Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Testrun 3,4-CTMP [5mg]

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

Testrun 3,4-CTMP [5mg]

Berichtdoor Jmths » di maart 15, 2016 10:06 pmWat
T0:00, 9:30 - +5mg 3,4-CTMP
Sidenote: Lichte stimulant tolerantie aanwezig

Algemene Informatie
Spoiler! :
Wie
Man
82kg
1.81m

Setting
Thuis in mijn appartementje.
Beetje rapportje tikken, huiswerk maken, huis schoonmaken, etc.

Wat is 3,4-CTMP
3,4-Dichloromethylphenidate is een stimulant sterk gerelateerd aan methylfenidaat. Het enige verschil structureel is dat deze 2 extra chloor atomen heeft aan de 3de en 4de verbinding van de benzeen ring. De werking van actie is vrijwel identiek aan die van methylfenidaat, zo is 3,4-CTMP eveneens een dopamine en noradrenaline heropname remmer. Er zijn echter 2 grote verschillen, 3,4-CTMP is ongeveer 3x zo potent in gewicht als methylfenidaat (7x volgens wetenschappelijk studies). Eveneens is de duratie van 3,4-CTMP ongeveer 3x zo lang (+/- 12uur totaal) als die van methylfenidaat (4uur).

Methode van inname
100mg 3,4-CTMP afgewogen en vermengt met 10ml gekookt water (ondertussen afgekoeld tot 'warme' tempratuur), 10ml water was afgemeten met behulp van een pipette.
Vervolgens 12uur laten staan en regelmatig flink schudden.
Vervolgens 0,5ml/500µl van de oplossing afgemeten met micropipet, vermengt met een glaasje water en opgedronken, dit staat gelijk aan 5mg 3,4-CTMP.

Het Rapportje
Spoiler! :
T0:00, 9:30 - +5mg 3,4-CTMP
Smaak was smaakloos verrassend genoeg, deed me twijfelen aan de oplosbaarheid in water. Het is echter HCI vorm en ethylfenidaat en methylfenidaat lenen zich perfect voor oplossing in water dus ik zou verbaast wezen mocht dit geen goede oplossing geven met water. Normaal gesproken zou ik vodka gebruiken tegen eventuele schimmelvorming maar ik weet uit ervaring dat dit niet nodig is bij methylfenidaat, (amfetamine) en ethylfenidaat, gezien de gelijkende structuur ga ik er bij 3,4-CTMP ook vanuit dat de stof van zichzelf 'schimmel werend' is.

Als het kan gebruik ik liever steriel water voor een oplossing dan vodka, consumeert wat prettiger. Heel lulverhaal maar voor sommige mensen wellicht interessant om te weten wat het gedachteproces is achter het uitkiezen van de oplossingsvloeistof.

T1:22, 10:52 - Op dit moment denk ik de eerste effecten een beetje te merken, iets actiever, toch wel erg fanatiek aan het typen op mn computer, verhoogde concentratie.
Effecten bouwen zich zeer langzaam en subtiel op, op zich wel prettig dat het zo geleidelijk gaat.

T1:30, 11:00 - In eerste instantie had ik alles klaar gezet om een eitje met ui, spek, kaas, etc te gaan bakken. Ondertussen heb ik me echter bedacht en besluit toch maar een bordje Brinta pap te gaan eten met fruit omdat ik ineens het gevoel heb dat een omelet wellicht te zwaar verteerbaar gaat wezen. Het typerende honger onderdrukkende effect van methylfenidaat lijkt aanwezig te zijn. Eten gedurende de komende 12uur zou wel eens moeizaam kunnen worden.
Ondertussen ben ik er zeker van dat zich effecten hebben opgebouwd.
De effecten op dit moment zou ik gelijk schatten aan zo'n 10mg methylfenidaat, mijn vermoeden is dat de effecten zich nog verder zullen opbouwen over het komend uur.

T2:00, 11:30 - Van wat ik had gelezen zouden op dit moment, 2uur na inname de meeste effecten zich opgebouwd moeten hebben. Het is erg moeilijk om de precieze intensiteit van de effecten in te schatten maar ik zou het ergens gelijk aan tussen de 10-15mg methylfenidaat schatten. Dat zou betekenen dat 3,4-CTMP ongeveer 3x zo potent in gewicht zou wezen als methylfenidaat.
Wellicht dat ik iets te vroeg conclusies trek en dat de effecten zich nog verder opbouwen.

T2:30, 12:00 - Effecten lijken sinds T2:00 stabiel te blijven, zit momenteel op het plateau. Effecten zijn toch wel wat milder uit gepakt dan in eerste instantie verwacht, ik zou dit gelijk schatten aan zo'n 12mg methylfenidaat. Van wat ik heb gelezen zou er nu een stabiel plateau moeten wezen van zo'n 3uur waarna het weer langzaam in effect afneemt.

T3:30, 13:00 - Even douchen, korte workout (push&pull ups), even tandjes poetsen, even flossen, plantjes water geven. Al met al wel productief. Effecten zijn vrij mild maar blijkbaar genoeg om me een beetje productief aan het werk te zetten.

T4:30, 14:00 - Effecten lijken nogal altijd stabiel op plateau, effecten zijn nog altijd mild maar ik ben wel fijn opbouwend bezig. Beetje neussprays flansen voornamelijk, 25C-NBOMe en 25B-NBOMe neussprays gemaakt met verschillende doseringssterktes. Komend weekend beetje verkennend uitproberen, gaat leuk worden. :smokin:
10mg methylfenidaat effect momenteel gok ik.

T6:00, 15:30 - Van een voor mij lage dosering methylfenidaat (10mg) word ik altijd lekker rustig, dit lijkt ook het geval te wezen met de 3,4-CTMP. Net een maaltijdje weg gewerkt, smaakte nog best prima. Rustig ontspannen dagje verder wel, dosering is een beetje mild. Overwoog nog even om te studeren maar toch besloten een relax dagje te houden, is lang geleden.
Ik heb het gevoel dat de effecten ondertussen langzaam aan weer beginnen af te nemen.

T6:30, 16:00 - Om 19:00 heb ik anderhalf uur yoga, dat betekend dat ik rond 21:00 weer thuis ben. Ik leg het rapportje tot die tijd even naast me neer.

T7:30, 17:00 - Effecten lijken nog verder te zijn afgenomen, suis in mijn oren aanwezig.

T9:30, 19:00 - Op dit moment kom ik aan bij de yoga, ik denk nog super lichtjes iets te merken, het gevoel is echter zo vaag dat het ook placebo zou kunnen wezen.

T11:30, 21:00 - Effecten lijken volledig te zijn verdwenen en ik ben terug op baseline, de afname in effecten is echter zo langzaam en subtiel dat het nog altijd moeilijk met zekerheid te zeggen is. Verder geen dip aanwezig, zou wel eens door de langzame afbouw van effecten kunnen wezen, kan echter ook door het sporten komen, dat doet namelijk ook wonderen.
Wel lijk ik lichte eerste verschijnselen te hebben van hoofdpijn, het zou echter ongerelateerd kunnen wezen en ik zou het mis kunnen hebben. Morgen probeer ik dit stofje nogmaals op een hogere dosering met daarbij volgend een rapportje, wellicht dat ik dan met meer zekerheid uitspraken kan doen (over o.a. het dipje).

Conclusie
Spoiler! :
Zelf heb ik jarenlang methylfenidaat geslikt en tegenwoordig nog steeds wel regelmatig maar ik kan niet zeggen dat het mijn favoriete stimulant is voor functioneel gebruik. Dit omdat methylfenidaat toch wel aardig wat bijwerkingen kent, dit gaat ook voor 3,4-CTMP op, naast de bijwerkingen doet het zijn werk echter prima.

De reden dat ik 3,4-CTMP kocht is omdat er een levensvoorraad voor dumpprijs werd verkocht en verzamelen toch wel een hobby voor mij is. Eveneens geeft het weer gelegenheid om een informatief rapportje te schrijven wat makkelijk gaat onder invloed van functionele stimulanten.
Mocht iemand een goedkope functionele stimulant zoeken die de hele dag zijn werk doet dan is 3,4-CTMP wellicht een prettig stofje om in huis te hebben. De lange duratie is zowel een voordeel als nadeel, je hoeft maar 1x te doseren en je zit geramd voor de rest van de dag. De lange duratie kan echter ook vrij vermoeiend wezen en slaapproblemen met zich mee brengen, het is dan ook aan te raden vroeg op de dag je portie 3,4-CTMP in te nemen.

Zelf vind ik eerlijk gezegd de 2 chlooratomen op hun huidige positie een onprettige gedachte. Er is geen bewijs voor neurotoxiteit maar het is dan ook een stofje waar nog totaal geen onderzoek naar is gedaan. Van amfetamine verwante structuren met een chloor atoom op dezelfde positie(s) is na wetenschappelijk onderzoek gebleken dat deze neurotoxiteit met zich mee brengen. Dit is dan ook vaak een punt van discussie die ik ben tegen gekomen op verschillende forums waar 3,4-CTMP wordt besproken.
Zelf ben ik geen expert op het gebied van biochemie en ik heb mensen met de nodige achtergrond opleiding horen zeggen dat het risico waarschijnlijk minimaal is maar het lijkt me het vermelden waard.

Mocht ik zelf geen methylfenidaat op recept krijgen en een goedkoop alternatief zoeken zou ik 3,4-CTMP waarschijnlijk wel vaker willen gebruiken. Zelfde bijwerkingen als methylfenidaat echter en een zeer lange duratie, dit is geen functionele stimulant voor de gevoelige mens.
5mg was toch wel iets te subtiel voor mijn doen, achteraf gezien waren de effecten gelijk aan zo'n 10mg methylfenidaat. Morgen ga ik 8-10mg 3,4-CTMP uitproberen en kijken hoe dat uitpakt en dat in een rapportje verwerken, ik heb niet het gevoel dat ik een duidelijk beeld heb kunnen schetsen op deze (voor mij lage) dosering.
Volgens sommige mensen online was er toch wel subtiel verschil in effect met methylfenidaat, dat zou ik wel graag verder willen verkennen. Dit tripje had ik geen last van bijwerkingen of dipje maar dat kan natuurlijk heel goed verklaard worden door de 'lage' dosering.
Hierbij is het relevant om te vermelden dat ik aardig wat lichaamsgewicht en tolerantie heb, voor de meeste mensen zal 5mg waarschijnlijk een prima dosering wezen.

Dat is weer alles, snoep verstandig, have fun. :wave:
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 567
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm

Re: Testrun 3,4-CTMP [5mg]

Berichtdoor Druks » di maart 15, 2016 10:13 pm

Enkele ervaringen met dit stofje. Ik vond het wel een fijn effect. Ik meen te herinneren dat ik er wat zenuwachtiger van werd dan met Ritalin. Dat kan ook met de dosis te maken hebben.

Mooi report weer!
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Offline
 
Posts: 7115
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm

Re: Testrun 3,4-CTMP [5mg]

Berichtdoor Maus » di maart 15, 2016 11:37 pm

Mooi report, dank! :hulde:
Maus schreef:Wees liev voor elkaar en leef in vrede :stoned:


Albert Einstein schreef:
Der hauptgrund für stress ist der tägliche kontakt mit idioten...


Leo Gura schreef:
Society is an amusementpark for the ego to distract you from your truth...
Avatar gebruiker
Maus
RIP lieve Poseidon...
Donateur
Offline
 
Posts: 10248
Geregistreerd: vr mei 18, 2012 10:53 am
Woonplaats: Vrijstaat www.drugsforum.info


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner