Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Trip report - Crystal Meth

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

Trip report - Crystal Meth

Berichtdoor Snater » do jan 23, 2014 1:16 pm

Ik heb me altijd al is afgevraagd hoe crystal meth nou daadwerkelijk voelt i.t.t. Mdma en pep, vooral als je het dus ook echt spuit.
Aangezien ik hier op DF maar 1 report kon vinden en hier ook voorzichtig gedaan werd, ben ik gaan rondkijken op internet en heb ik een leuk reportje gevonden.
Als het goed is zijn de prijz(en) eruit gehaald, sorry als ik ze over het hoofd gezien heb.

Alle credits naar Timo.

Gepost door Timo 26 augustus 2003 22:32 op partyflock
originele thread op start2dance is pleitos

(Timo over Meth/Crank/ICE etc)

Dit is toch al een tijdje bekend in Amerika hoor. Vooral de laatste paar jaren is het immens populair in de Amerikaanse gayscene, waar het veelal gespoten wordt. Je krijgt er zo'n sexdrive door, dat je alleen maar heel de nacht door wil sexen en verder nergens anders meer aan denkt. Je verandert echt in een neukmachine. Vele menen dan ook dat crystalmeth de belangrijkste oorzaak is van de aidsepidemie onder de gaycommunity daar. Ik heb het toevallig tijdje terug geprobeerd en het was echt hemels. Zal wel even copy/pasten wat ik op ander forum gezet heb (volgens mij is een link hier al eens eerder geplaatst):

Ik ben momenteel op vakantie in Denver, Colorada, bij wat vrienden op bezoek. Het was de bedoeling dat ik heroine zou gaan doen. Daar hebben zij al ervaring mee en ik wil dat dolgraag een keer doen. Maar op de een of andere manier heerst er momenteel een "drugsdroogte" (zoals ze dat hier noemen, waardoor het erg moeilijk is om aan bepaalde soorten drugs te komen). Daarom hebben we crystalmeth genomen. Dit is zeg maar nederlandse speed, maar dan veel en veel sterker. Is wel duur spul, ... euro voor ongeveer 2,5 gram. Maar ja, het is vakantie heb ik maar gedacht. Ik heb het vroeger weleens gesnoven en nu gingen we het dus in onze aderen spuiten. In de aderen spuiten had ik nog nooit gedaan, dus vond het best wel spannend. Het stelde eigenlijk helemaal niks voor. In de spieren spuiten vind ik pijnlijker. Zodra de spuit leeg was voelde ik het gelijk mijn lichaam in gieren. Het begon beneden bij mijn voeten en baande zich heel snel een weg omhoog, heel mijn lichaam vullend. Ik weet niet precies hoe ik het moet uitleggen, maar het was een heel euforisch gevoel, er werd als het ware een warme deken met een heerlijk gevoel over me heen gelegd. In mijn maag had ik allemaal vlinders, net alsof ik verliefd ben. Maar die gevoelens waren veel heviger en constant aanwezig. Verder was echt heel mijn lichaam aan het tintelen, inclusief mijn hoofd. Was echt zo'n heerlijk gevoel (ze zeggen dat dit in de buurt komt van heroine, sommigen vinden dit zelfs beter, voornamelijk mbt de aftereffects). Ik wist helemaal niet meer hoe ik moest liggen, had zo'n lekker gevoel over heel mijn lichaam, wist mezelf geen houding te geven, lag maar op de bank te kronkelen van geluk. Het was echt super. Toen gaf een vriend me een soort massage, heel langzaam met zijn vingertoppen over heel mijn lichaam strijkend. Toen wist ik helemaal niet meer hoe ik het het, dat was zo'n hemels gevoel, onbeschrijfelijk. En het leuke is dat dat gevoel heel lang aanblijft. We hebben het vannacht om 1:00 genomen en nu, 11:30 heb ik dat gevoel nog steeds. Wel iets minder natuurlijk, maar nog steeds een heerlijk gevoel over heel mijn lichaam en in mijn maag. Dus voor mij echt een toppertje.

Ik zit mezelf trouwens nog steeds te verbazen over de lange uitwerking van dit spul. Ik zit 11 uur later nog steeds met een bigsmile op mijn gezicht, mijn buik draait nog steeds vier keer in de rondte en lijkt wel of mijn lichaam onder een electrishce lading staat, een heel apart gevoel. En een andere leuke bijkomstigheid (of juist niet) is dat je er echt heel erg geil van wordt.

oh nu ben ik dus helemaal vergeten om te vertellen hoe het afgelopen is. Ik heb gister dus eigenlijk nog heel de dag al die tintelingen over mijn hele lichaam gehad en dat heerlijke gevoel in mijn boek. Zo rond 23:00 was het wel zo goed als weg, voelde me alleen nog beetje vaagjes. Zijn toen maar gaan slapen, waren best wel moe, aangezien we de nacht daarvoor niet geslapen hadden. Maar om 2:30 werd ik al weer wakker en lag klaarwakker in mijn bed. Kon ton helemaal niet meer slapen en ben maar tv gaan kijken. Lichamelijk is alles nu wel uitgewerkt, voel me nu gewoon weer normaal. En over depressieve toestanden ofzo, daar heb ik de afgelopen 5 uur niks van gemerkt, maar dat kan ook nog de dagen erna komen. Als dat inderdaad zo is dan laat ik dat wel weten.

dat was ik trouwens nog vergeten te vertellen. Zodra de spuit leeggespoten is voel je de crystal door je lichaam gieren, van boven naar wordt het dan heel warm en beginnen overal de tintelingen. Ook voel je dan dat er uit je keel zeg maar een warme gloed naar buiten wil, lijkt net of je een vlam uitspuwt (wel veel minder warm). Een gevolg is dan dat je moet hoesten, omdat die warmte achter op je keel slaat. Is een hele vreemde gewaarwording, alles gebeurt in een paar seconden, je voelt een warme gloed door je lichaam gieren en die warme gloed verlaat je lichaam weer via je mond. Dit schijnt een teken te zijn van de kwaliteit van de crystal. Hoe harder je moet hoesten hoe beter de kwaliteit. Dus dan weet je van tevoren eigenlijk al hoe goed de "trip" gaat worden (soms hoef je helemaal niet te hoesten en dan weet je dus dat je genaaid bent haha). Vond dat wel grappig
Avatar gebruiker
Snater
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 386
Geregistreerd: ma jul 08, 2013 2:20 pm
Woonplaats: Amsterdam

Re: Trip report - Crystal Meth

Berichtdoor Vinnie » do jan 23, 2014 3:02 pm

mooi geschreven heb er van genoten :hulde:
Miss E schreef:Gaat liever als een dronken tokkie de boel op stelten zetten dan vogels spotten.
Avatar gebruiker
Vinnie
DF Addict
Offline
 
Posts: 5025
Geregistreerd: zo feb 26, 2012 1:26 am
Woonplaats: †G-Town †

Re: Trip report - Crystal Meth

Berichtdoor Poseidon » do jan 23, 2014 3:33 pm

Snater schreef: Je krijgt er zo'n sexdrive door, dat je alleen maar heel de nacht door wil sexen en verder nergens anders meer aan denkt.


Dat heb ik dus met pure coca. Je hoeft met meth alleen minder bij te pakken.
De gayscene hier in Amsterdam gebruikt het vanwege dat motief ook veelvuldig. MInder wreed voor de portmonee.
Vreemd genoeg slaat het in andere kringen niet aan. Waarschijnlijk door al die horror-scenario's op TV-docu's.
Heb wel rare dingen over meth-gebruik gelezen: dudes die naakt met een buttplug in hun achterste naar huis lopen en dan verbaast zijn waarom de cops dat een probleem vinden :grin:

Dank voor het waardevolle report Snater. 8-)
Wij willen onze blauwe luchten terug.
Avatar gebruiker
Poseidon
JeVader
In Memoriam
Offline
 
Posts: 10486
Geregistreerd: do maart 17, 2011 4:34 pm
Woonplaats: Liquid Universe

Re: Trip report - Crystal Meth

Berichtdoor psychotrance » do jan 23, 2014 5:53 pm

thanks voor het delen man!
is christal meth duurder dan sos?
Avatar gebruiker
psychotrance
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 693
Geregistreerd: zo feb 24, 2013 4:55 pm

Re: Trip report - Crystal Meth

Berichtdoor Ivo » do jan 23, 2014 7:33 pm

psychotrance schreef:is christal meth duurder dan sos?

De ene keer dat ik het in België gezien heb, was het iets duurder dan 80% coke.
No sympathy for the devil; keep that in mind. Buy the ticket, take the ride...and if it occasionally gets a little heavier than what you had in mind, well...maybe chalk it up to forced consciousness expansion: Tune in, freak out, get beaten.
Avatar gebruiker
Ivo
Midnight Toker
Site Admin
Offline
 
Posts: 7871
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 12:34 pm

Re: Trip report - Crystal Meth

Berichtdoor Basshoven » do jan 23, 2014 7:36 pm

Maar dan heb je het toch zeker over de prijs per gram? Aangezien je veel minder hoeft te nemen in één avond dan je zou nemen van een gram coca ben je op het einde van dag met meth goedkoper uit.

EDIT:

Orale dosering:

5 - 15 mg is een lichte dosis
10 - 30 mg is de gebruikelijke dosis
20 - 60 mg is een zeer sterke dosis

Nasale dosering:

5 - 15 mg is een lichte dosis
10 - 40 mg is de gebruikelijke dosis
30 - 60 mg is een zeer sterke dosis

Gerookte dosering:

5 - 15 mg is een lichte dosis
10 - 40 mg is de gebruikelijke dosis
30 - 60 mg is een zeer sterke dosis
Basshoven
Offline
 

Re: Trip report - Crystal Meth

Berichtdoor Snater » do jan 23, 2014 7:41 pm

@ Poseidon, klopt er zijn inderdaad maffe dingen te lezen over crystal meth en ook al die anti-meth commercials zorgen voor een hele enge naam.
Zelf zou ik het niet durven denk ik haha

@ Psychotrance, wat deze kerel er voor betaalde was het best een stuk duurder dan coke
Avatar gebruiker
Snater
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 386
Geregistreerd: ma jul 08, 2013 2:20 pm
Woonplaats: Amsterdam

Re: Trip report - Crystal Meth

Berichtdoor cojiro » do jan 23, 2014 7:44 pm

ik wil deze shit echt proberen ooit, toffe report
Avatar gebruiker
cojiro
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 926
Geregistreerd: za jan 11, 2014 3:15 am
Woonplaats: Utrecht

Re: Trip report - Crystal Meth

Berichtdoor Arutad » do jan 23, 2014 7:48 pm

Er is een mooie aflevering van Drugs Inc. Volgens mij heet ie "meth zombies".

Een jonge gay man wordt gevolgd die al jaren een vaste routine heeft. Hij spuit 0.5 gram meth per keer, zon 2 a 3 keer per dag, en binged dit icm sex. Na 4 to 8 dagen stopt hij, en crashed hij een week met vooral slapen. Dan is hij weer fit en herhaald de cyclus zich.

Het lijkt erop dat hij dit vele jaren kan doen zonder er echt als een zombie uit te zien. Dus blijkbaar is dat ritme wel vol te houden als je steeds tijd neemt om te herstellen.
Arutad
Newbie
Offline
 
Posts: 1
Geregistreerd: do jan 23, 2014 7:37 pm

Re: Trip report - Crystal Meth

Berichtdoor cojiro » do jan 23, 2014 7:51 pm

Heb je daar niet ongelofelijk veel zelfdiscipline voor nodig
Avatar gebruiker
cojiro
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 926
Geregistreerd: za jan 11, 2014 3:15 am
Woonplaats: Utrecht

Re: Trip report - Crystal Meth

Berichtdoor Frog » do jan 23, 2014 7:55 pm

cojiro schreef:ik wil deze shit echt proberen ooit, toffe report

ooit op een dag :love: arme Maanvos :grin:


Zag poosje terug in een docu, of een of ander programma dat het in de gay sene in London een ware epidemie is ook,veel mensen die het spuiten,zelfde naalden gebruiken, en daarna overal "schijt" en hebben.... dus ja veel aids in die kringen ook.
Van de VS wist ik al dat het zeer populair is, dus ook in de gay sene, seksfeesten die dagen doorgaan etc, de gekste dingen.

Kan toch nooit extreem lang meer duren voordat de Crystal Meth in NL voet aan de grond krijgt?
in voormalige Oostbloklanden is de epidemie als je daarvan kan en mag spreken al toegeslagen.

Of zijn wij Nederlanders en Belgen te nuchter daarvoor?
Avatar gebruiker
Frog
Badass Junkie
Verbannen
 
Posts: 2111
Geregistreerd: vr nov 01, 2013 11:52 pm

Re: Trip report - Crystal Meth

Berichtdoor Gonzo » do jan 23, 2014 8:28 pm

Frog schreef:ooit op een dag :love: arme Maanvos :grin:


:lol: :lol: :lol: :lol:
I want you to understand that this man at the wheel is my attorney. He's not just some dingbat I found on the strip, man. He's a foreigner. I think he's probably Dutch. But that doesn't matter, though, does it? Are you prejudiced?Avatar gebruiker
Gonzo
Adult Film Aficionado
Wijs Gebruiker
Verbannen
 
Posts: 1681
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:08 pm
Woonplaats: Bij jou om de hoek...

Re: Trip report - Crystal Meth

Berichtdoor Jcutter » vr jan 24, 2014 9:13 pm

cojiro schreef:ik wil deze shit echt proberen ooit, toffe report
UFO's zijn echt en aliens bestaan.

"You might as well kill yourself, you are already dead."

1 lunatic, 1 ice pick
Avatar gebruiker
Jcutter
Mentally Ill
Donateur
Offline
 
Posts: 4126
Geregistreerd: do okt 10, 2013 9:23 pm
Woonplaats: Borderline.

Re: Trip report - Crystal Meth

Berichtdoor 618157 » wo maart 07, 2018 11:30 pm

wil dit nog steeds een keer proberen, maar ik ga dan eerst echt wel beter in conditie moeten zijn, of ja dat wil ik iig.
Geen zin mezelf helemaal te slopen, dus mijn cardio moet dan echt beter, en ik wil stabieler zijn in mijn bolletje.
Hoe dit omschreven word ,arggg goesting :hulde: :sweet: :love: goesting
Avatar gebruiker
618157
DF Maniac
Offline
 
Posts: 7693
Geregistreerd: di jul 26, 2016 8:03 am


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner