Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Sinds kort aan de X

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

Sinds kort aan de X

Berichtdoor Boomstein » vr mei 02, 2014 7:04 pm

Ondanks dat ik (28) net op het forum kom kijken ga ik toch eens proberen zo'n avondje xtc te omschrijven... Ik gebruik natuurlijk geen echte namen maar dat is voor het verhaal niet erg belangrijk.

Zaterdag 26 april 2014

De voorbereidingen
Overdag met goede vrienden (Nix (22) en Skip (28)) het één en ander geregeld zodat ik 's avonds met een gevuld zakje naar Nijmegen zou kunnen voor een goede avond drum n bass (mijn feestmuziek of choice, ieder z'n eigen ding natuurlijk). Goede bodem gelegd met een fatsoenlijke maaltijd, niet zo'n frietbodem waar je alleen maar last mee krijgt, en van tevoren een paar biertjes gedaan om in de stemming te komen.

Nix heeft pas één keer eerder x gedaan, Skip al veel vaker en ikzelf hiervoor pas drie/vier keer, het gesprek komt dus al snel op onze vorige ervaringen met het spul en de geniale verhalen komen weer boven. We zijn in topstemming wanneer we rond 22:00u het openbaar vervoer instappen om ons richting onze eerstvolgende trip te vervoeren. Ik had dezelfde x die ik al eerder had, namelijk roze playboys, die ons erg goed zijn bevallen dus we wisten eigenlijk zonder testen al waar we voor in waren, dit leverde wel wat rust op in onze hoofden.

Halverwege de reis stapten Bas (22) en Sylvie (17) in, die we als 'common courtesy' toch maar even op de hoogte gesteld hebben van onze plannen. Ook al zitten zij daar over het algemeen niet mee, het is wel zo netjes.


Het feesten
Bij binnenkomst rond 23:00u werden we natuurlijk gefouilleerd. Ik heb het zaakje stijlvol in m'n boxer bewaard, dus we zijn zonder problemen binnengekomen. Ik was hier nog nooit geweest maar bij binnenkomst bleek al dat wij niet de enigen gingen zijn die het één en ander naar binnen zouden gooien, wat mij als beginnende gebruiker wel wat op mijn gemak stelde.

Eerst een biertje om zoals altijd een beetje de boel te verkennen, te zien waar de beste muziek gedraaid werd en uiteindelijk ergens gaan zitten om rustig een jointje te kunnen vouwen. Omdat ik altijd wel redelijk alert ben keek ik een beetje rond en zag dat er zonder al teveel schaamte het één en ander gedeeld werd. Ik haalde mijn zakje dus ook te voorschijn en bood mijn vrienden een pilletje aan, waarop alleen Nix en Skip meededen. Bas hoefde (nog) niet en Sylvie zit aan de antipsychotica en is pas 17, dus die kan beter niet pakken. Na de joint te hebben gedeeld ben ik richting dansvloer gegaan en zijn de anderen nog even blijven hangen.

Na ongeveer tien minuutjes op de dansvloer klapte de pil (ik had voor het eerst meteen een hele gepakt) erin. Ik voelde m'n kop scheeftrekken (al deed dat me weinig) en voelde me direct lichter worden. Ook leek het alsof alle lichten een veel warmer kleur kregen. Meteen keek ik, eigenlijk meer uit gewoonte, om me heen om te zien om iemand m'n scheve hoofd heeft gezien, maar (waarschijnlijk puur door de mdma) leek dat niet zo te zijn.

Na nog een kwartiertje (of waren het 5 minuten?) kwam Nix me vergezellen op de dansvloer met enorm grote ogen in zijn hoofd en een smile waar je 'u' tegen zegt. Na de gebruikelijke mdma-uitingen van vriendschap (knuffelen, boks, jullie kennen 't wel) raken we allebei in trance door de muziek en spreken we elkaar een tijdje niet meer. Tussendoor kwam Bas toch nog om een halfje vragen, wat ik natuurlijk alleen maar prima vond. Wanneer ik weer uit die waas kom trekt Sylvie aan mijn shirt omdat ik mee moet komen om nieuwe vriendinnen te ontmoeten. Hartstikke leuk natuurlijk al was het wel een beetje abrupt en voelde het alsof ik in één klap uit mijn trip gesleept werd. Het gevoel kwam echter snel weer terug en ik voelde m'n hoofd weer inzakken terwijl ik me met veel moeite voorstel aan de best aantrekkelijke - maar voor mij veel te jonge - meiden voorstel. Tijdens dit hele verhaal heb ik continu de neiging terug te rennen naar de dansvloer om verder los te gaan, en vermoedelijk heb ik dit na niet al te lange tijd ook gedaan (precies weten doe ik het niet meer).

Na ongeveer drie kwartier (denk ik) komt de melding dat Bas zijn pilletje niet goed kon binnenhouden en dat hij heeft zitten kotsen. Dat zorgde voor een dilemma; aan de ene kant wilde ik graag bij Bas gaan zitten om te checken of het goed met hem gaat en of hij naar huis wil, aan de andere kant heb ik het gevoel dat ik toch niks kan doen en beter kan blijven dansen. Belachelijk vraagstuk natuurlijk, al bedenk ik dat zelf later pas. Ik ben naar Bas toegegaan om hem nogal spacend aan te treffen, en hij geeft aan zich prima te voelen zolang hij niet opstaat. Na een joint gerookt te hebben (in mijn geval goede combinatie met pillen) samen met Bas ben ik naar de bar gegaan om een flesje water te halen.

Het water ontnuchterde me een klein beetje en het was nu rond 02:00u. Ik begon een beetje meer rond te kijken op de dansvloer en heb meerdere flesjes water weggegeven aan mensen waarvan ik dacht dat ze het konden gebruiken. Iedereen was me natuurlijk enorm dankbaar (wederom dat mdma-gevoel) en er werden veel knuffels en boksen uitgewisseld, waarna ik besloot dat ik best nog een pilletje kon pakken. Dit heb ik dan ook gedaan, wat de euforie nog verder verhoogde. Ook Nix wilde er nog één en zelfs Bas wilde bijpakken. Dit met als gevolg dat hij weer moest kotsen, maar na die sessie heeft hij wederom een uur of wat zitten spacen zonder klagen en Sylvie was toch continu bij hem in de buurt. Rond 03:00u begon ik het enorm warm te krijgen en heb ik mijn shirt uitgetrokken, wat ik daarna nog een kwartiertje ben kwijt geweest terwijl hij aan mijn riem hing.

Al deze tijd was Skip rondjes aan het lopen (iets wat hij vaker lijkt te doen als hij een pilletje (of ander spul) binnen heeft gekregen), dus ik besloot eens op zoek te gaan om te kijken of 'ie nog lekker ging. De rest van de nacht had ik hem alleen af en toe met zijn pillenhoofd rond zien lopen. Al vrij snel kwam ik hem tegen op één van zijn rondes en hij voelde zich prima. Hij had alleen geen behoefte om te dansen. Na wat uitingen van mannenliefde (dat klinkt enorm verkeerd maar je snapt me) ben ik wederom teruggegaan naar de dansvloer.

Rond 04:30u begon ik te merken dat mensen om me heen steeds vreemder gingen dansen en dat Nix inmiddels niet meer in de buurt was. Zorgzaam als ik me voelde ben ik weer een rondje door het pand gaan lopen en vond ik hem met zijn tong achterin de keel van een meisje. Ik heb de aftocht geblazen en ben na een paar Raket-ijsjes gewoon weer gaan dansen tot om 06:00u de lichten aan gingen.


De terugreis
Nog bomvol energie kwam ik buiten en ik genoot enorm van de frisse lucht en het lichte briesje. Het begon net licht te worden dus het daglicht was nog niet te fel en de temperatuur was heerlijk. Nix liep de hele tijd naast met met dezelfde grote ogen die hij de hele nacht al had en we bespraken onze avond, ondanks dat we bijna de hele nacht naast elkaar hebben gestaan. Sylvie was moe (logisch ook na zeven uur feesten zonder 'hulp') en Bas was nog niet bijgekomen van zijn vreemde ervaring. Eerst hebben we een uurtje ontnuchterd op het station van Nijmegen, net als vele anderen van hetzelfde feest. Het gevoel bij binnenkomst in het station was nogal triest, iedereen had een geweldige avond maar eens moest het afgelopen zijn...Ik heb enorm genoten van de muziek, de mensen en de omgeving en zoals eigenlijk altijd met xtc heb ik de avond van mijn leven gehad. Hier kwamen mensen met veel meer ervaring dan ik en iedereen was eerlijk en open over wat ze gebruikt hadden en wat het effect daarvan was. Zowaar een leerzame avond dus.
If it screams, it ain't food...yet.
Avatar gebruiker
Boomstein
Newbie
Offline
 
Posts: 24
Geregistreerd: vr mei 02, 2014 6:06 pm
Woonplaats: Den Bosch

Re: Sinds kort aan de X

Berichtdoor pax » vr mei 02, 2014 8:41 pm

Heel mooi report, kan me mij helemaal inleven in de ravesetting waar dnb feestjes gebeuren :D lijkt wel of ik er zelf bijwas haha. Nog veel feestplezier voor de rest!
Ernstige Levamisole gebruiker
Avatar gebruiker
pax
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 300
Geregistreerd: ma jun 18, 2012 9:23 pm
Woonplaats: Antwerpen

Re: Sinds kort aan de X

Berichtdoor Orchidee » vr mei 02, 2014 8:53 pm

Prachtig report!
Heel herkenbare zaken ook. Ik ga ook altijd water uitdelen aan mensen die het nodig lijken te hebben :-P
“When the light turns green, you go. When the light turns red, you stop. But what do you do when the light turns blue with orange and lavender spots?”
― Shel Silverstein
Avatar gebruiker
Orchidee
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 105
Geregistreerd: di apr 08, 2014 5:56 pm
Woonplaats: België

Re: Sinds kort aan de X

Berichtdoor Boomstein » vr mei 02, 2014 9:00 pm

Orchidee schreef:Prachtig report!
Heel herkenbare zaken ook. Ik ga ook altijd water uitdelen aan mensen die het nodig lijken te hebben :-P

Het fijnste daaraan is dat het zo onevenredig gewaardeerd wordt. Alsof je iemands moeder uit een brandend gebouw hebt gered, geniaal!
If it screams, it ain't food...yet.
Avatar gebruiker
Boomstein
Newbie
Offline
 
Posts: 24
Geregistreerd: vr mei 02, 2014 6:06 pm
Woonplaats: Den Bosch

Re: Sinds kort aan de X

Berichtdoor Orchidee » vr mei 02, 2014 9:05 pm

Boomstein schreef:
Orchidee schreef:Prachtig report!
Heel herkenbare zaken ook. Ik ga ook altijd water uitdelen aan mensen die het nodig lijken te hebben :-P

Het fijnste daaraan is dat het zo onevenredig gewaardeerd wordt. Alsof je iemands moeder uit een brandend gebouw hebt gered, geniaal!

Ja haha, een kleine maand geleden nog verwonderd over geweest. De jongen aan wie ik mijn flesje water even leende noemde me toen 'zijn heldin van de avond'. Heeft hij ook heel de avond herhaald, telkens ik hem toevallig tegenkwam :lol:
“When the light turns green, you go. When the light turns red, you stop. But what do you do when the light turns blue with orange and lavender spots?”
― Shel Silverstein
Avatar gebruiker
Orchidee
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 105
Geregistreerd: di apr 08, 2014 5:56 pm
Woonplaats: België

Re: Sinds kort aan de X

Berichtdoor Boomstein » vr mei 02, 2014 9:09 pm

Of als je in het begin van de avond iemand spreekt, en die dan later tegenkomt terwijl 'ie ook aan de pillen is. Alsof je een lang verloren broer terugvindt!
If it screams, it ain't food...yet.
Avatar gebruiker
Boomstein
Newbie
Offline
 
Posts: 24
Geregistreerd: vr mei 02, 2014 6:06 pm
Woonplaats: Den Bosch

Re: Sinds kort aan de X

Berichtdoor pax » vr mei 02, 2014 9:11 pm

Gebeurd inderdaad vaak, ik ga zelfs soms op mijn knieën bidden voor iemand die me iets geeft ofzo. Is wel een beetje overkill maar mijn hersenen werken nu eenmaal zo op mdma.
Ernstige Levamisole gebruiker
Avatar gebruiker
pax
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 300
Geregistreerd: ma jun 18, 2012 9:23 pm
Woonplaats: Antwerpen

Re: Sinds kort aan de X

Berichtdoor Orchidee » vr mei 02, 2014 9:13 pm

Of als net op het moment dat jij in de spiegel je pupillen aan het bewonderen bent, iemand net hetzelfde idee had.. Waarna je elkaars pupillen dan maar even staat te bewonderen :')
“When the light turns green, you go. When the light turns red, you stop. But what do you do when the light turns blue with orange and lavender spots?”
― Shel Silverstein
Avatar gebruiker
Orchidee
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 105
Geregistreerd: di apr 08, 2014 5:56 pm
Woonplaats: België

Re: Sinds kort aan de X

Berichtdoor Boomstein » vr mei 02, 2014 9:15 pm

Ook heel erg herkenbaar inderdaad. Of iemand vragen of 'ie lekker gaat, gewoon voor je eigen gemoedsrust.

'Lekker hè?'
'Ja man!'
If it screams, it ain't food...yet.
Avatar gebruiker
Boomstein
Newbie
Offline
 
Posts: 24
Geregistreerd: vr mei 02, 2014 6:06 pm
Woonplaats: Den Bosch

Re: Sinds kort aan de X

Berichtdoor Monologic » zo mei 11, 2014 9:32 pm

Laatst bijgewerkt door Monologic op do apr 19, 2018 5:42 am, in totaal 1 keer bewerkt.
“Ik voel me beter dan alles buiten mij, mij laat voelen als ik me niet zou voelen, zoals nu.” - 8
The gods know what you've done..
Avatar gebruiker
Monologic
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 552
Geregistreerd: do maart 06, 2014 1:03 pm

Re: Sinds kort aan de X

Berichtdoor veryordinary » zo mei 11, 2014 9:58 pm

Leuk report! Ik gok dat dit in Doornroosje was, dat is sowieso een hele chille locatie voor zulke feestjes ;)
“Never give up on a dream because of the time it will take to accomplish it. The time will pass anyway.” — Earl Nightingale.
Avatar gebruiker
veryordinary
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 572
Geregistreerd: wo okt 16, 2013 12:24 am

Re: Sinds kort aan de X

Berichtdoor Hassan » ma mei 12, 2014 12:24 am

mooi report, erg herkenbaar ook :xtc:
Hassan
Offline
 


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 4 gasten

Royal Queen Seeds banner