Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

[31/5/10] Speed, 1st time, 1g, positief/anders dan verwacht

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

[31/5/10] Speed, 1st time, 1g, positief/anders dan verwacht

Berichtdoor Eko » do maart 24, 2011 8:27 am

een report (en updates) copy-paste van het oude forum: m'n eerste keer speed

door MrEko op 31 mei 2010 18:37
Ik ben nu 34 uur wakker (waarvan 20,5 uur onder invloed), en het leek me tijd m'n ervaring dusver te delen:

Gisteren, (zondag)avond, bij gebrek aan iets beter (no offence) voor het eerst een gram pep gekocht.
Wat me vooral opviel was het feit dat het vochtig was, en sterk geurde. Aangezien ik nogal graag pikante dingen eet, viel het korte prikkende effect in m'n neus nog goed mee.
Na m'n allereerste lijntje pep ooit te snuiven deed ik verder met wat ik bezig was (het bekijken van House afleveringen op m'n computer).
Ik had eigenlijk een meer rusteloos opgefokt gevoel verwacht, een gevoel van niet stil te kunnen zitten, zoals ik bij bepaalde psychedelische-trips wel eens ervaar, maar kreeg eerder een soort relaxte, doch gefocuste energierijke wakkerheid. Bij momenten kreeg ik het eerder koud en voelde ik best aangename tintelingen over heel m'n lichaam (die tintelingen kwamen terug bij elke aanraking van m'n huid, ik begon op bepaalde momenten gewoon m'n hoofd te strelen voor het leuke effect). Andere momenten kreeg ik het dan weer lekker warm, en begon ik te zweten. Het beloofde "Grote Euforische Gevoel" kwam weliswaar niet (ik voelde me natuurlijk wel meer happy dan gewoonlijk, en voelde ook een soort content gevoel).

6 House-afleveringen later had ik door dat ik, zelfs na kleine inname, die nacht niet meer zou slapen, dus besloot ik om maar enkele keren een klein lijntje bij te nemen, om toch de nacht probleemloos door te doen en "fris" (bij wijze van spreke) op m'n werk - als telemarketeer van enkele hoogwaardige kranten(hoewel ik al in totaal andere projecten heb gewerkt binnen ons callcenter) - te verschijnen. De rest van de gram zou ik dan doorheen de dag op't toilet van m'n verdiep nuttigen.

Na toch 1,5 uur in bed te hebben gelegen (met m'n ogen dicht, maar natuurlijk klaarwakker, doch nog steeds vreemd genoeg relaxt) friste ik me op, jaagde nog wat half-vochtig poeder door m'n rechter neusgat en vertrok op de 5-minuten durende wandeltocht naar m'n werk. Ik vertelde m'n collega's dat ik zo goed als niet geslapen had, aangezien ik m'n biologische klok weer wat verneukt had door 's zaterdags tot 's ochtends uit te gaan (wat ik ook wel gedaan heb). Een Golden Power (Red Bull-kloon) als ontbijt diende als alibi in het geval ik toch wat meer rusteloos gedrag zou vertonen. M'n collega's hadden niks door; ik was dezelfde grappige homoseksuele weirdo als altijd. Praten aan de telefoon ging ook enorm vlot, ik kon nog meer als anders gezellige gesprekken houden met de klanten; ik toonde meer zelfzekerheid (zonder opdringerig te zijn, daar staan we op, als je geen interesse hebt, antwoorden we : "Oké, toch bedankt voor uw tijd, en een prettige dag verder"). Tien abonnementen verkocht (mooie score, al meer gehaald, maar toch bovengemiddeld).
Tijdens de eerste "rookpauze" (Ik rook geen sigaretten) nog een kleintje gesnoven op't toilet, en tijdens m'n lunchpauze - na het eten van een best wel grote, zoete koffiekoek met rozijnen (ondanks het feit dat ik totaal geen honger had, smaakte het wel, bovendien leek zo'n suikerrijk ding verstandig, aangezien amfetamines op de reserves van het lichaam teren) - de laatste kwart of twee zevende gram gesnoven en vervolgens toch wel wat happy terug achter m'n computer gekropen; de meer merkbare temperatuurwaarneming en full-body tintelingen kwamen ook sterk terug.

Sinds de laatste twee uur van m'n werkdag ervaar ik ook duidelijker enkele kleine visuele hallucinaties (om een misschien iets te intens woord ervoor te gebruiken): vlakke oppervlakten begonnen licht te golven na er een moment naar te kijken (alsof er warme lucht voor stroomde). Kleuren op m'n scherm zagen er met momenten net iets anders uit (ik ervoer het wel duidelijk anders dan de kleurverschuivingen van psychedelica); af en toe verscheen er een klein, kortlevend lichtpuntje halverwege tussen de focus van m'n zicht en de periferie en zeer korte oplichtende visual trails op m'n computerscherm (bvb bij het bewegen van m'n muis of objecten, kadertjes waar ik niet op focus tijdens het scrollen doorheen een pagina). Ook viel me op dat de binnenkant van beide handen er roder, vetter en rimpeliger uit zag; het enige iets-of-wat rusteloze van de hele ervaring was trouwens dat m'n handen vaak iets om doen moesten hebben, zoals aan m'n baard zitten, of op de bureau tokkelen.

Na de semi-gewone, schijnbaar nuchtere werkdag vertrok ik terug naar huis, waar ik m'n post nakeek, een telefoontje pleegde in verband met een probleem omtrent m'n energieleverancier, en vlak daarna een telefoon kreeg van m'n moeder, die vroeg of ik al voor het probleem met m'n energieleverancier gebeld had, m'n computer opgezet, mail nagekeken, en dit report beginnen schrijven. Ondertussen begin ik me toch stilletjes aan iets meer moe te voelen, hoewel de speed nog duidelijk blijft werken.

De pep heeft me aangenaam verrast, maar ik wacht natuurlijk nog af wat de kater gaat geven (als ik eraan denk post ik nog een update met die ervaring), het heeft een totaal andere uitwerking op me dan ik had verwacht, doorheen de ervaring heb ik al m'n vooroordelen over speed één voor één moeten herzien.
Ik zal zo dadelijk al direct wat bijbestellen (om zoals de andere drugs die ik neem, op de juiste momenten te gebruiken. Het heeft duidelijke toepassingen, vooral op momenten dat ik lang wakker moet/kan blijven).
M'n ware liefde blijft natuurlijk de realiteitsveranderende drugs zoals LSD en Ketamine (waarvan ik nog een paar gram vervelend lang in bestelling heb staan, vandaar m'n initiële "bij gebrek aan beter". Hoewel de grotere ontwenning van Ketamine wel een versterkt effect zal geven als ik er eenmaal weer heb).
Ondanks ervaring met andere krachtige substanties, zoals bovenstaande (en onderstaande, m.a.w. m'n onderschrift), had ik nog nooit Speed gebruikt, voor ik ontdekte dat het relatief goedkoop is. Als het dan had tegengevallen (wat het niet deed), had het slechts een klein verlies geweest. (Bovendien de reden waarom ik geen coke ga proberen: veel te duur, al zeker aangezien de effecten me er niet warm voor maken. Als ik een lijn aangeboden zou krijgen, wil ik het gerust proberen, maar ik ga er m'n geld niet aan verspillen).

Na wat verder gelezen te hebben, blijf ik toch nog met enkele vragen over:
Had ik meer uit m'n speed kunnen halen, als ik'm eerst fatsoenlijk had laten drogen vooraleer het te snuiven?
Komt de vreemde combinatie gefocust/relaxt/niet-explosief-energierijk meer voor bij speed (en dan verwijs ik niet naar het vermeende kalmerende effect bij ADHD patiënten)?
Worden zulke lichte hallucinaties meer waargenomen, zijn ze soms krachtiger, of eerder geheel zeldzaam?
Hebben anderen op het forum ervaring om onder invloed van pep een semi-normale (kantoor) werkdag te beleven? (en hoe zal de werkdag morgen zijn, met een speed-kater?)

-Blijkbaar geeft de pep me ook de neiging om lange stukken tekst te schrijven :grin:

door MrEko op 01 jun 2010 22:27
Beloofde update:
Gisteren (maandag) tegen middernacht naar bed gegaan, nog tot half vier zitten woelen tot ik eindelijk in slaap viel (in totaal 42 uur wakker geweest, waarvan 28,5 uur na de eerste lijn).
4 uurtjes kunnen slapen, tot m'n wekker af ging.
Vandaag was ik wel wat moe en soms wat stijf; af en toe had ik een zware kop; m'n eetlust is ook nog niet helemaal terug. Ik voel me niet neerslachtig, uiteraard minder happy dan gisteren, maar in't algemeen valt de "kater" nog best mee.

door MrEko op 02 jun 2010 21:14
Vorige nacht toch zo'n 8 à 9 uur kunnen slapen, dus ik was vandaag niet echt vermoeid meer.
Ook wel nuttig om te vermelden, is dat ik maandag veel water heb gedronken op m'n werk, misschien dat dat ook wel geholpen heeft een zwaardere kater tegen te gaan.
Laatst bijgewerkt door Eko op do maart 24, 2011 3:48 pm, in totaal 1 keer bewerkt.
- #Eko4Mod -
Avatar gebruiker
Eko
-~○☼○~-
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 3976
Geregistreerd: do feb 24, 2011 10:27 pm
Woonplaats: Ganda

Re: [31/5/10] Speed, 1st time, 1g, positiever & heel anders

Berichtdoor maniac » do maart 24, 2011 9:27 am

Mooi report, misschien een beetje onoverzichtelijk omdat je geen kopjes hebt gebruikt, maar het was goed te lezen (:.
Gebruik je nu vaker speed doordat deze ervaring niet tegen is gevallen?
Quasi diepzinnige oosterse shit
Avatar gebruiker
maniac
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 266
Geregistreerd: ma maart 14, 2011 10:15 pm
Woonplaats: Noord-Nederland

Re: [31/5/10] Speed, 1st time, 1g, positiever & heel anders

Berichtdoor Eko » do maart 24, 2011 3:34 pm

maniac schreef:Mooi report, misschien een beetje onoverzichtelijk omdat je geen kopjes hebt gebruikt, maar het was goed te lezen (:.
Gebruik je nu vaker speed doordat deze ervaring niet tegen is gevallen?

In't begin wel, maar toen heb ik eens overdreven (twee nachtjes doorgegaan -> blackout -> te laat op m'n werk), en nu doe ik het veel minder; de laatste keer was in december, toen ik een gratis lijn kreeg op een goa.
- #Eko4Mod -
Avatar gebruiker
Eko
-~○☼○~-
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 3976
Geregistreerd: do feb 24, 2011 10:27 pm
Woonplaats: Ganda

Re: [31/5/10] Speed, 1st time, 1g, positiever & heel anders

Berichtdoor Hi-Hat » do maart 24, 2011 3:45 pm

Super report dit! Ben benieuwd welke uitwerking deze stof op mij gaat hebben binnenkort.
Come meditate on bass weight.
Avatar gebruiker
Hi-Hat
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 697
Geregistreerd: ma feb 28, 2011 10:36 pm

Re: [31/5/10] Speed, 1st time, 1g, positief/anders dan verwa

Berichtdoor Figuur » za apr 02, 2011 1:00 pm

Als je het euforische gevoel wil beleven moet je een lekkere bom nemen, dat werkt bij mij in ieder geval beter.
Gedaan: Wiet, Hasj, Hasjchocomel, Speed, GHB, XTC, Ritalin, Temazepam, Salvia, Truffels, Hawaiiaanse paddo's, N2O, cocaïne.
To do: LSD, 2cb.
Avatar gebruiker
Figuur
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 26
Geregistreerd: za maart 26, 2011 2:53 pm

Re: [31/5/10] Speed, 1st time, 1g, positief/anders dan verwa

Berichtdoor endymion » za apr 02, 2011 1:40 pm

Leuk om te lezen dit. Je kan je er inderdaad ook maar beter bij neerleggen dat die eerste nacht niet veel slapen wordt en gewoon doorgaan en genieten ervan.

Ik voel me ook altijd lekker relaxed en energiek van pep, totaal niet onrustig. Ik heb dan wel adhd...

Kater vind ik ook meevallen, het is meer het slaapgebrek en te weinig eten eigenlijk. Als je alleen in de ochtend wat zou nemen en daarna niks meer dan slaap je 's avonds wel en is er helemaal geen kater.

Maarja zie het maar eens bij die ene dosering te houden ;-)
Avatar gebruiker
endymion
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 317
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 4:47 pm
Woonplaats: Rijswijk

Re: [31/5/10] Speed, 1st time, 1g, positief/anders dan verwa

Berichtdoor Harderstyles » vr apr 22, 2011 3:45 am

Speed is over het algemeen gewoon lekker; eerste keer is voor bijna iedereen voor herhaling vatbaar. Kijk alleen uit dat je niet verslaafd raakt (eigen risico natuurlijk) en geniet met MATE! Geniet er verder met volle teugen van, dat doe ik ook op dit moment namelijk :kleuter: XX
Als je blijft doen wat je deed, blijf je krijgen wat je kreeg
Avatar gebruiker
Harderstyles
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 27
Geregistreerd: wo maart 30, 2011 2:14 pm
Woonplaats: Eindhoven


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner