Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Trip report Mystic Garden

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

Trip report Mystic Garden

Berichtdoor Pla » vr feb 09, 2018 6:39 pm

Goedemiddag allemaal!

Mijn eerste trip report, wilde het eens proberen het op papier te krijgen!

XTC (210mg totaal)
2CB (20mg totaal)
Lachgas (2 ballonen totaal)

Met mijn vriendin en een vriend zijn we naar Mystic Garden geweest in Amsterdam, Thuishaven.
Bij binnenkomst erg koud, maar goede sfeer. In de hoofd-tent werd deephouse gedraaid, voor bij binnenkomst en nuchter te rustig, zeker ook omdat de lichten saai te noemen zijn.
In de deephouse/techno tent zijn we begonnen. Ik begin met tussen de 1/3 en 1/2 simkaartje (pil=210mg MDMA gemiddeld). De X komt langzaam opzetten, eerst nog een paar keer goed naar het toilet (altijd als ik begin moet ik..) maar echt erin kom ik niet. Muziek is verder goed evenals de sfeer en de lichten. Na z'n 1,5 uur pakken we bij, 1/4. Gevoel blijft beetje op zelfde niveau. We gaan terug naar de andere tent voor Mees Dierdorp. Aangekomen in de tent blijkt de muziek veel te rustig, ons X gevoelt zakt wat weg, dus besluiten we weer terug te gaan naar de andere tent waar iets harder gedraaid wordt en ik neem nog een kwartje.
Tevens ook te branden in mijn zak om gebruikt te worden: een capsule met 20mg 2CB. Ik heb al 2 keer eerder 2cb gedaan, maar nog nooit op een feestje en besluiten dan ook om na een uur de laatste X gepakt te hebben de 2cb naar binnen te gooien (zoals verschillende tripreports aangegeven, innemen als je nog ruim op je plafon zit). Mijn vriendin en vriend pakken ook 2cb, maar dan 15mg.
Een uur later sta ik keihard te shinen. Ik ga niet super hard, heb alles nog (genoeg) onder controle, maar wat ga ik lekker! Ik zit wel in een solo bui, ogen dicht en dansen op de muziek. De muziek komt zo ontzettend lekker binnen en ga er helemaal in op. Ik voel me soort van nuchter omdat ik heel goed doorheb hoe ik me voel en hoe ik sta te dansen, maar tegelijkertijd ga ik best hard. Mijn vriendin vertelt me later dat ze me zag genieten, maar niet dat het te zien was dat ik hard onder invloed was.
We gaan terug naar de hoofdtent waardoor we door de kou moeten. Ik wil mijn trui aan doen, maar dit kost me een stuk langer dan normaal. Ik voel me ook best dom door de 2cb, maar kan me er prima aan overgeven.

In de andere tent aangekomen draait Gabriel Ananda. Het is hier wat rustig waardoor ik minder vaak wordt aangestoot (lees afgeleid) en ik echt helemaal in de muziek op kan gaan. Bij sommige nummers raak ik in een soort trance, het voelt zo lekker die klanken te horen en in mij op te nemen. Mijn vriendin en vriend hebben ondertussen een lachgas ballon gehaald. Ze voelen iets minder van de 2cb en hebben ondertussen ook nog wat X bijgepakt.
Ik ga op dat moment voor me gevoel niet té hard, maar heb even geen behoefte aan een nieuwe ervaring op het moment(nog nooit eerder lachgas gedaan).
Even later wordt er een nummer gedraaid waar ik minder mee heb en wordt weer iets meer "wakker" uit de trance waar ik steeds in raak. Ik krijg nogmaals (niet dwingend) een ballon aangereikkt en geeft het een shot terwijl ik word ondersteund door mijn vriendin en vriend.
Ik adem een paar keer goed in en uit in de ballon met mijn ogen open, en dan... HO-LY SHIT! :para: Van snelheid 100% nemen al mijn zintuigen de wereld in 1 keer waar in 50% van de normale snelheid. Ik zie de mond van mijn vriend bewegen met half de snelheid, tevens komt geluid met half de snelheid binnen, echt bizar. Het gevoel blijft een een seconden of 15 tot 20 aanhangen en mijn zintuigen schieten weer naar 100%, heftig maar gaaf!
Een uur later staan we op een veel rustigere plek van de tent en wil het nog eens proberen, dit keer wil ik het ademen wat langer vol houden.
Mijn vriendin en vriend staan weer aan weerskanten. Mijn vriend zegt constant in mijn oor dat het goed is en dat dit een tijdelijk iets is. In het begin vind ik het overdreven, maar ergens voelt het heel vertrouwd en neem dan ook een paar goede teugen. Ik heb mijn ogen dicht als het gevoel binnenkomt. Weer daalt de snelheid van mijn zintuigen tot 50% maar heb nu mijn ogen dicht. Mijn hersenen lijken soort van vast te lopen, als een Windowsscherm dat zich oneindig opent op je bureaublad met telkens een geluid: "TAK-TAK-TAK-TAK-TAK-TAK-TAK". Het gevoel is super heftig en intens, maar zo ontzettend bizar en gaaf! Ik beweeg in 50% van de snelheid met mijn hoofd richting de schouder van mijn vriendin en kom daar weer rustig bij na een seconden of 30. Super heftig, maar zo ontzettend gaaf! Het is een eerste drug (combi) die z'n extreem intense uitwerking heeft op mijn lichaam en geest. Waarschijnlijk ook omdat het verschil tussen de twee statussen (relatief aan onder invloed van X en 2CB, naar snoeihard gaan op lachgas) binnen een paar seconden gebeurd.

De rest van het feest blijf ik nog enorm genieten van de muziek, met mijn ogen dicht, elke noot, melodie en beat tot in detail opnemend in het diepste van mijn lichaam.
Ik heb een nieuwe combi gevonden voor op een feestje, X met 2cb, wat een godelijke combi!
Pla
Newbie
Offline
 
Posts: 1
Geregistreerd: vr feb 09, 2018 6:05 pm

Re: Trip report Mystic Garden

Berichtdoor Jmths » ma maart 05, 2018 9:16 pm

Ik vind het wel een net geschreven, beknopt en vermakelijk geschreven rapportje, mocht toch wel even geweten laten worden vond ik. MDMA met 2C-B is ook wel een bekende klassieker, hele fijne synergie hebben die twee substanties.

Mijn hersenen lijken soort van vast te lopen, als een Windowsscherm dat zich oneindig opent op je bureaublad met telkens een geluid: "TAK-TAK-TAK-TAK-TAK-TAK-TAK". Het gevoel is super heftig en intens, maar zo ontzettend bizar en gaaf!

Klinkt herkenbaar, niet zozeer van lachgas maar dat waren voor mij vaak momenten waarop ik hoopte dat het maar ook weer goed komt. Lachgas en psychedelica is naar mijn ervaring sowieso erg leip wanneer gecombineerd. Alsof je de matrix wordt ingezogen en na een minuut weer helemaal verbaast terug springt naar de werkelijkheid. Is iedere keer weer verbazingwekkend hoe snel een doosje patronen er doorheen kan gaan in combinatie met. :')

Persoonlijk vind ik het zelfs vrij zonde om een serotonine releaser niet te combineren met een beetje psychedelica.
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 608
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner