Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

pep + add = ? (experiment)

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

pep + add = ? (experiment)

Berichtdoor the_dude » di okt 29, 2013 1:14 pm

Dag beste vriendjes en vriendinnetjes,

intro
Ik ben een recreatieve drugs-gebruiker (favoriete drugs is by far xtc) en ik experimenteer hier en daar. Gisteren heb ik een apart experiment gedaan, die ik toch het vermelden waard vind. In tegenstelling tot mijn eerdere gebruik-momenten heb ik nu eens in niet-feest-sferen iets in mijn mik gestopt. Ik heb zelf een vorm van ADD, en ik heb veel gelezen en gehoord over het effect dat speed/pep kan hebben op mensen met ADD/ADHD. Ik realiseer mij goed dat ik me op dun ijs begeef door het in mijn eentje, thuis, op een maandagochtend te onderzoeken op een manier dat het mij superkrachten kan geven, maar ik ben er van overtuigd dat mijn karakter sterk genoeg is om dit experiment aan te kunnen. De valkuil zit hem denk ik in dat het misschien bijzonder goed in mijn voordeel zal werken, en ik mezelf een soort Superman voel als ik praktische dingen afhandel als ik pep op heb. Hier waak ik dus voor, en voordat ik begon heb ik aan mezelf beloofd dat (stel dit werkt enorm goed) ik dit niet meer doe in het aankomende halve jaar. Als ik binnen 6 maanden na dit experiment nog eens speed besnuffel met als doel goed (supergoed!) te functioneren, dan noem ik mezelf een junk, en moet ik van mezelf hulp inschakelen. Ik ben streng voor mezelf op deze manier, maar het behoedt me voor een grote fout.

eerder gebruik
Mijn ervaring met speed is nog erg gering. Ik heb het vier keer eerder gebruikt. De eerste keer deed ik het af met 4 bescheiden sleutelpuntjes, en had ik een fantastische, wakkere, nacht vol met drank, dansen, starende ogen, en ongeremde seks waar geen einde aan kwam. De tweede en derde keer waren beide in de middag op een festival. Dat waren 2,5 sleutelpuntjes. Één keer omdat ik véél te snel dronken was geworden en nog wel van het festival wilde genieten, en de andere keer omdat ik bijna omviel van slaap op een festival dat ik niet had willen missen. De vierde keer was een wat completere ervaring. Dat was bij een vriend thuis. We hebben toen met gemak de nacht doorgehaald (wat nieuw voor me was), en de volgende dag hebben we zelfs de stad nog even op z'n kop gezet. Toen heb ik ongeveer 8 sleutelpuntjes gehad.

Mijn ervaringen waren dus in feestelijke sferen. Ik voelde mij alle keren in het begin erg empathisch, gevolgd door wakkerheid zoals ik nog nooit had ervaren, en (niet op een arrogante manier) een flinke dosis zelfvertrouwen. Ook had ik genoeg gespreksstof. Ik vond alle keren praten erg fijn en zag dit als een noodzaak, net als ademen dat is. Luisteren had ik geen moeite mee. Het verhaal van de ander had ik al begrepen voordat de prater halverwege de eerste zin was. Nerd die ik ben heb ik mij compleet verdiept in dit goedje (al voordat ik er aan begon › dat doe ik met alles wat ik in mijn donder stop, want ik wil wel weten hoé slecht het precies voor me is, en hoé leuk het gaat worden) en zo stuitte ik regelmatig op de effecten bij mensen met ADD/ADHD. Ik las dat die een kalme en gecontroleerde beleving ervaren bij het nemen van amfetamine. Dit heeft eerder al eens mijn interesse getriggerd, waardoor ik twee keer eerder ritalin heb geprobeerd. Dat snoof ik toen (burns as hell). De eerste keer dacht ik dat mijn huid te strak voor mijn lichaam was geworden, zo veel energie had ik. Maar na 3 rondjes rennen was het wel weer gezakt. De tweede keer voelde het als niet meer dan een flinke kop koffie. Mijn psychische staat bij het nemen van pep is vele malen sterker merkte ik al meteen. Ik begreep goed wat ik had gelezen over ADD en pep. Ik voelde me eigenlijk 'helder +++'. Ik had alles in de gaten wat er om mij heen gebeurde: Wie is mogelijk agressief, wie is geïnteresseerd in praten, en wie is dronken. Ik dacht/denk alleen dat iedereen dat wel heeft op speed.

het experiment
Afijn, het experiment waar dit report over gaat, vindt in privé-sferen plaats bij mij thuis. Ik heb ervoor gekozen om de effecten van speed op mezelf te testen op een moment dat ik alleen ben, en een aantal dingen voor elkaar moet krijgen. Wat mij te wachten stond: de gigantische puinzooi wat mijn kamer moest voorstellen opruimen, wat huiswerk maken (onderzoekend werk, en beeldend/creatief werk), en wat vrij werk dat ik graag wilde doen (een tekening afmaken, en een nieuwe bureaublad-achtergrond bedenken). Met deze setting wilde ik onderzoeken wat het effect van speed nou eigenlijk echt is op mijn functioneren, en of het inderdaad als een soort medicijn zou werken. Ik besloot om er redelijk vroeg in de ochtend al mee te beginnen. Dit voelde erg ongemakkelijk en junkie-achtig, maar het was bewust zo gepland omdat ik die nacht wel graag wilde slapen. Om 10:00 nam ik twee redelijk stevige sleutelpunten: Ik wilde goed beginnen en er meteen in knallen. Beide neusgaten kregen een gemiddeld grote witte lading.

ADD
Wat ik ervaar als ADD'er is dat ik moeite heb met dingen die 'moeten'. Dan wacht ik graag tot het nèt te laat is waardoor ik als een gek last-minute aan de slag moet. Ook heb ik moeite met overzicht houden op de verschillende dingen die ik moet doen: Gaat huiswerk een keer voorbeeldig, dan laat ik mijn financiën weer verslonzen › Gaat mijn sociale leven als een trein, dan vergeet ik weer orde te houden in mijn eigen leven. Ik kan hier goed mee leven, en ik heb er een redelijke balans in gevonden. Toch zijn het dingen waar ik altijd mee geworsteld heb.

opstijgen
Mijn koptelefoon had ik al op. Ik heb sowieso altijd mijn koptelefoon op als ik alleen thuis ben en aan de slag ga. Lieve techno-bliepjes galmden door mijn oren. Ik merkte direct bij de snuifjes dat de muziek een stuk harder en aangenamer werd. Tot dusver gaat het goed, dacht ik dus. En terecht! Ik voelde een vlaag van empathie zich meester maken van mijn emoties. Ik dacht aan de fijne mensen om mij heen, en ik kreeg meteen weer mijn doelen voor ogen (huiswerk, vrij werk, en opruimen) en ik voelde me gelukkig dat ik de discipline had opgebracht om deze taken voor mezelf op te stellen. Ik had zin (!) om de taken uit te voeren. Kauwen deed ik nog niet, maar met lichtelijk ongecontroleerde bewegingen en fijne grote ogen begon ik mijn kamer op te ruimen. Tsjonge wat een zooi was het! Overal lagen kleren, en papieren van mijn huiswerk. Ik begon gewoon vooraan, en ben de weg afgegaan die ik normaal gesproken ook afleg als ik mijn kamer opruim. Dat was, mwuah, best snel gepiept, maar niet sneller dan normaal. Ook met eenzelfde niveau aan voldoening, dus er zat nog niet echt verschil tussen 'met pep' en 'normaal'. Wel had ik met iets meer plezier het klusje geklaard, maar dat effect was miniem.

orde
Waar ik merkte dat de pep mij extra scherpte gaf en een flinke extra 'drive', was toen ik dacht klaar te zijn met opruimen, en eens goed de kamer doorkeek. Ik had overal opgeruimd op de plekken waar ik ook spullen opruim als ik nuchter ben, maar ik keek eens goed rond, en ik vond dat het eigenlijk nog steeds een zooitje was. Mijn bureau lag (op een geordende manier) vol met dingen die ik eigenlijk toch niet gebruik, en op mijn kastjes lagen nog lege parfumflesjes en kartonnen omhulsels die nergens voor dienden. Ik besloot voor 'opruimen 2.0' te gaan. Ik ging nog eens alles langs, en ik merkte de scherpte van de pep erg sterk! Ik was op een hele prettige en heldere manier selectief in wat er weg kon, en wat kon blijven staan (en waar het voorwerp het beste kon staan zodat het handig voor mij was). Alle apparaten die het niet meer deden (printer, geluidsboxjes, cardreaders, etc.) haalde ik weg en borg ik op op zolder. Alle kapotte voorwerpen (pennen, verfrommelde papieren, etc.) gingen direct de prullenbak ik. Uiteindelijk resulteerde dit in een kamer die niet alleen opgeruimd was, maar ook nog eens een hele fijne werkomgeving was geworden. Alles wat er lag lag op zijn plek, en had ook een functie. Het had een reden dat 'het' daar lag. Mijn kamer is eigenlijk nog nooit zo goed opgeruimd geweest!

leermoment
Erg voldaan keek ik rond. Nu was het af! Het had me ook een inzicht gegeven over hoe je een ruimte kan indelen zodat de plaatsing van voorwerpen in je voordeel kunnen werken. Hier ben ik ook achteraf erg blij mee, want ik vind het ultiem als ik een 'les' mee kan nemen uit een van de keren waarop ik gebruik. Ik heb mezelf beloond door even wat nieuwe muziek op te zetten en een dansje te wagen in mijn vers opgeruimde kamer. Het voelde heel goed. Na het dansen was het inmiddels al 12:30. De dingen die ik deed, deed ik wel met meer kracht en overtuiging in vergelijking met hoe ik het normaal doe, maar qua tijd deed ik er even lang over. De empathie nam sterk af, en er bleef een soort best-wel-wakker-gevoel over. Ik herkende dit van mijn vorige keren. Ik besloot één mooie punt bij te nemen. Ik snoof en ik zag meteen in de spiegel mijn pupillen groeien. Ik luisterde naar alle lagen in de muziek, en na twee minuutjes vond ik dat ik hard ging. Ik zat gespannen in mijn lichaam, en ik besloot even te zitten om dit mooie puntje even rustig te gaan accepteren en tot mijn hersenen te laten komen.

tsjakaaa! hop! we gaan! nu!
Na 10 minuutjes zitten zat ik alweer hevig te headbangen op de rauwe fabriek-techno die ik had opgezet. Hier hou ik van! Duistere dreunende, bijna depressieve techno, die je alleen vindt in clubs waar je echt voor moet zoeken, en waar je uiteindelijk in het pikkedonker staat te dansen met fijne vrolijke vreemdelingen. Ik stond op, en bij het opstaan voelde ik me als Asterix die net een slokje toverdrank heeft gehad. Een deken van energie (en lichte euforie) kwam over me heen, en TSJAKAA! Ik ging tekenen. Er lag een tekening op mij te wachten waar ik ooit traagjes aan begonnen was. Ik pakte hem op, en vrat hem bijna op met mijn pen! Het is een soort herhaaldelijk motief dat ik aan het tekenen was, en ik begreep tijdens het tekenen bijna zonder na te denken waar ik een lijntje moest zetten, en welke vakjes ik in moest kleuren. Het tekenen ging me bijzonder gemakkelijk af! Met af en toe een lichtelijk trillende hand begreep ik volkomen hoe het kwam dat Herman Brood tekende en schilderde zoals hij tekende en schilderde. Op dat moment vond ik zijn lijnvoering erg logisch, en ik begreep dat zijn kunst niet alleen van hemzelf, maar ook van de drugs die hij nam was.

strakke lijnen
Na een half uurtje tekenen was het werkje dan af. Eigenlijk bij de eerste blik die ik er op wierp zag ik al dat het me lichtelijk tegenviel. Het was niet zoals ik had verwacht. De lijnen waren redelijk strak gezet (kan beter), en technisch klopte het wel, maar in totaal viel me lichtelijk tegen. Ik kon hier niet mee zitten, want ik besloot dat dit wel een vette manier van tekenen was, en dat ik hier wat meer mee kan experimenteren in de toekomst. De tekening werd netjes opgeborgen zoals ik eerder àlles netjes had opgeborgen.

ik loop rondjes
Na het tekenen volgt een periode van ongeveer een uurtje waarin ik niet zo goed weet wat ik wil, en een beetje besluiteloos door het huis ronddwaal. Het is op dit moment ongeveer 14:30 à 15:00 denk ik. Tijdens het dwalen ruim ik alles dat ik tegenkom op: De benedenverdieping werd opgeruimd (ook rommel die niet van mij is), de afwas werd gedaan, en er werd een bezem over de vloer gehaald. Besluiteloos en doelloos plofte ik uiteindelijk neer op de grond. Effetjes gestrekt liggen en van de muziek genieten! Ik vond dat ik inkakte, dus ik vond dat (als ik nog door wilde gaan met mijn experiment: dat wilde ik wel) ik nog een punt bij kon nemen. Met deze gedachte bleef ik voor korte tijd vredig liggen. Het idee dat ik straks weer zou barsten van de energie en fijne lichtelijk opgefokte gevoelens, gaf mij een rustig momentje dat ik zou willen beschrijven als 'direct-zen'. Ik voelde me in het oog van een energieke tornado. Ik had veel energieke en gespannen momenten gehad, nu was het even rustig, en ik wist dat er meer energie en spanning aan zat te komen.

de spanningsboog begint flexibel te worden
Ik zat er lichtelijk mee dat ik niet wist wat ik straks ging doen met de nieuwe energie, maar ik besloot me er niet te druk over te maken. Ik had nog huiswerk liggen, maar ik merkte dat mijn concentratievermogen een flinke stap achteruit had gezet. Dit vond ik jammer, want daar had ik eerder juist zo van genoten, en ik was benieuwd hoe het zou zijn als ik, met dezelfde concentratie van eerder, stukken tekst zou doorlezen en analyseren. Ik stond op, nam een portie vitamine S, en ik voelde wederom een vlaag energie mijn lichaam betreden. Weer wist ik even niet waar ik het moest laten. Ik liep dit keer naar de achtertuin om even wat zuurstof tot mij te nemen en te kijken hoe een lichte storm passeerde. De tuin voelde aan als 'puur'. De frisse lucht deed me direct goed, en het voelde alsof ik na weken in smog geleefd te hebben eindelijk weer in de frisse natuur stond.

poh! best effe zitten best
Ik voelde me snel weer happy de peppy, maar ik merkte dat mijn concentratie niet meer terug zou komen. Ik ben niet zo een blower, maar als ik het doe, dan is er altijd een vast patroon: 1. Ik bedenk iets om te doen en ik raak hier enthousiast over. 2. Ik loop naar de plek waar ik wil doen wat ik bedacht had. 3. Ik ga zitten en vraag me af wat de fack ik hier ook alweer te zoeken heb. Dit patroon speelde zich nu ook af, maar toch meer geconcentreerd dan met hasj. Ik wist nog wel wat ik kwam doen, maar het waren niet bijzonder nuttige verrichtingen, en ze verveelden me nogal gauw. Mijn huiswerk raakte steeds meer op de achtergrond om uiteindelijk (helaas!) vergeten te worden. Ik vind het jammer, want ik had juist gehoopt dat ik de scherpte van het begin van de dag zou kunnen vasthouden en werk zou verrichten waar ik in normale toestand een halve week voor nodig heb. Jammer, maar desalniettemin had ik het goed naar mijn zin. Zo erg naar mijn zin dat ik gulzig werd en twee puntjes bijnam. Ze kwamen binnen als een malloot. Het moet tussen 16:30 en 17:30 geweest zijn, en ik voelde me lichtelijk duizelig/wazig en ik merkte dat ik tegen het randje aanschurkte van 'IK GA TE HARD!'. Ik bleef rustig zitten, en voelde me langzaam weer bijtrekken. Dit was het laatste dat ik had genomen besloot ik. Ik ging vrij hard, en ik wilde nog wel slapen rond een uurtje of 01:00 die nacht.

supermario
Vanaf een uur of 17:30 was alle concentratie voor nuttige zaken verdwenen en ging ik op in chatten op facebook, boeken van Keith Harring doorbladeren, en muziek luisteren met soms hier en daar een danspasje. Vanaf hier v l i e g t de tijd dan ook. Voor ik het wist was het 22:00. Ik vond het moeilijk mijn aandacht te verdelen, en zat dan ook met één oor van mijn koptelefoon op naar muziek te luisteren. Het andere oor luisterde naar De Wereld Draait Door die ik had opgezet (uitzending gemist), en mijn ogen en handen waren bezig met een potje SuperMario op een oude gameboy die ik had gevonden.

acceptatie
De tijd vloog voorbij in de tweede helft van mijn experiment, en het was dan ook al gauw 01:00: Het tijdstip waarop ik had gepland om naar dromenland te vertrekken. Ik checkte mijn lichaam en de energie die er in zat. Daaruit kon ik opmaken dat ik wakker was, maar wel lichamelijk moe begon te worden. Om 01:02 trok ik mijn schoenen en jas aan, en maakte ik een avondwandelingetje van ongeveer een uur. Ik bleef dichtbij huis zodat ik snel weer thuis kon zijn als ik het zat zou worden. Rond 02:00 was ik weer thuis, en vond ik het welletjes geweest. Ik waste mezelf kort want het chemo-zweet was er aan alle kanten uit komen gutsen, en ik ging in bed liggen. Daar kwam ik tot de ontdekking dat ik in al mijn onervarenheid en ook naïviteit had bedacht dat pep na 8 uur sowieso wel uitgewerkt is. Maar, lieve kinders, dat is helemaal niet zo. Niet bij een flinke portie in ieder geval! Ik kon lekker rustig in bed liggen en vermaakte me met muziek en internet, maar ik had een grove inschattingsfout gemaakt wat betreft het moment waarop ik weer zou kunnen slapen. Ik ben vrij makkelijk met dit soort dingen, en ik legde mij erbij neer dat dit is wat de drugs mij gegeven heeft. Ik kon deze ervaring weer meenemen in mijn toekomstige gebruik, en voor adviezen aan mensen die graag willen weten hoe het werkt. Mijn conclusie is dat 'na 8 uur is pep uitgewerkt' nonsens is zo gauw je een paar snuifjes verspreid over de dag/nacht neemt. Geeft verder niet: Ik heb me vermaakt met verhaaltjes van andere mensen die niet konden slapen van pep. Ik vond de verhalen aandoenlijk, maar ik heb me ook kapot gelachen. Sommige verloren zielen waren compleet verbaasd dat ze nog stééds wakker waren. Soms tegen het depressieve/wanhopige aan. Ik was blij met hoe ik in elkaar steek, want ik maakte me niet druk. Dit is eenmaal wat het doet, dus ik ga er het beste van maken. Met elke keer dat ik iets gebruik/probeer minimaliseer ik mijn verwachtingen tot een 0-punt, zodat ik niet als een gek ga bijnemen om een bepaald gevoel te forceren. Hierdoor accepteer ik ook alles wat de drug mij geeft.

het zag er niet fraai uit, maar voelde wel goed
Uiteindelijk heb ik de hele nacht niet geslapen, maar heb ik wel gelegen en heb ik me zo goed mogelijk uitgerust met op de achtergrond fijne muziek. De ochtend erna heb ik een uurtje gedaan over een ontbijt van één sigaret (ik rook niet), één sterke kop koffie, één appel, een halve banaan, en één saucijzenbroodje. Kort nadat het voedsel in mijn maag zat zei mijn lichaam 'nee' en kwam het weer naar buiten. Het zag er niet fraai uit, maar voelde wel goed. Ik heb veel binnen gehouden, dus gelukkig had ik een portie voedzame substantie in mijn lichaam. Ik voelde dat ik eigenlijk moe was want mijn ogen voelden droog en prikkelend aan, en ik had soms last van kleine krampjes in mijn voeten en kuiten. Toch was mijn geest nog erg helder. Het huiswerk dat ik de vorige dag had laten liggen stond voor de boeg, en zonder al te veel tegenzin begon ik er aan. Tussen het huiswerk door besloot ik dit verslag te typen, en dit is het moment waarop ik nu ben aangekomen. Ik verwacht dat mijn huiswerk vandaag wel af komt, en dat ik af en toe een klein hapje zal eten. Ook zullen er veel korte pauzes ingelast worden, en een wandeling door het bos. Ik denk dat ik rond 23:00 in bed lig, en een stuk of 12 uur zal slapen. Ik heb tot nu toe voorgaande keren geen moeite gehad de dagen na gebruik, dus dat verwacht ik nu ook weer niet. Wel lichte moeheid, véél honger, en wat vlakkere emoties dan normaal. Alles bij elkaar niks om me zorgen over te maken.

de conclusie
Mijn conclusie is dat amfetamine wel degelijk een positief (medicinaal misschien zelfs) effect hebben op mij als ADD-lijer. Ik ben hier erg blij mee omdat het me inzichten heeft gegeven waar ik in het echte leven serieus wat aan heb › het praktisch inrichten van mijn leefomgeving, en een focus die ik nu wat makkelijker bij mezelf kan oproepen. Zoals bij elke trip/drug moet je wel zelf opzoek gaan naar die inzichten. Het komt niet zomaar aanwaaien. Ook denk ik dat ik heb geleerd wat mijn uiterlijke spanningsboog/concentratievermogen is. Wat ik er nog steeds gevaarlijk aan vind is dat dit middel mij -vooral in het begin- een vrij sterke efficiënte blik en manier van handelen geeft. Hierdoor zou ik het kunnen gaan zien als een gereedschap dat ik kan gebruiken om mijn klussen mee te klaren. Hier wil ik voor waken, want zo gauw dit serieuze vormen aanneemt beschouw ik mezelf als verloren. Tijdens mijn 'trip' heb ik dan ook voor mezelf opgeschreven: "Je bepaald altijd zelf of je drugs gebruikt. Het wordt niet bepaald door je omgeving, situatie, lustgevoel, of doel dat je op dat moment hebt. Ook een verslaving bepaald niet of je iets gebruikt. Je bepaald het zelf".

Ik laat het spulletje nu dus weer even liggen. Ik hoop dat jullie hebben genoten van mijn report, en ik bedank jullie voor het lezen. Ik hoop ook dat ik andere ADD/ADHD'ers hiermee help, en inzicht creëer in de leuke, kutte, gevaarlijke, en actieve aspecten aan het gebruik van pepperderpep als je te maken hebt met ADD/ADHD. Ga er voorzichtig mee om, en ga vooral niet dood alsjeblieft. Het is geinig spul dat me inzichten heeft gegeven, maar het overgrote gedeelte van het leven zal toch nuchter geleefd moeten worden.


Vriendelijke groet van een dude die aardig wat fijne slaapuurtjes voor de boeg heeft!
:woeh:
my rug was stolen.
Avatar gebruiker
the_dude
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 59
Geregistreerd: ma aug 05, 2013 2:25 pm

Re: pep + add = ? (experiment)

Berichtdoor Radical » di okt 29, 2013 2:43 pm

Vet vehaal! Met veel plezier en nieuwsgierigheid gelezen! :)
Jouw 'nuchter-situatie' komt eigenlijk overeen met mij. Rommel, niet aan schoolwerk, nutteloze dingen doen en veel uitstellen. Zo'n soort experiment wilde ik ook ooit een keer doen. Eigenlijk exact hetzelfde, maar durf het niet goed aangezien ik nog geen pepervaring heb (wil ik wel binnenkort op een feest proberen).
Zelf wel aantal keer ritalin van iemand gehad waarop ik vervolgens ging leren en huiswerk ging maken. Wauw wat een wondermiddel! Lukt me opeens heel goed dan.
Dit experiment wil ik dan ooit zelf nog een keer doen met ethylpenidate of met pep inderdaad. Kan helaas niet meer aan ritalin komen.
Wel moet ik, jij, iedereen uitkijken met het functioneel gebruik maken van pep, blijkt op die manier erg verslavend te zijn en ik kan dat ook (nu al) begrijpen.
Als ik hier serieus productief en rustig van zal worden weet ik dat ik dit vaker ga gebruiken (wel onder controle). Ook zeg ik tegenmezelf dat ik een sterke geest heb tegen nee zeggen (is ook al vaak bewezen dat ik dit kan met drugs) dus weet nou eigenlijk niet of ik nou gevoelig voor pep zal zijn.
Jammer dat jij je huiswerk niet hebt gedaan, was erg benieuwd geweest of dit je gemakkelijk af zal gaan. Alhoewel ik het opruimen al een hele prestatie vind :D

Bedankt voor het verslag, het heeft me weer aan het denken gezet! )
Did:
Alcohol, Truffels (Psilocybe Atlantis, Cosmic Connectors), Wiet (brownie, thee), XTC, Herbal XTC (Lemon X), Temazepam, 2C-B, Ritalin, N2O, 4-AcO-DMT, Ketamine, Oxazepam, Midazolam, Oxynorm (Maar 5mg...), 2c-e, speed en MXE
Avatar gebruiker
Radical
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1154
Geregistreerd: wo aug 14, 2013 12:24 am

Re: pep + add = ? (experiment)

Berichtdoor daywalker » di okt 29, 2013 4:46 pm

Heb je report met plezier gelezen. Goed geschreven,intelligent, herkenbaar en informatief vind ik!!!

:hulde: :hulde: :hulde:
"There is an area of the mind that could be called unsane, beyond sanity, and yet not insane. Think of a circle with a fine split in it. At one end there's insanity. You go around the circle to sanity, and on the other end of the circle, close to insanity, but not insanity, is unsanity."
Avatar gebruiker
daywalker
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 592
Geregistreerd: zo dec 16, 2012 2:33 pm

Re: pep + add = ? (experiment)

Berichtdoor the_dude » di okt 29, 2013 7:50 pm

Update: Ik ben de dag vrij goed doorgekomen. Eten heb ik maar even niet gedaan, maar vruchtensapjes heb ik des te meer genomen. Ik begin (nu pas!!) heel subtiel te merken dat ik toch vrij kapot ben. Ik merk het op dezelfde manier als ik van MDMA ken: Ik zie figuren in de schaduwen op straat en in de donkere hoeken van het huis. Mijn fantasieën en hersenspinsels beginnen de donkere vlekken die ik waarneem in te vullen op een onware manier. Ik weet dat het mindfucks zijn. De schaduw-mensen heb ik al vaak gezien, en het is oké: Ik ken ze, en zij kennen mij. Haha. Ik heb ze tijdens een andere coming-down al leren accepteren, ik vind ze nu wel gezellig eigenlijk. Als ik ze zie, dan weet ik dat ik een goede nacht heb gehad :-) Ik heb ook een periode gehad waarin ik vier keer achter elkaar zou zweren dat ik iemand binnen hoorde komen. Ik ging alle keren kijken, maar er was niemand. Qua productiviteit is het vandaag wel zwaar verrot zeg! Ik heb bij lange na niet kunnen doen wat ik wilde. Niet erg: Morgen weer een dag. Maar als conclusie 2.0 zou ik dus kunnen stellen dat ik een flink dagdeel productief ben als een malle (fase 1: na eerste inname), maar de concentratie verdwijnt al snel (fase 2: concentratieverlies), en tijdens de coming-down ben ik a-productief (fase 3: uitzitten). Al met al dus niet eens zo een heel erg stimulerend en bevorderlijk middeltje voor praktische zaken. Wat me nog wel geinig lijkt is aankomende lente/zomer een keer een flink schilder/tekenweekend houden op speed. Dan zou ik alleen maar daar mee bezig willen zijn zodat ik me alleen daar op ga concentreren, en dan gewoon twee dagen achter elkaar. Maar dat is voor later.

MDMArvin: Dank je voor je compliment! Heb je zelf ook ADD/ADHD? Ik vind het goed van je dat je het eerst in feest-sferen wilt proberen. Dan leer je de drug kennen zoals die hoort te zijn. Als je het meteen als 'hulpmiddel' probeert dan kan je opvatting er toe leiden dat je de drug op een verkeerde manier gaat zien: Als medicijn. Dat vind ik iets dat je moet vermijden bij drugs. Tip die ik je mee wil geven voor je eerste keer: Neem lekker twee sleutelpuntjes, en wacht maar eens een nacht lang af wat het met je doet. Waarschijnlijk vraag je je de eerste twee uur af 'of dit het nou wel is', maar je zal merken dat je opvallend lang scherp en wakker blijft. Tot het bittere einde zelfs, haha! (dat de effecten 6- tot 8 uur aanhouden is echt bullshit. Je haalt er gewoon sowieso een nacht mee door) De effecten van Ritalin zijn nagenoeg hetzelfde als bij pep vind ik, alleen bij pep is het met de fast-forward-knop ingedrukt waardoor alles nog 10x harder gaat dan bij Rita. Niet alleen in je hoofd, maar ook in je beweging, je hartslag, en je emoties. Ik vind het verder ook erg jammer dat ik geen huiswerk heb kunnen maken. Ik ben benieuwd hoe dat was geweest. Maar dat ik er niet eens aan toekwam zegt misschien ook al genoeg.

daywalker bedankt! Ik vind dat je me een mooi compliment geeft!

››pohh, ik ben aardig gesloopt, maar ik merk wel dat m'n praatplaat nog vol aan staat zeg. Ik voel me een beetje als een blanke versie van deze geweldige jongeman: http://www.youtube.com/watch?v=fCuynGsn99c
my rug was stolen.
Avatar gebruiker
the_dude
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 59
Geregistreerd: ma aug 05, 2013 2:25 pm

Re: pep + add = ? (experiment)

Berichtdoor lemonhaze » di okt 29, 2013 8:58 pm

MDMArvin schreef:Vet vehaal! Met veel plezier en nieuwsgierigheid gelezen! :)
Jouw 'nuchter-situatie' komt eigenlijk overeen met mij. Rommel, niet aan schoolwerk, nutteloze dingen doen en veel uitstellen. Zo'n soort experiment wilde ik ook ooit een keer doen. Eigenlijk exact hetzelfde, maar durf het niet goed aangezien ik nog geen pepervaring heb
acid and good vibes
Avatar gebruiker
lemonhaze
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 978
Geregistreerd: ma dec 31, 2012 6:27 pm

Re: pep + add = ? (experiment)

Berichtdoor the_dude » wo okt 30, 2013 1:08 am

Edit: 38 uur na mijn eerste puntje, en nog steeds wakker en energiek. Raar spul. Leuk spul. Maar toch een pammetje er in gedaan om zo nog enigszins de mogelijkheid tot nachtrust aanwezig te laten zijn. Ik vond het een mooi avontuur. Deze witneus wenst u welterusten!
my rug was stolen.
Avatar gebruiker
the_dude
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 59
Geregistreerd: ma aug 05, 2013 2:25 pm

Re: pep + add = ? (experiment)

Berichtdoor Radical » wo okt 30, 2013 1:09 am

Ik denk zelf dat ik AD(H)D heb, ben een keer naar de dokter gegaan, maar dat onderzoek zal mijn hele eigen risico leegtrekken... kan het dan beter doen als ie toch eenmaal leeg is. Zal graag ritalin op zo nodig willen hebben en niet als een dagelijkse gebeuren als jullie begrijpen wat ik bedoel.
Het liefst wil ik pep eens gewoon smiddags tijdens het chillen met vrienden ofzo gebruiken alhoewel mij pep ook niet eens zo gevaarlijk lijkt op een feest aangezien het je gedrag niet zoooo erg beinvloed als bijvoorbeeld MDMA.
Ik blijf dit topic volgen :)
Did:
Alcohol, Truffels (Psilocybe Atlantis, Cosmic Connectors), Wiet (brownie, thee), XTC, Herbal XTC (Lemon X), Temazepam, 2C-B, Ritalin, N2O, 4-AcO-DMT, Ketamine, Oxazepam, Midazolam, Oxynorm (Maar 5mg...), 2c-e, speed en MXE
Avatar gebruiker
Radical
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1154
Geregistreerd: wo aug 14, 2013 12:24 am

Re: pep + add = ? (experiment)

Berichtdoor ParadijsVogel » wo okt 30, 2013 1:31 am

Als je een verwijzing van een arts hebt is dat onderzoek toch gewoon gedekt door de verzekering, of zit ik daar fout? Ik wil het zelf namelijk ook laten testen. Pep maakt van mij dat ik daadwerkelijk dingen ga doen en dat het een stuk beter gaat. Ik denk zelf ook dat ik ADD heb, de symptomen zijn in ieder geval aanwezig.

Ik heb al meerdere keren speed gebruikt om te kunnen leren, dingen te doen en mezelf daartoe te zetten. Dat is heel slecht, ik weet het, maar het is zo makkelijk. Verder heb ik ook een paar keer dexamfetamine gehad om op te leren en dat werkte ook perfect. Ik moet alleen wel zeggen dat ik van dexamfetamine sneller paranoide word dan van speed, waarom is mij onduidelijk.

Overigens gebruik ik 1 lijntje voor de hele dag als ik het functioneel gebruik. Meer is niet nodig en zal averechts werken, zoals je zelf ook al hebt ervaren.
Tinychat huisdier

Ivo schreef:Hahahahaha, dat vraagt echt om misbruik.
Avatar gebruiker
ParadijsVogel
Corrupt
Donateur
Offline
 
Posts: 1987
Geregistreerd: ma dec 10, 2012 1:26 am

Re: pep + add = ? (experiment)

Berichtdoor Radical » wo okt 30, 2013 1:34 am

Mijn arts vertelde zelf dat een AD(H)D test niet vergoed werd door de verzekering, vond dit ook best gek aangezien dit erg veel voorkomt.
Misschien iets om even samen uit te zoeken vogel.

Heb zelf alleen nog ritalin 10mg gebruikt maar in die heeeeleeee lichte waas presteer ik al uiterst goed!
Did:
Alcohol, Truffels (Psilocybe Atlantis, Cosmic Connectors), Wiet (brownie, thee), XTC, Herbal XTC (Lemon X), Temazepam, 2C-B, Ritalin, N2O, 4-AcO-DMT, Ketamine, Oxazepam, Midazolam, Oxynorm (Maar 5mg...), 2c-e, speed en MXE
Avatar gebruiker
Radical
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1154
Geregistreerd: wo aug 14, 2013 12:24 am

Re: pep + add = ? (experiment)

Berichtdoor ParadijsVogel » wo okt 30, 2013 1:48 am

Ik heb het even opgezocht voor mijn eigen verzekeraar (TakeCareNow 88 euro per maand,alleen basisverzekering) en er staat volledige vergoeding bij tweedelijns psychische hulp met de volgende uitzonderingen:
-psychoanalyse
-de kosten van behandeling van aanpassingsstoornissen
-hulp bij werk- of relatieproblemen

En als ik dan even wat verder lees, zie ik dat het allemaal onder het eigen risico valt. Dus afhankelijk van hoe duur die grap is, kan het je je gehele eigen risico kosten. Achterlijk hoog bedraag ook, 350 euro.
Tinychat huisdier

Ivo schreef:Hahahahaha, dat vraagt echt om misbruik.
Avatar gebruiker
ParadijsVogel
Corrupt
Donateur
Offline
 
Posts: 1987
Geregistreerd: ma dec 10, 2012 1:26 am

Re: pep + add = ? (experiment)

Berichtdoor Radical » wo okt 30, 2013 1:52 am

Jep, had ik dus toch gelijk, mijn verzekering zegt dit (basis verzekering):
https://www.zekur.nl/psychologische-zorg

Ik lees dus eerste 5x is vergoed maar een bijdrage van €20?
Weet niet hoe vaak ik langs moet komen en of dan de eventuele medicatie vergoed word? (Vast niet? Natuurlijk eerst de hele eigen risico zelf betalen en daarna 'gratis' zeker?) Word me dan erg duur... Misschien eens mijn pakket veranderen voor volgendjaar mocht ik toch nog graag willen.
Dit jaar nog maar 35 euro ofzo uit gegeven aan een antibiotica kuurtje, meer niet. Ben nooit ziek en heb ook geen voorgeschiedenis of dergelijk..
Did:
Alcohol, Truffels (Psilocybe Atlantis, Cosmic Connectors), Wiet (brownie, thee), XTC, Herbal XTC (Lemon X), Temazepam, 2C-B, Ritalin, N2O, 4-AcO-DMT, Ketamine, Oxazepam, Midazolam, Oxynorm (Maar 5mg...), 2c-e, speed en MXE
Avatar gebruiker
Radical
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1154
Geregistreerd: wo aug 14, 2013 12:24 am

Re: pep + add = ? (experiment)

Berichtdoor ParadijsVogel » wo okt 30, 2013 1:57 am

Je moet zoeken naar tweedelijns psychologische zorg, aangezien je een verwijsbrief nodig hebt van je huisarts of een andere dokter. Voor de tweedelijns zorg kan ik geen vergoeding vinden, ik neem dan ook aan dat dat volledig onder je eigen risico valt en dat je misschien alles wel zelf moet betalen.
Tinychat huisdier

Ivo schreef:Hahahahaha, dat vraagt echt om misbruik.
Avatar gebruiker
ParadijsVogel
Corrupt
Donateur
Offline
 
Posts: 1987
Geregistreerd: ma dec 10, 2012 1:26 am

Re: pep + add = ? (experiment)

Berichtdoor Radical » wo okt 30, 2013 2:01 am

Oh, dat verschil kende ik niet, niet thuis in de psychologie (tevens verzerkingen aangezien ik nooit wat heb *klopt af*)! Maar als je eenmaal je max eigen risico hebt is alles toch 'gratis' zegmaar? Als ik nou eens mijn arm ofzo breek ga ik gelijk door naar de psy! :p
Did:
Alcohol, Truffels (Psilocybe Atlantis, Cosmic Connectors), Wiet (brownie, thee), XTC, Herbal XTC (Lemon X), Temazepam, 2C-B, Ritalin, N2O, 4-AcO-DMT, Ketamine, Oxazepam, Midazolam, Oxynorm (Maar 5mg...), 2c-e, speed en MXE
Avatar gebruiker
Radical
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1154
Geregistreerd: wo aug 14, 2013 12:24 am

Re: pep + add = ? (experiment)

Berichtdoor Maanvos » wo okt 30, 2013 2:31 am

ADD en ADHD zijn heel zeldsaam, maar volgens de DSM heeft zowat iedereen het. ( de DSM word opgesteld door een commissie van mensen die veelal stuk voor stuk innige banden hebben met de pharma industrie....)
Mensen accepteren zo'n stempel ook maar al te makkelijk, want het ik heb ADHD, ik kan niks er aan doen, ik hoef me niet aan te passen, en verantwoordelijkheid te nemen, ik heb ADHD zum :puke:
Nee mijn kind heeft ADHD, het licht echt niet aan mijn opvoeding, of aan alle prikkels waar kinderen aan worden blootgesteld,heeft ook niks te maken dat we door internet een concentratie boog van een visstick krijgen ....de arts heeft immers gezegd, hij heeft ADHD.
Ik durf te beweren dat van alle ADHD'ers die er zijn misschien 10% het echt heeft :#:

Veel kenmerken van ADHD hebben een enorme overlap met andere psychische kenmerken, en ook die worden vaak te makkelijk vast gesteld...
Kijk voor meer info onder andere de ADHD hype maar is van Zembla.

Moest dit even kwijt, wil niemand tegen het zere (ADH) been schoppen, maar er is iets heel erg mis met het label ADHD en dat mag best is gezegd.
Ook niet ADHDers kunnen beter werken, en worden vaak rustiger van pep, dus dat fabeltje is bij deze ook de grond in geboord.
*kwaak*

Novocaine, Novocaine! Shoot the muscle, not the vein!


カエルが死んでいます
Avatar gebruiker
Maanvos
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 972
Geregistreerd: za mei 14, 2011 4:41 pm

Re: pep + add = ? (experiment)

Berichtdoor Radical » wo okt 30, 2013 8:23 am

Zelf ken ik dat verhaal maanvos en heb daar ook al eens onderzoek naar gedaan.
Bij mij is het ook echt sterk te merken en heel veel mensen vragen ook of ik AD(H)D heb, omdat ik in de ogen van mensen hieraan voldoe, zelf merk ik het ook.
Did:
Alcohol, Truffels (Psilocybe Atlantis, Cosmic Connectors), Wiet (brownie, thee), XTC, Herbal XTC (Lemon X), Temazepam, 2C-B, Ritalin, N2O, 4-AcO-DMT, Ketamine, Oxazepam, Midazolam, Oxynorm (Maar 5mg...), 2c-e, speed en MXE
Avatar gebruiker
Radical
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1154
Geregistreerd: wo aug 14, 2013 12:24 am

Re: pep + add = ? (experiment)

Berichtdoor the_dude » wo okt 30, 2013 12:35 pm

Klopt Maanvos. Als je de symptomen van ADD/ADHD opleest voor een stadion vol mensen en ze moeten een hand opsteken als er een puntje voorbij komt waarin ze zichzelf herkennen, dan zou je een zee aan opgestoken handen hebben. Ik heb me zelf laten onderzoeken bij een psycholoog/psychiater waaruit naar voren kwam dat ik sommige kenmerken (niet alle) sterk in mijn DNA heb zitten. Zij hebben mij daar toen trouwens aangeboden om ritalin te nemen, maar ik was toen nog niet zo van de stofjes die je gedrag beïnvloeden :P

Update: Ik heb zalig geslapen vannacht. Ik ben vandaag ook erg vrolijk en actief. Waar ik mezelf wel op heb betrapt is de valkuil die ik al zag liggen voordat ik al aan het experiment begon: Ik moet vandaag echt aan mijn huiswerk zitten, en vanavond moet ik werken. De gedachte 'hee, zou best handig zijn om....' schoot door mijn hoofd, en ik heb hem meteen met al m'n mentale kracht een genadeloze klap voor z'n muil gegeven. Hierin merk ik dat speed dus verslavend kan zijn. Maar vandaag ga ik hard op douwe egberts, taksi, en bakker bart.
my rug was stolen.
Avatar gebruiker
the_dude
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 59
Geregistreerd: ma aug 05, 2013 2:25 pm

Re: pep + add = ? (experiment)

Berichtdoor josh1324 » do okt 31, 2013 3:32 pm

Maanvos schreef:Ook niet ADHDers kunnen beter werken, en worden vaak rustiger van pep, dus dat fabeltje is bij deze ook de grond in geboord.
*kwaak*


:hulde:
josh1324
Newbie
Offline
 
Posts: 13
Geregistreerd: do feb 23, 2012 4:25 pm

Re: pep + add = ? (experiment)

Berichtdoor Saikedellik » do okt 31, 2013 5:38 pm

the_dude schreef: le (fase 1: na eerste inname), maar de concentratie verdwijnt al snel (fase 2: concentratieverlies), en tijdens de coming-down ben ik a-productief (fase 3: uitzitten). Al met al dus niet eens zo een heel erg stimulerend en bevorderlijk middeltje voor praktische zaken. Wat me nog wel geinig lijkt is aankomende lente/zomer een keer een flink schilder/tekenweekend houden op speed. Dan zou ik alleen maar daar mee bezig willen zijn zodat ik me alleen daar op ga concentreren, en dan gewoon twee dagen achter elkaar. Maar dat is voor later.


Tip als je prroductiever wilt zijn op pep:
- kleine doses (20 mg, niet teveel redosen)
- niet de rush najagen, ofwel blijven snuiven voor het gevoel is uit den boze.
- bommen ipv snuiven
Junk.
Avatar gebruiker
Saikedellik
Donateur
Offline
 
Posts: 1712
Geregistreerd: vr jun 03, 2011 4:30 pm

Re: pep + add = ? (experiment)

Berichtdoor Perry » do okt 31, 2013 5:41 pm

Klopt, maar probeer die cravings maar eens te onderdrukken...
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13291
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Bij de buren in een boomhut.

Re: pep + add = ? (experiment)

Berichtdoor Saikedellik » do okt 31, 2013 6:30 pm

JongGeleerd schreef:Klopt, maar probeer die cravings maar eens te onderdrukken...

True, het lukte mij ook nooit zo goed ;) desalniettemin heb ik denk ik de helft van mn scriptie destijds met pep op getypt... 5 dagen voor het deel mét pep, 3 maanden voor het deel zonder pep...
Junk.
Avatar gebruiker
Saikedellik
Donateur
Offline
 
Posts: 1712
Geregistreerd: vr jun 03, 2011 4:30 pm

Re: pep + add = ? (experiment)

Berichtdoor Trippie » do okt 31, 2013 8:13 pm

Heb zelf ook altijd het probleem als ik pep gebruik om leerwerk te verrichten, dat ik dan de hele tijd maar blijf snuiven om die rush te voelen.

Komt er op neer dat ik de eerste paar dagen zo strak als een kanon bergen werk verschuif, en vervolgens verander in een mensenschuw half-psychotisch wrak.

Niet echt de bedoeling. Al zou het waarschijnlijk perfect lukken als ik niet zo veel zou pakken, maarja dat gebeurt dus gewoon niet.
Trippie is maar een klein beetje Hippie...
Avatar gebruiker
Trippie
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1303
Geregistreerd: wo nov 16, 2011 8:10 pm
Woonplaats: Lala Land

Re: pep + add = ? (experiment)

Berichtdoor Druks » do okt 31, 2013 8:14 pm

Trippie schreef:Heb zelf ook altijd het probleem als ik pep gebruik om leerwerk te verrichten, dat ik dan de hele tijd maar blijf snuiven om die rush te voelen.

Komt er op neer dat ik de eerste paar dagen zo strak als een kanon bergen werk verschuif, en vervolgens verander in een mensenschuw half-psychotisch wrak.

Niet echt de bedoeling. Al zou het waarschijnlijk perfect lukken als ik niet zo veel zou pakken, maarja dat gebeurt dus gewoon niet.


ik deel deze ervaring, ja.
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Offline
 
Posts: 7334
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm

Re: pep + add = ? (experiment)

Berichtdoor Trippie » do okt 31, 2013 8:19 pm

Druks schreef:
Trippie schreef:Heb zelf ook altijd het probleem als ik pep gebruik om leerwerk te verrichten, dat ik dan de hele tijd maar blijf snuiven om die rush te voelen.

Komt er op neer dat ik de eerste paar dagen zo strak als een kanon bergen werk verschuif, en vervolgens verander in een mensenschuw half-psychotisch wrak.

Niet echt de bedoeling. Al zou het waarschijnlijk perfect lukken als ik niet zo veel zou pakken, maarja dat gebeurt dus gewoon niet.


ik deel deze ervaring, ja.


t'Is wel weer handig als je bijvoorbeeld kei hard moet doorwerken omdat je nog een werkstuk moet afhebben tegen twee dagen later. Op voorwaarde dat je vervolgens een paar dagen niets te doen hebt.
Trippie is maar een klein beetje Hippie...
Avatar gebruiker
Trippie
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1303
Geregistreerd: wo nov 16, 2011 8:10 pm
Woonplaats: Lala Land

Re: pep + add = ? (experiment)

Berichtdoor the_dude » vr nov 01, 2013 5:07 pm

Bedankt voor al jullie reacties! En ook voor de tips. Al laat ik het hier even bij. Zoals ik al zei zou ik het nog best een keer willen doen om productief zijn, maar niet als ik iets voor elkaar móet krijgen. Gewoon om een keer een potje te schrijven of te tekenen ofzo. Voor twee dagen lang :-) Kan me wel voorstellen dat het handig is om een nacht door te halen als je te laat aan iets begint, maar dat hoop ik te vermijden.
my rug was stolen.
Avatar gebruiker
the_dude
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 59
Geregistreerd: ma aug 05, 2013 2:25 pm

Re: pep + add = ? (experiment)

Berichtdoor Klimtox » zo nov 03, 2013 8:58 am

the_dude schreef:Kan me wel voorstellen dat het handig is om een nacht door te halen als je te laat aan iets begint, maar dat hoop ik te vermijden.

Ja dat moet je echt proberen te vermijden.
<3
Avatar gebruiker
Klimtox
Klimbaus
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 3661
Geregistreerd: wo jul 31, 2013 3:41 pm

Re: pep + add = ? (experiment)

Berichtdoor chris309 » zo nov 03, 2013 10:40 am

Maar hoe weet je zeker of je ad(h)d hebt zonder een gedegen onderzoek.
Mensen zonder dezr asndoening kunnen bij kleinere hoeveelheden ook meer gefocust zijn en sssie klussen makkelijker klaren.
Puur alleen een reactie op dex/dl amf zegt niks
Ik zeg maar zoo, want dierentuin is te lang
chris309
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 227
Geregistreerd: di okt 01, 2013 10:03 pm

Re: pep + add = ? (experiment)

Berichtdoor Perry » zo nov 03, 2013 6:32 pm

Ik bijvoorbeeld weet het doordat de vader van 'n maat van mij mij heeft onderzocht.
Hij is psychiater, maar door deze methode sta ik niet te boek als ADDer en kan het geen problemen geven als ik later een baan wil (bijvoorbeeld)
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13291
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Bij de buren in een boomhut.

Re: pep + add = ? (experiment)

Berichtdoor Prototype » zo nov 03, 2013 10:04 pm

JongGeleerd schreef:door deze methode sta ik niet te boek als ADDer en kan het geen problemen geven als ik later een baan wil (bijvoorbeeld)

Zelfs als je te boek staat als ADDer ben je niet verplicht ( en raad ik je het niet aan ) om dit te vermelden aan je werkgever.
Sterker nog, je werkgever mag er niet eens naar vragen of je ADD ( of iets anders ) hebt.
I'll make my own drugsforum! With blackjack and hookers!
In fact, forget the forum!
BEK HOUWE, NEUS VOLSTOUWE.

Frog schreef:Predatorprotomotherucking t rex
Avatar gebruiker
Prototype
Harder dan de rest
Donateur
Offline
 
Posts: 7474
Geregistreerd: do aug 01, 2013 11:57 pm
Woonplaats: The Void

Re: pep + add = ? (experiment)

Berichtdoor Perry » zo nov 03, 2013 11:52 pm

Het staat in je medisch dossier. Ik heb bij radar(?) ik weet niet meer welk programma het was eerlijk gezegd, maar daar waren mensen die daardoor niet meer voor zichzelf konden beginnen en nog meer kut verhalen zoals dat of problemen met de ziektekosten verzekering.
Enkel doordat ze een stempel op hun voorhoofd hebben gekregen, waar ze nota bene medicijnen voor krijgen.
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13291
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Bij de buren in een boomhut.

Re: pep + add = ? (experiment)

Berichtdoor chris309 » ma nov 04, 2013 12:02 am

The devil, nu ik je onderschrift plaatje zo zie ga ik californication maar weer eens aanzetten :)
Ik zeg maar zoo, want dierentuin is te lang
chris309
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 227
Geregistreerd: di okt 01, 2013 10:03 pm

Volgende

  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner
cron