Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Tripreport van de maand Augustus uit een ander oogpunt ;P

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

Tripreport van de maand Augustus uit een ander oogpunt ;P

Berichtdoor Winnie » ma okt 13, 2014 3:24 pm

Zullen we xtc nemen?
Zullen we xtc nemen?! :3
Kop of munt?
We nemen xtc.

Beide een halfje, niet compleet zeker hoe het zou uitpakken. Meerdere winkels door, waaronder verschillende tuincentra, bouwhandels en kringloopwinkels. Geen enkel van deze ontkwam aan de ordeningsdrift van Miss Muts, die groen bij groen, lang bij lang, en krom bij krom legte.
Het energiepijl daalde wel aanzienlijk en op een gegeven moment hebben we meubilair van dode bejaarden gekeurd op slaapwaardigheid.
Op weg naar huis deed Schoonheid² de ontdekking dat de deurhendel verrekte fijn aanvoelde, maar vooral bijzonder. Eenmaal thuis aangekomen na dit (slopende) avontuur waren we beide van mening dat het andere halfje er ook in moest. Godgloeiende gravenziektes wat smaakt het smerig. Maar het werkte wel snel, en de energie kwam in golven terug. Alles kwam in golven eigenlijk. Alles werd lief, goed, zacht, en aaibaar. Lichamlijk was er veel behoefte om te voelen.

3
2
1

Geen kleren meer aan, lekker in bed tegen elkaar aankroelen en niet sterker voelen wat je voor de ander voelt, maar wel beter van jezelf begrijpen wat je nou eigenlijk allemaal voelt. In dit geval de meest mierzoete, stroperig dikke, intens roze liefdes-feelings-kots die je je maar kan voorstellen. Mevrouw had het licht ook gezien en had erg de behoefte om iedereen die haar dierbaar was dat even te melden. Dit is niet daadwerkelijk gebeurd, maar de behoefte bleef ook na de xtc.
Terwijl Miss Muts een mentaal lijstje afging, mijn zenuwen hun geluk niet opkonden bij elke aanraking en de xtc nog wel even aan zou houden, ging de deur open..
Een zusje van vrouwelijke wederhelft kwam binnen, had er geen erg in dat we naakt in bed lagen en ging doodleuk in de buurt zitten om even te kwebbelen. Wat hierna gebeurde is samengevat mij in onderbroek die eens in de zoveel tijd een knuffel uitdeelde aan deze of gene, z’n klep absoluut niet kon houden over niks en dus de meest socially awkward vragen stelde, en een prachtig spektakel waarbij twee zussen weer dichter bij elkaar kwamen. Zo lief, zo ontzettend lief. Poes was ook lief. En aaibaar. Iedereen was lief. En ik kon mn kwek niet houden.
Sterker nog, op een gegeven moment vroeg ik me af of de gezusters ook dezelfde kont zouden hebben, want dezelfde genen, baarmoeder en all that. Daaraan toegevoegd dat vriendinlief een achterkant heeft waar ik meer dan trots op kan zijn, dus voelen kan geen kwaad.
Daarna nog even tot de conclusie mogen komen dat ik de lekkerste van de twee heb is natuurlijk een kers op de taart, maar op dat moment daar was het gewoon raar om twee zusjes zo vast te houden.

Het werd later en mensen moesten dingen doen. Ondergetekende liet het allemaal maar een beetje gebeuren terwijl er intern door kauwgomballenland werd gehuppeld. Alles was zacht as F*CK.

Ik kon met zekerheid de conclusie trekken dat mijn dag niet kapot kon. Als je me had verteld dat mijn huis was afgebrand was mijn reactie waarschijnlijk ‘Neis man nu gaan we verhuizen’ geweest.
Van de rest van de dag heb ik zo goed als geen herinneringen meer, ik heb het me laten vertellen door Fennec. Het was in ieder geval geweldig en XTC staat nu hoog op mijn lijstje qua geweldige ervaringen. (is natuurlijk geen aanmoediging, drugs are bad m’kay)

crayon-eating motherf*cker
Avatar gebruiker
Winnie
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 47
Geregistreerd: di mei 13, 2014 9:01 pm

  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner