Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Testrun N-Ethyl-Pentedrone (NEP)

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

Testrun N-Ethyl-Pentedrone (NEP)

Berichtdoor Jmths » do jul 20, 2017 10:38 amWat
T0:00, 16:45 - +10mg NEP nasaal
T0:15, 17:00 - +10mg NEP nasaal
T1:00 , 17:45 - +10mg NEP nasaal
TT1:15, 18:00 - +10mg NEP nasaal
Lichte stimulant tolerantie aanwezig

Algemene Informatie
Spoiler! :
Wie
Man
81kg
1.81m

Wat is N-Ethyl-Pentedrone
N-Ethyl-(nor)-pentedrone, online ook wel bekend als 'NEP' is een nieuwe stimulant die sinds kort zijn entree heeft gemaakt op de RC markt. NEP heeft een (beta) ketone groep waardoor deze valt onder de stimulant categorie cathinones. Stimulanten die meestal worden omschreven als relatief zuiver aanvoelend en sterker cardiovasculair.
N-Ethyl--pentedrone lijkt qua structuur op zijn voorganger pentedrone maar heeft nog een extra ethylgroep geplakt aan de 'staart' achter het (N) stikstofatoom. Hierop lijkt NEP (relatief) iets sneller op te komen in effecten en iets korter in duratie te wezen dan soortgelijke stimulanten. Ook wordt NEP omschreven als relatief subtiel aanvoelend. N-Ethyl-Pentedrone werkt waarschijnlijk voornamelijk als dopamine en noradrenaline heropname remmer in het lichaam.

Voorwoord
Online kwamen op BL en Reddit wel relatief enthousiaste reacties voorbij over NEP, bij een laatste bestelling zag ik dat NEP ook bechikbaar was en besloot een gram toe te voegen om eens uit te proberen. In eerste instantie had ik niet veel verwachtingen omdat soortgelijke middelen naar mijn smaak te vuig en belastend aanvoelen.
Ondertussen heb ik zo'n 300mg uitgeprobeerd in de afgelopen periode. Ik was wel positief verrast dat het nogal relatief subtiel aanvoelt, lange na niet zo subtiel als bijvoorbeeld dexamfetamine of 2-FMA maar relatief goed te doen. Het piekt relatief snel en sterk en duurt relatief kort, het verdooft de neus lichtelijk, NEP lijkt zich wel aardig te lenen voor recreatief gebruik.

Waarschuwing
N-Ethyl--pentedrone is door zijn cathinine eigenschappen en relatief sterke piekeffecten waarschijnlijk sterker cardiovasculair belastend (hartslag, bloeddruk, etc) dan andere stimulanten. Eveneens is NEP door relatief sterke piekeffecten en korte duratie vrij impulsief van aard, misbruik van NEP door verlies van zelfcontrole lijkt regelmatig online te worden benoemd.

Het Rapportje
Spoiler! :
T-0:15, 16:30 - Voordat ik aan de NEP begin voel ik me nog iets vermoeid, beetje brak dagje na de avond hiervoor een paar speciaal biertjes te hebben gedronken en de laatste dagen iets te weinig heb kunnen slapen. Deze dag zelf was verder verder ontspannen en in nuchtere toestand verlopen.

T0:00, 16:45 - +10mg NEP nasaal
Na 20mg te hebben afgewogen verdeel ik 4 gelijk ogende lijntjes waarvan ik er vervolgens 2 weg werk. Een licht prikgevoel volgt. Mijn neus is echter relatief onverschillig geworden naar pijn over de jaren heen. Een 'voordeel' aan NEP echter is dat deze verrassend genoeg een lokaal licht verdovend effect heeft, dit is vooral merkbaar wanneer je deze op de tong legt. Uit ervaring weet ik dat na een aantal lijntjes NEP pijn geen factor meer lijkt te zijn.
Los van het licht verdovend effect van NEP zelf prikt deze denk ik alsnog wel net iets minder hard in de neus als bijvoorbeeld amfetamine, relatief goed te doen.

T0:03, 16:48 - Na ongeveer 3 minuten denk ik de eerste effecten te kunnen merken.

T0:10, 16:55 - Ondertussen lijken de effecten duidelijk merkbaar aanwezig te zijn, een relatief snelle opkomst, toch wel net iets sneller dan bijvoorbeeld amfetamine en soortgelijke afgeleiden naar mijn gevoel.

T0:15, 17:00 - +10mg NEP nasaal
De eerste 10mg was merkbaar maar mild, een kwartier later neem ik nog 2 lijntjes van ieder zo'n 5mg. De prik is nog steeds merkbaar maar wel iets minder doordat deze al iets verdooft is.

T0:25, 17:10 - Mijn lichaam voelt zich even lichtelijk ongemakkelijk nadat deze merkt dat deze langzaam uit zijn ontspannen staat wordt gedrukt. Vriendin stelt vrij plots een paar vragen en ik betrap mezelf er op dat de tunnelvisie stimulant autist al wat naar boven is gekomen. Ietwat geïrriteerd reageer ik dat de NEP hetzelfde aanvoelt als de vorige keren waarna ik me verder stort op het rapportje. Ik merk op dit punt ook lichte kaakspanning.

T0:55, 17:40 - De effecten zijn nog duidelijk merkbaar maar de sterkste piek lijkt voorbij te zijn gegaan.

T1:00, 17:45 - +10mg NEP nasaal
Ondertussen nogmaals 20mg afgewogen en verdeeld over 4 gelijk ogende lijntjes waarvan vervolgens 2 verdwijnen. Misschien ligt het ook een beetje aan het moment en mijn licht brakke gesteldheid maar ik kan toch wel duidelijk mijn kaak voelen. Voel ook wel dat mijn kuiten wat aangespannen zijn, dit is bij mij vaak als snel het geval. Besluit om wat magnesium, theanine en omega 3 te nemen.

T1:15. 18:00 - Een kwartier na mijn laatste inname lijken de effecten alweer iets minder heftig te voelen, toch wel een heftig piekje lijkt het.

T1:25, 18:10 - +10mg NEP nasaal
Ik besluit de laatste 10mg weg te snuiven. Ondertussen voel ik vrijwel geen pijn meer in mijn neus door het verdovend effect van NEP.

T1:30, 18:15 - Mijn lichaam lijkt ondertussen zich aardig aangepast te hebben op de stimulerende effecten, de laatste 10mg lijkt minder heftig binnen te komen.

T1:50, 18:35 - Sterkste effecten zijn ondertussen voorbij getrokken al zijn deze nog wel merkbaar. De kaak en kuitspanning is aanzienlijk afgenomen. Vooral de eerste lijntjes leek mijn lichaam even wat minder prettig te vinden maar dit leek minder het geval nadat deze zich wat had kunnen aanpassen.

T3:30, 20:15 - Voel me nog heel licht gestimuleerd door de NEP, niet vervelend echter, voel me vrij rustig en op mijn gemak.

T4:30, 21:15 - Toch nog zeer licht gestimuleerd.

T6:15, 23:00 - Tegen mijn verwachting in hield de NEP mij rond dit tijdstip toch nog een beetje wakker, nadat ik echter 3mg melatonine had genomen viel ik zeer rap als een blok in slaap en werd zo'n 12 uur later wakker.

Conclusie
Spoiler! :
Persoonlijk weet ik nog niet zo goed of ik NEP leuk vind of niet. De vorige ervaringen waren wel wat prettiger dan deze, waarschijnlijk omdat ik me tijdens deze ervaring toch een beetje brak was en lui voelde. Ik kan me voorstellen dat er zeker mensen zijn die NEP zou aanspreken. Persoonlijk gebruik ik stimulanten vrijwel nooit recreatief en voornamelijk functioneel.

NEP is zeker recreatief en vrij euforisch ook wel en als je er rekening mee houdt dat het vrij hard piekt kan denk ik ook wel gesteld worden dat de effecten relatief sutbiel zijn. Bijwerkingen zijn echter ook zeker alsnog wel aanwezig zoals kaak en spierspanning. Door de harde euforische/recreatieve piek is NEP ook best wel compulsief spul, voor veel mensen zie ik dit wel problemen geven rond zelfbeheersing. Online komen verhalen van NEP dan ook al vaak voorbij. Mocht je NEP recreatief gebruiken zou ik er dan ook zeker rekening mee houden er achteraf een vrij stevige kater aan over te houden.

Sommige mensen geven aan dat NEP serogeen (/sertonine) aanvoelt, zelf heb ik dit niet ervaren. Ondanks dat ik al aardig wat NEP heb uitgeprobeerd durf ik me nog niet al te eenzijdig hierover uit te spreken, ik vermoed dat het heel erg per persoon zal verschillen hoe enthousiast deze is over NEP. Maar in algemeen lijn denk ik dat NEP voor de mensen met interesse naar RCs NEP wel het proberen waard is, het valt nog niet tegen tot nu toe.

Snoep verstandig, have fun.
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 625
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm

  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner