Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Testrun 3-FA [35mg totaal, T1]

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

Testrun 3-FA [35mg totaal, T1]

Berichtdoor Jmths » ma jul 24, 2017 7:09 pm


Wat
T0:00, 17:00 - +7mg 3-FA nasaal
T0:05, 17:05 - +7mg 3-FA nasaal
T0:20, 17:20 - +7mg 3-FA nasaal
T0:40, 17:40 - +7mg 3-FA nasaal
T1:00, 18:00 - +7mg 3-FA nasaal
Lichte stimulant tolerantie aanwezig

Algemene informatie
Spoiler! :
Wie
Man
80kg
1.81m

Wat is 3-Fluoramfetamine
3-Fluoramfetamine online meestal bekend als 3-FA is een relatief zeldzaam amfetamine analoog dat zelfs online niet altijd beschikbaar is. 3-FA heeft ten opzichte van amfetamine een extra fluor atoom op de 3de schakel van de benzeenring.
3-FA heeft een relatief sterke dopamine affiniteit en wordt door een wetenschappelijk onderzoek benoemd als 'bijna equipotent' aan Methamfetamine. Informatie rond 3-FA is echter nog beperkt. 3-FA staat bekend als een overwegend recreatief stimulant en minder geschikt voor productieve doeleinden.
Wat eveneens interessant/relevant is is dat 3-FA een relatief matige serogene (/serotonine) affiniteit heeft. 3-FA pleegt dus aanzienlijk minder sterk aanslag op je serotonine huishouden dan Methamfetamine en op zijn beurt nog veel minder sterk dan het verwante 4-FA.
3-FA lijkt online vrij populair vooral als legaal alternatief voor amfetamine, of 3-FA zijn reputatie weet waar te maken durf ik echter nog niet te zeggen. Momenteel is er slechts een bron die 3-FA verkoopt, de meesten op dit forum zullen waarschijnlijk wel kunnen raden.

Het Rapportje
Spoiler! :
T0:00, 17:00 - +7mg 3-FA nasaal (lijntje 1)
35mg 3-FA afgewogen en verdeeld over 5 gelijk ogende lijnen, ongeveer 7mg per lijntje dus. Het eerste dat opvalt en al eerder opviel met 3-FA is dat het sterk hard brand in de neus. Sterker dan ik gewend ben dan met vrijwel alle andere amfetamine verwante stoffen die ik heb geprobeerd. Na inname spray ik meteen na met een water neusspray om het wat dragelijker te maken.

Ik had het gewoon oraal in moeten nemen maar ik heb liever wat controle over de intensiteit van het tripje en nasaal komt wat sneller op. Eveneens geeft nasaal een duidelijker beeld van de effecten en de duratie.

Nu kan het wezen dat 3-FA van zichzelf sterk brand maar het zou me ook niet verbazen als de synthese niet helemaal optimaal is aangezien er slechts één bron is die deze verkoopt. De 3-FMA van dezelfde vendor idem.

T0:05, 17:05 - +7mg 3-FA nasaal (lijntje 2)
Auw auw auw, mijn neus. Direct gevolgd door water neusspray wat helpt.
Ondertussen begin ik zeer lichtelijk de eerste effecten van het 1ste lijntje te merken. Ondertussen begin ik dan ook steeds enthousiaster aan mijn rapportje te ratelen op het toetsenbord, ideaal.

T0:20, 17:20 - +7mg 3-FA nasaal (lijntje 3)
Auw auw auw. Spray mijn neus meteen weer vol met water om de pijn zo snel mogelijk te laten weg trekken. Zoals ik al zei, je kunt dit goedje beter oraal nemen. De effecten van de 1ste 2 lijntjes zijn ondertussen duidelijk merkbaar maar vrij mild.

T0:40, 17:40 - +7mg 3-FA nasaal (lijntje 4)
Ondertussen zijn de effecten aardig merkbaar, zou zeggen dat 21mg 3-FA toch al wel een mild/gemiddelde dosering is, ook gezien enige tolerantie aan mijn kant. Op PNW staan enkele doseringssterktes voor oraal gebruik aangegeven.
Door de aardig aanwezige tunnelvisie concentratie van de 3-FA heb ik ondertussen mijn rapportje in snelvaart uitgewerkt voor zover mogelijk. Ik besluit mijn energie te kanaliseren in de afwas en avondeten.

T1:00, 18:00 - +7mg 3-FA nasaal (lijntje 5) [35mg totaal]
Omdat ik nog een beetje op tijd wil kunnen slapen ook maar meteen het laatste lijntje, dit ook om een duidelijker beeld te krijgen van de effecten. De eerste 28mg (4 lijntjes) waren op zich al gemiddeld/stevig voor mijn gevoel, normaal gesproken had ik hier denk ik wel genoeg aan gehad tijdens een dag op mezelf en het laatste (5de) lijntje over geslagen.

T2:00, 19:00 - Ondertussen is de afwas gedaan, avondeten gekookt, nog wat nevenklusjes afgehandeld en natuurlijk een rapportje uitgewerkt. Al met al een prima productief dagje. Moet zeggen dat ik me aardig goed voelde onder de 3-FA met relatief weinig last van bijwerkingen. De enige vraag die over blijft is hoe lang de 3-FA effecten nog blijven na sleepen en de intensiteit van de dip.
Wat me opviel/opvalt is dat de kaakspanning aanzienlijk minder aanwezig is als bij de N-ethyl-pentedrone waarover ik recent een rapportje heb geschreven. 3-FA lijkt fysiek aanzienlijk minder aan te grijpen en minder bijwerkingen te hebben, voelt naar mijn mening prettiger aan in ieder geval.

T3:00, 20:00 - In korte tijd werk ik mijn avondeten weg, 2 uur na de laatste herdosering.
De 3-FA effecten lijken sneller weg te zakken dan verwacht. Effecten zijn aanzienlijk milder dan anderhalf uur geleden en zijn mild maar merkbaar.

T3:30, 20:30 - Voel me licht waus terwijl de meest effecten snel lijken te verdwijnen, de dip voor zover al aanwezig valt in ieder geval prima te overzien.

T4:00, 21:00 - Effecten voelen zo goed als uitgewerkt, enkel nog zeer licht aanwezig.

T6:00, 23:00 - Ik lag heerlijk te maffen in mijn bed op dit moment, voelde me slaperig, was op dit punt dus weer baseline dan al niet een half uur eerder.

Conclusie
Spoiler! :
3-FA voelt naast mentaal eveneens fysiek vrij actief, ik gok fysiek wel iets minder sterk dan (racemaat) amfetamine, iets minder bijwerkingen ook. Verder voelen de effecten net als sommigen aangeven vrij gelijk aan wat ik gewend ben van amfetamine van straat. Naar mijn bevinding inderdaad vrij geschikt om een feestje mee te bouwen en iets minder geschikt voor functionele toepassing al pakte het vandaag aardig uit. Studeren werkt minder soepel denk ik.

Grootste nadeel is dat het nasaal sterk brandend aanvoelt, waarschijnlijk grotendeels door de synthese. De 2-FMA van dezelfde bron voelt aanzienlijk minder sterk brandend. 2-FA van een andere bron echter voelt ook wel iets minder caustisch/brandend.

Ik kan er een lang verhaal van maken maar fans van amfetamine gaan zich waarschijnlijk ook wel in 3-FA kunnen vinden. Naar mijn ervaring hebben deze twee een vrij gelijkend profiel. Of 3-FA daadwerkelijk recht doet aan de 'hype' durf ik niet te zeggen, daar zullen mensen toch echt zelf achter moeten komen ben ik bang. Het is in ieder geval denk ik wel een poging waard.
Mijn persoonlijke voorkeur licht niet zozeer bij de meer stevige stimulanten en mensen gaan altijd hun eigen belevenis er bij hebben, ik durf dus geen concluderende uitspraak te doen. Ik ben echter los van benoemd puntje wel enthousiast over de 3-FA, effecten op zichzelf zijn wel wenselijk en voelen relatief vrij 'natuurlijk' aan, effecten wegen wel op tegen de bijwerkingen.
Snoep verstandig, have fun. :wave:
Laatst bijgewerkt door Jmths op di jul 25, 2017 9:26 am, in totaal 6 keer bewerkt.
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 603
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm

Re: Testrun 3-FA [35mg totaal, T1]

Berichtdoor xastur » ma jul 24, 2017 7:51 pm

goed geschreven report. vroeger zou ik dit getest hebben maar uppers/ angstaanvallen lijkt mij dit geen goed plan. en brandende neusgaten dan moet wel erg zijn. ze zeggen altijd dat speed zo sterk dat je een gat in een biefstuk kunt branden. zal wel bij de fabeltjes horen
xastur
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 672
Geregistreerd: do jul 03, 2014 8:30 pm

Re: Testrun 3-FA [35mg totaal, T1]

Berichtdoor Jmths » ma jul 24, 2017 8:22 pm

xastur schreef:goed geschreven report. vroeger zou ik dit getest hebben maar uppers/ angstaanvallen lijkt mij dit geen goed plan. en brandende neusgaten dan moet wel erg zijn. ze zeggen altijd dat speed zo sterk dat je een gat in een biefstuk kunt branden. zal wel bij de fabeltjes horen

Bedankt. :)
Beetje rust en stabiliteit op zijn tijd kan meestal geen kwaad, maak me er soms ook schuldig aan.
Tegenwoordig heb ik steeds meer het idee dat de synthese bepaald hoe sterk het brand, heb wel gemerkt dat dit voor zelfde stoffen nog wel eens sterk wilt verschillen. Maar brand inderdaad alsnog wel wat van zichzelf, farmaceutische Dexamfetamine merk ik in ieder geval alsnog wel op de neus, maar dat valt mee.
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 603
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm

Re: Testrun 3-FA [35mg totaal, T1]

Berichtdoor Maus » ma jul 24, 2017 8:30 pm

Dankjewel voor het delen van je ervaringen met 3FA :)

Hoe vind je het effect van 3FA in vergelijking met farmaceutische Dexamfetamine?

Dat laatste gebruik ik zelf meestal subliguaal, heb pilletjes van 2,5 Mg (gratis hè :grin: ) maar daar zit te veel bindmiddel in om te :snort: , imo.
Maus schreef:Wees liev voor elkaar en leef in vrede :stoned:


Albert Einstein schreef:
Der hauptgrund für stress ist der tägliche kontakt mit idioten...


Leo Gura schreef:
Society is an amusementpark for the ego to distract you from your truth...
Avatar gebruiker
Maus
RIP lieve Poseidon...
Donateur
Offline
 
Posts: 10205
Geregistreerd: vr mei 18, 2012 10:53 am
Woonplaats: Vrijstaat www.drugsforum.info

Re: Testrun 3-FA [35mg totaal, T1]

Berichtdoor Jmths » ma jul 24, 2017 8:55 pm

Maus schreef:Hoe vind je het effect van 3FA in vergelijking met farmaceutische Dexamfetamine?

Dat laatste gebruik ik zelf meestal subliguaal, heb pilletjes van 2,5 Mg (gratis hè :grin: ) maar daar zit te veel bindmiddel in om te :snort: , imo.

Tja, dexamfetamine is naar mijn persoonlijke mening wel de gouden standaard, weet niet hoe objectief ik die twee kan vergelijken. Maar 3-FA voelt iets recreatiever en iets fysiek activerender. Ergens tussen racemaat- en dexamfetamine in zou ik zeggen, wellicht iets meer leunend naar racemaat.

Had zelf 10mg dex per pilletje, alsnog wel veel bindmiddel maar is iets beter te doen :snort: .
Maar neem dex meestal gewoon oraal ja, zal het eens sublinguaal eens proberen. Broer heeft hetzelfde gratis dex recept als jou tegenwoordig, moet maar weer snel terug naar NL verhuizen. :p

Betaalde laatst geld voor 60*10mg Dexamfetamine, zou dus voor zo'n 20 dagen wezen. Krijg je als reactie dat je maar Medikinet (methylfenidaat) moet kopen als geld zo'n factor is, betaalbare zorg voor iedereen, jeej. Heb ondertussen dus maar weer 2-FMA bijbesteld, ook goed. Bespaard me ook een aanzienlijk aantal ritjes.. :')
Laatst bijgewerkt door Druks op ma jul 24, 2017 9:27 pm, in totaal 1 keer bewerkt.
Reden: Geen prijzen!
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 603
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm

Re: Testrun 3-FA [35mg totaal, T1]

Berichtdoor Maus » ma jul 24, 2017 10:58 pm

Zelf ben ik dol op farmaceutisch spul. Je weet exact wat je krijgt, testen is niet nodig. En het zijn gratis drugs :love: :grin:

Probeer het idd eens subliguaal, op fora als bluelight en drugsforum.com geven veel mensen aan dat het sterker en sneller werkt 8-)

Het nadeel van 2,5 Mg pillen is wel dat je er veel van moet slikken. Krijg er honderden per maand van m'n lieve psychiater. Maar ja, de 5 Mg- en de 10 Mg-versies zijn onbetaalbaar :#:
Maus schreef:Wees liev voor elkaar en leef in vrede :stoned:


Albert Einstein schreef:
Der hauptgrund für stress ist der tägliche kontakt mit idioten...


Leo Gura schreef:
Society is an amusementpark for the ego to distract you from your truth...
Avatar gebruiker
Maus
RIP lieve Poseidon...
Donateur
Offline
 
Posts: 10205
Geregistreerd: vr mei 18, 2012 10:53 am
Woonplaats: Vrijstaat www.drugsforum.info

Re: Testrun 3-FA [35mg totaal, T1]

Berichtdoor Amvitamientje » ma jul 24, 2017 11:01 pm

Mooi reportje weer! 8-)

xastur schreef: ze zeggen altijd dat speed zo sterk dat je een gat in een biefstuk kunt branden. zal wel bij de fabeltjes horen

Fabel!!
Hans Teeuwen schreef:Belediging is voor sommige mensen ook gewoon een waarheid die ze liever niet willen horen.
Avatar gebruiker
Amvitamientje
Moderator
Offline
 
Posts: 3910
Geregistreerd: di nov 17, 2015 8:32 am
Woonplaats: Kielce

Re: Testrun 3-FA [35mg totaal, T1]

Berichtdoor Jmths » di jul 25, 2017 9:22 am

Maus schreef:Zelf ben ik dol op farmaceutisch spul. Je weet exact wat je krijgt, testen is niet nodig. En het zijn gratis drugs :love: :grin:

Kan me ook altijd scheel ergeren aan het feit dat ik me met mijn magere studentinkomen scheel betaal aan studiegerelateerde stimulanten en dat andere mensen voor 5,- benzodiazepines en weet ik wat voor enkele maanden tijd kunnen inslaan.
Amvitamientje schreef:Mooi reportje weer! 8-)

Thanks!
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 603
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner