Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Puur Dictatuur

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

Puur Dictatuur

Berichtdoor the_dude » za okt 19, 2013 4:30 pm

Wat: MDMA kristallen.
Waar: gemiddeld groot 'klassiek' huis.
Setting: verjaardagspartij/themafeest.
Wie: ik & ±40 anderen die variërend aan alcohol, mdma, en 2c-b deden.
Gemiddelde leeftijd: 22
Sfeer: Euforisch, gezellig, raar. Heel raar.
Opmerking: De drugservaring was op zichzelf niet bijzonder heftig, maar in combinatie met het feest was het een van mijn memorabele nachten van de afgelopen zomer.


Geen zin
Het was een zaterdagmiddag en ik zat bij de kapper. 'Doe maar de zijkantjes goed kort, en bovenop wat langer. Beetje zodat ik vanavond mijn haar als nazi kan dragen'. De kapster keek geschrokken, en ik zei tegen haar dat ik naar een feestje ga waarbij je als 'dictatuur' verkleed moet komen. Ik wees een kapsel aan in een boekje zodat ik niet een complete Hitler-kop zou krijgen, maar ook nog gewoon op mijn werk kon verschijnen. De kapster knipte me, en mijn gedachten dwaalde af naar de vorige nacht. Ontzettend chagrijnig zat ik in de stoel. Ik had de nacht ervoor een klein likje MDMA genomen, en dat had mijn hele ochtend verziekt. The Graham Norton Show was ineens niet meer grappig, en de mensen waarmee ik eerder in de trein had gezeten maakten allemaal ergerlijk veel geluid. Er stond vanavond een feestje op het menu en ik was nog veel te chagrijnig om daar zin in te hebben.

Een mild begin van de avond
Bij het vallen van de avond begon mijn chagrijnige gevoel plaats te maken voor lichte (leuke) zenuwen. Ik had besloten om naar het feestje te gaan, en het goed naar mijn zin te hebben. Het thema van het feestje was 'puur dictatuur'. De jarige Adolf is een fijne vriend van me, en ik kan u gerust stellen dat hij meer neigt naar links dan naar extreem rechts. Het thema is dus alleen voor de gekkigheid! Het DDR-kostuum dat ik wilde bestellen kon niet op tijd geleverd worden, dus trok ik een grijs overhemd met epauletten aan, een zwarte spijkerbroek, en zwarte laarzen. Met het haar strak naar achteren de fiets op gestapt, hopend dat ik geen kwade blikken zou vangen. Eenmaal aangekomen op het feest kwam ik er achter dat ik veel te braaf op tijd was: Ik was een van de eersten. Ik kende eigenlijk alleen de jarige, dus ik voelde me nieuw. Niet erg, maar ik pakte alvast een biertje bij het vuur dat was gemaakt in de achtertuin. De jarige vriend was verkleed als een soort nazi-leeuwentemmer. Met een strakke panterbroek, hoge laarzen, een bont-achtige jas (nep), een Gestapo-achtige zonnebril, en een enorme zweep marcheerde hij de binnendruppelende gasten tegemoet. Ik raakte hier en daar aan de praat met de andere gasten, en het begon gezellig druk te worden.

Ik bepaal je huidskleur
Na veel lachen en praten komen er plots wat bekenden van me binnen. Ik raak met ze aan de praat en ik vertel over mijn eerste (pure) MDMA-ervaring van de nacht ervoor. -Ik had toen één keer XTC gedaan. De MDMA van de nacht ervoor was mijn tweede drugservaring toendertijd.- Ze moesten lachen en zeiden dat mijn onzekere gevoel dat ik van de MDMA had gekregen, en de chagrijnige bui, konden gebeuren, maar niet vaak voorkwam. Alsof de duivel om de hoek had staan luisteren kwam één van de jongens waarmee ik had staan praten naar me toe en vroeg me of ik een likje M wilde. Ik zei dat ik er later op terug zou komen, en na een korte spoedvergadering zocht ik hem weer op en vroeg hem of het nog mogelijk was. Het was nog mogelijk. Mijn natte pink gleed in het zakje en ik nam een mooie lik. Ik herhaalde dit nog eens. Ik bedankte de vriendelijke vriend met een glimlach, wat euro's, en een high five. Het duurde even voordat ik iets voelde, maar toen ik door het huis liep zag ik om de hoek een poster waarop een agressieve grimas van mijn maatje stond, met in zijn hand een stel vieze kwasten en daaronder de tekst 'IK BEPAAL UW HUIDSKLEUR!'. Ik raakte in een lachkick die ik een kwartier lang heb uitgezeten op het toilet.

Te lief
De tintelingen in mijn handen en voeten maakten het me comfortabel toen ik met Fidel Castro en Sadam Hoesein stond te praten over studeren. Ik merkte ook mijn droge mond en zin om te praten op. Ik genoot van dit moment, maar ik had meer verwacht. Na 5 minuten wachten wat er met me ging gebeuren, bepaalde ik dat het helemaal niet erg was dat ik er niet 'hard' in raakte. Ik had het leuk gevonden, maar een gevoel afdwingen terwijl je onder invloed bent vind ik erg dom. Ik legde mij er bij neer dat het dit keer een 'lieve keer' zou zijn. Ik maakte praatjes met mensen die mij eerder vreemd waren geweest. Ik voelde me scherp en sociaal. Een vriendin zag het wel zitten om me even een knuffel te geven, en dat vond ik een goed idee van haar!

Kabouters hangen mijn jas weer op
Het was weer tijd voor bier. Ik had 1,5 uur genoten van de MDMA (dat deed ik nog steeds) en aangezien het zo lief voor me was vanavond besloot ik dat een druppeltje alcohol geen kwaad zou kunnen. Ik liep naar de koelkast die ik eerder op de avond gevuld had gezien met een x-aantal treeën euroshopper-biertjes. Ik deed de deur open, en in de lege koelkast trof ik een hakbijl aan, en een briefje waarop met rood gekraste letters stond 'BIER IS OP'. Blijkbaar was er al een aardige poos voorbij en had ik zonder tijdsbesef lekker staan zweven. Na een korte zoektocht vond ik dan toch een blikje bier. Ik vierde dit uitbundig. Het vuurtje zag er erg gezellig uit, dus ik besloot mijn jas aan te trekken en er bij te komen zitten. Eenmaal bij het vuur bedacht ik me en ging weer naar binnen. Dit tafereel speelde zich in korte tijd een stuk of vijf keer af. Elke keer dat ik mijn jas weer van de kapstok haalde verbaasde ik me dat hij daar weer hing! Ik kon met niet herinneren dat ik hem had opgehangen, maar toch hing hij daar. En elke keer dat ik hem pakte kwam ik een jongen tegen die een ander rondje liep, maar die ik toch telkens tegenkwam op dezelfde plek. Na vijf rondjes sprak ik mijn verbazing over mijn jas uit. Hij zei me dat er een kabouter was die hem steeds weer ophing. Ik geloofde hem. Hij zag het en zei dat het maar een grapje was, en dat mijn moeder hier was die telkens mijn jas weer onder gemopper ophing. Ik geloofde hem niet meer.

Kan ik een bericht aannemen?
Een likje M, en veel gesprekken verder besloot ik dat ik nu dan voor minstens een half uur naar buiten ging. Daar zat de jongen die mij net een likje M had gegeven. Ik zag dat hij niet goed ging, dus ik begon een voorzichtig vriendelijk gesprek. Hij vertelde me dat hij op 2C-B ging en dat hij iets uit de bocht vloog. Ik had nog nooit van 2C-B gehoord en vroeg hem wat het met hem deed. Hij probeerde me te zeggen dat hij het noorderlicht zag tussen de hoge bomen van zijn achtertuin, maar hij bracht het er niet heel goed van af. 'Noorderlicht' was een moeilijk woord. In mijn ooghoek zag ik een grote eerstewereldoorlog-soldaat een stoelendans met zichzelf doen en vervolgens de stoel in de verkeerde richting weer opvouwen. Hij kwam naar buiten en ik schrok van zijn dronkenschap. Hij liep verder en liet drie vrienden achter die hem achterna waren gelopen. Een van de mensen vroeg aan mijn nieuwe maatje hoe het ging. Hij antwoordde niet, waarop ik zei dat meneer van de R niet aanspreekbaar was, en of ik een bericht kon aannemen.

Slot
Na veel grappen en grollen begon ik de MDMA niet erg meer te voelen. Het was ook al vijf uur in de ochtend, en de dag erna zou ik nog actief zijn had ik beloofd. Ik nam afscheid van iedereen die daartoe in staat was. Mijn fiets vinden was geen punt, en de juiste muziek op mijn iPod vinden ook niet. DAMN! Wat klonk mijn muziek door mijn koptelefoon GOED!!! Ik heb een half uurtje langer gefietst zodat ik muziek kon luisteren, en uiteindelijk ben ik in bed geplofd en heb ik lekker geslapen.


Het was een fantastische nacht! En het was het begin van een zomer waarin ik op veel verschillende manieren me heb bezig gehouden met XTC, MDMA, Speed, truffels, en nog wat kleine dingetjes als lachgas en cannabis. Achteraf kan ik de conclusie trekken dat als je goed wacht op je volgende keer X of M, en als je het goed (laag) doseert, je ook een werkelijk fantastische avond kunt hebben! Ook is de omgeving waarin je het doet erg belangrijk. Net als de mensen waarmee je het doet. Het heeft me (achteraf) geduld gegeven met XTC. Ik ga niets afdwingen en forceren, maar ik ga alles dat deze prachtige en liefdevolle drug mij geeft aannemen als een cadeautje. Wel heb ik gemerkt dat MDMA iets te lief voor mij is. XTC 'knalt' iets meer binnen en dat vind ik in zekere mate leuk. MDMA laat me iets minder versteld staan, maar is ook erg leuk! Net als bij een mooie vrouw werkt afstand in een relatie soms als grootste aantrekkingskracht. Daarom, lieve XTC en MDMA, zie ik jullie over een klein poosje weer en zal het weer weergaloos zijn, op wat voor manier dan ook. Ik kijk er met een warm gevoel naar uit.


Veel plezier iedereen, dank voor het lezen van mijn bericht, en snoep verstandig jongens & meisjes!
Laatst bijgewerkt door the_dude op zo okt 20, 2013 3:42 am, in totaal 1 keer bewerkt.
my rug was stolen.
Avatar gebruiker
the_dude
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 59
Geregistreerd: ma aug 05, 2013 2:25 pm

Re: Puur Dictatuur

Berichtdoor Prototype » za okt 19, 2013 5:23 pm

Mooi report man. 8-)
En je hebt helemaal gelijk, met X en M is less altijd more.
Ik wil zelf ook nog een keer M doen, tot nu toe heb ik alleen nog pillen gehad.
Als ik pillen bij iemand thuis doe en iedereen zit stil wordt ik altijd zo rusteloos en moet ik echt bewegen, misschien is dit met M niet zo.
I'll make my own drugsforum! With blackjack and hookers!
In fact, forget the forum!
BEK HOUWE, NEUS VOLSTOUWE.

Frog schreef:Predatorprotomotherucking t rex
Avatar gebruiker
Prototype
Harder dan de rest
Donateur
Offline
 
Posts: 7474
Geregistreerd: do aug 01, 2013 11:57 pm
Woonplaats: The Void

Re: Puur Dictatuur

Berichtdoor Miss E » za okt 19, 2013 7:08 pm

Leuk report, mooi geschreven! Klinkt als een erg tof feestje. :)
Avatar gebruiker
Miss E
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1684
Geregistreerd: ma mei 27, 2013 2:44 pm

Re: Puur Dictatuur

Berichtdoor lemonhaze » zo okt 20, 2013 9:56 pm

Echt heel leuk geschreven, leest lekker weg!
acid and good vibes
Avatar gebruiker
lemonhaze
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 978
Geregistreerd: ma dec 31, 2012 6:27 pm

Re: Puur Dictatuur

Berichtdoor Poseidon » zo okt 20, 2013 11:55 pm

:hulde: :hulde: :hulde:
Wij willen onze blauwe luchten terug.
Avatar gebruiker
Poseidon
JeVader
In Memoriam
Offline
 
Posts: 10486
Geregistreerd: do maart 17, 2011 4:34 pm
Woonplaats: Liquid Universe

Re: Puur Dictatuur

Berichtdoor daywalker » ma okt 21, 2013 1:26 pm

Top reportje Dude! en een top en beetje raar feestje.

Idd zijn set en ook de setting erg belangrijk

Nice!!!!! :rock:
"There is an area of the mind that could be called unsane, beyond sanity, and yet not insane. Think of a circle with a fine split in it. At one end there's insanity. You go around the circle to sanity, and on the other end of the circle, close to insanity, but not insanity, is unsanity."
Avatar gebruiker
daywalker
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 592
Geregistreerd: zo dec 16, 2012 2:33 pm

Re: Puur Dictatuur

Berichtdoor psychotrance » ma okt 21, 2013 7:05 pm

leuk report, klinkt als een vet feestje :)
Avatar gebruiker
psychotrance
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 693
Geregistreerd: zo feb 24, 2013 4:55 pm

Re: Puur Dictatuur

Berichtdoor Klimtox » wo okt 23, 2013 4:25 pm

Top report, leest lekker weg. Doet mij ook weer verlangen naar wat M :love:
<3
Avatar gebruiker
Klimtox
Klimbaus
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 3661
Geregistreerd: wo jul 31, 2013 3:41 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner