Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Slaap te kort + XTC + speed = Keihard trippen!

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

Slaap te kort + XTC + speed = Keihard trippen!

Berichtdoor drevknjev » do dec 11, 2014 10:46 pm

Heb gister mijn eerste trip report geschreven en online gezet, dit ging zo goed dat ik dacht schrijf er meteen nog 1! Dit keer van een waanzinnige ervaring van een paar maanden geleden in de zomervakantie waar er flink wat speed en xtc naar binnen was gewerkt. Had al veel ervaring met deze drugs, maar zoiets als dit had ik nog nooit meegemaakt.

Wie: Ik (P), (L) en (J) allemaal goede vrienden.

Wat: Veel speed, 1,5 Wi-Fi (220 mg MDMA), en veel te weinig slaap..

Waar: P's huis en een keet 18 km verderop.

Dit is een report van een bijzondere XTC ervaring waarbij ik hard heb gehallucineerd, laat ik bij een dag van te voren beginnen, Ik had rond 8 uur af gesproken bij (P) ik was een beetje laat dus kwam rond half 9 daar aan. L stond inmiddels daar al strak van de xtc, het was zijn keer en vond het gevoel helemaal geweldig. Ik en (P) zouden deze avond geen xtc doen. We hadden een zakje speed gehaald en die werd er meteen bijgehaald toen ik aangekomen was.

De lijntjes werden gelegd, het was flink wat 6 lijntjes per persoon als ik het me goed herinner. We namen onze tijd en na een halfuurtje was het allemaal weg. We hadden beide enorme last van die vreselijke speed roggel dus heb er volgens mij meteen een liter frisdrank bij geconsumeerd :|. Zoals gewoonlijk kickte de speed na een paar minuten in, we barstte allemaal van de energie en hadden leuke praatkicks. Kreeg nog een halve Wi-Fi van (L) (200 mg zijn ze) en die heb ik ook maar genomen. De avond/nacht vloog eigenlijk voorbij, rond 3 uur was (L) weer redelijk nuchter dus die ging slapen. Ik en (P) stond toen nog helemaal strak we hebben de hele nacht eigenlijk gepraat, muziek geluisterd enzovoort.. Voor we het wisten werd het alweer licht en bleek het alweer 7 uur 's ochtends te zijn. (P) was ook wakker (gemaakt) en ging alweer vroeg weg. Het speedgevoel was eigenlijk toen pas weg bij (P) en ik.

De plannen voor vanavond waren om naar een keet te gaan met (P) en (J) op de dag zelf hebben (P) en ik eigenlijk niks anders dan in bed liggen gedaan, ik kreeg ook echt geen hap binnen. Een typische speed kater dus. (J) zou rond 8 uur bij (P) aankomen, hij was echter een beetje laat en we moesten ook nog wat ophalen en het werd al vrij snel tijd om te vertrekken met de fiets. Eerst nog een beetje speed dan maar, het was namelijk 18 kilometer fietsen! Het zal rond negenen zijn geweest denk ik dat we vertrokken. De heenweg was eigenlijk saai dus was blij toen we er waren aangekomen. Aangekomen hebben ik en (P) meteen twee dikke lijnen speed en een oranje Wi-Fi (220 mg MDMA) naar binnen gewerkt. (J) heeft een halfuurtje later een halve Wi-Fi tot zich genomen (hij heeft maar weinig nodig om echt hard te gaan). Vervolgens hebben we ons maar voorgesteld aan alle mensen daar die we niet kenden, het was erg gezellig. We hadden nog wat wiet daarvan een jointje gedraaid waar ik verder alleen wat van heb gehad voor de smaak. Wiet heeft namelijk nooit effect op me als ik al strak sta 8-)

De speed voelde ik weer vrijwel meteen al: veel zelfvertrouwen, energie en heerlijke rilling over mijn hele lichaam. Na een uurtje was het effect van de XTC ook duidelijk aanwezig. Op dit moment nog niks anders dan ik gewend was van deze middelen. Na een tijdje belandde ik in een grasveld met een meisje waar ik de naam eigenlijk niet eens van weet. Er kwam weinig zinnigs uit me, na een paar keer: hoe heet je ook alweer? realiseerde ik me wel dat ik nog weinig aan me korte termijngeheugen had. Ik keek naar boven en ik kon in de sterren allemaal specifieke dingen zien die steeds naar een paar seconden veranderde in weer iets nieuw. Was redelijk uit me pan en realiseerde me nog niets eens dat ik aan het hallucineren was. (P) die een een meter verderop lach had op dit moment precies hetzelfde.

Ik weet me nog te herinneren dat rond 12 uur wat mensen weg gingen en ik naar binnen in de keet ging, (P) en (J) die lagen nog in het gras geloof ik, in ieder geval ergens buiten. Binnen waren er nog iets van 6 mensen. Had het super gezellig, had enorm veel te vertellen maar kwam totaal niet uit me woorden. Heb hier toen nog een sigaretje gerookt die echt zalig smaakte en heb toen ook nog een lijntje speed bijgenomen. uiteindelijk kwam ook (J) binnen. Hij was helemaal uit ze pan, hij voelde zich geweldig zei hij terwijl die op een rietje zat te kauwen omdat dat zo goed voelde :lol: . Na een eeuwigheid kwam ook (P) zich maar weer is melden. Geen idee wat die allemaal had gedaan maar we waren inmiddels alweer een paar uur verder. Iedereen was toen al bijna weg. We zaten er met ze vijven. Van het laatste beetje wiet werd nog een joint gedraaid die opgerookt en we zijn om half 4 als allerlaatste weggegaan bij de keet.

Vanaf hier begint het vaag te worden, meteen toen we weg reden zei ik al: huh, wtf is dat? Waarop (P) zei dat hij niks zag (J) riep daarin tegen: Ja ik zie het ook!. Ik zag een hele grote vage paarse wolk in de lucht hangen, ik had niet eens echt door dat er niet echt een grote paarse vage wolk was. Eenmaal een stukje verderop viel het ons alledrie op dat alle lichten helemaal uit elkaar spatte met allemaal kleuren eromheen. Volgens mij was het enige wat zeiden de hele tijd: WOW CHECK DAT!, WHATTEFUCK, LOL WAT. Weet nog dat (P) zei: wie the fuck heeft er in lsd in onze xtc gedaan haha. Zo gingen er eigenlijk vele kilometers voorbij tot dat de hallucinaties steed heftiger waren. We konden vanaf het fietspad een dorp zien dat eruit zag alsof het net gebombardeerd was en nu helemaal op stond te branden, overal zag ik oranje vuur tot honderden meters boven op het dorp.

We kwamen op een moment bij een brug waar we even hadden gestopt. Het was zo mooi! we konden het dorp zien en boven ons hingen elektriciteitskabels van de elektriciteitsmasten, ik was inmiddels keihard aan het trippen. Alles was licht en scherp het leek alsof ik een hele nieuwe laag kon zien veel meer diepte in alles ofzo. De kabels boven me zagen eruit als de noten van een muziekstuk en na een tijdje kijken zag ik de muzieknoten naar beneden vallen. Toen ik richting het dorp keek zag ik een elektriciteitsmast gewoon instorten.. ik realiseerde met dat het nep was maar stond vol ongeloof te kijken naar wat ik zag: WOW WTF DIE ELEKTRICITEITSMAST STORT IN! ging het volgens mij. (P) zag ondertussen een groot goud iets en (J) voelde zich nog steeds geweldig. Verder zagen alle bomen eruit als olifanten en zagen we nog een extreem lange trein in de verte. Na een tijdje eigenlijk met tegenzin van deze plek weggegaan. Maar de hallucinaties gingen gewoon door.

We zagen logo van een bedrijf vliegen in de lucht en (P) zag een niet bestaande snelweg met een auto daarop die richting ons kwam. We kwamen op een industrieterrein terecht waar ik en (P) in 1 keer 100% zeker een vrouw met een hond zagen staan ik dacht zeker te weten dat het echt was totdat ze een paar meter voor me in 1 keer verdween, (J) had dit niet gezien dus ze was er dus echt niet. Een 100 meter verder op zagen we een konijn, en nog een konijn EN NOG 100 KONIJNEN OP DE WEG! de hele weg voor ons was gevuld met honderden konijnen. Ze verdwenen weer naarmate ik dichterbij kwam. Verder zagen we eenmaal aangekomen in de stad nog allemaal felle lichten en een hele dikke man van de grootte van een auto met een rollator, dit bleek uiteindelijk een auto te zijn. De hallucinaties waren dus echt sterk, we zagen mensen en dingen die er simpelweg gewoon niet waren.

Eenmaal aangekomen bij (P)'s huis kon ik me eigenlijk nog niet echt goed beseffen what the fuck er nou eigenlijk gebeurd was. Voelde me ook supervaag, moe van de reis maar tegelijk nog duidelijk speed en XTC effect aanwezig. Het was inmiddels alweer licht geworden toen we naar bed gingen. en om 9 uur was ik ook alweer wakker. Ik heb toen voor het eerst in die twee dagen weer goed gegeten en voelde me eigenlijk veel minder brak dan de dag ervoor.

Ik had van te voren geen idee dat je zo kon trippen op xtc. Blijkt dus dat MDMA kan om worden gezet in MDA (waar je van gaat trippen) als je slaapgebrek hebt. Het waren uiteindelijk twee geweldige dagen waarvan ik de laatste 12 uur echt helemaal leip was. De week die hier op volgde moest ik overigens wel naar school waar ik me eigenlijk me bijna de hele week nog super moe was en vaak was ik ook misselijk en had ik maagkrampen door het weinig eten. Ja ik weet dat het onverstandig was en super slecht voor je, bijzonder was het wel.
Laatst bijgewerkt door drevknjev op za dec 13, 2014 3:25 pm, in totaal 5 keer bewerkt.
Avatar gebruiker
drevknjev
Newbie
Offline
 
Posts: 19
Geregistreerd: vr nov 07, 2014 4:55 pm

Re: Slaap te kort + XTC + speed = Keihard trippen!

Berichtdoor goejezuen » do dec 11, 2014 11:42 pm

haha wtf, vind je het niet para als je terug denkt aan die hallicunaties dat je dingen denkt te zien die er gewoon eht niet waren? dat is toch ook niet meer vergelijkbaar met truffels ofzo, dan zie je de kleuren en lijnen gaan van wat er al is maar om ineens 100en konijnen over een neppe snelweg te zien... wtf :P is mij ook een raadsel hoe dé ken XD
goejezuen
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 111
Geregistreerd: za maart 12, 2011 10:01 pm

Re: Slaap te kort + XTC + speed = Keihard trippen!

Berichtdoor Speedcore153 » do dec 11, 2014 11:52 pm

o god hahaha zo herkenbaar 2 nachten wakker met xtc en speed en 6 maten we hebben een gesprek van 5 uur lang gehad over Nixs bijna niemand kan zich er nog wat van herinneren
Avatar gebruiker
Speedcore153
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 66
Geregistreerd: do okt 16, 2014 2:25 am

Re: Slaap te kort + XTC + speed = Keihard trippen!

Berichtdoor drevknjev » vr dec 12, 2014 8:58 am

goejezuen schreef:haha wtf, vind je het niet para als je terug denkt aan die hallicunaties dat je dingen denkt te zien die er gewoon eht niet waren? dat is toch ook niet meer vergelijkbaar met truffels ofzo, dan zie je de kleuren en lijnen gaan van wat er al is maar om ineens 100en konijnen over een neppe snelweg te zien... wtf :P is mij ook een raadsel hoe dé ken XD


Ja klopt, ik ben blij dat ik me nog kon realiseren dat het niet echt was waardoor ik er wel van kon genieten :mrgreen: , maar echt bizzare hallucinaties idd al zijn de visuals van bijv lsd veel mooier.
Avatar gebruiker
drevknjev
Newbie
Offline
 
Posts: 19
Geregistreerd: vr nov 07, 2014 4:55 pm

Re: Slaap te kort + XTC + speed = Keihard trippen!

Berichtdoor drevknjev » vr dec 12, 2014 9:00 am

Speedcore153 schreef:o god hahaha zo herkenbaar 2 nachten wakker met xtc en speed en 6 maten we hebben een gesprek van 5 uur lang gehad over Nixs bijna niemand kan zich er nog wat van herinneren


Ja precies dit haha! de hele nacht klaarwakker en maar blijven praten. Heb ook wel een flinke black out gehad van die nacht een paar uren zijn compleet uit me geheugen verdwenen.. :woeh:
Avatar gebruiker
drevknjev
Newbie
Offline
 
Posts: 19
Geregistreerd: vr nov 07, 2014 4:55 pm

Re: Slaap te kort + XTC + speed = Keihard trippen!

Berichtdoor Naturelover » vr dec 12, 2014 1:58 pm

Slaaptekort + drugs :rock2:
I am nature
Avatar gebruiker
Naturelover
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1210
Geregistreerd: wo maart 20, 2013 2:03 am

Re: Slaap te kort + XTC + speed = Keihard trippen!

Berichtdoor pax » vr dec 12, 2014 1:58 pm

mooi report, maar ik zou dit echt niet kunnen, ben er veel te gevoelig voor. Zeker met weinig slaap :s
Ernstige Levamisole gebruiker
Avatar gebruiker
pax
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 300
Geregistreerd: ma jun 18, 2012 9:23 pm
Woonplaats: Antwerpen

Re: Slaap te kort + XTC + speed = Keihard trippen!

Berichtdoor Amari taipan » za dec 13, 2014 12:35 pm

Geluksvogel als ik pep met x combineer voel ik alleen de pep en word ik gewoon meer brak...
Amari taipan
Newbie
Offline
 
Posts: 20
Geregistreerd: wo jul 23, 2014 7:55 pm

Re: Slaap te kort + XTC + speed = Keihard trippen!

Berichtdoor Partypipo » za dec 13, 2014 2:14 pm

2 dagen achter elkaar XTC = hersenen frituren.
XTC + speed = extra frituren.

2 dagen achter elkaar extra frituren kan zomaar mooie trips geven. Je arme hersentjes begeven het bijna en proberen nog chocola te maken van de wereld...

De schade aan je hersenen van zulke stunts kunnen zomaar blijvend zijn of een langere tijd duren.
Dat je de volgende keer méér XTC nodig hebt om nog iets te voelen, of je voelt er echt niets meer van, zijn dan nog de minst erge problemen.

Bij dit soort misbruik ontstaat met regelmaat bij allerlei mensen wekenlang, of zelfs maandenlang, het gevoel van niet meer in je eigen lichaam te zitten of er wel in te zitten maar het niet te besturen. Mee te kijken met een ander als het ware.

Depressieve gevoelens en gedachten kunnen ook weken of maanden aanhouden.

Problemen met zicht kunnen weken of maanden aanhouden. Bijvoorbeeld in het donker steeds dingen zien, nog een keer kijken, en dan zien dat dat er helemaal niet is. Vet lachen tijdens het gebruik van xtc. Minder lachen op de snelweg...

Concentratie problemen en geheugenproblemen kunnen ook weken of maanden aanhouden. Een school afmaken wordt zo wel heel lastig. En nergens op het werk vinden ze een werknemer fijn die opdrachten niet hoort of ze direct erna weer vergeten is.

Dat gezegd hebbende is het wel interessant om te lezen wat er allemaal te zien valt als je zo'n stunt uithaalt.
Dus +1 voor je tripreport.
-99 voor de stunt zelf.
Ted Bundy schreef:Mochten quotes van mede df'ers in je onderschrift plaatsen weer 'in' worden. Dan is deze de mijne.
Avatar gebruiker
Partypipo
Doneer-meneer
Badass Junkie
Online
 
Posts: 4138
Geregistreerd: di sep 06, 2011 1:36 am

Re: Slaap te kort + XTC + speed = Keihard trippen!

Berichtdoor drevknjev » za dec 13, 2014 3:13 pm

Partypipo schreef:2 dagen achter elkaar XTC = hersenen frituren.
XTC + speed = extra frituren.

2 dagen achter elkaar extra frituren kan zomaar mooie trips geven. Je arme hersentjes begeven het bijna en proberen nog chocola te maken van de wereld...

De schade aan je hersenen van zulke stunts kunnen zomaar blijvend zijn of een langere tijd duren.
Dat je de volgende keer méér XTC nodig hebt om nog iets te voelen, of je voelt er echt niets meer van, zijn dan nog de minst erge problemen.

Bij dit soort misbruik ontstaat met regelmaat bij allerlei mensen wekenlang, of zelfs maandenlang, het gevoel van niet meer in je eigen lichaam te zitten of er wel in te zitten maar het niet te besturen. Mee te kijken met een ander als het ware.

Depressieve gevoelens en gedachten kunnen ook weken of maanden aanhouden.

Problemen met zicht kunnen weken of maanden aanhouden. Bijvoorbeeld in het donker steeds dingen zien, nog een keer kijken, en dan zien dat dat er helemaal niet is. Vet lachen tijdens het gebruik van xtc. Minder lachen op de snelweg...

Concentratie problemen en geheugenproblemen kunnen ook weken of maanden aanhouden. Een school afmaken wordt zo wel heel lastig. En nergens op het werk vinden ze een werknemer fijn die opdrachten niet hoort of ze direct erna weer vergeten is.

Dat gezegd hebbende is het wel interessant om te lezen wat er allemaal te zien valt als je zo'n stunt uithaalt.
Dus +1 voor je tripreport.
-99 voor de stunt zelf.


Heb geen van deze problemen er aan over gehouden, geluk gehad denk ik dan maar. Zeker niet voor herhaling vatbaar maar thanks voor de info :)
Avatar gebruiker
drevknjev
Newbie
Offline
 
Posts: 19
Geregistreerd: vr nov 07, 2014 4:55 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner