Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Onverwachts MDMA gebruik. (Visuals)

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

Onverwachts MDMA gebruik. (Visuals)

Berichtdoor Emm » wo sep 25, 2013 1:49 am

Dit is mijn eerste trip report.(Niet mijn eerste drugs gebruik)

Het verslag ik echt ontzettend lang. Ik ben gewoon gaan typen en heb alles in detail beschreven. Er zijn wat dingen voorgevallen waarover ik jullie eigen mening en ervaring graag zou willen horen omdat mij deze avond wat was over komen wat me nog nooit overkomen was.

Een week of 2 geleden ging ik na mijn nieuwe werk op stap met mijn nieuwe collega's. Dit was allemaal nieuwe voor mij omdat ik net verhuisd ben naar een 'grote stad', dus liet ik mij leiden door de mensen die er al tijden of jaren wonen en weten waar ze uit moeten gaan voor de goede ervaringen.
Nou, ik dus vol vertrouwen mee dat dit een goede avond gaat worden. Hier zijn er nog totaal geen plannen voor mij om MDMA te gaan gebruiken. We beginnen een eind te lopen en komen uiteindelijk na wat oponthoud door blije bekenden aan bij onze tent. Ik ben vergeten hoe die tent heette omdat t me vrij weinig boeide. Ik wilde alleen dat mijn eerste avond in 'the big city' goed en vet zal gaan verlopen. De entree was 5 euro, en voor de rest was de drank de helft van de prijs. PERFECT dacht ik! Lekker een avondje zuipen!

Niets was minder waar. Langzaam kom ik aan waarvoor dit vette forum voor bedoeld is. Eerst drink ik een stuk of 4/5 pilsjes weg in een half uurtje omdat ik zin had om aardig lam te worden. Met m'n 5e pilsje in m'n hand begin ik al wat aangeschoten te worden doordat ik een lange dag gewerkt had.

Zag ik een kerel staan met een verdacht bekende 'drugskop' (grote doppen, kauwgom kauwen en kakenschaatsen) die ik in mijzelf herkende.
Eerst dacht ik, laat die kerel gaan want, die gaat flink goed. Na nader inzien dacht ik toch met hem te gaan praten omdat ik dat zelf ook altijd geniaal vind als random mensen met je gaan praten over de meest random crap. Nou, ik m'n gangetje en na een kwartiertje zei die 'Kerel je staat er maar saai bij' Ik hem uitgelegd dat ik een lange dag gewerkt heb. Hij zei: Vent daar heb ik het perfecte middeltje op! Ik wist wat hij bedoelde en aarzelde geen moment omdat mijn laatste harddrugs gebruik al meer dan een half jaar geleden was. De persoon haalde MDMA uit zijn broekzak. Toevallig dat dit mijn favoriete drug is en tevens mijn aller eerste harddrugs gebruik 2,5 jaar geleden toen ik 17 was. Dit doet er niet toe dus terug naar de dingen die er echt toe doen!

Als aller eerste pakte ik 1 likje. Deze verrotte chemische smaak bracht herinneringen op van alle keren dat ik mij liet verleiden door deze heerlijke drug. Deze smaak werd al snel minder heerlijk en dit probeerde ik snel weg te spoelen met mijn biertje dat ik nog steeds vast had en niet meer aan gedronken had sinds ik met mij 'goede vriend' aan de praat ben geslagen.
Ik wilde deze trip zóó graag dat ik mijn ogen sloot, op dit moment komt een van mijn favoriete dubstep nummers op, Doomsday van Nero, ik laat me gaan en focus me op de trip. Het nummer loopt na 5 minuten af maar helaas voel ik nog niks. Zonder enige aarzeling en schaamte of verlegenheid vraag mijn m'n nieuwe vriend voor nog een likje. Opnieuw maak ik mijn vinger ontzettend nat nog natter dan eerst en veeg als het ware ,als een asociale zak, dat halve zakje leeg. Een beetje onbeschoft maar ik was zo aan het leven naar de trip dat het me niks boeide. Ik neem mijn likje en kijk m'n nieuwe vriend vol smacht aan en bedank hem.
Opnieuw een héél goed nummer deze keer Radioactive van Imagine Dragons. Opnieuw sluit ik mijn ogen en drink langzaam mijn laatste biertje leeg. Het nummer duurde na mij beleving erg lang. Nadat ik mijn ogen open waren er na mijn eerste likje 15/20 minuten vergaan en Ja hoor! Hij zit!
Zó ón-geloof-elijk snel! Dit is natuurlijk gekomen doordat ik ontzettend lang 'clean' ben geweest. De nieuwe vriend die ik heb gemaakt zag dat ik een beetje in de trip zit en bied mij nog een likje aan, deze sloeg ik af omdat ik eerst wilde wachten totdat ik er helemaal inzat. Ik pakte alvast uit voorzorg wat kauwgom omdat ik mijn trip verschijnselen goed ken, en bood mijn nieuwe vriend die ik voortaan aanduid als M ook een kauwgom aan. Spontaan was ik zijn held en hebben we ontzettend lang over allerlei bullshit staan praten.
Na een kwartier ging ik goed hard en begon alles te tintelen in mijn gezicht en begon ik in mijn handen te knijpen zoals ik dit altijd doe. Ik streel mijn gezicht en alles voelde goed en fijn. ''Ik streel mijn haren en voel mijn gezicht'' zullen we maar zeggen. Mét dat ik door mijn haren ga voel ik een harde substantie. En ik dacht van 'Wtf is deze shit' en kijk om me heen of er andere mensen ook zoals mij reageerde. Niemand... Ik moest lachen en bij nader logisch inzien was dit nog altijd de harde gel van vanochtend. Een leuk tripje. (Ik stond nog altijd bij mijn collega's zonder het echt door te hebben) Mijn collega's keken me een beetje verbijsterd aan en keken me aan wat ik aan het doen was en ik vertelde ze wat er gebeurt was, en hoe en wat. Een collega werd helemaal blij en wilde ook. Ik wees M aan die mij voorzien had, maar helaas, alleen ik had vanavond de privileges om te mogen snoepen. Met dat mijn collega met een klein teleurgesteld gezicht een biertje gaat halen komt M aangelopen met zijn zakje MDMA en bied mij aan. Ik neem mijn laatste likje. Na een kwartier slaat alles bij mij de pannen uit. Ik ging zó hard. Voor mijn doen. Ik hou er niet van om té hard te gaan en geen controle meer te hebben over mijn gedrag. Van visuals ben ik wel te spreken opzich.
Nou, Ik begin me een partij te kakenschaatsen en m'n nieuwe baas zegt, gaat lekker joh? En ik begin een praatkick, ik weet niet of andere dat ook hebben bij MDMA? Maar alles gaat over niks en nergens en overal, GE-WEL-DIG. Ik draaide ook regelmatig weg met m'n ogen omdat ik t even niet meer gehandeld kreeg en ik weet dat ik me zo weer onder controle krijg. Nu zat ik echt op mn top. Ik begin uitbundig te dansen op zelfs de meest schijtlelijke muziek omdat alles geweldig is.

Het is tijd om te gaan. Abrupt gaat het licht aan en iedereen gaat naar buiten.
Buiten was ook weer ontzettend vet alles was anders en de koude lucht voelde warm aan. Ik begin met onbekenden te praten en begin te spacen op volgens mij een kerktoren. Of een ander groot gebouw. Ik zwaai naar een bekende en zie dat als ik zwaai de gebouwen meegaan met m'n hand, zoals in die clip van 'Fuck you' (fuck you very very muchhh). Dit was zooo vet dit had ik nog nooit mee gemaakt, zo'n zieke visual. Dit hield ook snel weer op omdat ik t niet meer leuk vond omdat t te heftig was.
We wilden gaan fietsen richting ergens. Iedereen wist dat ik ontzettend hard ging en ging daar goed mee om. Dat was ook ontzettend fijn, zo werd te heel vertrouwd en wilde ik iedereen knuffelen. Het fietsen was zo ver. Ik was van te voren even aan de praat geraakt met een zusje van een collega. Ik had geen fiets, dus ik zou op haar fiets kunnen fietsen en zij, bij mij achterop zoals een gentleman dat kennelijk hoort te doen. Fietsen was ook echt n hele zieke ervaring. Elke trap die ik deed voelde als een trap in iets heel zachts en alsof ik iets nieuws in m'n leven beleefde bij elke trap die ik deed. Een heel uitgesproken gevoel. We waren wat aan het praten om de fiets en met dat ik aan het praten was bleef ik praten maar raakte ik in een andere wereld en zag mezelf als een derde persoon van buiten. Dit was ook héél ziek. Beetje té als je t mij vraagt. Ik had er over gelezen bij gebruik van Salvia Divinorium. Dus ik krabbelde zo gouw mogelijk terug in mezelf zover als dat ging en fietste verder. We bleven praten en het leek eindeloos te duren. En toen op een brug uit het niets, liep een groep mensen. Ik fiets er langzaam naar toe en wist niet of t een hallucinatie net omdat ik net die 'out of body expirience'? heb gehad. Ik fiets er naar toe en m'n naam word keihard geroepen! EY *EMM*!! Ik kijk om en zie tot het ware m'n bloedeigen neef! Dit was zo mooi, leuk en geweldig! Zo veel emoties in een keer dat ik bijna tranen in m'n ogen kreeg. Toen hij m'n naam riep was ik nog in gesprek met mijn bijrijder. Zonder pardon ga ik vol op de rem en zeg ik 'Oké fiets zelf maar verder' zonder dat door te hebben. Dit heb ik 2 dagen erna nog gehoord op een familie dag waar hij ook bij was.
Ik was zo blij dat ik hem tegen kwam. Hij sliep bij een vriend die een verjaardag had gehouden dus ik ging ook nog even mee, in een vercrackt studenten huis. Omdat ik vrij hard ging durfde ik de trap niet op zonder toestemming van de bewoner 'T'(Beetje onlogisch ofzo denk ik maar zo was het). Dus eerst vragen en toen heel voorzichtig de trap op.
De Trap... Als ze daar aan horror film over kijken zou ik mijn ervaring erin willen zetten.. Dit was zó wazig. De eerste trap was van hout, althans dat dacht ik, en het leek alsof deze ingevet was. Dus ik probeerde als een man die al 10 jaar niet meer gelopen had die verdomde trap op te komen. Dat lukte aardig dus ik helemaal opgelucht en blij naar de volgende.
Dit was één grote hel. Ik liep de trap op en kwam met gezicht in 'was' wat ik dacht dat los hangende ledematen waren -.- ontzettend dom. Ik realiseerde me dat ik drugs op had en vermande me. Ik liep door en de muur was heel erg grof. Ik raakte het aan om te voelen. Want rare texturen voelen is ontzettend nice hahaha. En mn arm veranderde ook in dezelfde textuur als de muur. Dit was echt rare shit. Ik was gelukkig niet bang. Maar ik tripte m echt hard. En dat na drie likjes MDMA... -.-
Toen ik boven was en gelukkig heel veel mensen zag was ik weer terug in mijn blije staat. meneer T zag dat ik hard ging en vroeg of ik wat nodig had. Ik zei JA! WATER. Omdat ik al sinds mijn laatste biertje al 4 alinea's geleden niks meer gedronken had. Ik heb 4 glazen water gedronken en ben om het dakterras van het huis lekker gaan spacen. Dit was ook weer op en top genieten. Niet te hard, niet te zag. perfect goed. In de buiten lucht. Mijn neef kwam er tegen die tijd achter dat ik drugs had gebruikt en vond mij n complete sukkel. Deze man is anti-harddrugs dusja best wel begrijpelijk maar mij geen zorg. Ik had de tijd van m'n leven. Praten met alles wat los en vast zat. Mooie tijd.

Toen was het tijd om naar huis te gaan. Ik had geen enkel idee waar ik was. M'n telefoon was leeg dus geen idee dat ik thuis kwam. Mijn leijer van een neef die me niet effe wilde helpen was ook goed bezig, maarja dat terzijde. Een andere onbekende kerel, kende het MDMA gevoel en hielp mij graag richting huis. Hij wees me de weg en al snel herkende ik de weg.
Wat ik zelf heel grappig vond was m'n terug weg naar huis. Vrienden willen altijd 'rondjes lopen' als ze gesnoept hebben. Iedereen hier kent het filmpje van youtube wel. Ik veracht rondjes lopen ik wil alleen maar dansen en genieten. Maar déze avond... Ik heb me nog een partij rondjes gelopen van half 5 tot 6 door m'n wijk/stad. Dat was ook echt heel vet. Ik heb gespaced op bomen. Bomen ja hahah. Heel cliché, maar bomen joh. Die zijn echt vet relaxed. Ik heb een tijdje stil gestaan en om een boom heen gelopen om de te bekijken hoe het werkt en in elkaar zit. Bij 1 boom liep ik erom heen en zag ik het contrast van de boom en de bladeren heel goed. Alsof je naar een 3D film kijkt in de bioscoop meet een bril.

Ik besloot nog een rondje te lopen en die te eindigen bij m'n voordeur. Dat leek mij wel handig. Ik ben gaan slapen en de volgende dag om 7 uur opgestaan om daar school te gaan. Ik mij lessen heb ik nog even uitgespaced en toen dacht ik: Oké dit was het wel weer even voor 2/3 maanden.. Maar wat was dit weer vet!

Houdoe en bedankt.

Waar: Dans Café
Drug: MDMA
Hoeveelheid: 3 likjes, Geen idee hoeveel gram.
Emm
Newbie
Offline
 
Posts: 1
Geregistreerd: wo sep 25, 2013 12:10 am

Re: Onverwachts MDMA gebruik. (Visuals)

Berichtdoor Miss E » wo sep 25, 2013 9:17 pm

Mooi tripreport, lekker uitgebreid! Klinkt alsof je een geweldige avond hebt gehad. :)

Jammer van je antidrugs neef, daar heb ik nou nog nooit last van gehad, haha.
Avatar gebruiker
Miss E
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1683
Geregistreerd: ma mei 27, 2013 2:44 pm

Re: Onverwachts MDMA gebruik. (Visuals)

Berichtdoor ParadijsVogel » wo sep 25, 2013 9:20 pm

Ben ik nou de enige die het vreemd vindt om MDMA te doen als je met collega's uit bent?
Tinychat huisdier

Ivo schreef:Hahahahaha, dat vraagt echt om misbruik.
Avatar gebruiker
ParadijsVogel
Corrupt
Donateur
Offline
 
Posts: 1987
Geregistreerd: ma dec 10, 2012 1:26 am

Re: Onverwachts MDMA gebruik. (Visuals)

Berichtdoor AgeOfLove » wo sep 25, 2013 11:09 pm

ParadijsVogel schreef:Ben ik nou de enige die het vreemd vindt om MDMA te doen als je met collega's uit bent?


Nope. 2 werelden die ik ver van elkaar hou, mijlenver.
Avatar gebruiker
AgeOfLove
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 489
Geregistreerd: wo jul 25, 2012 8:38 pm
Woonplaats: BE

Re: Onverwachts MDMA gebruik. (Visuals)

Berichtdoor Poseidon » wo sep 25, 2013 11:57 pm

ParadijsVogel schreef:Ben ik nou de enige die het vreemd vindt om MDMA te doen als je met collega's uit bent?


En dan nog wel met een nieuwe baan met nieuwe collega's :grin:

Anyway, mijn complimenten voor dit report :hulde:
Speciaal het deel over de bomen vond ik erg inspirerend ;)
Wij willen onze blauwe luchten terug.
Avatar gebruiker
Poseidon
JeVader
In Memoriam
Offline
 
Posts: 10486
Geregistreerd: do maart 17, 2011 4:34 pm
Woonplaats: Liquid Universe

Re: Onverwachts MDMA gebruik. (Visuals)

Berichtdoor Klimtox » vr sep 27, 2013 3:59 pm

Emm schreef:Nou, Ik begin me een partij te kakenschaatsen en m'n nieuwe baas zegt, gaat lekker joh?

:eek: Nog wat over gehoord van je baas? Ik zou dit echt nevernooit doen. Ook met familie praten zou ik nooit doen :roll2:

Leuk rapport voor de rest, leest goed weg :) Uitgebreid beschreven allemaal.
<3
Avatar gebruiker
Klimtox
Klimbaus
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 3661
Geregistreerd: wo jul 31, 2013 3:41 pm

Re: Onverwachts MDMA gebruik. (Visuals)

Berichtdoor daywalker » di okt 01, 2013 6:20 pm

Leuk report, maar idd met nieuwe collega's en ook je baas, wel vreemd, zou ik nooit doen

:hulde:
"There is an area of the mind that could be called unsane, beyond sanity, and yet not insane. Think of a circle with a fine split in it. At one end there's insanity. You go around the circle to sanity, and on the other end of the circle, close to insanity, but not insanity, is unsanity."
Avatar gebruiker
daywalker
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 592
Geregistreerd: zo dec 16, 2012 2:33 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner