za nov 23, 2013 7:24 am, in totaal 1 keer bewerkt.
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13287
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Bij de buren in een boomhut.

Re: Mijn eerste keer XTC

Berichtdoor lemonhaze » za nov 23, 2013 7:19 am

Afca_Remy schreef:Leuk report.. leest lekker weg en altijd leuk om de eerste keren te lezen, doet een hoop mooie herinneringen opborrelen! Neem na het gebruik en de dagen erna extra veel vitamines, met name vitamine c en je bent er zo weer bovenop!


En L-tryptofaan kan ook helpen!
acid and good vibes
Avatar gebruiker
lemonhaze
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 978
Geregistreerd: ma dec 31, 2012 6:27 pm

Re: Mijn eerste keer XTC

Berichtdoor supermario » za nov 23, 2013 10:01 am

lemonhaze5 schreef:
Afca_Remy schreef:Leuk report.. leest lekker weg en altijd leuk om de eerste keren te lezen, doet een hoop mooie herinneringen opborrelen! Neem na het gebruik en de dagen erna extra veel vitamines, met name vitamine c en je bent er zo weer bovenop!


En L-tryptofaan kan ook helpen!


Net zoals alfa liponzuur, en coenzym q-10.
Avatar gebruiker
supermario
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 247
Geregistreerd: vr mei 25, 2012 10:22 pm

Re: Mijn eerste keer XTC

Berichtdoor Gta Ripper » ma dec 09, 2013 3:26 pm

Bedankt voor de tips mensen, dat over L-tryptofaan, liponzuur etc wist ik niet. Ik heb het report een beetje aangepast, wat leesbaarder gemaakt. :)
Gta Ripper
Newbie
Offline
 
Posts: 14
Geregistreerd: vr nov 22, 2013 4:43 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner