Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Testrun 2-FMA [42mg total]

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

Testrun 2-FMA [42mg total]

Berichtdoor Jmths » za mei 28, 2016 7:33 pmWat
2-Fluormethamfetamine
T0:00, 12:00 - +10mg 2-FMA nasaal
T0:30, 12:30 - +14mg 2-FMA nasaal
T1:50, 13:50 - + 9mg 2-FMA nasaal
T3:00, 15:00 - + 9mg 2-FMA nasaal
Lichte stimulant tolerantie aanwezig

Algemene informatie
Spoiler! :
Wie
Man
82kg
1.81m

Setting
Thuis in mijn appartement op een rustige zaterdag.

Voorwoord
Zelf ben ik zeer actief in het testen van verschillende dopamine gerelateerde stimulanten voor functioneel gebruik, recreatief pas ik deze zelden toe en zal mijn voornamelijk op functioneel aspect richten.
2-FMA ving mijn aandacht door de toelichting op Psychonautwiki, hier staat vermeld dat de dopamine affiniteit ten opzichte van noradrenaline aanzienlijk hoger licht dan de stof waar deze van is afgeleid, namelijk methamfetamine. Hierop volgend wordt vermeld dat dit een rustiger effect geeft met minder bijwerkingen dan methamfetamine.
Zelf heb ik om dezelfde reden een groot voorkeur voor ethylfenidaat t.o.v. methylfenidaat en dexamfetamine t.o.v. amfetamine. Dit voornamelijk met oog op functioneel lange termijn gebruik (in relatief lage doseringen). Voor degenen die minder bekend zijn op vlak van psychofarmaceutica, noradrenaline wordt geassocieerd met een hogere hartslag, hogere bloeddruk, verlaagde spijsvertering (en dus minder honger) en fysieke stimulatie. Een lagere noradrenaline affiniteit betekend dus dat deze minder lichamelijk vermoeiend is en zich beter leent voor functioneel gebruik op de lange termijn.

Het Rapportje
Spoiler! :
T0:00, 12:00 - +10mg 2-FMA nasaal
Het poeder oogt fel wit en donzig, wanneer ik echter een lijntje probeer te maken met mijn pasje merk ik dat het flink plat en wat lastig hanteerbaar is, een groot deel blijft aan mijn pinpas plakken.
Ik had 24mg af gewogen en van iets minder dan de helft een lijntje gelegd, ik schat het op zo'n 10mg. Ik snuif het naar binnen, het geeft een sterke gemene prik in mijn neus die gelukkig na een minuut weer volledig verdwenen lijkt te zijn.

T0:15, 12:15 - Eerste effecten licht merkbaar.

T0:20, 12:20 - Effecten vergelijkbaar met een lage dosering ethylfenidaat (10-15mg) wat in mijn ervaring meestal gepaard gaat met een rustgevend 'zen' gevoel.

T0:30, 12:30 - +14mg 2-FMA nasaal
Doordat het zo klontering is en plakt vliegt het als een brok mijn neus in, ik schrik er haast een beetje van. Een gemene steekt volgt wederom die na een korte poos weer verdwenen is.
In de toekomst hou ik het bij oraal gebruik, 2-FMA voelt nasaal corrosiever dan bijvoorbeeld ethylfenidaat of zelfs amfetamine.

T0:40, 12:40 - Op dit moment ben ik zeer zen en met veel voldoening mijn rapportje met veel precisie en concentratie aan het uittypen, erg fijne effecten tot nu toe. Iets te vroeg om conclusies te trekken maar gekeken naar de effecten op dit moment zou dit zou wel eens een nieuwe favoriet kunnen worden.

T0:50, 12:50 - Wat opvalt is dat ik mij zeer kalm voel onder de effecten. Stof van mijn broek voelt ook wel lekker aan. Ik heb de indruk dat mijn hartslag relatief gezien slechts een zeer matige verhoging ondervindt.

T1:00, 13:00 - Het plan was om het huis een beetje op te ruimen, het was nogal een bende geworden na drukke tijden. De effecten van 24mg zijn iets milder uit gevallen dan verwacht, moeilijk in te schatten maar ik schat deze momenteel gelijk aan zo'n 20mg ethylfenidaat (nasaal).

T1:30, 13:30 - Lichte spanning kuiten, vrij nihil echter.

T1:45, 13:45 - Effecten lijken tot zover aardig stabiel, twijfel om een beetje bij te nemen om een duidelijker te krijgen aangezien het milder dan verwacht aanvoelt.

T1:50, 13:50 - +9mg 2-FMA nasaal
Ik weeg een extra 18mg af en split deze in 2 gelijk ogende lijntjes waarvan ik 1 nasaal op snuif gevolgd door de inmiddels bekende korte maar gemene prik. Het andere lijntje laat ik nog even liggen. Op dit moment besluit ik even langs de supermarkt te gaan om de voedselvoorraad bij te werken.

T2:10, 14:10 - Op het boodschappenlijstje stond een grote lijst aan producten die ik moest inkopen, het viel op dat ik in korte tijd door de supermarkt was heen gestormd en met veel efficiëntie en accuratie de boodschappen plus extra's had verzameld. Niet veel later kom ik weer thuis aan waar ik mijn productieve streak voort zet.
De 9mg extra lijkt de effecten verder niet zozeer te versterken maar meer het plateau stabiel te houden, verder een prima humeur die zich nog altijd voornamelijk kenmerkt door een kalme staat van bewustzijn.

T3:00, 15:00 - +9mg 2-FMA nasaal
Op dit moment werk ik het lijntje naar binnen die ik had nog klaargelegd en liggen van voordat ik richting de supermarkt vertrok. Wederom de steekpijn maar hij lijkt iets te zijn afgenomen in intensiteit, kan door de aanwezigheid van huidige effecten komen.

T3:15, 15:15 - De effecten van de laatste 9mg bijdosering zijn merkbaar, iets meer fysieke onrust lijkt het (friemelen met vingers, etc) echter voelen de effecten nog altijd zeer vriendelijk en rustig. Doordat de effecten zo wenselijk zijn en bijwerkingen aanzienlijk minder kan ik mij zeker voorstellen dat 2-FMA voor bepaalde mensen verslavend kan wezen.

T3:45, 15:45 - Lichte spanning in de kuiten, valt goed te overzien echter, spierspanning valt gezien de effecten mee.

T4:30, 16:30 - De effecten lijken weer langzaam aan een beetje af te nemen, volgens online bronnen duurt 2-FMA net als (m)ethylfenidaat zo'n 4uur in duratie dus dit lijkt overeen te komen gezien mijn eerste dosering ondertussen iets meer dan 4uur geleden was. Nog altijd meer dan genoeg energie/concentratie echter.

T5:00, 17:00 - De hele middag heb ik me het oog van de storm gevoeld, veel kalmte in mijn hoofd maar tegelijkertijd zeer actief productief bezig. Dingen voor de studie afgerond, plannen voor vanavond door gecommuniceerd, het huis volledig schoon gemaakt (afwassen, stofzuigen, boenen, etc), boodschappen, flinke maaltijd gekookt en last but not least een dit uitgebreide rapportje uit getypt. Ik zal ook zeker een paar dingen nog vergeten zijn.
De stimulerende effecten voelen toch wat anders dan wat ik gewent ben van methylfenidaat en amfetamine (gelijkende middelen). Zeer prettige effecten maar wellicht dat hier ook het verslavende karakter van methamfetamine in ligt ten opzichte van methylfenidaat (analogen). Deze prettige effecten zijnde dat de bijwerkingen relatief minimaal zijn, zo kan ik me onder methylfenidaat gerelateerde middelen bijvoorbeeld al snel opgejaagd voelen wat nu volledig afwezig lijkt te wezen. De resultaten van de eerste testrun zijn veelbelovend, waar ik nu nog voornamelijk naar benieuwd ben is de dip achteraf. Rond deze tijd nam ik eveneens een koude douche, ik was door de (intense) inspanningen, koken en het warme dagje toch wel een beetje gaan zweten.

T6:30, 18:30 - Op dit moment zijn de effecten zo goed als uitgewerkt, ik voel me lichtelijk futloos, energieloos en moeilijk te motiveren. Het valt echter erg mee gezien de effecten en de dip is zeker goed te overzien voor zover deze er al is.

T7:30, 19:30 -Terug op baseline, effecten vrijwel volledig verdwenen.

Conclusie
Spoiler! :
Het viel al af te lezen, ik ben erg enthousiast over de 2-FMA, de online bronnen logen er niet over dat het een prettig stofje is. De effecten voelen heel kalm en bijwerkingen /ongemakkelijkheden lijken vrijwel afwezig. De dip achteraf was heel licht merkbaar maar een stuk minder dan ik relatief gezien gewent ben van soortgelijke middelen.
Doordat de effecten kalm en subtiel aanvoelen vind ik het moeilijk om een vergelijking te maken qua potentie in gewicht maar als ik zou moeten gokken zou ik deze gelijk schatten aan zo'n 40mg ethylfenidaat totaal. Hierbij moet vermeld worden dat de effecten echter niet volledig vergelijkbaar zijn. De effecten van 2-FMA zijn op relatief gelijke dosering sterker maar tegelijkertijd (nog) beter verdraagzaam.

Het is iets te vroeg om harde conclusies te trekken maar deze komt zeker in de buurt dan niet gelijk aan mijn favoriete functionele stimulant dexamfetamine. Ik zal de 2-FMA nog vaker uit proberen in de toekomst en zien of zijn tot nu toe positieve indruk blijvend is. Graag zou ik ethylfenidaat waarschijnlijk in de toekomst vervangen met 2-FMA maar gezien het verschil in prijs valt nog te bezien of dit zal gebeuren.
Het enige punt van aanmerking is dat 2-FMA waarschijnlijk een relatief hoog verslavingsgehalte heeft en hierdoor wellicht niet een geschikt stofje voor iedereen.

Dat is weer alles, snoep verstandig en have fun. :wave:
Laatst bijgewerkt door Jmths op za mei 28, 2016 8:02 pm, in totaal 3 keer bewerkt.
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 568
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm

Re: Testrun 2-FMA [42mg total]

Berichtdoor Maus » za mei 28, 2016 7:44 pm

Lijkt me idd een zeer interessant stofje, bedankt voor je verslag 8-) :hulde:
Maus schreef:Wees liev voor elkaar en leef in vrede :stoned:


Albert Einstein schreef:
Der hauptgrund für stress ist der tägliche kontakt mit idioten...


Leo Gura schreef:
Society is an amusementpark for the ego to distract you from your truth...
Avatar gebruiker
Maus
RIP lieve Poseidon...
Donateur
Offline
 
Posts: 10248
Geregistreerd: vr mei 18, 2012 10:53 am
Woonplaats: Vrijstaat www.drugsforum.info

Re: Testrun 2-FMA [42mg total]

Berichtdoor kaasje » zo mei 29, 2016 8:56 pm

Duidelijk verslag, 2-FMA is met voorsprong mijn functionele favoriet. :)
:wave:
Avatar gebruiker
kaasje
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1223
Geregistreerd: zo mei 12, 2013 4:04 pm
Woonplaats: België

Re: Testrun 2-FMA [42mg total]

Berichtdoor djeemen » ma mei 30, 2016 1:53 pm

Kon je goed slapen savonds? Een viel je maaltijd makkelijk weg te werken of kostte het wel wat moeite? Wederom bedankt voor het Report!
Perspectief is alles.
djeemen
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 628
Geregistreerd: di apr 29, 2014 12:29 pm

Re: Testrun 2-FMA [42mg total]

Berichtdoor Jmths » ma mei 30, 2016 2:32 pm

djeemen schreef:Kon je goed slapen savonds? Een viel je maaltijd makkelijk weg te werken of kostte het wel wat moeite? Wederom bedankt voor het Report!

De 2-FMA is op een lage/gemiddelde dosering na zo'n 4uur zo goed als uitgewerkt, ik denk dat het aardig vergelijkbaar is aan (m)ethylfenidaat al heb ik de indruk dat het relatief minder de eetlust leek te onderdrukken. Ik heb lekker gegeten en geslapen die avond. Ik heb wel het idee dat een lagere noradrenaline affiniteit de slaap en eetlust ten goede komt.
Graag gedaan.

Hindsight Edit: Het is me eenmalig overkomen dat ik een dag iets te enthousiast doseerde met de 2-FMA, er moest die dag veel gebeuren met een korte termijn deadline, ongeveer 100-120mg tussen 11:00 - 17:00 (> laatste dosering). Van 11:00 tot 19:00 als een stoomtrein zonder pauzes gebuffeld.
Toen ik echter om 0:00 op bed lag heb ik tot 2:00 wakker gelegen, hierna nam ik 1mg etizolam en sliep vervolgens rond 2:30.
Normaal gesproken doseer ik zo'n 25mg 2x op de dag, dit was wel een uitzonderingsgeval, anders is het functioneel gezien ook niet rendabel op de lange termijn. Lang verhaal kort, eten gaat (relatief) dikke prima, slapen kan lastig worden afhankelijk van je dosering en laatste inname moment maar valt relatief gezien naar mijn ervaring ook zeker mee. Net als bij methylfenidaat (Ritalin) en andere functionele stimulanten is het wel aan te raden na 16:00 niet meer te doseren.

Ik heb nog een klein beetje 2-FMA liggen die ik in de toekomst op 'hogere/recreatievere' dosering zal uitproberen gevolgd door een 2de rapportje en verdere toelichting van mijn ervaring met 2-FMA op de lange termijn (i.t.t. dit korte termijn rapportje).
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 568
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner